Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Szőlő felvásárlási árak új
- Körbálázót, de milyet? új
- Vadászat, vadgazdálkodás, vadászati jog – minden ami vadászat....... új
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
302 hozzászólás
Válasz melcsi0 #201. hozzászólására na még egyszer: adminisztrátor
Válasz melcsi0 #200. hozzászólásárabocs, kitöltötte
Csongrádban is 20.000. A "képzés" addig tartott, amíg 3 admiszitrátor kb. 150 főnek kitöltöltöte a zöld könyvet és megírta a számlát. A szervezés és lebonyolítás kritikán aluli.
Válasz Bárány #198. hozzászólásáraNem is ér ez egy szemmel sem többet!
Dombóváron jövő pénteken lesz. Képzés+könyv=20ezer.
16 kp a mai napon somogyban!
Válasz KalmárGazda #195. hozzászólásáraUgyanez Balassagyarmaton 25 K volt a 8órás + 4 K a zöldkönyvbe való bejegyzés
Válasz jozef19 #193. hozzászólására18000 Ft
Válasz jozef19 #193. hozzászólásáraH-B Megye 19050 ft.A Kamaráknál nem pontos a nyilvántartás,érdemes ránézni a könyvre,nehogy várod,hogy majd szólnak,a vegyszerkereskedő meg szól,hogy bocsi de nem adom.
Válasz KalmárGazda #192. hozzászólásáraKp dohány ott mennyi?
Válasz csuti0 #190. hozzászólásáraMonoron 19-én szerdán lesz a továbbképzés.
Válasz csuti0 #190. hozzászólásáraAmennyiben permetező zöld könyv, akkor a növényorvosi kamara keresni fog, ha lesz.
Legalábbis Borsodban így van.
Decemberben járt le, múlt héten jött a levél h 2hét múlva itt meg ekkor ennyiért.
De ha felhívod a területileg illetékes növorv kamarát elmondják.
Sőt, a növényorvosom is szólt, h lejárt és majd keresnek
Sziasztok!
Zöld könyves továbbképzést tud valaki Pest megyében? Pár hónap és lejár a könyvem.
Üdv.:Csuti
Válasz oprita #188. hozzászólásáraUgyan úgy a növényvédő kamara mint a tiédet. Sárospatakon a régi TSz ebédlőben lesz. Ha három napos akkor az a 400 órás megújítása, a másik két nap Tokajbna lesz.
Válasz RkTomi #187. hozzászólásáraEzt ki és hol csinálta,mert én holnap kezdem a 3 naposat Spatakon,27+4-ért...
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólásáraBorsod múlt hét pénteken: 11e a tanfolyam + 4e az új igazolvány. A 80 órás zöld könyv megújításához.
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólására20000-ezer nálunk ennyi volt.
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólásáraVigyél egy 100-ast,majd kapsz vissza!
Holnap reggel 8 kor lessz Kaposvár on hosszabító tanfolyam árat tud valaki hogy mennyibe kerül a pecsét???
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraVégig kell ülni, de. és du. is volt jelenléti ív aláírás. Számonkérés nincs, ha ott voltál 90%-ban megkapod a pecsétet a helyszínen. Ellógni hül.eség, ha már ott van legalább hall az ember egy két okosságot.
Válasz csoppika #181. hozzászólásáraOtt volt aki megtette.
De egyébként is egy nagy lóf@uszt volt az egész.
Annak aki gazdálkodik,(van egy kis fogalma a növényekről) és akart tanulni, annak volt 1-2 hasznos infó. De az iskolás suttyóknak lila köd volt az egész, mégis átrugdosták őket is. Vagy egy kisboltos, aki 2-es, meg szabad szereket akar árulni, gondolod sokat értett az egészből!
Szóval van ahol így működik.
Nem tudom ismerős-e a történet, mikor vizsgázó megkapja tételként a repce kártevőit?
Majd a mentő kérdést felteszi a vizsgaelnök:
-Na mondjon egy ormányost.
Mire a válasz:
-Elefánt
Válasz atisgyulai #180. hozzászólásáraItt külön duma volt. De muszáj végig ülni... Nincs olyan, hogy hú nekem mennem kell...
Válasz csoppika #178. hozzászólásáraÉn akkor "újonc" voltam.
Akik megújítani jöttek, a mi óráinkon ültek, és mikor-mi volt az aktuális óra anyaga, azt hallgatták. Nem kaptak külön infót, az esetleges újításokról.
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraMost voltunk, ahogy a többiek is mondják csengetsz és tiéd a pecsét. Érdemes végighallgatni a dumát is mert konkrét dolgokat mondanak mi merre, hogyan változik.
Válasz atisgyulai #177. hozzászólásáraVégig kell ülni. Decemnerben voltam... Ami említésre méltó. Bizonyos gombaölő hatóanyagot bizonyos méhkímélő szerekkel nem lehet nappal fújni.
Végül is a változásokról tájékoutatnak....
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraFriss infót nem tudok, de két éve elég volt beülni az órákra, meg tejelni, és kaptad a pecsétet a könyvbe.
Meg volt aki csak perkált, és továbállt.
Sziasztok!
Ilyen továbbképző 8 órás tanfolyam folyam végén szokott lenni számonkérés is vagy hogy szokott menni?
Válasz T.f. #170. hozzászólásáraKöszi.
Válasz endypapa #173. hozzászólásáraSomogyban erős még Tsz lobby.
Válasz T.f. #170. hozzászólásáraSomogyban nem küldtek semmi féle levelet! Akkora mázlim volt, hogy nem igaz. kezembe akadt a könyv, nézem, lejár pár nap múlva. Bakker! Felhívom őket keddi napon, és azt mondja a kedves hölgy, hogy pénteki fejtágítás, könyv hosszabításra beférek! Volt öröm! :)
Válasz Luffy #163. hozzászólásáraErről van szó!!!!!!!
Válasz zsoltiJD 50es #166. hozzászólásáraHát nekem az van a hátulján meddig érvényes, 2018 és 2023.
Válasz csontii #169. hozzászólásáraSzia. A területileg illetékes Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara megyei szervezetét keresd meg , hozzájuk került a továbbképzés . Ha még érvényes az igazolványod akkor lejárat előtt kapsz egy levelet a továbbképzés helyszínéről és időpontjáról ( legalábbis nálunk ez működött tavaly), ha már lejárt akkor neked kell megkeresned őket a továbbképzési jelentkezéssel.
https://magyarnovenyorvos.hu/a-kamararol/megyei-szervezetek
Válasz zsoltiJD 50es #168. hozzászólásáraSajnos az az iskola már megszűnt.
Válasz csontii #167. hozzászólásáraNem tudom hova valósi vagy de aloszínű hogy ott megcsinálják ahol rénen vizsgáztál aszem 12500 forinta kerül
Válasz zsoltiJD 50es #166. hozzászólásáraÉs hol kell újból érvényesíteni?
Most kaptam meg de csak az van a hátulján hogy mikor kaptam nem az hogy meddig érvényes de egyként 5 év
Válasz Sanyee #164. hozzászólásáraRajta van a hátulján, am 5 év.
Sziasztok!
A zöld könyv meddig érvényes? Hány évente kell "megújító" tanfolyamra menni?
Válasz medikus #158. hozzászólásáraIII. kategóriás szert lehet úgy csak venni, és házi kertben felhasználni.
Zöld könyvvel vehetsz II. kategóriás szert, és kijuttathatod magadnak (esetleg közeli hozzátartozónak?)
I. kategóriáshoz már komolyabb képzés kell(növényorvos), vagy szerződés azzal akinek van erre engedélye.
Válasz medikus #158. hozzászólásáraárutermelésben sztem a III. kat. sem mehet papír nélkül
Válasz warpig771 #140. hozzászólásáraSzolgáltatás:
-min növényvédő és méregraktár kezelő vagy növényvédelmi technikus /III.II kat/
- hozzájárulás a megyei növényorvosi kamarától
- előírásnak megfelelő növényvédőszer raktár /ÁNTSZ,katasztrófavédelem stb/
- szakmérnöki szerződés ha nincs I.-es engedélyed és azt is akarsz.
Válasz M. László #155. hozzászólásáraVagy beszélj ezekkel.
http://www.gazda.hu/80+oras+novenyvedelmi+tanfolyam
Válasz M. László #155. hozzászólásáraHívd fel a megyei növényvédő állomást és ott megmondják neked hol mikor lesz!
Válasz lakatos gabesz #157. hozzászólásáraIII.kategóriás szerrel!
Ha jól tudom ha nincs növényvédelmi vizsgám és zöld könyvem akkor a vegyszerezést magamnak nem is csinálhatom meg és nem is vasárolhatok igaz?
Válasz M. László #155. hozzászólásáraSzokott járni hozzá továbbképzés!
Sziasztok!
Növényvédelmi Zöld Könyvet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hol lehet leghamarabb érvényesíttetni?
SOS!
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Növényvédelmi Zöld Könyvet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hol lehet leghamarabb érvényesíttetni?
SOS!
Előre is köszönöm.
Válasz kukaccsosz #152. hozzászólásáraMűkincsek helyett mukso.