Grafikus partnercégünk 2012 nyarán nagy felbontású makró és különféle megvilágítású képeket készített cégünk saját gyártású műtrágyáiról, Gramix NPK és UMG MICRO szemcsékről. Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy ezeket a kreatív, gyönyörű fotókat, mely a műtrágyáknak egy teljesen új „arcát” tárják elénk, nagyobb felületen is megmutassuk a Termelők, Gazdák számára. Így született meg a 2013-as Galaxis Falinaptárunk gondolata.

Hogy milyen formában is öntsük papírra, az csupán a fantáziára volt bízva és talán itt található meg a kapcsolat az új UMG MICRO termékcsaládunkkal, mert fantázia nélkül az sem születhetett volna meg.

A további inspiráció miatt nem kellett messze mennünk. Elég, ha megnézzük a napi híradót, újságcikkeket vagy internetes portálok tudományos cikkeit. Hiszen olyan társadalmi témák is megjelennek közvetetten a naptár oldalain keresztül, mint a sokat vitatott kérdés: Mi az élet értelme? Honnan jövünk, hová tartunk? A másik nagy terület, ami hatott ránk, az a napjainkban folyó tudományos kísérletek, felfedezések és régi elméletek bizonyítása volt.

Minden egyes hónapot egy rövid humoros - ugyanakkor félig valós és tudományos- mondat tesz befogadóvá.

„Engedjék el Önök is fantáziájukat, mikor az egyes hónapok fotóira rá-rápillantanak, s kívánom, hogy egy pillanatra szakadjanak ki a hétköznapokból, repüljenek el gondolatban a világegyetem végtelenjébe! Ebben remélem, segítségükre lesz ez a naptár, persze mindeközben az sem baj, ha tudjuk, hányadika van.” – Simon Péter, ügyvezető, Fertilia Kft.

Mi ezzel kívánunk Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket, és sok kitartást, sikert, jó egészséget a jövő esztendőre!

A naptár igényléséhez kérjük, küldje el nevét, címét* a toth.katalin@fertilia.hu email címre, s a válaszlevélben küldött regisztrációs ív kitöltését követően díjtalanul hozzájut naptárunkhoz, melyet a megadott címre postázunk Önnek.

A naptár igényléséhez kérjük, küldje el nevét, címét* a toth.katalin@fertilia.hu email címre, s a válaszlevélben küldött regisztrációs ív kitöltését követően hozzájut naptárunkhoz, melyet a megadott címre küldünk.

A falinaptár értéke: 2 500 Ft, Önnek a naptár díjtalan, csak a postaköltséget szükséges fizetnie, ami belföldön 840 Ft.

A falinaptárakat a készlet erejéig tudjuk biztosítani!