Hirdetés
- New Holland traktorok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- MTZ traktor átlagfogyasztás új
- Kukorica terményárak új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- Ügyfélkapu-problémák új
- Vadkártérítés új
- Talajvizsgálat és tápanyag-gazdálkodási terv új
- Műtrágya árak új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
Milyen támogatásokra számíthat a juhágazat?
Jövőre emelkedik az anyajuhtartás támogatására fordítható összeg.
Sajtóközlemény
254 hozzászólás
Válasz dobos Mihály #103. hozzászólásáraÉn árulok hozzá gömbcsuklókat, főtengely csapágyat,és motortartó bakot újat.
Magyarországon árulnak valahol új ZT alkatrészeket?
Válasz Lala5995 #101. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm!
Válasz Peku39 #100. hozzászólásáraZT 300 sebességváltó 42771-ig 40 liter Hajtóműolaj GL 60 Hajtóműolaj SAE 80
ZT 300 sebességváltó 42772-től 50 liter * Hajtóműolaj GL 60 Hajtóműolaj SAE 80
ZT 303 sebességváltó 42771-ig 38 liter Hajtóműolaj GL 60 Hajtóműolaj SAE 80
ZT 303 sebességváltó 42772-től 45 liter * Hajtóműolaj GL 60 Hajtóműolaj SAE 80
Gyári számokat kell nézni!
https://www.ddr-landmaschinen.de/lexikon/lex_zt300.htm
A 303-as váltójába milyen olajat ajánlanátok és mennyi kellene bele?
Válasz dobos Mihály #98. hozzászólásáraKöszönöm!
jobb oldalon, pontosan az önindító alatt.
Azt megtudja nekem mondani valaki hogy a Magyarországon forgalomba helyezet zt-303 melyik oldalán található az alvázszám?
A hardynak a kupéung felőli bordájára tippeltem.Kicsit lóg.
Válasz dobos Mihály #93. hozzászólásáraA gumis HARDY tárcsa okozza a zajt. Mi csörgőkigyónak neveztük miatta. Motor és a kuplung közt van.
Valaki esetleg tudja hogy a hidraulika szivattyú milyen motorfordulaton tud 50 liter/perc teljesítményt?
Válasz .Richard. #92. hozzászólásáraHa csapágyazni kell az nagy baj.
Egyébként a motorhang is durva. Nem hiszem ,hogy a gyár így tervezte. A váltó eleje, vagy a kuplungház felől jön a hang.
Válasz Nyomasek Bobo #91. hozzászólásáraNem a csapágyboltot kéne ajánlani.?
Válasz dobos Mihály #89. hozzászólásáraHát...ezt a képet elnézve szerintem keress hozzá valami hangszigetelő anyagot, aztán szabd bele...Restaurált ZT...
Válasz Lala5995 #84. hozzászólásáraKöszönöm a segitséget!
Nem erre gondoltam.
Vennék bele gyári burkolatokat, ha létezik ilyen.
Válasz dobos Mihály #87. hozzászólásáraIlyesmi?
Üdvözlök Mindenkit.
Mostanában szereztem egy ZT-300 trakit.
Az érdekelne, hogy gyárilag van-e ezekben valamilyen belső hangszigetelés, vagy burkolat a műszerfal alatt, a padlóig. Az enyém olyan hangos, hogy két óra munka után agyhalott vagyok. A kardánhajtás 540-en csattog, 1000-en visít. Normális ez? Daru van rászerelve, ezért mindig kell a kardán. Keresnék hozzá alkatrészeket, hidraulika tartályszűrőt, kormányszivattyút.
Válasz Lala5995 #85. hozzászólásárahttps://www.ddr-landmaschinen.de/lexikon/lex_hydraulik.htm
Válasz Lala5995 #84. hozzászólására10 literes kör a 323-asnál. Egy kissé bonyolult. Felesleges, amikor hátul van egy mennyiségszabályzó szelep, amit lehet állítani.
Válasz Peku39 #83. hozzászólásáraNyomást lehet állitani.
Válasz Lala5995 #82. hozzászólásáraÉs az a szelep amit lehet tekergetni külömböző állásba az mi célt szolgál?
Válasz Peku39 #80. hozzászólásáraKis kar a vezérlőtömbön az uszóhelyzet.
Válasz Peku39 #80. hozzászólásáraEmeld fel ésaz ülés melletti zárat old ki! Hasonló az MTZ-hez! Mechanikus zár.
Üdvözlök mindenkit.
Egy kis segitséget kérnék töletek.Van egy zt 303 traktorom,de nem igazán tudok sokat a vezértömbjéről.Például ma felszereltem az ekét,emelt a hidraulika rendesen aztán egyszer fent maradt és azóta nem lehet letenni.Ha nyomom a kart amivel emel és enged akkor zúg a szivattyú mint például az 50 mtzénél mikor levan zárva. Valaki letudná irni nekem hogy az állitható szelep mire való pontosan,vagy baloldalt is van egy kar az ülés mellet az mit csinál.És a vezértömb hátulján is van egy. kar.Egyikre se reagál.
Tisztelettel köszöntök mindenkit. Érdeklődnék valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy zt303-as kuplungja hidegen tökéletes működik, nem reccsen, szépen kiemel, viszont ha bemelegszik pontosabban egy picit melegszik már csinál olyat hogy nem old szét teljesen. Kuplung tárcsa felújítva, villák beállítva egyenletesen közepes mértékben kopottak. kétszer szétszedtem és nem találok hibát szemrevételezéssel. Kérdezném még, a nyeles tengely végén a kuplung szerkezetben ha jól emlékszem tűgörgős csapágy van, olyat tudok-e rendelni valahonnan? Ha már még egyszer szétszedem azt is kicserélem.
Válasz Laxa #77. hozzászólásáraNem jöttem rá mire kell a fülke meg mivel dolgozol
Válasz herry 74 #74. hozzászólásáraViszi a hátán. Ha melege lesz kinyitja az ablakot...
Válasz forgo #73. hozzászólásáraEnnyiért én 2db adtam volna
Szia bocs hogy zavarlak én is most vettem egy zt-300 ast. Azon sem fogott a fék. Sajna le kell venni a kerékagyat komplett mindkét oldalról. Én már levettem. utána a fék alaplapot.a fékpofákkal. Majd a fékdobot. Utána a kézifék szalagot.Alapos tisztitás. kb. 5 kg. olajsár. Ezért nem fog a fék.Fékpofák és fékszalag ferodolozása. Fékmunkahenger karmantyúk cseréje. Ha kell a méreteket megadom. A karmantyúk egyeznek az ifáéval de előre ne vedd meg mert többféle van.
Üdv. Farkas István 06 20 4402027
Válasz forgo #73. hozzászólásáraMivel dolgozol a fülkével?
Válasz herry 74 #71 hozzászólásá
Köszi de tegnap jöttem haza Osztrákból jövet találtam egy zt 300 szét bontva az útmellet a gazban 60000-ért ideadták a fülkét úgy, hogy mi is segítettünk a leszerelésben. Az üvegek jók benne van egy kis rozsda de nem lyukacsos. Holnap megyek vissza osztrákba oszt jövő hétvégén dolgozok vele.
Eladó ZT!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/fortschritt-zt-300-mtz-50/h_6591034
Válasz forgo #70. hozzászólásáraSzivesen! Mire kellene neked ez a fülke? Tudok neked. segiteni
Válasz herry 74 #69. hozzászólásáraOké köszönöm az infót.
Egy normális állapotban lévőt mennyiért lehet megvenni?
Válasz forgo #67. hozzászólásáraSzélessége 1.25cm
Magassága 1.55cm
Hosszusága 1.65cm
Válasz forgo #67. hozzászólásáraSajna el is felejtettem de meglesz
Válasz herry 74 #66. hozzászólásárajó estét. Sikerült megmérni a zt kis fülkét?
Válasz forgo #65. hozzászólásáraR
Holnap meglesz
Jó estét.
A régi típusú zt300 vagy 303 fülkéről kellene egy kis infó. Pontosabban a méretei menyi a hosszúsága ablaktól ablakig és a szélelesége ablaktól ablakig.
Ha valaki tudja vagy könnyen megtudja mérni azt megköszönném.
Hello! Most vettem egy zt 303-as traktort. Lelégtelenítettük a féket, de semmi fékhatás még most sem. Hallottam, hogy elég sok baj van ennek a tipusú traktornak a fékével. Megköszönném ha kapnék segítséget, hogy tudnám megjavítani, és hogy miket nézzek meg rajta.
üdv. mindenki kérdezném hogy a zt 303 ba levő ifa motort milyen motora cserélhetném ki ami kicsit erősebb és megbízhatóbb
Válasz #61. hozzászólásra
Jó éjt!
Arra figyelj hogy kiszedésnél forgatni kell a tengelyt, a bütyköknél át kel játszani nem elég csak húzni.
A tengelyirányú megtámasztás ugy láttam a fogaskerék alatti fedél kell legyen. Azt három hatos csavar fogta, de az már nem tartja. Kicsit meg is indult kifelé, lehet csak jobban meg kell biztatni. Holnap meglatjuk... Köszi a segítséget. Jó éjt mindenkinek.
Válasz #58. hozzászólásra
Az az ,de hogy csak 3 azt nem tudom.
Semmit nem mozdult?
Ha semmit nagyon óvatossan 2 oldalról finoman lehet kerékszerelővassal egyszerre próbálni ha 1szer megindul akkor nyerő.
Válasz #57. hozzászólásra
Az a jó amég nem lát ilyet az ember :-)
De az bizos hogy a vezérműtengelynek van tengelyirányú megtámasztása, hogy ne tudjon ide oda mozogni, ez általában vagy a fogaskerák alatti fedél, vagy a tendely végét szokták még a vezérműfedélbe. Ez utóbbi esetben ki kéne jöjjön, a fogaskereket próbáljátok lemelegíteni ha máskép nem megy.
Válasz #56. hozzászólásra
A három hatos csavart kivettem a fogaskerék mögül, lehet még más rögzítés is?
Válasz #55. hozzászólásra
Sajnos nem tudok segíteni, még sosem vettem ki sehogy.
Válasz #55. hozzászólásra
Legtöbb esetben elöbb ki kell veni a vezérműtengelyt addig eleve nem jönnek ki a szeleptőkék, a fogaskerék mögött nincs csavarral rögzítve a vezérműtengely?
Nem emlékszem rá most bevalom ifa motort rég láttam.
Válasz #52. hozzászólásra
Hát igen ez csak szétszerelés után fog kiderülni egyértelműen. Igy úgy tűnik jó az ékpálya. Ki lehet vajon venni a tengelyt ha nincsenek teljesen kivéve a szeleptőkék?