Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #30098. hozzászólásáraIgazságot Magyarországnak!
Ezt a trianon témát megkell beszélnünk személyesen!
Sok sok pálinka elfogyasztása előtt, alatt, közben, után!
A télen mindenkép!
Válasz 5465 #30088. hozzászólásáraA haver a rabeverk előhántóját szántotta le.
Azt tudni kell kb120cm es vas
4-5év után került elő!
De 2010 körül találtam magtakaró boronát a sajátomban (93ban mérték ki)
A tszcs időkből.
Válasz 5465 #30088. hozzászólásáraNálam minden munkafolyamat során elmarad legalább 1 biztosító...
6 éve vettem egy púpos nápolyisvödörnyi biztosítót, mára maradt egy marékkal...
A héten is elhagytam 3-at, egyszer az eke kerekét, az mondjuk meglett, meg tegnap a beforgatót.
Holnap szerintem elhagyom a komplett boronát is
Válasz Gumóka #30079. hozzászólásáraAzért ne fogadj rá nagy tétben.
3 éve leforgattam a Ferga hárompont jobbos kitámasztó orsóját, azóta sincs meg, pedig szántottam, lazítóztam ott azóta.
Mintha a föld nyelte volna el…
Válasz envagyok2 #30083. hozzászólásáraAz eke?
5-600 lehet szerintem, nem nehéz. A lazítóm nehezebb, az papírforma szerint majd 1 tonna, aminek a fele kb. a hengere, ami jól hátra is nyúlik.
Bírja.
Válasz mtz1221 #30077. hozzászólásáraAzok aláillesztett hangok, a sajátom egyiken sincs. Elszórakoztatom magam rajta, ezért jó, mert könnyen lehet aláilleszteni hangot
Most a kalászosok alá megszántottam, még a kukorica alá marad, majd csinálok.
Válasz Gumóka #30075. hozzászólásáraHangjáról csinálhatnál egy videót, mikor veszi a fordulatot.De káromkodás nélkül, mert csoda még hogy élsz a tiktok videók után.
Válasz szanberg #30072. hozzászólásáraSokan tulvarialták a vetogepmizeriat aztan csak a szopas volt tavaly is a nagy nehez komplikalt szarokkal a sarakban.
A 9 jdsek meg elnyomtak mindent időben és vakargatták magukat unalmukban otthon utána.
Válasz $HMP$ #30068. hozzászólásáraNeki ilyenre nincs ideje. 15 órákat dolgozik naponta, 3 munkása nem csinál annyit naponta, mint ő maga. Pedig 3 hasonló kategóriás "kis traktora" van, de mindegyiken keskeny kerék van.
Válasz szanberg #30066. hozzászólására15kmtől felfelé. Két bazi nagy pótkocsira felvan csávázva a mag, teleszkópos 2 köbös kanalával öntözgetik bele. Benti magot meg zsákszúróval, oldalról tolja végig a teleszkópossal. De itt művelt kombinátorozott földekről beszélek, olyanok mint nálatok a tavaszi vetéskor.
Válasz szanberg #30062. hozzászólásáraNagy darabban napi 60-70 hold repcéből, 50-60 árpából. Nekem ma 37-38 körül sikerült 25 km vonulásokkal, kis darabokban. Olyan bolond amúgy mint te. 1000 holdat most két 4 méteressel, azért írtam ez ami a képen volt, most jött, pár hete a másik mellé.
Válasz szanberg #30054. hozzászólásáraVan aki szidja, de ő aki vet évi 600 holdat elvetett qz elsővel, ezt most hozta mert 1000 holdra bővült az évi vetése. 6330al huzzák, mint az állat, a tárcsa csapágyakat e miatt kell 2 évente cserélgetni.
Válasz szanberg #30049. hozzászólásáraVeteted már így?
Én is kíváncsi leszek rá.
Ez olyan mint a 75cm es repce
Felénk nemigazán működik.
Viszont a 45-50cm egészjól sülnek.
De mi maradunk a 25cm repcénél mert az a biztos.
Búza
Nemfog közzé sütni a nap?
A másik aggájom a 25cmben majdcsak annyi mag mint a 12.5cm ben.
Ott viszont nemlessz sűrű?
30149 hozzászólás
Válasz mtz1221 #30098. hozzászólásáraIgazságot Magyarországnak!
Ezt a trianon témát megkell beszélnünk személyesen!
Sok sok pálinka elfogyasztása előtt, alatt, közben, után!
A télen mindenkép!
Válasz rtamas1976 #30094. hozzászólására
Válasz SzikiSzokeveny #30087. hozzászólására
Válasz mtz1221 #30086. hozzászólásáraNekem is ez jutott eszembe.
Válasz Gumóka #30089. hozzászólásáraNe is mondd, dettó.
Az 5 méteres nehéztárcsa rögtörőjének 1.5m hosszú biztosítórúdját (köracélból van) azt hiszem 3 év után találtuk meg, sikerült úgy betárcsázni.
Mi megünnepeltétek a
Székely autonómia napját?
Mi igen!
Vesszen Trianon!!!
Válasz .Richard. #30090. hozzászólásáraÉn régi, bontott menetesszárat használok a tárcsán, 2-2 anya kontrázva.
Még nem hagytam el…
Válasz rtamas1976 #30091. hozzászólására3 év után jött elő a termoszom kupakja, ami kiesett a nyitott ablakon
Válasz 5465 #30088. hozzászólásáraA haver a rabeverk előhántóját szántotta le.
Azt tudni kell kb120cm es vas
4-5év után került elő!
De 2010 körül találtam magtakaró boronát a sajátomban (93ban mérték ki)
A tszcs időkből.
Válasz Gumóka #30089. hozzászólásáravezèrdrót duplán át a likon,tuloldalt meg jobbra balra,mint egy sasszeg elhajtva.
Válasz 5465 #30088. hozzászólásáraNálam minden munkafolyamat során elmarad legalább 1 biztosító...
6 éve vettem egy púpos nápolyisvödörnyi biztosítót, mára maradt egy marékkal...
A héten is elhagytam 3-at, egyszer az eke kerekét, az mondjuk meglett, meg tegnap a beforgatót.
Holnap szerintem elhagyom a komplett boronát is
Válasz Gumóka #30079. hozzászólásáraAzért ne fogadj rá nagy tétben.
3 éve leforgattam a Ferga hárompont jobbos kitámasztó orsóját, azóta sincs meg, pedig szántottam, lazítóztam ott azóta.
Mintha a föld nyelte volna el…
Válasz Praetor #30084. hozzászólásáraKomplett vasúti beton villanyoszlopot. Az se hiányzott, de az előző tulajt se zavarta, hogy benne van a földben.
Válasz Praetor #30084. hozzászólásáraNem nagyon keresték a tszben, akkor valamikor. Kopó alkatrész volt.
Válasz envagyok2 #30083. hozzászólásáraAz eke?
5-600 lehet szerintem, nem nehéz. A lazítóm nehezebb, az papírforma szerint majd 1 tonna, aminek a fele kb. a hengere, ami jól hátra is nyúlik.
Bírja.
Válasz Gumóka #30079. hozzászólásáraValamelyik évben komplett ekefejet találtam a kultivátorral. Igaz nem ilyen nagyot.
Válasz Gumóka #30075. hozzászólásárajujj, az hány kiló ott hátul?
Válasz ND #30081. hozzászólásáraJaaa?
Így már értem
Köszi
Elsőre észre se vettem
Válasz mihaszna #30080. hozzászólásáraEgy beforgató
Válasz Gumóka #30079. hozzászólásáraMi maradt el?
Nem nagyon értem
Válasz mtz1221 #30077. hozzászólásáraDe ma is elmaradt valami, majd jövőre meglesz
Válasz mtz1221 #30077. hozzászólásáraAzok aláillesztett hangok, a sajátom egyiken sincs. Elszórakoztatom magam rajta, ezért jó, mert könnyen lehet aláilleszteni hangot
Most a kalászosok alá megszántottam, még a kukorica alá marad, majd csinálok.
Válasz Gumóka #30075. hozzászólásáraHangjáról csinálhatnál egy videót, mikor veszi a fordulatot.De káromkodás nélkül, mert csoda még hogy élsz a tiktok videók után.
Válasz Sk Laci #30074. hozzászólásáraAgromasz 4 méteres 1 tárcsás, többit nem tudom. Tiszta amazone koppintás, csak ezen van 1 mázsa nitszög.
Válasz mtz1221 #30070. hozzászólásáraMilyen vetőgépről van szó??? gyártó, tipus,...
Válasz szanberg #30072. hozzászólásáraSokan tulvarialták a vetogepmizeriat aztan csak a szopas volt tavaly is a nagy nehez komplikalt szarokkal a sarakban.
A 9 jdsek meg elnyomtak mindent időben és vakargatták magukat unalmukban otthon utána.
Válasz $HMP$ #30069. hozzászólásáraHa lenne egy jóképű, nemmhorror áron, egyszer vennék meg egy olyat jaja
Amikor jó a pálya, hibátlanul vet az
Válasz mtz1221 #30070. hozzászólásáraAkkor biztos kint van 100ha krumplija más ilyen faszságot nem indokol felora atrakni. Amator.
Válasz $HMP$ #30068. hozzászólásáraNeki ilyenre nincs ideje. 15 órákat dolgozik naponta, 3 munkása nem csinál annyit naponta, mint ő maga. Pedig 3 hasonló kategóriás "kis traktora" van, de mindegyiken keskeny kerék van.
Válasz szanberg #30066. hozzászólásáraVagy egy 9 jd aztan napi 70.
Válasz mtz1221 #30065. hozzászólásáraBiztos nem engedném baxa meg tegye át kereket.
Válasz szanberg #30066. hozzászólására15kmtől felfelé. Két bazi nagy pótkocsira felvan csávázva a mag, teleszkópos 2 köbös kanalával öntözgetik bele. Benti magot meg zsákszúróval, oldalról tolja végig a teleszkópossal. De itt művelt kombinátorozott földekről beszélek, olyanok mint nálatok a tavaszi vetéskor.
Válasz mtz1221 #30064. hozzászólásáraHogy tankolnak??? Mennyivel húzza?
Én meg szemezgetek a 8méteressel, hogy azzal lehetne haladni igazán....
Válasz $HMP$ #30063. hozzászólásáraSzidom én is vele, de mit csináljak. Itt nem marad kár belőle, csak permetezővel ne menny bele.
Válasz szanberg #30062. hozzászólásáraNagy darabban napi 60-70 hold repcéből, 50-60 árpából. Nekem ma 37-38 körül sikerült 25 km vonulásokkal, kis darabokban. Olyan bolond amúgy mint te. 1000 holdat most két 4 méteressel, azért írtam ez ami a képen volt, most jött, pár hete a másik mellé.
Válasz mtz1221 #30057. hozzászólásáraKeskeny kerekkel vet komoly megoldas
Válasz mtz1221 #30060. hozzászólásáraÉs 570 hektárt vetnek el egy ilyen csepp picsa vetőgéppel???
Megjött a segítség is!
Válasz szanberg #30058. hozzászólására100 hektár 174 hold.
Válasz mtz1221 #30057. hozzászólásáraRendes gép kell elébe
Válasz mtz1221 #30055. hozzászólásáraAzt ti máshogy számoljátok?
Mármint a holdat.
Hány hektár az 1000 hold?
Válasz mtz1221 #30055. hozzászólásáraŐ az aki miatt csuklasz, mikor a cultust felakassza.
Válasz szanberg #30054. hozzászólásáraVan aki szidja, de ő aki vet évi 600 holdat elvetett qz elsővel, ezt most hozta mert 1000 holdra bővült az évi vetése. 6330al huzzák, mint az állat, a tárcsa csapágyakat e miatt kell 2 évente cserélgetni.
Válasz mtz1221 #30052. hozzászólásáraEzek jó minőségű vetőgépek?
Egyik kisebb gazda kolléga venne
Válasz mtz1221 #30052. hozzászólásáraPorol minden, és 1 hete fúj a szél is.
Már csak eső kéne, de az meg miután minden őszi magot eladtak, elfelejt felénk esni.
Na ma még elő kellett venni.
A gólya meg itt maradt.
Válasz szanberg #30049. hozzászólásáraVeteted már így?
Én is kíváncsi leszek rá.
Ez olyan mint a 75cm es repce
Felénk nemigazán működik.
Viszont a 45-50cm egészjól sülnek.
De mi maradunk a 25cm repcénél mert az a biztos.
Búza
Nemfog közzé sütni a nap?
A másik aggájom a 25cmben majdcsak annyi mag mint a 12.5cm ben.
Ott viszont nemlessz sűrű?