Hirdetés
- AKG támogatás új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Monosem NG új
- Körbálázót, de milyet? új
- John Deere 6110 új
16 hozzászólás
Válasz kobjar #15. hozzászólásáraVajdaság messze van ???
Üdv! Segítséget szeretnék kérni! Ha valaki tud règi orosz csőtörőre fosztóhengert az kèrem jelezzen. Tudomásom szerint nem gyártják. Az átmèrője 70 mm, a lyuk átmérője 28 mm, de az sem baj ha nagyobb, legfeljebb perselyezem. Hossza megint nem számít. Jelenleg 36db van a gèpben ès 165 mm hosszúságúak.
Köszönöm!
ha valakit érdekel zmáj 221 leharcolt, de felújítható van a gyulai ócskavastelepen henyei utcában!
Válasz Földesi Gábor_49664 #8. hozzászólására
Válasz htomi #9. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/files/forum/agroinform_20190211130743_zmaj_behuzohengerek_000_fitmax_800x600_2.jpg
Szerbusz Tamás. Csak most vettem észre hogy írtál. Először is köszönöm hogy reagáltál.
Ez egy zmaj 2-es csőtörő öntött vas behúzó henger. Hossza 122 cm Jobb és bal oldalas mintázatúak.
Válasz UE-28 #4. hozzászólásáraFelénk ez a borulós csoda.
Szia Gábor. Szerbiából írok, itt valószínűleg beszerezhető az alkatrész ami neked kell. Ha érdekel ez a megoldás, jelentkezz. Van még idő a jövő évi kukorica szezonig...
Egyébként a csőtörőd pontos tipusa és egy kép az alkatrészről jól jönne, ha utána kell nézzek, mert létezik több féle... Üdv.
Sziasztok. Gábor vagyok Némediből. Van egy zmaj 2 es csőtörőm. Eltőrt a hosszú behúzó henger. Tudna valaki segíteni hogy hollehet ijet kapni ? Segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz Pintér Zoltán #6. hozzászólásáraKöszönöm szépen, a dicséret apámat illeti, én csak a festő és a segédmunkás voltam
Válasz UE-28 #4. hozzászólásáraSzia,gratulálok, szép munka volt.Én is szeretem ezeket a pótokat,(többek között) mert pontosan jók a csőtörőzéshez.
Válasz pityu11 #3. hozzászólásáraÉn szabadkán vásároltam cucokat hozzá
Nyáron újítottuk fel a Zmaj pótkocsit, igaz csak a váza volt már Zmaj
https://www.youtube.com/watch?v=if-cGV7QKsY
Válasz Lang Mátyás #1. hozzászólásáraSzerbiában több gyártó is gyárt fosztógumit. Én az Adai Sulok céget ajánlom (www.sulok.rs), beszélnek magyarul.
Ezenkívül márciustól a vajdasági vásárokban is lehet többféle és különböző minőségű fosztógumit, és sok más mezőgazdaságigép alkatrészt is venni.
A nagyobb vásárok megtartásának ideje:
márciustól decemberig minden hónapban az
-első vasárnap:Zenta (Senta)
-második vasárnap: Bácska Topolya - (Topla)
-harmadik vasárnap: Csantavér (Čantavir)
-utolsó vasárnap( negydik vagy ötödik): Kispiac
(Male Pijace)
A vásárok reggeltől kb. délig működnek.
De a szabadkai ócskapiacon is árulják
Házilag gyártani kell v irány Szerbia ott van.
.
Zmaj csőtörőhöz keresek 25-ös tengelyre fosztógumit. Aki tud segítsen, ismer gyártót, vagy forgalmazót, vagy van eladó ilyen alkatrésze. Előre is köszönöm.