Gázolaj árak 628 Ft Benzin árak 608 Ft EUR 409.33 Ft USD 389.71 Ft CHF 439.95 Ft GBP 489.96 Ft

Fórum

Agrárkamara

Létrehozta: Szabi. , 2010-10-07 20:55:08

Kedvencekhez Segítség

1387 hozzászólás
#537 Gabesz2
2015-05-21 13:02:00

Válasz Mézga #535. hozzászólásáraMennyi az évi bruttó? Hány órát dolgozik ezért? smile thumbup
Nyári-téli-tavaszi szünet stb..

Nincs profilkép
#536 Ares 826
2015-05-21 12:48:02

Válasz Mézga #535. hozzászólásáraKemény szavak a nejedre.smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdrop

#535 Mézga
2015-05-21 06:39:04

Válasz Pöttinger #534. hozzászólásáraMost válaszuk ketté a "régi falugazdászokat" és az agrárkamarai tanácsadókat. De, hogy ne bántsam meg őket a nejemről írok, de ugyanazt gondolom a közalkalmazottak nagy részéről. Tehát a nejem 2 diplomás 25 éve pályán levő pedagógus. A legtöbb veszekedés abból van, hogy a hülye haza hozza a munkáját. Hazajön a munkából munkaidő után és írja az elektronikus naplót, készül a másnapra, nyomtatja a saját nyomtatónkon a saját papírunkra a dolgokat, veszi saját pénzén az eszközöket. Mondtam neki, hogy jó lenne ha összefognának a kollégákkal és felemelnék a hangukat. De ezek birkák

Nincs profilkép
#534 Pöttinger
2015-05-21 05:39:42

Válasz Batka #512. hozzászólásáraA falugazdász topik arról szól, hogy így meg úgy a Kamara.

Ezt már ebben a részben is lehetne folytatni.

A TV-ben azt hallottuk, hogy a NAV kérelmek nagyon kevés százaléka ért be szombat estig.
A határidő tegnap éjszaka volt.

A falugazdászok kértek hosszabbítást, mert úgy látták, hogy fizikailag nem tudják teljesíteni a feladatot. Ezt talán nem is nekik kellett volna jelezni, hanem hagyni, és a parasztok el kezdtek volna gondolkodni, hogy jobb volt, mint lett.

Egyébként meg minden komolyabb Fórumot olvasnak a Minisztériumban. Sőt a név nélküli hozzászólásokat is tudják, hogy ki, mikor melyik számítógépről küldte el.

Ezt már sok éve írták tőlem okosabbak.

Sőt a kikapcsolt mobil telefon is továbbítja a beszélgetést, amit szintén figyelnek illetékes emberek.

Hajrá Falugazdászok!
Tudjátok, hogy a Gráf idején is fel akartak benneteket számolni. Ami akkor nem sikerült, most sikerülni fog.
Az értelmesebbje pályaelhagyó lesz, aki marad, azokat meg a gazdák fogják otthagyni.
Majd figyeld meg 5 év múlva.

Külföldön őstermelő sincs itt így alakult ki, ezért nem mertek azon sem változtatni.

Itt van már annyi minden, hogy az őstermelő is ki fog halni.

Aktív gazda fiatal gazda földműves, családi gazdaság, stb.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

Nincs profilkép
#533 Megmondó
2015-04-08 22:28:56

Agrárkamara?? Kikapott Egyenlegközlőt?? Kódokszerint? Kitudtaértelmezni?? smile devilsmile devilsmile devilsmile devil Csak látom! Fizetendő !!!smile devilsmile devilsmile devilsmile devil

#532 Zoli 63
2014-12-22 18:53:38

Válasz #531. hozzászólásra

"de csak a nagy üres semmi," Mindenkinek érdemei szerint küldik ! smile lol Neked ez jár, vagy csak ez jutott .smile lol

#531 Czanik Sanyi
2014-12-22 15:52:23

Karácsonyi üdvözlet jött az email címemre, egy országos, meg egy megyei, de csak a nagy üres semmi, a csatolás lemaradt, smile lolsmile biggrinsmile lolpedig nem is egy napon érkezett.

Nincs profilkép
#530 "G."
2014-07-21 22:19:26

Úgy látom, elég nagy a fluktuáció a kamara központjában: már a második főigazgató megy el (?)! Biztos, ő is feljebb bukik, mint Hörömpő "Úr", aki a ceglédi főldhivatal vezetőjeként tengeti napjait "érdemei" elismerése gyanánt! Nevetséges bagázs, ami nem is zavarna, ha nem az én pénzemen lennének ilyenek!
smile hammer

Nincs profilkép
#529 Megmondó
2014-07-21 21:28:58

Tisztelt Agrárkamara! Szabolcsban mégmindigszedik a meggyet, de konzervgyár meg TÉSZ cirka kéthetenemvesz! hála a 40Ft támogatásnak amitkapnak!!!!! Meggybefőtt töltőtömeg 350gr- Akciósan valami 250Ft!!! Most oké. A TÉSZ a 80-as meggyet 160-ért adja konzervgyárnak! Ez cirka 45,7Ft! Mármint Meggyár a boltban! Mármint töltőtömegre!!!És Kilónként!!!!!!! Ebből vegyükle a 40Ft-ot!! Tész Keres 80-at! Konzervgyár 150-et? Különbözet 60 árrés a kereskedelemé!! De Érik a Szilva!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#528 zsugabubus84
2014-07-06 22:25:15

Mi van akkor, ha nem fizetem meg a 2013. évi kamarai hozzájárulási díjat (5000 Ft)?
Tavaly váltottam ki az őstermelőit de nem termeltem annyit, hogy piacozni tudjak. Így nem tartom jogosnak, pláne azért, mert semmit nem kaptam érte cserébe. (véleményemet nem fejteném ki erről az egészről)
Behajtják rajtam?

Nincs profilkép
#527 Megmondó
2014-06-30 22:17:04

Válasz #526. hozzászólásra

Mitakarsz ! Közösőstermelőiket is fenyegetik!!!!!

#526 Czanik Sanyi
2014-06-30 21:09:54

Válasz #525. hozzászólásra

Délelőtt a nejem a falugazdásznál utána járt, minden oké, rendszer hiba lehetett.smile smile Délben a postás hozott egy levelet, amit még a múlt héten adtak fel....túlfizetésem van...........smile confusedsmile smilehát tényleg rendszer hiba van........smile biggrinsmile lolsmile biggrinsmile lol

#525 Czanik Sanyi
2014-06-28 05:32:18

Válasz #517. hozzászólásra

Bevallottam, 2014.05.13. meg be is fizettem, de azért küldtek egy felszólítást a pótbevallásra, persze +10%!!! Na nem azért az 500forint, de az elveim....küldtem egy emailt annak a falugazdásznak aki küldte....az meg olvasás nélkül törölte..............most itt tartok(ez tegnap előtt kezdődött).
A befizetésről meg van az internetes bizonylat......de a bevallást nem lehet nyomtatni, legalább is én nem tudtam...........(lehet olajcserések lesznek az insigniák?smile biggrinsmile lol)emelkedett a motorolajár..smile lolsmile biggrin

Nincs profilkép
#524 Pöttinger
2014-06-27 22:35:06

Válasz #522. hozzászólásra

"Szerintem a 60-os meggy ár nem is olyan rossz !!!!!!!!!!!!"

az eladónak, vagy a vevőnek?

smile confusedsmile confusedsmile confused

Nincs profilkép
#523 Megmondó
2014-06-27 22:26:23

Érdeklődök a jólértesültektől!!! Tisztelt kamaránknak idei sarcot Mármint meggyárból................... Hütőtáskábanküldjemel,, esetleg postai csomagban? Eddig csak számlaszámottaláltam!!! Semmit, hogy holveszik át a meggyet normálisáron!!!!!!!!

Nincs profilkép
#522 falugazdász22
2014-06-17 17:23:10

Szerintem a 60-os meggy ár nem is olyan rossz !!!!!!!!!!!!

Nincs profilkép
#521 Megmondó
2014-06-16 23:01:11

Agrárkamarailag kitudja?????????? Nevettségesmeggyárra mikorreagálnak??? Habár adóként csak kamaraisarchajthatóbe! Veszteségként elkönyvelhető a papirnélkül eladott meggy külhonba! Recept? Vegyél meggyet...60-ért! Addtovább papirnélkül 120-ért román kisteherautós importőrnek! Tészem nullás igy nettóbevételemszerint 2000 a sarc! Élekmint egy nábob! Ez a tész!!!

#520 Radocz
2014-05-29 11:18:10

Válasz #514. hozzászólásra

Ha lehet, akkor ne bármit, ha nem "az egy főre eső bevétel kell. Áfa vagy kompenzáció és támogatás nélkül."

Ez így jobban megfelel a valóságnak, és így jobban el tudsz számolni a lelkiismere-tedd el.

Remélem érteddd

smile cowboy

#519 abonyii
2014-05-29 11:07:55

Válasz #513. hozzászólásra

Csak az egy főre eső bevétel kell. Áfa vagy kompenzáció és támogatás nélkül.

#518 abonyii
2014-05-29 11:04:29

Fergeteges észkombájn vagy!!!

#517 Radocz
2014-05-29 11:00:42

Tagdíjbevallás már csak két nap.

http://www.nak.hu/hu/

Íme

smile cowboy

Nincs profilkép
#516 gyöngyösi csaba
2014-05-17 23:13:51

Válasz #503. hozzászólásra

Radocz! Gazdakörösflottalevanzárva!!!!!!!!!!! Speciálisan nekemjobbantettszene a katasztrófásflotta ott valami 4 Ft másodpercen meg lebeszélhető iszonyukevés előfizu! Követi az Operaházas,meg iszonyusok nempublikusflotta! Speciel cirka 400000 hőstermelő? Flottailag?

#515 VTR-es
2014-05-17 22:02:51

Ja, {:thumbup:,de azért csak rendesen kellenesmile blinksmile blink

Nincs profilkép
#514 Pöttinger
2014-05-17 21:47:41

Válasz #513. hozzászólásra

"Bármit" írhatsz. Lehetőleg minél kisebb számot, mert az jobb neked.

smile cowboysmile cowboysmile cowboy

#513 VTR-es
2014-05-17 20:08:29

Segítséget kérnék. Kamarai tagdíjbevallásnál, Nettó bevételt kell számolni, tehát ÁFA és (vagy komp felár nélkülit) támogatás beleszámítandó? És Családi Gazdaságnál ha csak a vezető kamarai tag csak a rá eső részt kell bevallani vagy a CSG összbevételét? Lehet hülye kérdés de nekem a tájékoztatóban nem egyértelmű.

Nincs profilkép
#512 Batka
2014-05-16 18:53:57

Válasz #511. hozzászólásra

A magam részéről azt gondoltam, hogy a korábbi hozzáállás, miszerint nem a kamara van a gazdálkodóért, hanem a gazdálkodó van a kamaráért változni fog, lehet, hogy fog is, csak az a kérdés, hogy mikor....
A növényvédelmi szaktanácsadás és a kamara kapcsolatáról:
Amióta megalakult az új kamara, kis túlzással hetente írtak alá valakivel együttműködési megállapodást, na így volt ez a növényorvosi kamara esetében is. Van nálunk egy lelkes szakember aki sok év óta tart előadásokat a gazdáknak , történetesen a megyei növényorvosi kamarában is tisztséget tölt be, az együttműködési megállapodás hallatán be is ment a helyi agrárkamarához, hogy hogyan is lehetne hatékonyabbá tenni a gazdák tájékoztatását, például úgy, hogy közvetlen információkkal lehessen ellátni őket a helyben megtartandó növényvédelmi előadásokról, stb. Na hadd ne írjam le hogy mi volt a reakció, a csak nem képzeli hogy bármilyen információt kiadnak . Hangsúlyozom, a helyi Növényorvosi Kamara képviselőjeként volt ott! Na ennyit az együttműködésről. Amúgy az én információm szerint a megyében ki van jelölve három négy növényvédős előrejelzési feladatok ellátására, amire fejenként 400 ezer forintot hajlandó az agrárkamara biztosítani. Örüljünk neki, hogy ezt az apró lépést is megtették, talán elindul valami, de az azért elgondolkodtató, hogy egyesek felelősség nélkül havonta csücsülnek az íróasztal mögött a légkondícionált irodában 0 munkával. Van rá egy húszasom, hogy a kollégák által az agrárkamarának eljuttatott információk majd szépen elakadnak valamelyik íróasztalnál!

#511 ARES-826
2014-05-16 18:21:54

Válasz #510. hozzászólásra

Figyu minden gazdának kell lenni zöld könyves papírjának!! Azon elmondják milyen betegségek támadhatják a növények, szerintem alapvető kérdés ha esik az eső sok akkor kialakulhat a betegség és védekezni kell, nem mást, másokat kell szidni hogy van rozsda, hanem megelőző védekezést kell csinálni!! Keresse magába a faszi a hibát mert nem figyelt oda a növényére, alapvető kérdés a védekezés!!!smile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tonguesmile tongue

#510 Radocz
2014-05-16 08:34:16

Válasz #507. hozzászólásra

Azzal azért egyet kellene értened, hogy ez egy szakma a sok közül.

A volt TSZ növényvédősét sokat fuvaroztam a határban. (miután nem érvényesítette meg az orvos az alkalmasságot).

A városban tudta, hogy melyik táblán mit fogunk látni és mivel kell ellene védekezni.

Évek műltán jöttem rá, hogy Ők ezt egymás közt már kommunikálták.

Anno, amikor elsőnek láttam kukoricát hattyú nyakkal és lóval nem lehetett húzatni, mert .....

Mi a szélre viharra, gyanakodtunk, ő tudta, hogy a kukorica bogárt kártétele lesz. Na ezt már jó előre most is tudják, sejtik gondolják, a növényvédős szakemberek.

No comment.

smile cowboy

#509 Bárány
2014-05-16 08:31:26

Válasz #507. hozzászólásra

Nagyon igaza van. Pont ilyesmiket (is) várnánk a kamarától!

#508 Bárány
2014-05-16 08:30:21

Válasz #502. hozzászólásra

Persze új Windowsokat vesznek majd helyettük jó drágán. Felmerül a kérdés: ha a német közigazgatásnak, nagy nyugati tőzsdéknek, a NASÁ-nak több helyen, stb-stb. jó az ingyenes forráskódú oprendszer, akkor nálunk miért tesznek hatalmas pénzeket a multik zsebébe?
A kamaráknál is. (Csak hogy látsszon, nem off.)

#507 ARES-826
2014-05-16 08:25:47

Válasz #506. hozzászólásra

Te nem kritizálsz hanem "kukacoskodsz" !!!smile whistlingsmile whistling

#506 kukaccsosz
2014-05-16 08:04:07

Válasz #505. hozzászólásra

Kedves Kolléga!

Maradjunk a szakmánál!
Nekem alapvető dolog a növényvédelem mert növényvédelmi szakmérnök vagyok és ezzel is foglalkozom nap mint nap!
Ha szakmailag tájékozottabb lennél és nem mindenkiben csak a "rendszer bomlasztót" látnád, akkor tudnod kellene, hogy a sárga rozsda járványos megjelenése nagyon ritka. Utoljára 2001-ben volt ilyen. Éppen ezért ilyen helyzetre nem elvárható egy gazdától sem, hogy fel legyen készülve.
Azonban megfelelő monitorozással előrejelezhető!!!
Valamint nagyon sok kártevő, kórokozó előre jelezhető lenne, olyanok is amikre minden évben számitani kell, de segítené az ellenük való védekezés időzítését.
Ezért kritizálom a kamarát mert még csak nem is látom a szakmai irányba történő lépéseket, csak politika és PR.
Ezzel a hozzászólásoddal te is csak ezt erőssíted!

#505 ARES-826
2014-05-16 07:06:17

Válasz #504. hozzászólásra

Na akkor már most felhívom a figyelmedet hogy a napraforgót is kell gombaölőzni ha sok lesz a csapadék, legalább kétszer de lehet háromszor!! Továbbá kedves gazdatárs ha területeiden harmadszor vetsz kukoricát akkor a kukorica bogár fertőzés is várható, az ellen is kell majd védekezned lehet kétszeri permetezéssel!!! Így kielégítő a figyelmeztetés??????????? Gyerekes dolgon lovagolsz!! Alapvető kérdés lenne a növényvédelem neked mint gazdálkodónak!!!smile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile sweatdropsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistlingsmile whistling

#504 kukaccsosz
2014-05-16 06:45:48

Indul a pénzbeszedés, küldik a leveleket. Bezzeg amikor a helyi kamarai bizottságokat választották még egy emilt sem küldtek.smile thumbdown

Apropó e-mail, a hírlevél végére minek teszik oda a nagytiszteletű kamarai elnök úr fényképét?!?!
Ha már hírlevelet csinálnak küldenének hasznos infókat, mondjuk előre jelezhető lett volna ez a sárgarozsda járvány is!!!
De ilyen apróságokkal nem foglalkoznak. Pedig ebben lenne lehetőség a növényvédő kamarával együttműködve.

#503 Radocz
2014-05-16 00:10:10

Válasz #501. hozzászólásra

"Mahallottamrádióban! "kamara tárgyal mobilflottaügyben!""

Gazdakörös flotta már van.
minek és kinek kell kettő?

0670/453-6883

stb.

smile cowboy

Nincs profilkép
#502 gyöngyösi csaba
2014-05-15 22:20:01

Érdekeskérdés a támogatásidén! Falugazdik gépén nemtámogatott XP fut! Adatomat megszerzi valami barom,félmagyarországraigényel? Számlaszámotváltoztat?

Nincs profilkép
#501 gyöngyösi csaba
2014-05-04 21:33:01

Válasz #500. hozzászólásra

Mahallottamrádióban! "kamara tárgyal mobilflottaügyben!"....................... cirka 9Ft nettóért másodpercalaponlenneflotta!! Ez valami partner csomag,önkormányzatoknak,meg akik soktelefontvisznek!

#500 Radocz
2014-03-27 10:03:19

Válasz #498. hozzászólásra

"Napelemek támogatását is fel kéne hozni"

Csabi fiam szerint nem éri meg még támogatással sem.

Ő nem úgy számol, mint Én.
Ismeretes, hogy jelenleg mások döntenek. Ők az első három évben nem hallgattak meg bennünket.
Jelenleg ez megváltozott, de egyesek leszoktunk a hozzászólásokról.

smile cowboy

#499 Radocz
2014-03-26 08:07:19

Válasz #497. hozzászólásra

Üdv!

Én idéztem valaki hozzászólását, ami tájékoztatásként fent volt a NAK.hu oldalon.

Idézem az idézetet is.

""A vizes rendezvényről pedig most hallottam, megnéztem a Nak honlapot "

Most már mi is tudjuk, hogy érdemes sűrűbben nézni a NAK honlapot."

Tegnap javasoltam, hogy az öntözést hasonlóan kellene támogatni, mint anno, hogy minden kijuttatott m3 után 1 fillért.

Hasonló támogatás mellett már kikelt volna a borsóvetésem. A lucerna vetést nem is említem. Ez 7,2 ha.
Igaz most kapott egy kelesztő öntözést, de ha így marad, akkor az elhalás követi, vagy saját költségen megöntöztetem.
Na most kell igénybe venni a közgazdasági diplomás gyerekem tudását, hogy melyik is fog nekem, többe kerülni?

Ha öntözök, vagy, ha paszuly se lesz belőle?

Jó lenne egy Kamarai tanácsadó tanácsa!

smile cowboy

#498 Mf-es
2014-03-26 07:07:48

Válasz #494. hozzászólásra

Napelemek támogatását is fel kéne hozni.Hallottam,hogy német országban,már volt olyan nap,hogy az áram 40%-át a napelemek adták.Ez felért 2 paksi erőmű teljesítményével.Itt miért nem csináljuk??

#497 BNC
2014-03-26 06:06:30

Válasz #494. hozzászólásra

Szia Radocz smile smile ! Milyen vizes eseményről halottál?

#496 Radocz
2014-03-26 05:40:59

Válasz #495. hozzászólásra

Valami hiba történt.

https://www.youtube.com/watch?v=V0wai-ZGDkA

Íme

Ismét NEGTÁR

smile cowboy

#495 Radocz
2014-03-26 05:28:41

https://www.youtube.com/watch?v=V0wai-ZGDkA

Íme

Hol tart a NEGTAR megvalósítása?

smile cowboy

#494 Radocz
2014-03-18 02:48:53

"A vizes rendezvényről pedig most hallottam, megnéztem a Nak honlapot "

Most már mi is tudjuk, hogy érdemes sűrűbben nézni a NAK honlapot.

A VM eseménynaptár oldalt már évtizedek óta figyelemmel követtük, de mivel esemény alig volt az elmúlt 3 évben így leszoktunk róla.

Most a választások évében igazán besűrűsödtek a programok.

van rezsiharc, meg minden.

Március 25 én 18ó30 perckor a Művelődési Ház pódiumtermébe Balmazújvároson szervezünk egy beszélgetést a mezőgazdaságról.

Az alábbi tervezett téma lesz, és ami a jelenlevők részéről felvetésre kerül.

Tervezett sorrend.

Biogáz bevezetésének tapasztalatai.
Zöldenergia
Mezőgazdasági „melléktermékek” hasznosítása.
„Papírmunka” szükségessége illetve miért nőtt meg a mennyisége?
Földhasználati bejelentés miért most lett egyszerűsítve, miután már kifizettünk egy csomó „büntetést”
Miért lett ismét kötelező a Kamarai tagság?
Hogyan lenne érdemes ösztönözni az öntözést? Az OMÉK-on ezt nem mondhattuk el időhiány miatt.

stb,

smile cowboy

Nincs profilkép
#493 "G."
2014-03-17 21:40:30

Válasz #487. hozzászólásra: Ja, nem erre gondoltam, hanem a helyi, községi esti tájékoztatókra. A "nagy" konferencián is voltam, semmi olyat nem hallottam, amit ne tudtam volna már előtte. Egyébként a "régi" kamara is szervezett minden évben ehhez hasonló konferenciákat! Egyébként az új KAP-ról kötelessége a VM-nek ilyen rendezvényeket tartani, ahogy 7 évvel ezelőtt is tartott az FVM.
Szóval még mindig semmi új dolog...smile cursing

Nincs profilkép
#492 "G."
2014-03-17 21:31:27

Válasz #489. hozzászólásra: nem a pár ezer forintról van szó, hanem az elvről! Mint említettem, voltam rajtuk. És ezért írtam, hogy a tanácsadón múlik, milyen a tájékoztató...évekkel ezelőtt is hasznos volt, most is. Csak eddig ingyen volt.
Páran pedig írtak a kamarai kártya kedvezményről is. Osztom én is. A környékemen a Mol a legdrágább, még a kedvezménnyel is. Ugyanis pl Lukoil 13-15 Ft-tal olcsóbb, Oil kb. 10-zel, de itt már van kedvezménykártyám, ami még 3 forint.
A vizes rendezvényről pedig most hallottam, megnéztem a Nak honlapot és láttam, hogy nálunk már volt...meghívót nem kaptam, falugazdász nem keresett ez ügyben.
Szóval próbálod védeni a mundér "becsületét", de eddig még semmit nem kaptam a pénzemért!!!smile cursing

Nincs profilkép
#491 gyöngyösi csaba
2014-03-17 20:05:35

Speciel kamaraikártyahiányában, ami 10Ft-t kedvezmény! Sajna másik kuton valami kagyló a cimere... cirka 12 Ft kedvezményvan reggel!!! Indulóár ugyanaz!!!!!!!!!!!!!! Mobilkutak egésznap jóval alatta a kamaraikedvezménynek!!

#490 Északi
2014-03-17 11:40:35

Válasz #489. hozzászólásra

Nekem a kötelező jelegével van bajom . Én speciel nem tudom mennyi öntöző víz kell nekem sem az idén , sem jövőre ugyanis én nem tudom milyen időjárás lesz . Viszont marha egyszerűen orvosolható ez a mizéria pl :x méteres kúttal szabadon locsolhatsz oszt kész ., ehelyett évekig beszéljünk róla , meg előadásunkat tartsunk évekig, tegyünk úgy mintha csinálnánk valamit ,mert az jó , és csak folytatódik a duma, meg a duma ,meg a duma.

#489 ARES-826
2014-03-17 08:00:04

Válasz #488. hozzászólásra

Ha te is ott lettél volna az utolsó pár előadáson másként látnád a dolgokat és mást írnál ide !! Én azt gondolom az a pár ezer forint az nem vághat a földhöz téged sem, mert sokkal többet költ (költesz) el egy ember ökörségekre!!smile blink

#488 Északi
2014-03-17 07:55:57

Válasz #487. hozzászólásra

Ebben az országban annyi, de annyi nagy tudású "szakember" van hogy Dunát lehetne rekeszteni velük , mert másra nem is nagyon jók . Magyaráznak csak magyaráznak , termelni meg semmit csak dumát , legyen önkéntes a kamara, és akit érdekelnek a "szakemberek" az fizessen és nézze, hallgassa majd tapsikolja meg őket .

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Hirdetés
Újdonságok a PIONEER® napraforgó vetőmag kínálatában
Újdonságok a PIONEER® napraforgó vetőmag kínálatában
A 2025-ös vetési szezonra 3 teljesen új hibrid áll a hazai termelők...
Sajtóközlemény
Mit kell vállani a gazdáknak az új AKG programban?
Kukorica eladó
Kukorica eladó

100.000 Ft

Trágyaszóró Agrikon 8 ST/FT T6
Trágyaszóró Agrikon 8 ST/FT T6

2.100.000 Ft

Vörösbor, Zweigelt
Vörösbor, Zweigelt

500 Ft

2014-ben alapított mezőgazdasági termelőszervezet Kft. 100% tulajdonrésze eladó
2014-ben alapított mezőgazdasági...

100 Ft