Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.16 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
jelenleg a 160 lovassakat a slovákok gyártják martinban és az ZTS nem Zetor. Ebben megeggyezünk, hogy vacakok! A Forterra 124 ára felszerelve 40 000 euro. Konkurencia?
Sajnos az értékálloság az igaz a zetorra de nem tudom miért akicsik azok jok de a 122,162 azok mindig rosszak lassuak sokat esznek de az áruk irreális a nepperek kaszálnak velük
Nem tökéletes traktor de még mindig olcsóbb mint a JD vagy a fendt és azért vanj olyan megbízható és érték álló . Bár az újakat nem ismerem mert a 9540 a legfiatalabb nekünk és az is 10 éve van nálunk .
10 évig főraktáros voltam egy nagy tszben 10000han gazdálkodtunk volt 15 db zetor azok mindig szarok voltak ugyhogy van tapasztalazom. A szomszédom most vett egy zetort 110 ora van benne állandoan rossz turbo csere, orrán száján ömlik az olaj három szelepfedéltömités csere volt de még mindig okádja az olajat már kurvára megbánta. A zetok arany áron mért ocskavasak kivétel arégebbi kicsik a9540-ig
Helló! Az ismerösömet kérdeztem nemrég, hogy milyen 100LE körüli gépet venne, ugyanis közel 3000ha-on gazdálkodnak és van minden színü traktoruk. A válasza az volt, ami nagyon meglepett, hogy eggyértelmüen Zetort. Megkérdeztem miért. A válasz: "csak a Forterra volt az eggyetlen traktoruk aminek 6500 mh-nál vették el a szüzességét a kötelezö szervizen kívül"
MTZ-és , Fan , addig ne ócsárold a zetort még nem próbáltad . Nekem 4 Zetor megy szinte gond nélkül és a legfiatalabb 10 éves .
5611,7745,8011,9540 .
Nekem a proxima nem volt meggyőző 80 ló felett , igaz még nem próbáltam csak hogy figyeltem őket és hasonlítgattam a milyeinkhez . 80 ló felett inkább forterra .
A Zetor az egy arany áron adott ócskavas! A mostaniak! A régebbiek azok még legalább megérdemelték ezt a nevet! Akkor inkább MTZ! Az is van ilyen jó és olcsóbban ráadásul igénytelenebb!
Olvasva a Zetorról szóló írásokat,egy pár dologgal nem értek egyet.A Proxima Plussok fejlesztése a hátsó lehajtások megerősítéséből állt/25%/.
A 8541-es motorja a 8441-esé.A 9541 és 10541 a
9641 illetve a 10641 Forterra motorját kapta meg.
Az orrsúlyozást szintén a Forrterráról tették át.
A hidraulika ugyan az mind tiz éve.A nyomatékváltó adott volt.Ezek a proxima alkatrészek?
És ezek az eget rengetö fejlesztések?
Amugy szerintem nem érdemes fapados nyugatit venni Zetor helyett; egy szélvédőcsere például kb 5-10-szer annyiba kerül akármelyik nyugati gépbe, mint a Zetorokba. Meg az sem mindegy hogy az eladandó használt gépedért mennyit adnak. A használt Zetorok nagyon tartják az árukat!
Ez jó! Onnan vettem le én is. Ez az első zetoros weboldal ami csináltunk:)
Nem rég lettünk kész Vas Ottóék oldalával - így nem csoda, hogy zetor témában én is innen tájékozódom.
A zetor proxima plus nem összvér,teljesen proxima alkatrészböl összerakott traki.Elméletileg a proxima tovább fejlesztett változata.A proximánál a probléma hogy 1000 TLT hajtást vagy irányváltót vagy nyomatéknövelöt tudnak bele szerelni,mert mindhárom nem fér el a sebváltó szekrényben.A plusznak viszont nagyobb a szekrénye és minden elfér benne.Bár 120ha-ra én is inkább 11441-es forterrát választanák.A 10541 proxima plus 8,5milla a 11441 forterra 9milla.De szerkezetileg erösebb is.
A Zetor Forterrák azok jók énszerintem! Én kipróbáltam egyet tavaly szerintem nem rossz! Csak drága! Ezért az árért fapados nyugatit is kap az ember már!
mire alapozod az állitásodat volt már ilyen géped? nekem az ismerösi körömben van több zetor is és van olyan is ami több mint 10000 órát ment aprób hibákal
ismeri valaki a proxima plus tipust. ird le a véleményed nekem 120 ha birtokon kelene vetni,permetezni,mütr. szorni .szerintetek jót választotam 100le néztem.
11596 hozzászólás
Válasz #44. hozzászólásra
de a zetorokat is ezek a pancserek hajtották!
Válasz #43. hozzászólásra
jelenleg a 160 lovassakat a slovákok gyártják martinban és az ZTS nem Zetor. Ebben megeggyezünk, hogy vacakok! A Forterra 124 ára felszerelve 40 000 euro. Konkurencia?
Akinek 4 db jd-je van az már nem maga hajtja őket! Nincs az a jó gép amit a pancser traktoros nem tud széthajtani!
Sajnos az értékálloság az igaz a zetorra de nem tudom miért akicsik azok jok de a 122,162 azok mindig rosszak lassuak sokat esznek de az áruk irreális a nepperek kaszálnak velük
Válasz #40. hozzászólásra
Az ismerösöm 4db JD-ja közül egy sem bírta ki a 6500mht beleturkállás nélkül! Elötte a JD-re esküdött most már JCB-et és Fendt-et vásárolja!
Válasz #38. hozzászólásra
Valószínűleg régi Tsz-en sok szar munka hegesztések is, rossz javitások is.
Ezt nem mondod komolyan???? Hogy a zetor olyan megbízható mint egy jd vagy egy fendt??? Nem kis gond lehet a szakmai hozzáértéseddel!
Nem tökéletes traktor de még mindig olcsóbb mint a JD vagy a fendt és azért vanj olyan megbízható és érték álló . Bár az újakat nem ismerem mert a 9540 a legfiatalabb nekünk és az is 10 éve van nálunk .
10 évig főraktáros voltam egy nagy tszben 10000han gazdálkodtunk volt 15 db zetor azok mindig szarok voltak ugyhogy van tapasztalazom. A szomszédom most vett egy zetort 110 ora van benne állandoan rossz turbo csere, orrán száján ömlik az olaj három szelepfedéltömités csere volt de még mindig okádja az olajat már kurvára megbánta. A zetok arany áron mért ocskavasak kivétel arégebbi kicsik a9540-ig
Válasz #31. hozzászólásra
Helló! Az ismerösömet kérdeztem nemrég, hogy milyen 100LE körüli gépet venne, ugyanis közel 3000ha-on gazdálkodnak és van minden színü traktoruk. A válasza az volt, ami nagyon meglepett, hogy eggyértelmüen Zetort. Megkérdeztem miért. A válasz: "csak a Forterra volt az eggyetlen traktoruk aminek 6500 mh-nál vették el a szüzességét a kötelezö szervizen kívül"
Válasz #35. hozzászólásra
Úgy ahogy mondod vagy irod!
MTZ-és , Fan , addig ne ócsárold a zetort még nem próbáltad . Nekem 4 Zetor megy szinte gond nélkül és a legfiatalabb 10 éves .
5611,7745,8011,9540 .
Nekem a proxima nem volt meggyőző 80 ló felett , igaz még nem próbáltam csak hogy figyeltem őket és hasonlítgattam a milyeinkhez . 80 ló felett inkább forterra .
Nem olyan rossz azért a Zetor csak az ára a sok mint a .3-as MTZ-knek!
Ezért van Zetorom!
De én igényes vagyok!
A Zetor az egy arany áron adott ócskavas! A mostaniak! A régebbiek azok még legalább megérdemelték ezt a nevet! Akkor inkább MTZ! Az is van ilyen jó és olcsóbban ráadásul igénytelenebb!
Felejtsétek el már a zetort ennyi pénzért már traktort lehet venni!!!!!!!!!!
Olvasva a Zetorról szóló írásokat,egy pár dologgal nem értek egyet.A Proxima Plussok fejlesztése a hátsó lehajtások megerősítéséből állt/25%/.
A 8541-es motorja a 8441-esé.A 9541 és 10541 a
9641 illetve a 10641 Forterra motorját kapta meg.
Az orrsúlyozást szintén a Forrterráról tették át.
A hidraulika ugyan az mind tiz éve.A nyomatékváltó adott volt.Ezek a proxima alkatrészek?
És ezek az eget rengetö fejlesztések?
Amugy szerintem nem érdemes fapados nyugatit venni Zetor helyett; egy szélvédőcsere például kb 5-10-szer annyiba kerül akármelyik nyugati gépbe, mint a Zetorokba. Meg az sem mindegy hogy az eladandó használt gépedért mennyit adnak. A használt Zetorok nagyon tartják az árukat!
en most láttam a www.zetorvas.hu-n egy újabb videót az új Proxima Plusokról. Nagyon ütős, nézzétek meg!
Az iwiwre már régen léptél be az agroinformosra
idősebbet
Válasz #22. hozzászólásra
Ifjabbat vagy az Idősebbet?
Itt is van sok zetor:
http://www.agrofoto.pl/forum/gallery-cat4.html
Személyesen ismerem Vass Ottót.
Itt van sok zetor lehet böngészni:
http://www.zemedelskefoto.net/
Válasz #19. hozzászólásra
Ez jó! Onnan vettem le én is. Ez az első zetoros weboldal ami csináltunk:)
Nem rég lettünk kész Vas Ottóék oldalával - így nem csoda, hogy zetor témában én is innen tájékozódom.
Már láttam a videót a zetorvas.hu-n
Az MTZ gyárról nincs ugye? Engem speciel érdekelne az is még! De egyébként gratula érte! :-)
Válasz #16. hozzászólásra
Feltettem a videók közé egy zetor gyárról szólót is. két hozzászólás között érdemes megnézni.
A zetor proxima plus nem összvér,teljesen proxima alkatrészböl összerakott traki.Elméletileg a proxima tovább fejlesztett változata.A proximánál a probléma hogy 1000 TLT hajtást vagy irányváltót vagy nyomatéknövelöt tudnak bele szerelni,mert mindhárom nem fér el a sebváltó szekrényben.A plusznak viszont nagyobb a szekrénye és minden elfér benne.Bár 120ha-ra én is inkább 11441-es forterrát választanák.A 10541 proxima plus 8,5milla a 11441 forterra 9milla.De szerkezetileg erösebb is.
A Zetor Forterrák azok jók énszerintem! Én kipróbáltam egyet tavaly szerintem nem rossz! Csak drága! Ezért az árért fapados nyugatit is kap az ember már!
mire alapozod az állitásodat volt már ilyen géped? nekem az ismerösi körömben van több zetor is és van olyan is ami több mint 10000 órát ment aprób hibákal
Pali! A Case IH annyi mint egy celtis
pali.palika vagy!de azért birom a burád!
Inkább vegyél ih-t az jobb és nem sokkal drágább 120 ha-ra az megbízhatóbb
Olvasónak! 1992 óta használok zetorokat! 6211- 10641ig most koptatom a hatodikat! 6000 üzemóra van a forteerában fogadd el a véleményen!
ilyen saját tapasztalat kell!
nekem van egy 10541 proxima plus eddig 500 óra van bene semmi hiba nélkül én csak ajánlani tudnám az erővel semmi gond jól leadja
A forterra 100-120le-ig van.A proxima egy öszvér traki, nem olyan erős hanem olyan kevert!
mf 100-le???köszörü 10 milláért!
attol függ minek kell!?16145!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vegyél proximát!én 2 évig dolgoztam vele 3000 üo -t,de voltak vele gondok,az erövel semmi gond de gyenge minöség!!
100le-ben a forterrát válaszd. A nagyobb kategória alját.
Szerintem feletsd el a zetort vegyél inkább fullos mf5455-t én is azt vettem. Most akcióba nyomják. 100 le. Én 170 ha-ra vettem mindenesnek.
ismeri valaki a proxima plus tipust. ird le a véleményed nekem 120 ha birtokon kelene vetni,permetezni,mütr. szorni .szerintetek jót választotam 100le néztem.