Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egyik barátomnak csomagkihordó cége van voltak peugeotjai, meg renaultjai, már nincs csak sprinter, meg transporter. Azt mondja minimum 2x annyit megy a német kocsi, mint a francia.
Tehát : Miközben a parkoló autók mellett haladsz, egy sípoló hang jelzi ha beférsz valahova. Onnantól kezdve kormány elenged és Neked csak gáz meg fék ....
Persze ha Tiéd a garázsba áll ! Az a francia diesel motor mindent csinál csak nem megy .... Ne hasonlítgasd már a 2.0 Pdtdi hez .. Mi az hogy nem ellenfél ... 100on 200 at !!! : )))Butaságokat beszélsz .
Én francia párti vagyok ,kényelemben veri a németeket a minőséggel sem voltak problémáim, pedig évente 70-80 ezret autozok és 46-os lábam van, eddig 7 uj Rőnót nyuztam 150 -160 ezer kilométer után adom el őket ,egy kivétellel nem voltam mühelyben a kivétel egy 2.2dci-s Espace sajnos nem birta az Ifa váltót a szántáson Most egy 2000-res Dci megán limot hajtok ami 170 paci megy mint állat és elmegy 5-6 literrel a Passat 2tdi nem ellenfél
A skoda a tréleren volt nem előtte. Nincs is vonóhorga. A turbó is tipushiba. Előszőr baszogattam a sofőrt de mikor megláttam hogy szétszakadt a lapátkerék és ép a csapágy benne akkor meggondoltam.
Trabi :DDD nagyon füst büdös!! kipróbáltak 1:10 keverék ez naon büdös. Tavalyon németországban voltam. Simson múzeumban teljes új trabit 300 km-re! :DD
A festéklepattogás sajna tipushiba mert nálunk mind a három ilyen és még kettőt megnéztem az is olyan volt. Egyik már rozsdázott is. Vigaszképpen kollégám 3 éves opel astrájáról már az elsó mosásnál lejött a kék festék.
Talán meg kellett volna kimélni! Nem traktor ez bazd meg hogy trélerezel vele!!! Ha két év után pattogott ez a festék akkor miért nem vitted szervízbe, hisz a fényezésre 3év gyári garancia van! :)
Octavia II. 2 év után festék pattog le a küszőbőkőn és mindenhol körbe belül az ajtók mellett. Válasz: ez ilyen az ajtó leveri a festéket. Hátsó bal ajtó 80-felett süvit. Szerviz után már nem nyilik viszont még mindig süvit. Jobb oldalon elszakadt egy kábel se villanyablak se tükör se semmi nem ment. Utána központizárgondok. Érvágás 8000-km-nél nagy kék füst és tréler.Turbó bedőglőtt. Turbó + intercooler + 2 hét mire kiégett az olaj a kipufogoból. Na ez jó autó? A válasz lehet mert a tőbbi is ilyen.
Tavalyon Gyöngyösön már elkelt, Lada 1200-es 72 évjárat, ez nagyon eredeti kb. 45 ezer km-re. 15 év óta garázsban maradt. Öreg bá-tól. egy se rozsda! fényes krómozott.
5003 hozzászólás
Válasz #146. hozzászólásra
Az egyik barátomnak csomagkihordó cége van voltak peugeotjai, meg renaultjai, már nincs csak sprinter, meg transporter. Azt mondja minimum 2x annyit megy a német kocsi, mint a francia.
Válasz #151. hozzászólásra
Ismerem!!! :))))
Tehát : Miközben a parkoló autók mellett haladsz, egy sípoló hang jelzi ha beférsz valahova. Onnantól kezdve kormány elenged és Neked csak gáz meg fék ....
Válasz #146. hozzászólásra
Hát a pdtdi a common rail mellett olyan mint a gözgép és a benzinmotor. Viszont a renaultok megbizhatósága mélyen a vw alatt van az tutti.
Válasz #147. hozzászólásra
Az út mentén 1,2m-rel kell neki nagyobb hely mint maga az autó, ahoz, hogy önmagától beálljon tolatva! :)
Válasz #147. hozzászólásra
Mert parkoló szenzor van benne!
Válasz #144. hozzászólásra
Igen ! Nálunk már van egy pár darab ! Án egy 1,8 TFSI verziót vezettem ... Nagyon jó ... És magától parkol !!! : ))))
Válasz #140. hozzászólásra
Persze ha Tiéd a garázsba áll ! Az a francia diesel motor mindent csinál csak nem megy .... Ne hasonlítgasd már a 2.0 Pdtdi hez .. Mi az hogy nem ellenfél ... 100on 200 at !!! : )))Butaságokat beszélsz .
Válasz #131. hozzászólásra
Nem jár földuton. Oda daciákat használunk.
Válasz #138. hozzászólásra
Már vezetted? Élménybeszámolót kérek! Tudom, hogy a POHU-nál már van vagy esetleg voltál Lisszabonban? :)
Válasz #130. hozzászólásra
Ez igaz! Inkább ezt nézzétek meg:
http://www.goldengate.hu/kismalac/pic5520
Kis husik..
Válasz #135. hozzászólásra
Még jó, hogy ott voltam, mert kölömben biztos nem vette volna észre a csaj hogy nekemjött:)
Válasz #137. hozzászólásra
hát ez ... beszarok a röhögéstől .... : )))))
Én francia párti vagyok ,kényelemben veri a németeket a minőséggel sem voltak problémáim, pedig évente 70-80 ezret autozok és 46-os lábam van, eddig 7 uj Rőnót nyuztam 150 -160 ezer kilométer után adom el őket ,egy kivétellel nem voltam mühelyben a kivétel egy 2.2dci-s Espace sajnos nem birta az Ifa váltót a szántáson Most egy 2000-res Dci megán limot hajtok ami 170 paci megy mint állat és elmegy 5-6 literrel a Passat 2tdi nem ellenfél
Válasz #134. hozzászólásra
Hány cm3-es a motor?
Válasz #136. hozzászólásra
már az is megvolt .... : ))
Válasz #134. hozzászólásra
Jól megy a faszodnak sofőröd van! Vagy talán mégse a tied az az autó?
Válasz #130. hozzászólásra
Én melleted vagyok!!! :) A skoda egy jó autó legyen az bármelyik tipus! Az új SUPERB méltán lesz ellenfele a kategória konkurens márkáinak!!! :)
Válasz #132. hozzászólásra
: )) Hát az fasza ... : )))
Válasz #121. hozzászólásra
A skoda a tréleren volt nem előtte. Nincs is vonóhorga. A turbó is tipushiba. Előszőr baszogattam a sofőrt de mikor megláttam hogy szétszakadt a lapátkerék és ép a csapágy benne akkor meggondoltam.
Válasz #129. hozzászólásra
Én a trabantommal ( vágott gumival és 1 emberrel a motorháztetőn ) olyan helyeken felmegyek, hogy egy két terepjáró is megirigyelné ... : ))
Válasz #126. hozzászólásra
Hát ez tényleg megnyugtató:D Nekem alteám van és arról is lejött a festék, igaz azért mert belémtolattak:)
Én ilyen tipushíbával még nem találkoztam!!! Milyen utakon jártatok vele, gondolom 8000 kilóméterből 7800-at földön ment! :)))
Válasz #127. hozzászólásra
Feleslegesen pörgetem magam .. Ez olyan mint amikor mindenki a saját traktormárkáját dícséri ...
Mindegy ... : )))
Válasz #122. hozzászólásra
Trabi :DDD nagyon füst büdös!! kipróbáltak 1:10 keverék ez naon büdös. Tavalyon németországban voltam. Simson múzeumban teljes új trabit 300 km-re! :DD
..... meg milyen víz van nállatok! Az autósampont nem cserélte fel valamivel????
Moderátor által módosítva: 2016-09-16 11:29:26
Válasz #124. hozzászólásra
Miért hamar meguntad a márkád védelmét? :)
Válasz #115. hozzászólásra
A festéklepattogás sajna tipushiba mert nálunk mind a három ilyen és még kettőt megnéztem az is olyan volt. Egyik már rozsdázott is. Vigaszképpen kollégám 3 éves opel astrájáról már az elsó mosásnál lejött a kék festék.
Válasz #123. hozzászólásra
: ))
Na szerintem váltsunk témát ....
Válasz #118. hozzászólásra
török ez túlerő, olyan 500 év ezelőtt. Orosz miért nem használtak vörös zászlót??
:DDDDDD
Válasz #114. hozzászólásra
Kelet németországból a trabikat? :)
Válasz #112. hozzászólásra
Talán meg kellett volna kimélni! Nem traktor ez bazd meg hogy trélerezel vele!!! Ha két év után pattogott ez a festék akkor miért nem vitted szervízbe, hisz a fényezésre 3év gyári garancia van! :)
Hát ezt biztos román exportra csinálták:D
Ez tényleg nem válik dicsőségére a vw-nek
A 8000 az 80000 akart lenni.
Válasz #116. hozzászólásra
remélem nem a Németek ...( inkább Török )
Én Spanyol drukker vagyok .... , de az Orosz győzelemnek is örülnék a végén ... : )))
Válasz #106. hozzászólásra
Ebben igaza van. 66000 alatt csak fékbetétcsere.
Válasz #113. hozzászólásra
Melyik győztes? :D
gyere be és mutasd meg hogy hol..... : ))
Nálunk van egy pár !!
Válasz #110. hozzászólásra
németországból is ide hozzák az autót javitani,és időpontra tudják vállalni.szerinted miért??
közben nézem a meccset is .... : ))
Válasz #95. hozzászólásra
Octavia II. 2 év után festék pattog le a küszőbőkőn és mindenhol körbe belül az ajtók mellett. Válasz: ez ilyen az ajtó leveri a festéket. Hátsó bal ajtó 80-felett süvit. Szerviz után már nem nyilik viszont még mindig süvit. Jobb oldalon elszakadt egy kábel se villanyablak se tükör se semmi nem ment. Utána központizárgondok. Érvágás 8000-km-nél nagy kék füst és tréler.Turbó bedőglőtt. Turbó + intercooler + 2 hét mire kiégett az olaj a kipufogoból. Na ez jó autó? A válasz lehet mert a tőbbi is ilyen.
Azért mondja mert az sok pénzt hoz neki ... : )))
Akkor én nem javítattnék nála!!!! Ha a dácsiánál leragadt! :)))
Válasz #103. hozzászólásra
Akkor vegyél Land Rovert ! Ti komolyan tudjátok kik írják az autó teszteket ?????? Mert én ismerek párat ! Oda járnak smúzolni ... : ))))
Válasz #104. hozzászólásra
:DDDD
Válasz #103. hozzászólásra
Neked milyen autód van? Vezettél már ŠKODÁT?
Válasz #101. hozzászólásra
unokatesómnak autószervize van,azt mondta a dácsia nagyon jó vétel,de csak a benzinest szabad megvanni.
Tavalyon Gyöngyösön már elkelt, Lada 1200-es 72 évjárat, ez nagyon eredeti kb. 45 ezer km-re. 15 év óta garázsban maradt. Öreg bá-tól. egy se rozsda! fényes krómozott.
Válasz #97. hozzászólásra
Aha , meg vigyél magaddal egy elektromost , mert a műszerfala állandóan a karácsonyfához hasonlít ,,,, aztán fejtsd meg mi baja ... : ))))