Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF437.83 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #133. hozzászólásra
Igazad van, meg Clastranak is, de arra, amit én írtam, mármint, hogy 2,5-ig lehet jó MTZ-t venni arra azt írta, hogy hülyeség. Utána meg ugyanazt leírja...
Válasz #120. hozzászólásra
Ugye ha figyelnél, akkor lejött volna, hogy LTZ-vel szántottam pl bodza dugvány alá 45 centin és azt is írtam, hogy a krumpli alá kb 35 centi volt, ami a képen látszik. Mindezt azért-ha magas lenne- hogy több föld legyen puhán a bakhátoláshoz.
Erre is 4.6 járna de csak 4-es van, hogy elférjek. 5 soros kukorica való rá, de csak 4- van mert így mindkét kerék a kövön, megy, amúgy meg féloldalas lennék mint nyáron.Ne félj, látod merész vagyok , meg még egy jó páran.
Szerelj rá egyet a tiedre és kész!
nem is fog sokba kerülni annyira!
1,5milláért fehér műanyagos 6soros Oros-t lehet kapni innenonnan, legalábbis ennyiért vette a szomszéd termelő JD kombájnra most
Egyébként most odabaxok magamnak egyet, de leírom.
Ha pár milláért akarnék gépet venni mtz kategóriát, egy 6000-es kis Valmet-ot választanék! 4hengeres Sisu motorral mechanikus szinkronváltóval, vagy az újabbakban volt kis power is az is jó, mondjuk hibalehetőség+
Van itt cimboráknak újonnan vették 99-ben. Tizen párezer óra van benne de még semmije sem volt megbontva. Váltó most már kicsit reccsen rükverc-be húzáskor meg eykét apró hiba kezd akadni de amit az kiszolgált azt 3új mtz sem fog.
Egyszerű mint a faék, otthon magadnak széthúzod ha mtz-t tudsz szerelni ez is fog menni.
Egyébként 5435-45-55-ösre szavazok, de ezek újabbak drágábbak és gyakorlatilag egyet sem adnak el belőlük mert bak ugyanez a felállás mint a kis valtránál főleg a régebbi analóg adagolós gépeknél.
A mostani mtz-k helyére én beilleszteném a kis régebbi kocka valmetot ha nem rontaná a pirosra épített imidzsünket
Irtam már többször,1millió körüli összeggel nyugatit senki ne vegyen azért Mtz-t kell venni,kell a piacra az mtz ezt irtam már többször,el lehet menni 2 milláig az Mtz-ért de 5 millát adni egy ocskavasért az már .....(mit is mondjak)a lényeg a nyugatinál,nagyon jóállapotút ,megkiméltet venni (ha lehet az ismeretségi körből) lenyomozhatót.Mert az igaz hogy drága az alkatrész de ritkán kell bele,és a balf@szságot nem ugy tűri mint az Mtz,a nyugatinál a hibák 80%-a gépészhibára vezethető vissza.Gépet ma ugy kell venni ki is ül majd rá,ha egy tsz alkesz(elnézést van ilyen is) akkor Mtz,de ha a tulaj és van némi gépész ismerete akkor megvenni a nyugatit ami egészség kimélőbb sokkal mint az Mtz
Amúgy meg szerintem eldőlt, hogy nem szabad MTZ-t venni 5 misiért, viszont én nyugatit se vennék annyiért ebben a lóerőkategoriában.
Azért ha megvetted az akármilyen gépet, majd megnéznénk róla egy képet. Gondolom ezt a többiek nevében is írhatom.
Válasz #109. hozzászólásra
Ez meg olyan, mint a hajdúsági löszhát. Van egy kérdésem. A hatvanas évekig , amíg nem gyártottak nagyobb gépeket 50 lóerőtől addig mi a lópikulával szántottak? Én tudom:45-ös MTZ -vel, meg 3011-es, K 25-ös Zetorokkal, na és Dutrákkal. Sikerült nekik? Igen. Persze már más világ van, de azokat a földeket,amiket mutatsz felszántották régen lovakkal is. Igaz, akkor könnyebb volt, mert több volt bennük a szerves anyag, mint mostanában a földekben.
megint ottvagyunk, hogy kell e sok gép ami ezáltal lassan öregszik és fárad el, kihúdik az élettartamuk, vagy van egykettő amit lehet ütni amíg meleg, majd csere és mindegyik kidolgozza az árát, megkeresi a következőét.
Én inkább erre szavazok, kell ütöképes vezérgép, nomeg egy seggel úgysem lehet 3-at megülni.
Ez egy magyarokat beetető kábítás, hogy menekülni előre. Én a nyáron megjártam Szlovákiát, Ausztriát , OLaszország északi részeit, Horvátországot, Szlovéniát. Új gépet sehol se láttam, viszont rengeteg traktort azt igen. 40-50-60 éves gépekkel nyomták az osztrákok, olaszok is. Olyan Fiatot láttam az olaszoknál, hogy ilyesmiről nem is hallottam. A jót csak a támogatósok cserélik le hobbiból jobbra...
559 hozzászólás
Igazad van, meg Clastranak is, de arra, amit én írtam, mármint, hogy 2,5-ig lehet jó MTZ-t venni arra azt írta, hogy hülyeség. Utána meg ugyanazt leírja...
Válasz #120. hozzászólásra
Ugye ha figyelnél, akkor lejött volna, hogy LTZ-vel szántottam pl bodza dugvány alá 45 centin és azt is írtam, hogy a krumpli alá kb 35 centi volt, ami a képen látszik. Mindezt azért-ha magas lenne- hogy több föld legyen puhán a bakhátoláshoz.
Válasz #155. hozzászólásra
Erre is 4.6 járna de csak 4-es van, hogy elférjek. 5 soros kukorica való rá, de csak 4- van mert így mindkét kerék a kövön, megy, amúgy meg féloldalas lennék mint nyáron.Ne félj, látod merész vagyok , meg még egy jó páran.
Válasz #154. hozzászólásra
azért olcsóbb, mert elöször 5 soros zúzós asztallal akartak 8-at
Válasz #154. hozzászólásra
kicsit félek az ih-tól. kevés van belőle
kissebbet akarnék 450 asztallal elférnék mindenhol
Válasz #153. hozzászólásra
Az IH-t nem nézted, még fenn van, csak már olcsóbb.
Válasz #147. hozzászólásra
csak spekulálok. azt mondta a könyvelőm, hogy venni kéne valamit
Válasz #148. hozzászólásra
Jó lett volna egy hónappal korábban..
Válasz #141. hozzászólásra
100 ló körüli
Válasz #143. hozzászólásra
Valami fotót, akkor tehetjük félre az üveget.
Válasz #148. hozzászólásra
Hol van feltéve? Kép esetleg, igaz már csak jövőre kell,de akkor nagyon.
Válasz #48. hozzászólásra
Van heves megyében is kettő darab 1 eladó belőle!!
A gazdáját ismerem, vigyázott rájuk nagyon !!
Hogy miért adja el??
Persze még a tavasszal itt a hirdetésben napra átszerelővel, orrzúzós.A hatsoros feleannyiban van. Milyen kombájnt vettél, én vagyok lemaradva.
mivan neked is van kombájnod?
Válasz #141. hozzászólásra
el passzoltam..
Válasz #137. hozzászólásra
Szerelj rá egyet a tiedre és kész!
nem is fog sokba kerülni annyira!
1,5milláért fehér műanyagos 6soros Oros-t lehet kapni innenonnan, legalábbis ennyiért vette a szomszéd termelő JD kombájnra most
Válasz #140. hozzászólásra
az már zúzós? hol láttál olyat?
Válasz #139. hozzászólásra
Most kezd nehéz lenni, lassan vége az aratásnak, talajozni kellene, ha lenne eső.Gondolkozok, holnap két-három telefont eleresztek azután meglátom..
Milyen kategóriában veszel traktort Grűn?
Nagyot cseréled vagy kisebbet veszel mellé?
Sanyibácsi! Eladtad a zetort?
írjatok bzzeg mert levagyok maradva!
Válasz #138. hozzászólásra
2-2.3..de az újszerű, keveset használt.De nincs rá kereslet esetleg új gépre.
milyen az élet traki nélkül? Megvan már mi lessz ?
én asszem döntöttem,de még alszok rá egy jópárat
egy nagyon jóért mennyi az az aranyár?
Válasz #136. hozzászólásra
Sajnos nem, valaki aranyáron méri! Jó közepes állapotú 1-1.2 Ausztriából onnan akarok ha itthon nem találok, ez meg napraforgó lesz.
Válasz #134. hozzászólásra
a kukiasztalod zúzós? mennyiért lehet 4 sorosba jó zúzós asztalt venni?
Válasz #124. hozzászólásra
Kb ...
Válasz #124. hozzászólásra
Egyébként most odabaxok magamnak egyet, de leírom.
Ha pár milláért akarnék gépet venni mtz kategóriát, egy 6000-es kis Valmet-ot választanék! 4hengeres Sisu motorral mechanikus szinkronváltóval, vagy az újabbakban volt kis power is az is jó, mondjuk hibalehetőség+
Van itt cimboráknak újonnan vették 99-ben. Tizen párezer óra van benne de még semmije sem volt megbontva. Váltó most már kicsit reccsen rükverc-be húzáskor meg eykét apró hiba kezd akadni de amit az kiszolgált azt 3új mtz sem fog.
Egyszerű mint a faék, otthon magadnak széthúzod ha mtz-t tudsz szerelni ez is fog menni.
Egyébként 5435-45-55-ösre szavazok, de ezek újabbak drágábbak és gyakorlatilag egyet sem adnak el belőlük mert bak ugyanez a felállás mint a kis valtránál főleg a régebbi analóg adagolós gépeknél.
A mostani mtz-k helyére én beilleszteném a kis régebbi kocka valmetot ha nem rontaná a pirosra épített imidzsünket
Válasz #131. hozzászólásra
Tulvagyok az első decin 54%-os
Válasz #130. hozzászólásra
Biztos beleittál az üvegbe, nem pohárból.
Válasz #129. hozzászólásra
bocs eza másikba készült
Válasz #128. hozzászólásra
1970 óta Ferrari Fan vagyok
Válasz #126. hozzászólásra
Ezekből Mézga csak akkor ihat, ha kombájn vesz.
Válasz #126. hozzászólásra
Válasz #125. hozzászólásra
bocsi
Válasz #121. hozzászólásra
Irtam már többször,1millió körüli összeggel nyugatit senki ne vegyen azért Mtz-t kell venni,kell a piacra az mtz ezt irtam már többször,el lehet menni 2 milláig az Mtz-ért de 5 millát adni egy ocskavasért az már .....(mit is mondjak)a lényeg a nyugatinál,nagyon jóállapotút ,megkiméltet venni (ha lehet az ismeretségi körből) lenyomozhatót.Mert az igaz hogy drága az alkatrész de ritkán kell bele,és a balf@szságot nem ugy tűri mint az Mtz,a nyugatinál a hibák 80%-a gépészhibára vezethető vissza.Gépet ma ugy kell venni ki is ül majd rá,ha egy tsz alkesz(elnézést van ilyen is) akkor Mtz,de ha a tulaj és van némi gépész ismerete akkor megvenni a nyugatit ami egészség kimélőbb sokkal mint az Mtz
Válasz #119. hozzászólásra
Akkor milyent vegyünk.
Válasz #121. hozzászólásra
Válasz #94. hozzászólásra
Majd válaszolok én..
Válasz #118. hozzászólásra
ja, ez a szántás talán 28 cm nem tudom milyen törpe mérőszallagod van,45 cm-t még ne is álmodj felborulna a ruszki csoda
irtatok már többször marhaságot,de most aztán bőven
Amúgy meg szerintem eldőlt, hogy nem szabad MTZ-t venni 5 misiért, viszont én nyugatit se vennék annyiért ebben a lóerőkategoriában.
Azért ha megvetted az akármilyen gépet, majd megnéznénk róla egy képet. Gondolom ezt a többiek nevében is írhatom.
Válasz #116. hozzászólásra
jáááááj az ilyesmi fájdalmas dolog
nekem a tm 190 nyuszi első hídját kellett felújítani + 2 gumi az elejére és a végösszeg vetekszik egy fiatal mtz árával
Válasz #112. hozzászólásra
Á ezek nem olyanok voltak. Azokkal dolgozott de nem téeszcsé méretű földön. Azoknak minden munkához másik traktor van.
Válasz #113. hozzászólásra
fel persze,de akkor könyebben művelhetőek voltak a talajok ám, nomeg nem 1-2gépre volt 600hektár szántani...
Hanem 10-20-ra
Válasz #109. hozzászólásra
Ez meg olyan, mint a hajdúsági löszhát. Van egy kérdésem. A hatvanas évekig , amíg nem gyártottak nagyobb gépeket 50 lóerőtől addig mi a lópikulával szántottak? Én tudom:45-ös MTZ -vel, meg 3011-es, K 25-ös Zetorokkal, na és Dutrákkal. Sikerült nekik? Igen. Persze már más világ van, de azokat a földeket,amiket mutatsz felszántották régen lovakkal is. Igaz, akkor könnyebb volt, mert több volt bennük a szerves anyag, mint mostanában a földekben.
Válasz #111. hozzászólásra
megint ottvagyunk, hogy kell e sok gép ami ezáltal lassan öregszik és fárad el, kihúdik az élettartamuk, vagy van egykettő amit lehet ütni amíg meleg, majd csere és mindegyik kidolgozza az árát, megkeresi a következőét.
Én inkább erre szavazok, kell ütöképes vezérgép, nomeg egy seggel úgysem lehet 3-at megülni.
Válasz #106. hozzászólásra
Ez egy magyarokat beetető kábítás, hogy menekülni előre. Én a nyáron megjártam Szlovákiát, Ausztriát , OLaszország északi részeit, Horvátországot, Szlovéniát. Új gépet sehol se láttam, viszont rengeteg traktort azt igen. 40-50-60 éves gépekkel nyomták az osztrákok, olaszok is. Olyan Fiatot láttam az olaszoknál, hogy ilyesmiről nem is hallottam. A jót csak a támogatósok cserélik le hobbiból jobbra...
Válasz #108. hozzászólásra
borsod megye igen