Hirdetés
- Poénok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Claas traktorok új
- Claas Lexion vélemények új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- Karácsony új
1410 hozzászólás
Válasz #309. hozzászólásra
elvileg ment a mail
Válasz #308. hozzászólásra
Előre is köszönöm
Válasz #306. hozzászólásra
Hello majd holnap gépről elküldöm mert most telóról írok és nincs kedvem xarakodni de holnap menni fog
A Norbitol meg kapod.
Válasz #304. hozzászólásra
Hali!
Nekem eltudnád küldeni az elérhetőséget?
A címem: csabi48@freemail.hu
nEM HIVTAM MÉG.DE fogom.
Válasz #300. hozzászólásra
Hello akit én küldtem az se tudott segíteni?
Válasz #299. hozzászólásra
Pontosan igy jártam én is.El kel vinnem műszakira.Csak egy nap mire megfordulok.
MEG LESSZ.
Válasz #300. hozzászólásra
A pízes embernek el tudnád küldeni a telefonszámát. Valahogy kurv@ra kiborít, hogy mások járkálhatnak ugyanolyan géppel zöld rendszámmal, én meg nem.
Nekem van egy T16m trakim.A központi adat kezelö hivatalhoz fordultam.Meg is jött a válasz.Majdnem jó,de mivel plató is szerelhető rá igy nem kaphat.Ma hivtam egy Pízes embert.Holnapra utána néz.Én már a pirosban is benne volnék,ha tud intézni valamit.
Hát Jól megszigorították ezt a zöld rendszámot az már biztos. Ma két okmányirodában voltam az első szó szerint elhajtott, hogy mit képzelek én, hogy egy jd traktorra akarok ilyet tenni, a másik helyen már kedvesebbek voltak, de ők is ragaszkodtak a kpm-es papírhoz (mert már szigorítottak rajta rendesen), persze az hogy az előző gazdája zöld rendszámmal járt vele, meg hogy csak a falunkban van két másik ugyanilyen gép, amin szintén ilyen azonosító van ez nem hatotta meg Őket. szóval ha beviszek egy akármilyen gépkönyvet róla, azt rárakom a terepjárómra, pótkocsimra, meg ki tudja mire szvsz már felejtős. Most úgy néz ki a dolog, hogy a gépet el kell vinnem a közlekedési főfelügyelethez azt azután lesz valami. Mondanom sem kell, hogy ez nem a szomszédban van, meg persze a gép sem fér rá egy platós barkaszra, szóval így elég húzós lesz trélerrel kell vinni.
Gépkönyv, törzskönyv,ha az nincs műszaki adatlap,(KPM) től,regisztrációs szám,eredeti adásvételi,lehetőleg számla, csak ennyi!
Sziasztok!
Fortschritt kombajnra lehet zold rendszamot tenni? Hogyan zajlik most az ugyintezes?
Eben igazad van !!
Eben igazad van !!
Erdészeti kiközelítő az LKT traktor nem az Uaz ami rendelkezik forgalmi rendszámmal még a seregben is.
Mondjuk még platós uazon még csak csak de parancsnokin ha erdészeti kiközelítőnek van bejegyezve akkor ott hova rakják a fát????? De akik a több millás jeep re raknak zöld rendszámot azt komolyan meg kellene büntetni és száguldoznak az autópályán.
Pont azért szigorították meg a rendszám kiadást mert tudják hogy ilyen járművek is forgalomban vannak.Ilyen alapon a személyautóra is lehetne zöld rendszámot rakni,és senki sem vinné műszaki vizsgára.
Köszi a segítséget!
Válasz #279. hozzászólásra Ha én lennék a rendőr azonnal levenném a rendszámot az Uaz-ról,mert egyik felsorolásnak sem felel meg,amit a zöld rendszámra előír a rendelkezés! Ezenkívül feljelenteném az okmányiroda ügyintézőjét- szakszerűtlen okmány kiadásért!
285 hozzászólás!
De akkor azt nem tudjátok biztosra hogy a T vagy az A kategóriával lehet-e vezetni ezeket?
Válasz #286. hozzászólásra
Amúgy szerintem a rendőr a B ktaegóriáért se szólna. A kismotoros biztos nem tetszene neki.
Szóval akkor ha jól értem lehet vezetni a zöld rendszámos járművet t-kategóriás és bármelyik a-kategóriás jogsival is ugye?
Válasz #284. hozzászólásra
T az asszem pont traktorra való. Így van leírva a kresz könyvben: "Bármelyik A kategóriás vezetői engedéllyel vezethet még:segédmotoros kerékpárt,lassú járművet ill. pótkocsijából álló szerelvényt, állati erővel vont járművet."
Köszi a válaszokat! Még azt szeretném kérdezni hogy szerintetek T-kategóriással vagy A1-essel is lehet vezetni?
Én is kismotor jogsival vezetem az mtz bár mondjuk a nagykönyvben nincs megírva hogy lehet.
Válasz #280. hozzászólásra
Ez egy jó kérdés Még én se bírtam kideríteni. De én kismotorossal vezetem 2-3 éve de nemsokára már B-el fogom.
Válasz #280. hozzászólásra
ami jó a lassújárműre
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a zöld rendszámmal kapcsolatban:
Zöld rendszámos járművet milyen jogosítvánnyal lehet vezetni?
Előre is köszi a segítséget.
Válasz #277. hozzászólásra
Itt van egy például: de ez lehet normál hosszú-ban is kérni.
Válasz #277. hozzászólásra
Holnap, majd fotózok.
Mutassatok már egy zöld rendszámot hogy néz ki
Válasz #275. hozzászólásra
Jah hát mi nem okmányirodába csináltattuk Csak elvittük a gépkönyvet és kész. Utána már csak a rendszámért kelett menni. Azóta nem tudom mennyit szigorítottak rajta de hála istennek hogy akkor meglett
Valamikor megoldottad másolt gépkönyvel,de most csak eredetit fogad el,és keresi benne azt ami egy 30 éves gépnek esetleg a számláján lehetett.Én is vettem egy CD-thogy kimásoljam de azt nem fogadják el.Persze mondták nekem is hogy írjam be az adatokat,de se bélyegző se aláírás,lehet hogy még megbüntetne hamisításért.Nekem aztmondták az okmányirodán hogy nem tudják beazonosítani.Mondom ember,rajta van az adásvételin,meg nézz ki az ablakon,itt áll, ez nem vízi bicikli.Akkor sem megoldható!
Válasz #267. hozzászólásra
Én erdészeti kiközelitőnek gondolnám
Válasz #271. hozzászólásra Rákattintasz 264 zöld sorra és belátod,hogy pótkocsira nem lehet kérni zöld rendszámot!
Válasz #268. hozzászólásra
Egyedi-ként nem egyszerűbb lenne? Vagy az nagyon drága? Nézd meg valahol hogy van-e olyasmi kategóra mert ha van akkor van rá esély
Válasz #268. hozzászólásra
Egyedi-ként nem egyszerűbb lenne? Vagy az nagyon drága? Nézd meg valahol hogy van-e olyasmi kategóra mert ha van akkor van rá esély
Válasz #268. hozzászólásra Semmi esély!
Üdv mindenkinek.
Egy átalakitott pótkocsit szeretnék levizsgáztatni zöld rendszámosra ,van -e rá esélyNincs alvázszám.Nem én alakitottam átt,igy vásároltam kb 9 éve.Esetleges esélyek?
Az enyémen zöld rendszám van
nem én vagyok a képen egy politikus
Köszönöm.Megnézem.
Válasz #262. hozzászólásra
Most nem vagyok benne annyire de szerintem benne kell hogy legyen a kategóriába.
Még egy link.:
http://www.nyilvantarto.hu/hu/gepjarmu_forgalomba_helyezes_lassu
Üdv , javaslom hogy ide írj, mindent tudnak és amire azt mondják az úgy van azt az Okmány Iroda is elfogadja.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/elerhetosegek
Üdv.Szerinted a t16m.eszközhordozó jogosult a Zöld rendszámra.Minden adatnak megfelel.Szerintem.Egy okmányirodába csipöből vágták,hogy nem.Szeretnék pontosan utánna nézni.
Válasz #260. hozzászólásra
Jah és a gépkönyvön kívül egy adásvételink volt.