Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, Budapest (KÉKI)
1022 Budapest, Herman Ottó u. 15.
Az Intézet feladatai: Az élelmiszer-biztonság biológiai és kémiai rizikófaktorainak kimutatását és a teljes élelmiszerláncban történő nyomon követését, valamint a lehetséges negatív hatások megelőzését szolgáló biológiai illetve bioanalitikai kutatások.
Új analitikai módszerek kidolgozása különös tekintettel az élelmiszer-ellenőrzés és az élelmiszer-biztonság követelményeire.
Élelmiszer-összetevők biokémiai és élettani összefüggéseinek kutatása a korszerű, egészséges táplálkozás szempontjából.
Korszerű kímélő technológiák kutatás-fejlesztése jó minőségű magasabb hozzáadott értékű versenyképesebb termékek előállítása céljából
Az élelmiszer-biztonsági stratégia, a kockázat-kezelés és -kommunikáció megalapozását szolgáló társadalmi-gazdasági elemzések.
Cikk ajánló
Érdekes hagyományok, különleges ízek: ismerd meg a világ sonkáit
Mi a különbség a spanyol, az olasz, a cseh, a német, a francia és a magyar sonka...- Szőlő felvásárlási árak új
- S.O.S. új
- Napraforgó-termesztés új
- Búza és árpa vetőmagok a gyakorlatban új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- Kukorica várhatóan........! új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Aszály új