Az Agroinform.hu portál, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége közös szervezésben tartotta meg az első PREGA konferenciát Kecskeméten. Az egész napos rendezvény a precíziós gazdálkodás technológiai hátterét és jövőben rejlő jelentőségeit 40 szakmai előadás segítségével foglalta össze.

A rendezvény fő támogatója az Axiál Kft. volt. Harsányi Zsolt, az Axiál Kft. ügyvezető tulajdonosa nem csupán a cég képviseletében szólalt fel a konferencia előadói között. A szakember a Mezőgazdasági Eszköz és Gépforgalmazók Országos Szövetségének elnökeként is hangsúlyozta, hogy Magyarország nincsen behozhatatlan lemaradásban a precíziós gazdálkodás területén. Minden adottságunk megvan a precíziós gazdálkodás széleskörű alkalmazásához, hiszen a legmodernebb technológiák színes palettája a magyar gazdák rendelkezésére áll.

Az I. PREGA Konferencia támogatói, szervezői és partnerei kiállítást is rendeztek a helyszínen.

A precíziós termékek kiállításáról és az előadások pillanatairól készült PREGA FOTÓGALÉRIÁT IDE KATTINTVA tekinthetik meg. undefined