Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
191 hozzászólás
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Nordsten Lift O -matic vetőgéphez szeretnék vetési táblázatot kérni!
Szóját és cirókot milyen beállításon vetitek?
Köszönöm szépen!
Jó estét. Valaki tudna segíteni. Egy nordsten ns1030as 3m széles vetőgépem van és nem tudom hogyan kell lehajtani. Hányat kell hajtani? Előre is köszönöm
Válasz boldogfatranskft1 #155. hozzászólására
Válasz roth.r #187. hozzászólásáraBocs, nem jártam erre egy ideje.. ha még érdekes C2D1B5- körül indulnék, jól leszorított garattal. Van aprómag-vető betéted?
Válasz szg2 #181. hozzászólásáraDe hova állítod a korongot?
Nekem 3m vetőgépem van... segítséged előre is köszönöm.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Muhart szeretnék vetni 3m Nordstein Lift-o matic 3m vetőgéppel. Nincs táblázatom és nem tudom hogy kell beállítani erre a magtipusra. Valaki tudna segíteni ezen a táblázaton nem nagyon megyek el.
Köszönöm
Válasz szg2 #184. hozzászólásáraPersze, mert magfüggő is, illetve a,tartálysúbereknek sem mindegy, mennyire vannak nyitva.
Nekem Hassia van, megvan a gyári könyve, ott pl. Köszönőviszonyban sincs a leforgatás és a táblázati érték, még megközelítőleg sem.
Válasz Gumóka #183. hozzászólásáraTermészetesen, csak közelíteni jó. Írja is hogy le kell tekerni, az 57 tekerést azért 8s írtam oda
Válasz szg2 #182. hozzászólásáraCimborámnak van 2,5-es Nordsten, megvan hozzá ez a tárcsa is, de semmit nem ér.
Mi rászánjuk, letekerjük, az a tuti!
A beállítások meg a magtartály fedélre vannak felírva lakkfilccel.
Válasz szg2 #181. hozzászólásáraElég rossz lett... a 2,5m-esnél 1/20 ha 57 tekerés.
Válasz lovasnorbi #180. hozzászólásáraEzek vannak, a megfelelő méretet ki kell választani.
nordsten lift-o-matic 2,5 m-es vetőgéphez beállítási táblázata nincs véletlenül valakinek ?
Kedves kolégák,LCD250-es keresnék müvelési útelzáróhoz, müködési leírást!
Válasz horesz #168. hozzászólásáraTiszteletem!
Kérni szeretnék egy telefonos elérhetőséget,ha megoldható a vetőgéppel kapcsolatban.Előre is köszönöm.
Válasz Fricska #176. hozzászólásáraSzia !
Olvasd vissza a hozzászólásokat Megtalálod !!
Üdvözletem mindenkinek!Nordsten CLD 2.00-3.00 vetőgépet kaptam.Szeretnék kérni segítséget a vetési beállitásokban.És hol lehet hozzá vásárolni reális áron a netről? Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat!
Válasz istvanbalint1984 #174. hozzászólásáraNekem Reform gépem van, a tied más gyartmány!!!
Üdv mindenkinek.Nordsten Lifto-matic 2,5m 21soros szója bealitasaban tudnátok segíteni.Nagyon megköszönném.
Válasz csoppika #172. hozzászólásáraRepcét nem vetettem vele nem is próbáltam, igazából nem is termesztek, kimondottan gabonára használtam, meg szójára.
Válasz horesz #171. hozzászólásáraSajna ez repcére nem jó... Haver a reform gépével dupla gabona sorral vetett így talán 4 kiló fajta repcét...
Válasz csoppika #169. hozzászólásáraNetről gyorsan kerestem... így vannak fenn:
Válasz csoppika #169. hozzászólásáraHa mandzsetta alatt azt a kis fehér műanyagot érted amit a gabonás vetőelemre teszel akkor az. Nem külön vetőelem. Lucernát vetettem már vele így kicsit macerás de működik, arra kell vigyázni hogy jól támaszkodjon, különben megfordítja a kerék...
Válasz horesz #168. hozzászólásáraAz az aprómag betét, az a mandzsetta, vagy aprómag elem?
Üdvözlet! Hátha érdekel valakit, vagy esetleg ilyet keres. Eladóvá vált 3 méteres Nordsten Lift-o-matik clg300 mkII 25 soros vetőgépünk. Azonnal munkára fogható, jó csoroszlyákkal, aprómagvető betéttel, autómata művelőút elzáróval, automata nyomjelzőkkel, vetéstáblázattal. Minden kérdésre szivesen válaszolok! Köszönöm!
Válasz Z59-11dag #166. hozzászólásáraKöszi szépen a segítségedet!!!
Válasz istvanbalint1984 #163. hozzászólásáraEz a vetési táblázat, forgatható lefóliázva. A beállítás úgy van hogy egy közepes beállítást leforgatsz majd a mért értéket szorzod hússzal odaforgatod a táblázatot majd leolvasod a vetni kívánt kilónál a sebességváltó beállítását.De ehhez kell ez a forgatható táblázat.
Válasz Nekem van csoroszlya,ha érdekel hívj.06 30-495 2079.
Sziasztok!!! Nekem is szükségem lenne egy vetési tablazatra 2,5m 21soros!!! Nagyon megköszönném ha valaki tudna küldeni!!!
Válasz istvanbalint1984 #162. hozzászólásáraBocs elnéztem a számot az egyik 2,25.
Válasz Z59-11dag #161. hozzászólásáraKöszönöm szépen esetleg egy vetési tablazattal tudnál segíteni!!! Itt a 2,5m-nel miért van 64 és 57 a leforgatasi próbán!!!
Válasz istvanbalint1984 #160. hozzászólására
Válasz csoppika #159. hozzászólásáraOk de nem tudom a leforgatasi próba hogy ennél is 107 kell korbeforgatni a Norton tengelyt?? És alkatrészt hol lehetne rendelni pl csoroszja???
Válasz istvanbalint1984 #158. hozzászólásáraForgasd le, mert megsz@patod magad...
Sziasztok!!!A segítségeteket lenne szükségem!!! Most vásároltam egy Nordsten 2,5m 21soros vetőgépet és egy vetési tablazatra lenne szükségem ha valaki tudna küldeni nagyon megköszönném!!!email cím: istvanbalint1984@gmail.com.Elore is köszönöm.
Sziasztok,most vásároltam egy 4-m Nordsten vetőgépet,sajnos a nyomjelzők komplett hiányoznak,a váltórésze megvan középen csak a karok hiányoznak,valaki esetleg tudna róla képeket küldeni privátban???Esetleg használati valakinek magyarul vagy beállítási??
Előre is köszönöm!
154 Hozzászoláshoz 06 20 3169303 Tel.szám
Válasz traktor1 #137. hozzászólására
Valaki esetleg tudja nordsten gabona vetőgéphez hol lehet alkatrészt venno a norton szelrénybe kellene alkartész.válaszotokat előre is köszönöm!
Válasz D-032-a #152. hozzászólásáraKoszonjuk szepen :)
Nordstein Lift-o-matic CLG 2.00-2.50-3.00 Alkatrészkatalógus
Az előző három Kezelési Útmutató.
(Mivel egyik sem magyar nyelvű, így esetleg a txt.-be konvertálás, vagy szövegrészek fordítóba másolása harci feladat lehet, akár a család ifjabb tagjainak.)
Nordsten Lift-o-matic
Nordsten Lift-o-matic CLG CLG MK II
Nordsten Lift-o-matic CLR CLH MK II
Válasz dietmarvass80 #145. hozzászólásárajo napot esetleg sikerult valakitol kapjon egy tablazatot ha igen nem tudna nekem is el kuldeni lillutzy88@gmail.com
Jo estet kivanok. Vetesi tabalazatra volna szuksegem a 3m 25 soros vetogepre ( nordsten lift-o-matic) . Elore is koszonom. Az e-mail cimem lilutzy88@gmail.com
Jo estet kivanok. Vetesi tabalazatra volna szuksegem a 3m 25 soros vetogepre ( nordsten lift-o-matic) . Elore is koszonom. Az e-mail cimem olahjozsef8@gmail.com
Válasz takacs.karolina88 #146. hozzászólásáraCsak a leforgatási próba a biztos!!!
sziasztok!! Nekem is van egy Nordsten 21 soros vetőgépet,de nincs hozzá vetési táblázat. Apró mag vetési táblázat is érdekelne. Ha valaki tudna küldeni erre a címre : takacs.karolina88@gmail.com
Nagyon megköszönném!!!:)
Jo estet kivanok. Vetesi tabalazatra volna szuksegem a 3m 25 soros vetogepre. Elore is koszonom. Az e-mail cimem dietmarvass80@yahoo.de
Válasz csoppika #143. hozzászólásáraköszönöm a segítséget...
Válasz rdani #142. hozzászólásáraLegtöbb ilyesmi gépnél aprómag 1, buza stb 2, a borsó meg ilyeneknél van több...
köszönöm.
még egy kérdésem lenne, hogy a nyelvet hányasra szokás állítani?