Gázolaj árak 639 Ft Benzin árak 631 Ft EUR 403.55 Ft USD 391.08 Ft CHF 429.92 Ft GBP 484.5 Ft

Fórum

Agrárkamara

Létrehozta: Szabi. , 2010-10-07 20:55:08

Kedvencekhez Segítség

1399 hozzászólás
#549 Bárány
2015-06-29 10:32:11

Válasz Batka #548. hozzászólásáraEgyszer már nekifutottunk, de az egyikünkre egyszerűen nem lehetett kitölteni, mert nem volt életszerű, vagy hogyan fogalmazzak. Teljesen rossz dolgokat kért, illetve hülyeségeket szerepeltetett az oldalon.
Most nekifutnánk még egyszer, de most meg az oldal nem működik.
Aztán szerintem hamarosan hagyom a francba, már elegem van!smile thumbdown

Nincs profilkép
#548 Batka
2015-06-29 10:23:49

Válasz Bárány #547. hozzászólásáraTe is most nyűglődsz ezzel?
Én belépni be tudtam, de csak úgy, hogy új jelszót igényeltem, mert a tavalyival valahogy nem ment!!

#547 Bárány
2015-06-29 10:13:47

"Természetesen" nem működik a kamara oldala. 502-es hiba, valószínűleg túlterhelt.
Talán a fenntartók sem számítottak rá, hogy lesz az oldalra érdeklődés, de hát egy évben egyszer muszáj.smile hammersmile cursing

Nincs profilkép
#546 falugazdász22
2015-06-20 13:02:51

Most országosan 21%-on áll a tagdíj bevallás lehet találgatni mind több tag akarja a kötelező tagság megszüntetését !!!!!!!!!

#545 Radocz
2015-06-20 04:47:36

"Azon tagjaink, akik késedelmesen (2015. június 30-át követően), de legkésőbb 2015. július 31-ig elkészítik bevallásukat, a fizetendő tagdíj 10 %-ának megfelelő késedelmi pótlékot is kötelesek fizetni a tagdíj mértékén túl."

smile cowboy

#544 Radocz
2015-05-23 05:27:10

Kamara-Falugazdász

"Amennyiben kérdése van, azt a tudas@nak.hu e-mail címre küldheti el, további tájékoztatásért pedig forduljon bizalommal a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamara falugazdászaihoz. Napi szinten frissülő agrárhíreket tekintse meg honlapunkon, ahol az egyes szakmai témákról és támogatási lehetőségekről bővebben is tájékozódhat."

Az elektronikus hírlevél ajánlásában ez van.

Én is úgy gondoltam, hogy a Falugazdász topik alkalmas lesz arra, hogy megbeszéljük ügyes bajos dolgainkat abban a topikban.

Az ott fórumozó falugazdászok nem így tervezték, amit többször ki is jelentettek, hogy ez nem arra van. (saját sebük nyalogatására).

Kabi bácsi próbáld meg tiszteletben tartani a kérésüket. Szerintem ebből mindannyian jól fogunk kijönni.

Anno, amikor még Varga Mihály jelenleg Nemzetgazdasági Miniszter megismert, és meghallgatott, gondoltam tájékoztatom, hogy az iskolatitkár feleségem, aki szintén "haza hozta" a munkát, hat (6) éve nem kapott fizetés emelést.

Mondja a TV, hogy 4 százalékkal nőttek a fizetések a tavalyihoz képest.

Szerintetek eljutott hozzá az emilem?

Olvasás nélkül törölve üzenet jött vissza. Azóta nem próbálkoztam, de a falugazdászok sikeres üzengetésén felbuzdulva megismétlem a levelem. Azt hogy a Hajdú-Bihari vezetés ismeri a topikot az biztos mert én is felhívtam rá a figyelmet, hogy ezzel nagymértékben tudják segíteni a Parasztok információhoz való eljuttatását.
Akkor még úgy értettem, hogy ez arra is jó lesz. Közben ez változott, de egy kicsit tapintatosabban kellett volna a tudomásunkra hozni.
Nem ez az egyetlen topik, amit csak nagy ritkán olvasok végig.
A címe viszont arra utal, hogy minden gazda meríthet a tudásból.

Javaslom, hogy hozzatok létre egy új topikot. (Falugazdászok belső információi).

Ha már itt tartunk, akkor rákérdezek:

Mi várható a támogatott szaktanácsadással kapcsolatban?

A tavalyi éves vizsga mikor lesz megtartva? Vagy volt, csak lemaradtam róla?
Ebbe a zöldítésben nem vettem észre, és nem jelentkeztem vizsgára.

smile cowboy

#543 Mézga
2015-05-21 16:37:36

Válasz Gabesz2 #542. hozzászólásáraköszi. sok szerencsével és munkával.
nagyobb része bérelt

#542 Gabesz2
2015-05-21 16:24:53

Válasz Mézga #541. hozzászólásáraA 10 malacból szép gazdaságot csináltál...
Saját földek vagy bérled egy részét?

#541 Mézga
2015-05-21 16:14:16

Válasz broll79 #538. hozzászólására350 ha földet művelek.
annyi fizetést kap az alkalmazottam, amit a nejem keres és az nem visz haza munkát, hanem igaz fáradtan, de nyugodtan megy haza a munkából. Szerencsére nincs szükség a nejem fizetésére és ezért nem értem, hogy minek jár olyan helyre dolgozni, ahova utálattal megy. Valamikor én is voltam közalkalmazott már vagy 20 éve egy fél évig, akkor kezdtem a gazdálkodást 10 malaccal

#540 Mézga
2015-05-21 16:02:39

Válasz Gabesz2 #537. hozzászólásárahavi 200 netto, de 25 év után 2 gyerek családi adókedvezménnyel és benne van 4000 üzemanyagköltség hozzájárulás. 10 éve netto 100 volt a fizetése.

Nincs profilkép
#539 Gorio
2015-05-21 13:31:54

Sziasztok, múlt héten végre sort tudtam keríteni bemenni a falugazdász irodába, saps kérelmet beadni, 2-3 órát ültem ott a soromra várva. Mind a 3 faligazdinál volt ügyfél végig, közben csörögtek a telefonjaik általában ügyféllel megbeszélt időpont lemondás volt a téma. Közben jöttek ügyfelek, ő csak ezt azt beadja, csak valami százalékot számoljon ki neki, ő már egy hete idejár stb. Persze közben a falugazdinál is ügyfél van, aki szóvá is teszi hogy a falugazdi most az ő ügyével foglalkozik, persze a sorban álló ügyfelek morgolódnak, hogy hogy képzeli csak úgy bemegy stb. Spontán kihallatszó káromkodások. Sorra nem kerültem, az egyik falugazdi kiszólt hogy ad egy időpontot, de előtte hivjam fel, mikor felhivtam lemondta az időpontot, de menjek be nyugodtan az irodába ott vannak a kollégák. Nem mentem. Idén először beadtam magamnak a terület alapú kérelmem. Ez egy idei tapasztalat. Remélem kapcsolódik az agrárkamara topikhoz. smile thumbup

#538 broll79
2015-05-21 13:13:42

Válasz Mézga #535. hozzászólásáraA"hülye" ennyi èv munkàval meg 2 diplomàval azert a brutto 400-at megkeresi.arra nem panaszkodsz???

#537 Gabesz2
2015-05-21 13:02:00

Válasz Mézga #535. hozzászólásáraMennyi az évi bruttó? Hány órát dolgozik ezért? smile thumbup
Nyári-téli-tavaszi szünet stb..

Nincs profilkép
#536 Ares 826
2015-05-21 12:48:02

Válasz Mézga #535. hozzászólásáraKemény szavak a nejedre.smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdrop

#535 Mézga
2015-05-21 06:39:04

Válasz Pöttinger #534. hozzászólásáraMost válaszuk ketté a "régi falugazdászokat" és az agrárkamarai tanácsadókat. De, hogy ne bántsam meg őket a nejemről írok, de ugyanazt gondolom a közalkalmazottak nagy részéről. Tehát a nejem 2 diplomás 25 éve pályán levő pedagógus. A legtöbb veszekedés abból van, hogy a hülye haza hozza a munkáját. Hazajön a munkából munkaidő után és írja az elektronikus naplót, készül a másnapra, nyomtatja a saját nyomtatónkon a saját papírunkra a dolgokat, veszi saját pénzén az eszközöket. Mondtam neki, hogy jó lenne ha összefognának a kollégákkal és felemelnék a hangukat. De ezek birkák

Nincs profilkép
#534 Pöttinger
2015-05-21 05:39:42

Válasz Batka #512. hozzászólásáraA falugazdász topik arról szól, hogy így meg úgy a Kamara.

Ezt már ebben a részben is lehetne folytatni.

A TV-ben azt hallottuk, hogy a NAV kérelmek nagyon kevés százaléka ért be szombat estig.
A határidő tegnap éjszaka volt.

A falugazdászok kértek hosszabbítást, mert úgy látták, hogy fizikailag nem tudják teljesíteni a feladatot. Ezt talán nem is nekik kellett volna jelezni, hanem hagyni, és a parasztok el kezdtek volna gondolkodni, hogy jobb volt, mint lett.

Egyébként meg minden komolyabb Fórumot olvasnak a Minisztériumban. Sőt a név nélküli hozzászólásokat is tudják, hogy ki, mikor melyik számítógépről küldte el.

Ezt már sok éve írták tőlem okosabbak.

Sőt a kikapcsolt mobil telefon is továbbítja a beszélgetést, amit szintén figyelnek illetékes emberek.

Hajrá Falugazdászok!
Tudjátok, hogy a Gráf idején is fel akartak benneteket számolni. Ami akkor nem sikerült, most sikerülni fog.
Az értelmesebbje pályaelhagyó lesz, aki marad, azokat meg a gazdák fogják otthagyni.
Majd figyeld meg 5 év múlva.

Külföldön őstermelő sincs itt így alakult ki, ezért nem mertek azon sem változtatni.

Itt van már annyi minden, hogy az őstermelő is ki fog halni.

Aktív gazda fiatal gazda földműves, családi gazdaság, stb.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#533 Megmondó
2015-04-08 22:28:56

Agrárkamara?? Kikapott Egyenlegközlőt?? Kódokszerint? Kitudtaértelmezni?? smile devilsmile devilsmile devilsmile devil Csak látom! Fizetendő !!!smile devilsmile devilsmile devilsmile devil

#532 Zoli 63
2014-12-22 18:53:38

Válasz #531. hozzászólásra

"de csak a nagy üres semmi," Mindenkinek érdemei szerint küldik ! smile lol Neked ez jár, vagy csak ez jutott .smile lol

#531 Czanik Sanyi
2014-12-22 15:52:23

Karácsonyi üdvözlet jött az email címemre, egy országos, meg egy megyei, de csak a nagy üres semmi, a csatolás lemaradt, smile lolsmile biggrinsmile lolpedig nem is egy napon érkezett.

Nincs profilkép
#530 "G."
2014-07-21 22:19:26

Úgy látom, elég nagy a fluktuáció a kamara központjában: már a második főigazgató megy el (?)! Biztos, ő is feljebb bukik, mint Hörömpő "Úr", aki a ceglédi főldhivatal vezetőjeként tengeti napjait "érdemei" elismerése gyanánt! Nevetséges bagázs, ami nem is zavarna, ha nem az én pénzemen lennének ilyenek!
smile hammer

Nincs profilkép
#529 Megmondó
2014-07-21 21:28:58

Tisztelt Agrárkamara! Szabolcsban mégmindigszedik a meggyet, de konzervgyár meg TÉSZ cirka kéthetenemvesz! hála a 40Ft támogatásnak amitkapnak!!!!! Meggybefőtt töltőtömeg 350gr- Akciósan valami 250Ft!!! Most oké. A TÉSZ a 80-as meggyet 160-ért adja konzervgyárnak! Ez cirka 45,7Ft! Mármint Meggyár a boltban! Mármint töltőtömegre!!!És Kilónként!!!!!!! Ebből vegyükle a 40Ft-ot!! Tész Keres 80-at! Konzervgyár 150-et? Különbözet 60 árrés a kereskedelemé!! De Érik a Szilva!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#528 zsugabubus84
2014-07-06 22:25:15

Mi van akkor, ha nem fizetem meg a 2013. évi kamarai hozzájárulási díjat (5000 Ft)?
Tavaly váltottam ki az őstermelőit de nem termeltem annyit, hogy piacozni tudjak. Így nem tartom jogosnak, pláne azért, mert semmit nem kaptam érte cserébe. (véleményemet nem fejteném ki erről az egészről)
Behajtják rajtam?

Nincs profilkép
#527 Megmondó
2014-06-30 22:17:04

Válasz #526. hozzászólásra

Mitakarsz ! Közösőstermelőiket is fenyegetik!!!!!

#526 Czanik Sanyi
2014-06-30 21:09:54

Válasz #525. hozzászólásra

Délelőtt a nejem a falugazdásznál utána járt, minden oké, rendszer hiba lehetett.smile smile Délben a postás hozott egy levelet, amit még a múlt héten adtak fel....túlfizetésem van...........smile confusedsmile smilehát tényleg rendszer hiba van........smile biggrinsmile lolsmile biggrinsmile lol

#525 Czanik Sanyi
2014-06-28 05:32:18

Válasz #517. hozzászólásra

Bevallottam, 2014.05.13. meg be is fizettem, de azért küldtek egy felszólítást a pótbevallásra, persze +10%!!! Na nem azért az 500forint, de az elveim....küldtem egy emailt annak a falugazdásznak aki küldte....az meg olvasás nélkül törölte..............most itt tartok(ez tegnap előtt kezdődött).
A befizetésről meg van az internetes bizonylat......de a bevallást nem lehet nyomtatni, legalább is én nem tudtam...........(lehet olajcserések lesznek az insigniák?smile biggrinsmile lol)emelkedett a motorolajár..smile lolsmile biggrin

Nincs profilkép
#524 Pöttinger
2014-06-27 22:35:06

Válasz #522. hozzászólásra

"Szerintem a 60-os meggy ár nem is olyan rossz !!!!!!!!!!!!"

az eladónak, vagy a vevőnek?

smile confusedsmile confusedsmile confused

Nincs profilkép
#523 Megmondó
2014-06-27 22:26:23

Érdeklődök a jólértesültektől!!! Tisztelt kamaránknak idei sarcot Mármint meggyárból................... Hütőtáskábanküldjemel,, esetleg postai csomagban? Eddig csak számlaszámottaláltam!!! Semmit, hogy holveszik át a meggyet normálisáron!!!!!!!!

Nincs profilkép
#522 falugazdász22
2014-06-17 17:23:10

Szerintem a 60-os meggy ár nem is olyan rossz !!!!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#521 Megmondó
2014-06-16 23:01:11

Agrárkamarailag kitudja?????????? Nevettségesmeggyárra mikorreagálnak??? Habár adóként csak kamaraisarchajthatóbe! Veszteségként elkönyvelhető a papirnélkül eladott meggy külhonba! Recept? Vegyél meggyet...60-ért! Addtovább papirnélkül 120-ért román kisteherautós importőrnek! Tészem nullás igy nettóbevételemszerint 2000 a sarc! Élekmint egy nábob! Ez a tész!!!

#520 Radocz
2014-05-29 11:18:10

Válasz #514. hozzászólásra

Ha lehet, akkor ne bármit, ha nem "az egy főre eső bevétel kell. Áfa vagy kompenzáció és támogatás nélkül."

Ez így jobban megfelel a valóságnak, és így jobban el tudsz számolni a lelkiismere-tedd el.

Remélem érteddd

smile cowboy

#519 abonyii
2014-05-29 11:07:55

Válasz #513. hozzászólásra

Csak az egy főre eső bevétel kell. Áfa vagy kompenzáció és támogatás nélkül.

#518 abonyii
2014-05-29 11:04:29

Fergeteges észkombájn vagy!!!

#517 Radocz
2014-05-29 11:00:42

Tagdíjbevallás már csak két nap.

http://www.nak.hu/hu/

Íme

smile cowboy

Nincs profilkép
#516 gyöngyösi csaba
2014-05-17 23:13:51

Válasz #503. hozzászólásra

Radocz! Gazdakörösflottalevanzárva!!!!!!!!!!! Speciálisan nekemjobbantettszene a katasztrófásflotta ott valami 4 Ft másodpercen meg lebeszélhető iszonyukevés előfizu! Követi az Operaházas,meg iszonyusok nempublikusflotta! Speciel cirka 400000 hőstermelő? Flottailag?

#515 VTR-es
2014-05-17 22:02:51

Ja, {:thumbup:,de azért csak rendesen kellenesmile blinksmile blink

Nincs profilkép
#514 Pöttinger
2014-05-17 21:47:41

Válasz #513. hozzászólásra

"Bármit" írhatsz. Lehetőleg minél kisebb számot, mert az jobb neked.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

#513 VTR-es
2014-05-17 20:08:29

Segítséget kérnék. Kamarai tagdíjbevallásnál, Nettó bevételt kell számolni, tehát ÁFA és (vagy komp felár nélkülit) támogatás beleszámítandó? És Családi Gazdaságnál ha csak a vezető kamarai tag csak a rá eső részt kell bevallani vagy a CSG összbevételét? Lehet hülye kérdés de nekem a tájékoztatóban nem egyértelmű.

Nincs profilkép
#512 Batka
2014-05-16 18:53:57

Válasz #511. hozzászólásra

A magam részéről azt gondoltam, hogy a korábbi hozzáállás, miszerint nem a kamara van a gazdálkodóért, hanem a gazdálkodó van a kamaráért változni fog, lehet, hogy fog is, csak az a kérdés, hogy mikor....
A növényvédelmi szaktanácsadás és a kamara kapcsolatáról:
Amióta megalakult az új kamara, kis túlzással hetente írtak alá valakivel együttműködési megállapodást, na így volt ez a növényorvosi kamara esetében is. Van nálunk egy lelkes szakember aki sok év óta tart előadásokat a gazdáknak , történetesen a megyei növényorvosi kamarában is tisztséget tölt be, az együttműködési megállapodás hallatán be is ment a helyi agrárkamarához, hogy hogyan is lehetne hatékonyabbá tenni a gazdák tájékoztatását, például úgy, hogy közvetlen információkkal lehessen ellátni őket a helyben megtartandó növényvédelmi előadásokról, stb. Na hadd ne írjam le hogy mi volt a reakció, a csak nem képzeli hogy bármilyen információt kiadnak . Hangsúlyozom, a helyi Növényorvosi Kamara képviselőjeként volt ott! Na ennyit az együttműködésről. Amúgy az én információm szerint a megyében ki van jelölve három négy növényvédős előrejelzési feladatok ellátására, amire fejenként 400 ezer forintot hajlandó az agrárkamara biztosítani. Örüljünk neki, hogy ezt az apró lépést is megtették, talán elindul valami, de az azért elgondolkodtató, hogy egyesek felelősség nélkül havonta csücsülnek az íróasztal mögött a légkondícionált irodában 0 munkával. Van rá egy húszasom, hogy a kollégák által az agrárkamarának eljuttatott információk majd szépen elakadnak valamelyik íróasztalnál!

#511 ARES-826
2014-05-16 18:21:54

Válasz #510. hozzászólásra

Figyu minden gazdának kell lenni zöld könyves papírjának!! Azon elmondják milyen betegségek támadhatják a növények, szerintem alapvető kérdés ha esik az eső sok akkor kialakulhat a betegség és védekezni kell, nem mást, másokat kell szidni hogy van rozsda, hanem megelőző védekezést kell csinálni!! Keresse magába a faszi a hibát mert nem figyelt oda a növényére, alapvető kérdés a védekezés!!!smile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tongue

#510 Radocz
2014-05-16 08:34:16

Válasz #507. hozzászólásra

Azzal azért egyet kellene értened, hogy ez egy szakma a sok közül.

A volt TSZ növényvédősét sokat fuvaroztam a határban. (miután nem érvényesítette meg az orvos az alkalmasságot).

A városban tudta, hogy melyik táblán mit fogunk látni és mivel kell ellene védekezni.

Évek műltán jöttem rá, hogy Ők ezt egymás közt már kommunikálták.

Anno, amikor elsőnek láttam kukoricát hattyú nyakkal és lóval nem lehetett húzatni, mert .....

Mi a szélre viharra, gyanakodtunk, ő tudta, hogy a kukorica bogárt kártétele lesz. Na ezt már jó előre most is tudják, sejtik gondolják, a növényvédős szakemberek.

No comment.

smile cowboy

#509 Bárány
2014-05-16 08:31:26

Válasz #507. hozzászólásra

Nagyon igaza van. Pont ilyesmiket (is) várnánk a kamarától!

#508 Bárány
2014-05-16 08:30:21

Válasz #502. hozzászólásra

Persze új Windowsokat vesznek majd helyettük jó drágán. Felmerül a kérdés: ha a német közigazgatásnak, nagy nyugati tőzsdéknek, a NASÁ-nak több helyen, stb-stb. jó az ingyenes forráskódú oprendszer, akkor nálunk miért tesznek hatalmas pénzeket a multik zsebébe?
A kamaráknál is. (Csak hogy látsszon, nem off.)

#507 ARES-826
2014-05-16 08:25:47

Válasz #506. hozzászólásra

Te nem kritizálsz hanem "kukacoskodsz" !!!smile whistlingsmile whistling

#506 kukaccsosz
2014-05-16 08:04:07

Válasz #505. hozzászólásra

Kedves Kolléga!

Maradjunk a szakmánál!
Nekem alapvető dolog a növényvédelem mert növényvédelmi szakmérnök vagyok és ezzel is foglalkozom nap mint nap!
Ha szakmailag tájékozottabb lennél és nem mindenkiben csak a "rendszer bomlasztót" látnád, akkor tudnod kellene, hogy a sárga rozsda járványos megjelenése nagyon ritka. Utoljára 2001-ben volt ilyen. Éppen ezért ilyen helyzetre nem elvárható egy gazdától sem, hogy fel legyen készülve.
Azonban megfelelő monitorozással előrejelezhető!!!
Valamint nagyon sok kártevő, kórokozó előre jelezhető lenne, olyanok is amikre minden évben számitani kell, de segítené az ellenük való védekezés időzítését.
Ezért kritizálom a kamarát mert még csak nem is látom a szakmai irányba történő lépéseket, csak politika és PR.
Ezzel a hozzászólásoddal te is csak ezt erőssíted!

#505 ARES-826
2014-05-16 07:06:17

Válasz #504. hozzászólásra

Na akkor már most felhívom a figyelmedet hogy a napraforgót is kell gombaölőzni ha sok lesz a csapadék, legalább kétszer de lehet háromszor!! Továbbá kedves gazdatárs ha területeiden harmadszor vetsz kukoricát akkor a kukorica bogár fertőzés is várható, az ellen is kell majd védekezned lehet kétszeri permetezéssel!!! Így kielégítő a figyelmeztetés??????????? Gyerekes dolgon lovagolsz!! Alapvető kérdés lenne a növényvédelem neked mint gazdálkodónak!!!smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistling

#504 kukaccsosz
2014-05-16 06:45:48

Indul a pénzbeszedés, küldik a leveleket. Bezzeg amikor a helyi kamarai bizottságokat választották még egy emilt sem küldtek.smile thumbdown

Apropó e-mail, a hírlevél végére minek teszik oda a nagytiszteletű kamarai elnök úr fényképét?!?!
Ha már hírlevelet csinálnak küldenének hasznos infókat, mondjuk előre jelezhető lett volna ez a sárgarozsda járvány is!!!
De ilyen apróságokkal nem foglalkoznak. Pedig ebben lenne lehetőség a növényvédő kamarával együttműködve.

#503 Radocz
2014-05-16 00:10:10

Válasz #501. hozzászólásra

"Mahallottamrádióban! "kamara tárgyal mobilflottaügyben!""

Gazdakörös flotta már van.
minek és kinek kell kettő?

0670/453-6883

stb.

smile cowboy

Nincs profilkép
#502 gyöngyösi csaba
2014-05-15 22:20:01

Érdekeskérdés a támogatásidén! Falugazdik gépén nemtámogatott XP fut! Adatomat megszerzi valami barom,félmagyarországraigényel? Számlaszámotváltoztat?

Nincs profilkép
#501 gyöngyösi csaba
2014-05-04 21:33:01

Válasz #500. hozzászólásra

Mahallottamrádióban! "kamara tárgyal mobilflottaügyben!"....................... cirka 9Ft nettóért másodpercalaponlenneflotta!! Ez valami partner csomag,önkormányzatoknak,meg akik soktelefontvisznek!

#500 Radocz
2014-03-27 10:03:19

Válasz #498. hozzászólásra

"Napelemek támogatását is fel kéne hozni"

Csabi fiam szerint nem éri meg még támogatással sem.

Ő nem úgy számol, mint Én.
Ismeretes, hogy jelenleg mások döntenek. Ők az első három évben nem hallgattak meg bennünket.
Jelenleg ez megváltozott, de egyesek leszoktunk a hozzászólásokról.

smile cowboy

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Fertőzésveszély napraforgóban!
Fertőzésveszély napraforgóban!
A fertőzés ellen védekezni kémiai szerrel nem lehetséges.
Megváltozott napraforgóban a betegségprioritás
Megváltozott napraforgóban a betegségprioritás
A napraforgó eredményes termesztését a betegségek elleni megelőző és hatékony...
Dobkályha eladó
Dobkályha eladó

20.000 Ft

Hürlimann D90 veterán kis traktor
Hürlimann D90 veterán kis traktor

2.190.000 Ft

Bauer 130-as öntözőcső eladó
Bauer 130-as öntözőcső eladó

38.000 Ft

Üszők eladó
Üszők eladó

10 Ft