Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz jocek26 #9081. hozzászólásáraHa nagyon ég a vége akkor igen , de jobb lenne megcsinálni , nem tudni mi is adta meg magát , nehogy nagyobb baj legyen . Még ha nyúlba is van a kar , induláskor és leállításkor egy időre békába kerül a hajtás .
Zetor 5611-hez vettem porlasztó csúcsokat.
A régi csúcsnak a száma DOP150S 525-53
de ilyen számú már nincs és nem kaptam hanem kaptam helyette DOP150S 1440
Bele lehet tenni?
Válasz Filler #9073. hozzászólásáraNem cserénként csökken, hanem ha gagyi olajat teszek bele, a következő olajcseréig csökken. Olajcsere után újra jó az olajnyomás.
No... Megallapítottam, hogy a műtét nem sikerült...
Ma hosszabb úton voltam a Zetróval.
A fék jó lett. A hídház úgy néz ki, folyik. A hidraulika bal oldali plusz köre enged, a jobb oldali emelőkaroké szintén... Nézhetem át Ha szerencsém van, valami nincs meghúzva itt ott...
Válasz Full Random #9074. hozzászólásáraElső hajtás : kellene mérni olajnyomást .
Hidraulika : soros rendszerű , elsőbbségi az emelőkör , amíg az működik nem megy a kihelyezett .
Másnak is van borzasztó karcos plexi szélvédő baja? ezzel így nem lehet dolgozni, Szerintem kirugom belőle a fenébe.
A hidraulika is érdekes dolog,rákötöttem a tárcsára s akkor emeli vagy süllyeszti ha felemelte vagy leengedte a hátsó függesztőket. Ez mi a jó kecske miatt van? most szerelték s valamit ennyire elkötöttek hogy sorba kötötték? hogy kell ezt helyre hozni?
Kimentem vele forgalommentes útra s próbálgattam a sebességeket, azért nem megy gyorsan mert csúszik a kuplung mint rájöttem. Holnap jön egy mester s állít rajta. Úgy tűnik még sokszor fogok segítségért jönni, köszönöm szépen az eddigieket és az ez utániakat is.
Válasz Hús Futár #9070. hozzászólásáraNem drága, és olajcseréig nem csökken az olajnyomás. Egyszer próbáltam másikat, valamivel olcsóbbat, olajcserére egy bárt csökkent a nyomás. Így maradok ennél.
Válasz Hús Futár #9060. hozzászólásáraSzlovákban is. Attól függ melyiket éri el eléb. De nem mindegy menyit megy évente a traktor. Nekem 10 évbe telet, mire elérte a NH a 2000 órát. Az a 950 óra lehet 1 éves traktorban is, de akár 10 évesben is.
Válasz Full Random #9055. hozzászólásáraBeindult a paripa, hivtam egy mestert akivel hamar kibogoztuk a dolgokat. Viszont? hol van ebben a gyors sebesség tartomany? hova kell tenni a bal.oldsli kart? egyszerűen nem találtam most meg, pedig az ősszel még megvolt.
16245 milyen motorolajat ajánlotok?
Eddig M7AD volt benne, de szeretnék bele korszerűbbet. Azon is gondolkodtam, hogy esetleg 10w40 rakjak-e bele. Télen nincs használva csak szántáskor ritkán.
Válasz tusalevi #9058. hozzászólásáraMilyen interculer van rajta: levegő-levegő, vagy víz-levegő?
Ha levegő-levegő akor vedd le a levegőtömlőt ami a turbótól jön, nem e olajos a torok, tömlő.
De lehet digulás a naftaszürőknél is.
950 órával már jótállás után van? Mert ha még garis, hívjad ki a szerviszt.
Sziasztok
Egy olyan problemam lenne , hogy a zetor Forterra veszti el neha a turajat , es olyankor majdnem minden esetben meg is all , mi lehet a problema?
950 oraban van.
Válasz Dzsanosi #9048. hozzászólásáraVas áron árultam a gépet, (600 000 ft ) azt akarták még felére alkudni. Ez volt rá a legjobb ajánlat. Szóltam a vasasnak, jött, szétvágták. 570 000-t kaptam érte úgy, hogy hidraulika cuccokat, kerekeket, ékszíjakat megtartottam. Egy kerék ment el később 70 000-t.
Válasz T.f. #9054. hozzászólásáraMester!
A hátsó hídház speckó mbp felnis alátámasztó szettedet lefotózhatnád, ha épp nem foglalt...
Sajnos úgy néz ki, hogy a körzeti szerelő idő előtt befejezte a rendelést... Gerincsérve kijött elég komolyan, a napokban műtik
Válasz Full Random #9052. hozzászólásáraIgen , jó .
Az S/P kapcsolón is rajt kell lennie a (tetején) bekötésnek . Az IFA és a Zetor S/P kicsit eltér , de a fenti rajz és a számozás alapján össze kellene állnia .
Ez az eredeti huzalozás .
Sziasztok!
zetor 12045 traktort szeretnék beindítani s össze vissza vannak a drótok. Ezt a képet mtz topikból vettem ki. Ha ennek mentén elindulok helyére tenni a dolgokat az jó a zetorhoz? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Válasz Dzsanosi #9048. hozzászólásáraMit nem tudsz ?? A magyar ember 90%-a ilyen geci és kész.Nálunk egy cigány lakik a faluban,és az veszi a rossz vasat.Több gép/alkatrészem van itthon amit inkább oda adtak a cigánynak fele áron az én ajánlatomnál,mint hogy nekem még abból is hasznom legyen.A cigánytól meg megvettem 20-30%-ék árréssel.Ennyi.
Oké hogy mennek ki a divatból ezek a gépek és nehéz már rá vevőt találni mert mindenkinek az újj kéne.
De inkább leadni vasba mint olcsóbban eladni hát nem tudom
Nincs még már az hogy nah had vigye akkor ennyiért mert úgyse kell ő meg ha tudná használni boldoguljon vele.
Vagy arany áron akar megválni ez ember dolgoktól vagy kidobja a szemétbe.
6 hengeres hegerfejet ha nincs baja
Nem repedt nincs agyonverődve a fészke
Vezetőt szelepet úgyis kapna újat vasártol kicsit többet adnék érte ha tud valaki
Jelenleg nincs rá szükségem de sose tudni ha legyen egy tartalék ha van rá lehetőség
Válasz csoppika #9044. hozzászólásárakb 100asom van. 8méteres. Tavaly már nem használtam, gondoltam, hogy eladom, de rájöttem, hogy még nem kér kenyeret marad.
Jófogáson láttam 80körül, de nem tudom hol, meg mekkora.
Válasz Dzsanosi #9039. hozzászólásáraÉn is adtam le 5-6 éve a méhtelepen komplet Crystal 8011 elejét kuplungtól előre: motor, teknő, két első futómüvet, és fülkét.
160-as Crystálra meg hengerfejet szelepekel.
Kimentem a Crystalkorszakból, senkinek se kellet, úgy hogy leadtam.
Válasz Dzsanosi #9039. hozzászólásáraSajnos az én szomszédomba a lakosság bizonyos szegmensébe tartozó úriember lakik volt neki egy Lada szamara, járt a nyakamra, hogy csináljam meg a kocsiját, mikor közöltem, hogy másik hengerfej kéne rá hozott is. Csákánnyal verte le a blokkról
Válasz endypapa #9040. hozzászólásáraígy van. kb 9éve mintha az osztrák mentalitás lenne. Molyfingért hoztak be kicsi rakodókat, pótkocsikat, csak valaki elvigye. Volt egy pótom, eladtam kicsit több mint vasárért, mert senkinek nem kell. Alapjába véve régi gépek senkinek nem kellenek. Gabonafelhordók, darálók molyfingért kaphatók, eladók. tizn egykét éve 3szorosa volt. Hihetetlen...
Hú uraim
Ma úgy megfájdult a szívem
Méh telepen dolgoztunk (Gyöngyös) és a sok vas között megakadt a szemem egy blokkon
Hát egy 6hengeres crystal motor mindenestül. Szerintem túl nagy baja nem lehetett míg be nem került ott meg lánggal szétvágták nyugvó csészéket meg a hajtókarokat is hogy kiforduljon a főtengely hengerfej szétbarmolva
Hát amit kapott érte akárki is vitte oda szerintem annyit énis adtam volna érte
Gondoltam megosztom ezt veletek milyen barbárok vannak
11585 hozzászólás
Válasz Gepi #9082. hozzászólásáraSzervusz! Bele teheted ,mindenki ezt használja,helyettesíthető ezzel a régi!
Válasz jocek26 #9081. hozzászólásáraHa nagyon ég a vége akkor igen , de jobb lenne megcsinálni , nem tudni mi is adta meg magát , nehogy nagyobb baj legyen . Még ha nyúlba is van a kar , induláskor és leállításkor egy időre békába kerül a hajtás .
Válasz Gepi #9082. hozzászólásáraA régi csúcs megfelelőjének hozza a cseh Web áruházi felület.
https://www.agrozet.cz/e-shop/tryska-vstrikovaci-dop150s-525-1440-d57999.html
https://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/7307-tryska-dop-150-525-1440-930520-930559/
Válasz Gepi #9082. hozzászólásáraProbàld meg.nèzd meg ,h ugyan oda nyomja a gàzolajat.bele a deflektorba!
Sziasztok,
Zetor 5611-hez vettem porlasztó csúcsokat.
A régi csúcsnak a száma DOP150S 525-53
de ilyen számú már nincs és nem kaptam hanem kaptam helyette DOP150S 1440
Bele lehet tenni?
Válasz T.f. #9080. hozzászólásáraAkkor ha csak nyúlban használom akkor még dolgozhatok vele?
Válasz jocek26 #9078. hozzászólásáraA nyomatékváltó bolygóművében valami megadta magát .Nyúlba ez a rész áll .
Válasz Sk Laci #9059. hozzászólásáraKoszi a segitseget, sikerult megoldani.
A kicsi szuro volt a vétkes a tápszivattyú előtt.
Sziasztok!
Zetor 8011-nél az miért lehet, hogy ha békába rakom a nyomatékváltót akkor kattogó hangot hallok a talpam alól, nyúlban meg semmi. Köszönöm előre is.
Válasz Filler #9073. hozzászólásáraNem cserénként csökken, hanem ha gagyi olajat teszek bele, a következő olajcseréig csökken. Olajcsere után újra jó az olajnyomás.
No... Megallapítottam, hogy a műtét nem sikerült...
Ma hosszabb úton voltam a Zetróval.
A fék jó lett. A hídház úgy néz ki, folyik. A hidraulika bal oldali plusz köre enged, a jobb oldali emelőkaroké szintén... Nézhetem át Ha szerencsém van, valami nincs meghúzva itt ott...
Válasz Full Random #9074. hozzászólásáraElső hajtás : kellene mérni olajnyomást .
Hidraulika : soros rendszerű , elsőbbségi az emelőkör , amíg az működik nem megy a kihelyezett .
Válasz Filler #9068. hozzászólásáraEz nem hajt, van baja több is.
Másnak is van borzasztó karcos plexi szélvédő baja? ezzel így nem lehet dolgozni, Szerintem kirugom belőle a fenébe.
A hidraulika is érdekes dolog,rákötöttem a tárcsára s akkor emeli vagy süllyeszti ha felemelte vagy leengedte a hátsó függesztőket. Ez mi a jó kecske miatt van? most szerelték s valamit ennyire elkötöttek hogy sorba kötötték? hogy kell ezt helyre hozni?
Kimentem vele forgalommentes útra s próbálgattam a sebességeket, azért nem megy gyorsan mert csúszik a kuplung mint rájöttem. Holnap jön egy mester s állít rajta. Úgy tűnik még sokszor fogok segítségért jönni, köszönöm szépen az eddigieket és az ez utániakat is.
Válasz endypapa #9071. hozzászólásáraHa olaj csereként csökken 1 az olaj akkor 1-2 évente motorgenerált kellene csinálni gondolom. Ez szerintem kritikus lenne.
Válasz endypapa #9071. hozzászólásáraNyomásproblémám sosem volt ilyen miatt .
Válasz Hús Futár #9070. hozzászólásáraNem drága, és olajcseréig nem csökken az olajnyomás. Egyszer próbáltam másikat, valamivel olcsóbbat, olajcserére egy bárt csökkent a nyomás. Így maradok ennél.
Válasz endypapa #9067. hozzászólásáraÉn mindig legolcsóbbat veszem beléjük kivétel a Hardt Oil terméket nem veszem meg .
Válasz Sk Laci #9066. hozzászólásáraNekem 1 hónppal előbb érte el a 1800 órát mint a két évet .
Válasz Full Random #9064. hozzászólásáraKellene neki.
Köszönöm az infókat srácok.
Válasz Hús Futár #9065. hozzászólásáraÉn is, agip sigmát.
Válasz Hús Futár #9060. hozzászólásáraSzlovákban is. Attól függ melyiket éri el eléb. De nem mindegy menyit megy évente a traktor. Nekem 10 évbe telet, mire elérte a NH a 2000 órát. Az a 950 óra lehet 1 éves traktorban is, de akár 10 évesben is.
Válasz Filler #9061. hozzászólásáraÉn 15w40-essel hajtok minden traktoromat
Válasz Filler #9063. hozzászólásáraKöszönöm) s az első híd hajt hátramenetben?
Válasz Full Random #9062. hozzászólásáraJobbra és hátra.
Válasz Full Random #9055. hozzászólásáraBeindult a paripa, hivtam egy mestert akivel hamar kibogoztuk a dolgokat. Viszont? hol van ebben a gyors sebesség tartomany? hova kell tenni a bal.oldsli kart? egyszerűen nem találtam most meg, pedig az ősszel még megvolt.
16245 milyen motorolajat ajánlotok?
Eddig M7AD volt benne, de szeretnék bele korszerűbbet. Azon is gondolkodtam, hogy esetleg 10w40 rakjak-e bele. Télen nincs használva csak szántáskor ritkán.
https://webshop.axial.hu/ister-termekek/ister-kenoanyagok/ister-haszongepjarmu-olajak/ister-lub-moto-motorolaj-15w-40-e3-20l-11-001-0138-20.html
Esetleg valaki használ ilyet?
Válasz Sk Laci #9059. hozzászólásáraMagyarba 2 év vagy 1800 óra a gari ideje
Válasz tusalevi #9058. hozzászólásáraMilyen interculer van rajta: levegő-levegő, vagy víz-levegő?
Ha levegő-levegő akor vedd le a levegőtömlőt ami a turbótól jön, nem e olajos a torok, tömlő.
De lehet digulás a naftaszürőknél is.
950 órával már jótállás után van? Mert ha még garis, hívjad ki a szerviszt.
Sziasztok
Egy olyan problemam lenne , hogy a zetor Forterra veszti el neha a turajat , es olyankor majdnem minden esetben meg is all , mi lehet a problema?
950 oraban van.
Koszonom a valaszokat.
Válasz Dzsanosi #9048. hozzászólásáraVas áron árultam a gépet, (600 000 ft ) azt akarták még felére alkudni. Ez volt rá a legjobb ajánlat. Szóltam a vasasnak, jött, szétvágták. 570 000-t kaptam érte úgy, hogy hidraulika cuccokat, kerekeket, ékszíjakat megtartottam. Egy kerék ment el később 70 000-t.
Válasz T.f. #9054. hozzászólásáraMester!
A hátsó hídház speckó mbp felnis alátámasztó szettedet lefotózhatnád, ha épp nem foglalt...
Sajnos úgy néz ki, hogy a körzeti szerelő idő előtt befejezte a rendelést... Gerincsérve kijött elég komolyan, a napokban műtik
Válasz T.f. #9053. hozzászólásáraszerintem ifa párhuzam kapcsoló van már rajta de hétvégén majd kiderül
Válasz T.f. #9053. hozzászólásáraA képet nagyíthatóan , jobb minőségben E címre áttudom küldeni .
Válasz Full Random #9052. hozzászólásáraIgen , jó .
Az S/P kapcsolón is rajt kell lennie a (tetején) bekötésnek . Az IFA és a Zetor S/P kicsit eltér , de a fenti rajz és a számozás alapján össze kellene állnia .
Ez az eredeti huzalozás .
Sziasztok!
zetor 12045 traktort szeretnék beindítani s össze vissza vannak a drótok. Ezt a képet mtz topikból vettem ki. Ha ennek mentén elindulok helyére tenni a dolgokat az jó a zetorhoz? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Üdv!
Tudnátok segíteni abban hogy a zetor 5211-es hajtókarcsapágy csavarokat illetve a hengerfej csavarokat hány Nm-el kell meghúzni?
Válasz csoppika #9046. hozzászólásáraVan nekem egy kcd202 behordó csigám 6+2 méteres 3 fázisú motorral szerelt
80 ért viheti akinek kell
Válasz Dzsanosi #9048. hozzászólásáraMit nem tudsz ?? A magyar ember 90%-a ilyen geci és kész.Nálunk egy cigány lakik a faluban,és az veszi a rossz vasat.Több gép/alkatrészem van itthon amit inkább oda adtak a cigánynak fele áron az én ajánlatomnál,mint hogy nekem még abból is hasznom legyen.A cigánytól meg megvettem 20-30%-ék árréssel.Ennyi.
Oké hogy mennek ki a divatból ezek a gépek és nehéz már rá vevőt találni mert mindenkinek az újj kéne.
De inkább leadni vasba mint olcsóbban eladni hát nem tudom
Nincs még már az hogy nah had vigye akkor ennyiért mert úgyse kell ő meg ha tudná használni boldoguljon vele.
Vagy arany áron akar megválni ez ember dolgoktól vagy kidobja a szemétbe.
6 hengeres hegerfejet ha nincs baja
Nem repedt nincs agyonverődve a fészke
Vezetőt szelepet úgyis kapna újat vasártol kicsit többet adnék érte ha tud valaki
Jelenleg nincs rá szükségem de sose tudni ha legyen egy tartalék ha van rá lehetőség
Válasz .Richard. #9045. hozzászólására200as van itthon, de az egy batár...
Válasz .Richard. #9045. hozzászólásáraA 80 nekem nem olcsó:-) 3 méter körüli kell majd..ha
Válasz csoppika #9044. hozzászólásárakb 100asom van. 8méteres. Tavaly már nem használtam, gondoltam, hogy eladom, de rájöttem, hogy még nem kér kenyeret marad.
Jófogáson láttam 80körül, de nem tudom hol, meg mekkora.
Válasz .Richard. #9041. hozzászólására80as v vékonyabb gabona csigát szerezhetsz nekem is molyfingért:-)))
Válasz Dzsanosi #9039. hozzászólásáraÉn is adtam le 5-6 éve a méhtelepen komplet Crystal 8011 elejét kuplungtól előre: motor, teknő, két első futómüvet, és fülkét.
160-as Crystálra meg hengerfejet szelepekel.
Kimentem a Crystalkorszakból, senkinek se kellet, úgy hogy leadtam.
Válasz Dzsanosi #9039. hozzászólásáraSajnos az én szomszédomba a lakosság bizonyos szegmensébe tartozó úriember lakik volt neki egy Lada szamara, járt a nyakamra, hogy csináljam meg a kocsiját, mikor közöltem, hogy másik hengerfej kéne rá hozott is. Csákánnyal verte le a blokkról
Válasz endypapa #9040. hozzászólásáraígy van. kb 9éve mintha az osztrák mentalitás lenne. Molyfingért hoztak be kicsi rakodókat, pótkocsikat, csak valaki elvigye. Volt egy pótom, eladtam kicsit több mint vasárért, mert senkinek nem kell. Alapjába véve régi gépek senkinek nem kellenek. Gabonafelhordók, darálók molyfingért kaphatók, eladók. tizn egykét éve 3szorosa volt. Hihetetlen...
Válasz Dzsanosi #9039. hozzászólásáraNekem is volt gépem mit évekig árultam. Kutya sem jelentkezett rá. Annak is ez lett a sorsa.
Hú uraim
Ma úgy megfájdult a szívem
Méh telepen dolgoztunk (Gyöngyös) és a sok vas között megakadt a szemem egy blokkon
Hát egy 6hengeres crystal motor mindenestül. Szerintem túl nagy baja nem lehetett míg be nem került ott meg lánggal szétvágták nyugvó csészéket meg a hajtókarokat is hogy kiforduljon a főtengely hengerfej szétbarmolva
Hát amit kapott érte akárki is vitte oda szerintem annyit énis adtam volna érte
Gondoltam megosztom ezt veletek milyen barbárok vannak
Válasz T.f. #9037. hozzászólásárahttps://www.nekvinda-obchod.cz/produkt/2063-vyfuk-smaltovany-70011423sm/
Ő lesz az, köszönöm
Válasz T.f. #9036. hozzászólásárahttps://www.nekvinda-obchod.cz/vyhledavani/?sWord=70011423&catId=72