Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Egylépcsős tripla falú (3 mm falvastagságú) vízköpenyes szigetelt lepárló (pálinkafőző)
598.000 Ft +ÁFA
Heves vármegye, 3200 Gyöngyös
Megosztás:
10
Ár
598.000 Ft +ÁFA
Állapot
Új
Leírás
Professzionális lepárló (pálinkafőző) berendezéseinket hatósági engedéllyel (PF-DT és PF-2T) egyedülálló módon vastag, 3 mm-es rozsdamentes testtel építjük, melynek a működés közbeni entrópiában óriási szerepe van. A duplafalú változatoknál - szintén egyedülálló módon - hőátvezető csőrendszert használunk (tulajdonképpen gravitációs keringéssel), belülről is, kívülről is egyenletesen melegítjük, hőkezeljük a cefrét, ezáltal a párlatrektifikáció tűélessé válik.
Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb ízvilággal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel. Vastag (3 mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3 mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő-ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel (mely hollanderrel lecsavarozható és egy opcionálisan felárral rendelhető kétlépcsős toronyra cserélhető, mely lehetővé teszi a kétlépcsős (két utas) főzést), rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, toronyhőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre ne kozmáljon le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka ízvilágát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (nem kell kétszer főzni), mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat- és ízvilágot.
Az aromakosár a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy rács, melynek szerepe (mint a dúsító toronynak vagy mint aroma kamrának), hogy a párlatunk útjába olyan illóolajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel, elektronikus vezérléssel is rendelhető.