Az év traktorából sosem elég! A Dorker Kft. büszkén állította ki vezérterméküket, a Deutz-Fahr 7250-es traktort, ami műszaki tartalom és design szempontjából is a legjobb erőgép.

 

Fényképes összeállításunkkal mutatjuk be, hogyan forgolódtak a zöld-fekete szépségek a kaposvári telephelyen.

 

Az Agroinform szerkesztőit Szeredai Jenő, értékesítési vezető kalauzolta  a Dorker Kft. gépei között.

 

A kaposvári nyílt napra kilátogató - száznál is több gazda számára érdekes előadásokat tartottak a Dorker meghívott vendégei. A társaság által forgalmazott összes márka és gépcsalád bemutatkozott, majd az eszközöket testközelből is megtekinthették a gazdálkodók.

 

A Deutz-Fahr gépeken túl Pronar pótkocsikkal és bálázókkal, Agrion vetőgépekkel, Locust rakodógépekkel, Tehnos mulcsozókkal, Köckerling univerzális eszközeivel, Strautmann takarmánykeverő-kiosztókocsikkal és  MTZ traktorokkal is ismerkedhettek a látogatók.

 

 

Finanszírozási- és pályázati lehetőségekről is útmutatást kaphattak az érdeklődők - ami különösen időszerű a közelgő géptámogatás szempontjából is.

Az előadások után gyakorlati programok következtek. A nap érdekességének számított az ingyenes motor-teljesítmény mérés hozott traktorokon, amelyre bármelyik gazda benevezhette akár az öregebb gépét is.

 

A Dorker új partnere egy - a traktor motorok teljesítmény-növelésével foglalkozó társaság, akik a nyílt napon a valóságos motorteljesítmény szerepére kívánták felhívni a figyelmet.

A nyílt nap játékkal, tombolával és értékes nyereményekel zárult -

A nap házigazdái: Tüske Anna és Szeredai Jenő egy szerencsés nyertessel

 

 

-és természetesen mindenki kipróbálhatta a nap sztárját: a Deutz-Fahr 7250-est is!

 

www.dorker.hu