Michelin Guide a háromrészes, "MICHELIN Chefs' Culinary Trip" című kisfilm-sorozatában a séfek szemével kalauzolják el az alkotók a nézőket hazánkban – a csodálatos turisztikai helyszínektől a helyi termelőkkel való találkozásig, a finomságok kóstolásáig.
2022. januárjában a budapesti látogatáskor megkóstolták a Megyaszói mangalica termékeket, majd személyesen is ellátogattak Megyaszóra az Észak-Kelet Magyarországi kulináris túra keretében – 4 Michelin-díjas chef, Gregory Marchand, Simon Martin, Robin Pietsch és Erdei János vezetésével.
Észak-Kelet Magyarországi Michelin Guide kulináris túra kisfilm, mely már a túra utolsó állomásán, Tokajban készült:
Külön köszönet mondtak a termelőknek: Pohl Péter (Sauska Pincészet), Képíró Anita (Tokaji Borecet Manufaktúra), Szepsy István (Szepsy Pincészet).
Indexkép: Pixabay