Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Attila000 #5273. hozzászólásáraEz már igen derék ár, én még egy kicsit bízom abban, hogy följebb kúszhat, a tőzsdéken elég jól menetel, illetve az oroszok is elkezdik Oroszországba és Afrákába exportálni a Luhanszki naprát.
Megkérdezhetem, hogy az ország melyik részén és kinek ment el?
Válasz Zeppelin #5271. hozzászólásáraÉn ma eladtam 201000+kompért fixben az lo-t ennyit tudok. Sztem potenciàl van még benne, az s kérdés, hogy meddig...
Válasz tucskin83 #5262. hozzászólásáraSzia! A Bunge! Sajat taroloban tarolom,sajat tisztitoval tisztitom. Fix aras, alaparat nem tudom,mintaztak,es ezt az arat ajanlottak erte. Elvileg nagyon jo az olaja,ezert kaptam erte ilyen arat!
Válasz ME109G14 #5265. hozzászólásáraEz dühít engem is. Bezzeg amikor 400 ezer forintos mutragyabol csináltam a búzát csak 50 ezerért vették mert az ukrán is annyi
Válasz lacko666 #5257. hozzászólásáraSzia! Ki adott érte ennyit, ha nem titok?
LO forgóról beszélünk?
Tegnapi nap 183 volt a legjobb ajánlat.
Szintén Szabolcs megye.
Üdv!
Lo napraforgó áráról tud valaki valamit? 15500-nál nem akarnak többet adni, mert azt mondják, hogy máshol is annyi, felesleges érdeklődni. Hajdú Bihar.
Válasz Gatti #5231. hozzászólásáraMibőlgondilod? Kombájn beállitásnál? Tapasztalatod? Megindulsz? Nézed rendet! Motola ? De amugy? Hibás a kombájnos? Szerinted? Mindig a kombájnos a hibás! Idén tulszáraz terménynyél néztem hipermodern kombájj tarlóképét! Tarlók zöldek még kukoricánális! Itt
nemvoltkivétel! Kukoricánál? Zuzástkérsz! Asztalt lentjáratom! Szárat lehuzza! Van törőlemez! Na itt pereg szem! Buzánál?Nincs az az aki idén bebirtavolna állitani motollósebességet! Szem pergett! De ha gondolod? Kötekedhezsz kombájnossal! De hallottam a tulszáraz terménymiatt levonást felvásárlóktól valami technológiai törtszemért! Ha képbenvagy kombájn szórásról? Elmondanád? Mit,hogyálitsak? cirka 25 év után?
Válasz Gatti #5231. hozzászólásáraOké! ????????
Még jó, hogy idén ott napraforgóink voltak!????
Amúgy azt a napraforgó tarlót, ami a felüljáró után van, azt már szerdán el is vetettük durumbúzával, egy sor rövidtárcsa után, azzal a kis napraforgó árvakeléssel együtt. Vetés előtti három hétben 80 mm esőt, a vetés óta 50 mm-t kapott. A csapadék majdcsak orvosolja a csökkentett menetszámot...
Válasz Bzs2 #5212. hozzászólásáraAhogy megyünk ki a városból (szolnok irányába) balra van egy korábbi gabona tábla. Na most ott szépen látszódik hol ment a kombájn mert ahol a rend volt ott szabályosan bezöldült a tábla. Olyan csíkos lett mint egy futball pálya, biztos volt szórása a gépnek :D
Válasz k-roy90 #5227. hozzászólásáraEgy rakat adatot kellett szolgáltatni a napraforgó megtermelése során felhasznákt inputanyagokról, órákról, területalapúval egyeztetve. Napokig töltöttük az űrlapokat és utána még elég sok értetlen telefonra kellett válaszolni...
5277 hozzászólás
Válasz Zeppelin #5274. hozzászólásáraBàcs megye, és nem egy nagy cég, ha ennyi elég...
Válasz Zeppelin #5274. hozzászólásáraFüzesabony , 196+-boni, Lo
Válasz Attila000 #5273. hozzászólásáraJászberényben még mindig 15 ezer + komp
Válasz Attila000 #5273. hozzászólásáraEz már igen derék ár, én még egy kicsit bízom abban, hogy följebb kúszhat, a tőzsdéken elég jól menetel, illetve az oroszok is elkezdik Oroszországba és Afrákába exportálni a Luhanszki naprát.
Megkérdezhetem, hogy az ország melyik részén és kinek ment el?
Illetve KITE árakat nem tud valaki?
Köszi szépen!
Válasz Zeppelin #5271. hozzászólásáraÉn ma eladtam 201000+kompért fixben az lo-t ennyit tudok. Sztem potenciàl van még benne, az s kérdés, hogy meddig...
Válasz cimbike. #5270. hozzászólására Szia! Szabad kérdezni kitől?
Válasz cimbike. #5270. hozzászólásáraAz nagyon jó! Vajon mennyi lehet most az LO?
Válasz Zeppelin #5269. hozzászólásáraPénteken én fix 235öt kaptam HOra
Új árakat tud valaki? A tőzsdén nagyon fut felfele az ára.
Válasz lacko666 #5267. hozzászólásáraKöszi szépen!
Válasz tucskin83 #5262. hozzászólásáraSzia! A Bunge! Sajat taroloban tarolom,sajat tisztitoval tisztitom. Fix aras, alaparat nem tudom,mintaztak,es ezt az arat ajanlottak erte. Elvileg nagyon jo az olaja,ezert kaptam erte ilyen arat!
Válasz ME109G14 #5265. hozzászólásáraEz dühít engem is. Bezzeg amikor 400 ezer forintos mutragyabol csináltam a búzát csak 50 ezerért vették mert az ukrán is annyi
Válasz uff #5263. hozzászólásáraMost a kereskedők nem hivatkoznak az OLCSÓ Ukrán 220000ft- os napraforgó árra ??????
Válasz uff #5252. hozzászólásáraTrigonál ugyanez 158ezer
https://mezohir.hu/2024/10/17/agrar-200-ezer-forint-felett-az-ukran-napraforgo-ara-mezogazdasag/
Válasz lacko666 #5257. hozzászólásáraSzia!
Lehet tudni ki adott érte 198 500 at?
Köszi a választ!
Válasz lacko666 #5257. hozzászólásáraDe ez hogy van? Lo? Kimennek érte nálad volt tárolva vagy neked kell beszállítani valahova ?
Válasz lacko666 #5257. hozzászólásáraSzia! Ki adott érte ennyit, ha nem titok?
LO forgóról beszélünk?
Tegnapi nap 183 volt a legjobb ajánlat.
Szintén Szabolcs megye.
Üdv!
Válasz lacko666 #5257. hozzászólásáraDe ez hogy van? Lo? Kimennek érte nálad volt tárolva vagy neked kell beszállítani valahova ?
Valaki szállít be a Bungéhoz? Mennyit kell most várni?
Válasz Bécó #5255. hozzászólásáraVegul eladtam ma delutan 198500-ert oktoberi szallitassal Szabolcs megye!
Válasz Bécó #5255. hozzászólásáraMennyi a HO 220 ?
Válasz lacko666 #5254. hozzászólásáraB-A-Z megye
Válasz Bécó #5250. hozzászólásáraSzia! Pontosan hol, melyik megyében van ez a 190.000 ft/tonna ár a Bungetól?
Válasz Pippó89 #5251. hozzászólásáraBunge
lo 185 kite, még mindig nem éri el az ukrán 198-as árszintet..
Válasz Bécó #5250. hozzászólásáraSzia! Ki adott ilyen árat?
Tegnapi ár 190.000/t Lo novemberi szállítással. Emelkedőben!
Friss árakat tudtok??
Válasz CornHunter #5246. hozzászólásáraSz-Sz-B keleti csücske 175+boni, Bunge.
HO árat tud valaki Hajdúban?
LO napraforgó ára hol, mennyi? Csongrád megyében 180-at mondtak ma. Megy még feljebb? ki, mit hallott?
Válasz Selvin #5244. hozzászólásáraKöszike
Válasz Traktoros30 #5242. hozzászólásáraSzia! Kite 175+boni
Válasz Traktoros30 #5242. hozzászólásáraHa nem kell az ára hamar, akkor várj még kicsit, felénk is sok van még lábán!
Lo napraforgó áráról tud valaki valamit? 15500-nál nem akarnak többet adni, mert azt mondják, hogy máshol is annyi, felesleges érdeklődni. Hajdú Bihar.
Válasz Gál Ferenc Norbert #5240. hozzászólásáraBékés megye KITE - 185.000 +/- bonifikáció
HO árat tud valaki ?
Válasz Gatti #5231. hozzászólásáraMibőlgondilod? Kombájn beállitásnál? Tapasztalatod? Megindulsz? Nézed rendet! Motola ? De amugy? Hibás a kombájnos? Szerinted? Mindig a kombájnos a hibás! Idén tulszáraz terménynyél néztem hipermodern kombájj tarlóképét! Tarlók zöldek még kukoricánális! Itt
nemvoltkivétel! Kukoricánál? Zuzástkérsz! Asztalt lentjáratom! Szárat lehuzza! Van törőlemez! Na itt pereg szem! Buzánál?Nincs az az aki idén bebirtavolna állitani motollósebességet! Szem pergett! De ha gondolod? Kötekedhezsz kombájnossal! De hallottam a tulszáraz terménymiatt levonást felvásárlóktól valami technológiai törtszemért! Ha képbenvagy kombájn szórásról? Elmondanád? Mit,hogyálitsak? cirka 25 év után?
Válasz apuci #5232. hozzászólására06 30 322 1788
Válasz Bzs2 #5233. hozzászólásáraAhol én láttam a gabona árva kelést az a város határa és a felüljáró közötti részen van.
Válasz Bzs2 #5234. hozzászólásáraNem,en is így jártam...
Válasz Gatti #5231. hozzászólásáraFelénk sem volt drága az aratás, mert egy menetben vetettek is........
A smile-k helyett csak nekem jönnek fel kérdőjelek?
Válasz Gatti #5231. hozzászólásáraOké! ????????
Még jó, hogy idén ott napraforgóink voltak!????
Amúgy azt a napraforgó tarlót, ami a felüljáró után van, azt már szerdán el is vetettük durumbúzával, egy sor rövidtárcsa után, azzal a kis napraforgó árvakeléssel együtt. Vetés előtti három hétben 80 mm esőt, a vetés óta 50 mm-t kapott. A csapadék majdcsak orvosolja a csökkentett menetszámot...
Válasz Józsi1978 #5230. hozzászólásáraMert te megadtad?
Válasz Bzs2 #5212. hozzászólásáraAhogy megyünk ki a városból (szolnok irányába) balra van egy korábbi gabona tábla. Na most ott szépen látszódik hol ment a kombájn mert ahol a rend volt ott szabályosan bezöldült a tábla. Olyan csíkos lett mint egy futball pálya, biztos volt szórása a gépnek :D
Válasz apuci #5228. hozzászólásáraAdja meg nevét ,telefonszámát felhívom!
Válasz k-roy90 #5227. hozzászólásáraEgy rakat adatot kellett szolgáltatni a napraforgó megtermelése során felhasznákt inputanyagokról, órákról, területalapúval egyeztetve. Napokig töltöttük az űrlapokat és utána még elég sok értetlen telefonra kellett válaszolni...
Válasz Józsi1978 #5226. hozzászólásáraMennyi lenne az ár?