Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #6205. hozzászólásáraNâlunk úgy működik a dolog hogy az ember nem termelési eszköz, ha elfárad nemdobjuk el.
Családias a hangulat, rugalmas munkaidő beosztás. Nemdolgozunk 350-400órákat. Télen is dolgozunk így fizetést is megkapjuk!
+13.havi. Viszont ha menni kell akkor menni kell! Megvagyunk fizetve és becsülve.
Ezért elvárom a maximális jószándékot és hozzá allást! Akinek nemtetszik az mehet.
(Ha talál jobbat) Nem átjáróház .
20-16-7-3 éve dolgozunk a cégnél.
Válasz rtamas1976 #6203. hozzászólásáraNa most vagy magadtól sem vársz el sokat, vagy qrva nagy szerencséd van. Mert én még olyan segítséget nem találtam, akitől annyit elvárhatnék.
Válasz mtz1221 #6201. hozzászólásáraMegvan mindenkinek a maga feladata.
Általában ugyanaz az ember permetez, vet, nagygépes, kombájnos.
Megszoktam kavarni a kakit mikor valaki azt gondolja nagyon profi akkor leveszem róla és párnapra más csinálja.
Azért is jó mert ha kiesik a pacák bárki átveheti a munkáját.
Nemvárok el többet mástól mint önmagamtól!
Ha valaki nemtud valamit kérdezzen!
Én nemszégyellek kérdezi.
De azért utánnuk nézek.
Válasz rtamas1976 #6195. hozzászólásáraNem azt mondtam hogy hülye vagy, de nehogy azt mond hogy ott mindenki majd úgy állitgatja a tárcsát minden táblához, mintha otthon a sajátját csinálná.
Válasz rtamas1976 #6192. hozzászólásáraTalaj 7végén kapott egy grúbert, meg egy hengert, gyom az talán nemlesz addigra bent számottevő, lemenni nem akarok mélyre 5 cm körül
Válasz mtz1221 #6193. hozzászólásáraAzért nemesikle a kezemről a karikagyűrű ha belekell ülnöm.
Amúgy tudják hovákell menni!
Azmár gáz ha fognikell a kezüket nehogy rosszat csináljanak!
Mostlett kész a zetor.
Nem mtz a szerelése sem!
Válasz Ganajos #6191. hozzászólásáraEzt nehéz leírni.
Meghatározza a talaj keménysége, nedvessége, gyomossága, mennyire akarsz lemenni.
Nemmindegy hogy, tárcsázok vagy fentvan a vetőgép is.
Válasz mtz1221 #6179. hozzászólásáraegyszerű a válaszom, egy darab megrendelésért nem fognak csinálni belőle, mert nem éri meg azért lekötni egy mérnököt. én kisvállalkozás vagyok, nálam más a helyzet, én megtehetem, h foglalkozzak az ilyen igényekkel is.
Válasz Ganajos #6181. hozzászólásáraMinden gépet kihoztak, amit ott vettem. Kiegészítőt, alkatrészt postáznak. A szerviz jön, de sokat vannak Vas-ban és útba ejtenek, ha kell. Még a traktort is ott vettem. Persze az sem elhanyagolható, hogy ott kaptam a legjobb árat.
Válasz Gandhy #6180. hozzászólásáraTüskeváron vettem.
Megnézem majd akkor, nem voltam még abban a boltban.
Győrbe se vásároltam még, de majd megkérdezem köszi
Válasz Ganajos #6176. hozzászólásáraNem autósbolt, konkrétan csapágy szaküzlet, de van hidrauiika is. Győrben vetted? Én is ott vásárolok. Alkatrészben is jó áraik vannak. Kompaktor lúdtalpkapákra kértem 2 éve ajánlatot Rolmako Magyaro.: 12 ezer, Győrben ua. 5.600 nettó
Válasz JOSEY #6178. hozzászólásáraIgen pénz kérdése, csak a gyártókat nem értem miért nem csinálnak 1et saját szakálukra reklámnak. Első mankókereket és a hátsó rögtörőt lehessen 2 centis fokozatokkal állítani. Elmenne egy ilyen komoly nehéz V tárcsa után a kis embereknek a kedvük a lengyel 1000 kilós vackoktól.
Válasz mtz1221 #6155. hozzászólásáraA Vadkertagrot siman meg lehet kerni, de lehet a Heltit is mar. Szerintem is gombsuveg lappal ez a legjobb megoldas, ahogyan mondod.
Válasz Ganajos #6171. hozzászólásáraZanati út aluljáró után, a Stop kocsmával szemben csapágy koronásanya, szimering, van ott minden. Timken-t vettem, de van olcsó is.
Válasz rtamas1976 #6166. hozzászólásáraNincs sajnos, csak megtakaró pálca
Magágykészítés előtt bejött a hengerzés lehet megint az lesz.
Gondoltam arra is, h ha meglesz addigra a gyomfésű, meghúzni azzal henger után nem tudom lehet hülyeség, mert a repce meg azért sekélyen van
Válasz rtamas1976 #6165. hozzászólásáraJaaa venni lehet hála isten, csak azért szeretem ha itthon van csak begurulok feldobom aztan megyek tovább
Vannak részek ahol vannak nagy kövek
Mennyi gari van rá?
Válasz Ganajos #6162. hozzászólásáraNekem tavasszal lelazult egy csapágy, csak préselni lehet rá, ezért le kellett szednem a kart. Volt még pár hektár vissza megtárcsáztam nélküle. Nem vettem észre a hiányát.
Válasz Ganajos #6164. hozzászólásáraA vetőgépen van tömörítő?
Ha van akkor nincsértelme hengerelni.
Kétélű a repce hengerelése ha esik az eső akkor nemjó, ha nem akkor viszont jóttesz neki.
Válasz Ganajos #6162. hozzászólásáraNekünk mind eredeti.
Ha kell 15km az agroker.
Náluk biztos van.
Hameg hétvège ünnepnap a legszélsőt belehet rakni azért nemállunkmeg.
Nekünk a láb összefogató csavarok pattogtak el.
Azt cseréltük és raktunkbele 3-3csavart.
De úgyis garis , fájjon az ő fejük miatta!
6264 hozzászólás
Gumirugót honnan érdemes venni?
Jo estét
Érdeklödnék a Sarkadon árult rövidtárcsák után.3,5-4 méteres vontatott tárcsárol.kinek mi a véleménye?
Köszönöm
Válasz rtamas1976 #6211. hozzászólásáraTraktorral!
A "T" attól még marad
Válasz Gumóka #6210. hozzászólásáraJogsi az kell!!!
Hogyhúznád a 2 pótot?
Válasz rtamas1976 #6207. hozzászólásáraKár, hogy nálunk ilyen nincs, azonnal kivésném a C+E-t a kártyámról....
Válasz mtz1221 #6208. hozzászólásáraNemjól írtam nem7, 6éve vagyok.
Válasz rtamas1976 #6207. hozzászólásáraTe mióta ???
Válasz mtz1221 #6205. hozzászólásáraNâlunk úgy működik a dolog hogy az ember nem termelési eszköz, ha elfárad nemdobjuk el.
Családias a hangulat, rugalmas munkaidő beosztás. Nemdolgozunk 350-400órákat. Télen is dolgozunk így fizetést is megkapjuk!
+13.havi. Viszont ha menni kell akkor menni kell! Megvagyunk fizetve és becsülve.
Ezért elvárom a maximális jószándékot és hozzá allást! Akinek nemtetszik az mehet.
(Ha talál jobbat) Nem átjáróház .
20-16-7-3 éve dolgozunk a cégnél.
Válasz rtamas1976 #6200. hozzászólásáraNitrogént nem szórok, csak tavasszal
9-23-30 megy repce meg búza alá is
Válasz rtamas1976 #6203. hozzászólásáraNa most vagy magadtól sem vársz el sokat, vagy qrva nagy szerencséd van. Mert én még olyan segítséget nem találtam, akitől annyit elvárhatnék.
Válasz mtz1221 #6202. hozzászólásáraHa esni fog!
Válasz mtz1221 #6201. hozzászólásáraMegvan mindenkinek a maga feladata.
Általában ugyanaz az ember permetez, vet, nagygépes, kombájnos.
Megszoktam kavarni a kakit mikor valaki azt gondolja nagyon profi akkor leveszem róla és párnapra más csinálja.
Azért is jó mert ha kiesik a pacák bárki átveheti a munkáját.
Nemvárok el többet mástól mint önmagamtól!
Ha valaki nemtud valamit kérdezzen!
Én nemszégyellek kérdezi.
De azért utánnuk nézek.
Válasz rtamas1976 #6200. hozzászólásáraNálunk 1500 liter hiányzik, mikor vessünk ???
Válasz rtamas1976 #6195. hozzászólásáraNem azt mondtam hogy hülye vagy, de nehogy azt mond hogy ott mindenki majd úgy állitgatja a tárcsát minden táblához, mintha otthon a sajátját csinálná.
Válasz Ganajos #6199. hozzászólásáraEső nélkül nemvetünk!
A műrtágyával bajt nemcsinálunk.
Nemcsak nitrogént akarsz?
Válasz rtamas1976 #6198. hozzászólásáraMár csak műtrágya, meg magágykészítés van, de ha nem lesz eső akkor nem tudom mi lesz…
Válasz Ganajos #6196. hozzászólásáraCsináld készre a talajt és imátkozzunk esőért!
Válasz mtz1221 #6193. hozzászólásáraJa úgy könnyű
Válasz rtamas1976 #6192. hozzászólásáraTalaj 7végén kapott egy grúbert, meg egy hengert, gyom az talán nemlesz addigra bent számottevő, lemenni nem akarok mélyre 5 cm körül
Válasz mtz1221 #6193. hozzászólásáraAzért nemesikle a kezemről a karikagyűrű ha belekell ülnöm.
Amúgy tudják hovákell menni!
Azmár gáz ha fognikell a kezüket nehogy rosszat csináljanak!
Mostlett kész a zetor.
Nem mtz a szerelése sem!
Válasz mtz1221 #6193. hozzászólásáraKönnyen beszél az aki nem dadog!
Válasz Ganajos #6191. hozzászólásáraŐ a főnök, fáj a kicsi micsodája rá, megmutatja hová mennyenek, és ennyi.
Válasz Ganajos #6191. hozzászólásáraEzt nehéz leírni.
Meghatározza a talaj keménysége, nedvessége, gyomossága, mennyire akarsz lemenni.
Nemmindegy hogy, tárcsázok vagy fentvan a vetőgép is.
Válasz rtamas1976 #6189. hozzászólásáraRepce magágykészítéskor te hogy állítod be a tárcsát?
Válasz rtamas1976 #6189. hozzászólásáraAz is igaz
Válasz Ganajos #6185. hozzászólásáraMondjuk ha postával rendeled mindegy hogy, sopron vagy záhony
Válasz JOSEY #6187. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6179. hozzászólásáraegyszerű a válaszom, egy darab megrendelésért nem fognak csinálni belőle, mert nem éri meg azért lekötni egy mérnököt. én kisvállalkozás vagyok, nálam más a helyzet, én megtehetem, h foglalkozzak az ilyen igényekkel is.
Válasz Gandhy #6184. hozzászólásáraJaah értem köszi
Rájuk nézek majd ha kell valami
Válasz rtamas1976 #6183. hozzászólásáraAz mondjuk biztos
Válasz Ganajos #6181. hozzászólásáraMinden gépet kihoztak, amit ott vettem. Kiegészítőt, alkatrészt postáznak. A szerviz jön, de sokat vannak Vas-ban és útba ejtenek, ha kell. Még a traktort is ott vettem. Persze az sem elhanyagolható, hogy ott kaptam a legjobb árat.
Válasz Ganajos #6181. hozzászólásáraKözelebb van mint a borsod agroker
Válasz Gandhy #6180. hozzászólásáraTüskeváron vettem.
Megnézem majd akkor, nem voltam még abban a boltban.
Győrbe se vásároltam még, de majd megkérdezem köszi
Válasz rtamas1976 #6177. hozzászólásáraNem Győrbe vettem, tőlem a győri agroker 120 km.
Tüskeváron vettem, de Szombathely fele út
Válasz Ganajos #6176. hozzászólásáraNem autósbolt, konkrétan csapágy szaküzlet, de van hidrauiika is. Győrben vetted? Én is ott vásárolok. Alkatrészben is jó áraik vannak. Kompaktor lúdtalpkapákra kértem 2 éve ajánlatot Rolmako Magyaro.: 12 ezer, Győrben ua. 5.600 nettó
Válasz JOSEY #6178. hozzászólásáraIgen pénz kérdése, csak a gyártókat nem értem miért nem csinálnak 1et saját szakálukra reklámnak. Első mankókereket és a hátsó rögtörőt lehessen 2 centis fokozatokkal állítani. Elmenne egy ilyen komoly nehéz V tárcsa után a kis embereknek a kedvük a lengyel 1000 kilós vackoktól.
Válasz mtz1221 #6155. hozzászólásáraMindent lehet, csak pènz kèrdèse.
Válasz Ganajos #6176. hozzászólására"Hozzád közel a győri agroker"
Miért nem veszed akitől a tárcsátvetted?
Válasz Gandhy #6175. hozzászólásáraAz nem csak autósbolt?
Ha egyre gondolunk én azt hittem hogy ott csak autó alkatrészek vannak, sose voltam még bent
Válasz Ganajos #6173. hozzászólásáraIgen, közvetlenül az autókereskedés mellett, jobbra, majdnem a sarkon
Válasz mtz1221 #6155. hozzászólásáraA Vadkertagrot siman meg lehet kerni, de lehet a Heltit is mar. Szerintem is gombsuveg lappal ez a legjobb megoldas, ahogyan mondod.
Válasz Gandhy #6172. hozzászólásáraA kocsma az megvan
De nem tudom melyikre gondolsz, azzal szemben az autóház vagy autószalon van, akkörül?
Válasz Ganajos #6171. hozzászólásáraZanati út aluljáró után, a Stop kocsmával szemben csapágy koronásanya, szimering, van ott minden. Timken-t vettem, de van olcsó is.
Válasz Gandhy #6168. hozzászólásáraA kényszer nagy úr
Szombathelyen hol van hozzá lap vagy bármi? Hol vetted te pl a csapágyat?
Válasz rtamas1976 #6166. hozzászólásáraNincs sajnos, csak megtakaró pálca
Magágykészítés előtt bejött a hengerzés lehet megint az lesz.
Gondoltam arra is, h ha meglesz addigra a gyomfésű, meghúzni azzal henger után nem tudom lehet hülyeség, mert a repce meg azért sekélyen van
Válasz rtamas1976 #6165. hozzászólásáraJaaa venni lehet hála isten, csak azért szeretem ha itthon van csak begurulok feldobom aztan megyek tovább
Vannak részek ahol vannak nagy kövek
Mennyi gari van rá?
Válasz Ganajos #6162. hozzászólásáraNekem tavasszal lelazult egy csapágy, csak préselni lehet rá, ezért le kellett szednem a kart. Volt még pár hektár vissza megtárcsáztam nélküle. Nem vettem észre a hiányát.
Válasz Ganajos #6163. hozzászólásáraNem olyan drága a csapágy és nem is nehéz cserélni.
Válasz Ganajos #6164. hozzászólásáraA vetőgépen van tömörítő?
Ha van akkor nincsértelme hengerelni.
Kétélű a repce hengerelése ha esik az eső akkor nemjó, ha nem akkor viszont jóttesz neki.
Válasz Ganajos #6162. hozzászólásáraNekünk mind eredeti.
Ha kell 15km az agroker.
Náluk biztos van.
Hameg hétvège ünnepnap a legszélsőt belehet rakni azért nemállunkmeg.
Nekünk a láb összefogató csavarok pattogtak el.
Azt cseréltük és raktunkbele 3-3csavart.
De úgyis garis , fájjon az ő fejük miatta!