Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz smart #18508. hozzászólásáraAz ipari zöldségnövény támogatás a burgonya miatt csökkent így le? Úgy emlékszem 2 éve 60e Ft körül volt hektáronként.
Válasz Mf-es? #18511. hozzászólásáraÉrtékesítés. A kérelemhez csatolni kell a cukorrépa feldolgozóval vagy a cukorrépa integrátorral kötött szállítási szerződést.
A következő év február 1-ig pedig be kell küldeni a cukorrépa átvételéről szóló bizonylatot.
Sziasztok. Az ügyféltájékoztatási rendszerben, az idén megnyert őshonosom vonatkozásában új sor jelent meg. Kifizetési kérelem ,feldolgozás alatt''. A támogatási kérelem jóváhagyva. Ha ez plusz info esetleg. Üdv
Válasz halmai.zoltan #18498. hozzászólásáraÉn beadtam első körben, de még semmit nem tudok róla:Júniusban küldték ki a hiánypótlásra a felszólítást, akkor beküldtem és azóta semmi..szörnyű már ez a várakozás és tehetetlenség
Válasz Muskátliszájú #18501. hozzászólásáranem kaphatta még senki .......
majd egy hét múlva kérdezd meg akkor már esélyes ...
A miniszter úr valamilyen sajtó nyilvános eseményen fogja elindítani az előlegek átutalását a jövő héten
Natura, kedvezőtlen terület támogatási jogosultság ellenőrzés megtörtént, ügyfélkapura kiküldve. Saps, zőldítés számított összeg van, AKG még a felsorolásban sem!?
Vajon miért?
Válasz csontii #18494. hozzászólásáraGoogle beirod és kidobja...egyenlőre fel van fügesztve de érdekelne valaki adott e már be és esetleg meg is nyerte.
Válasz Szmarton #18456. hozzászólásáraNa kicsit okosabbak lettünk az anyatehén tamogatásról!
Akik kaptak hiánypótlást, mint mi is, nekik egy az egyben elvették volna az egész pénzt DE olyan jó fejek hogy inkább kiküldték a pótlási felszólítást. Namost van aki nem küldte vissza, azok most kapnak majd még egy felszolítást! Na és ezután lesz a döntés, elbírálás, aki azt sem küldi vissza akár 0-an azok valoszinű nem kapnak pénzt, mi pedig végre megkapjuk
Válasz Szmarton #18456. hozzászólásáraNa kicsit okosabbak lettünk az anyatehén tamogatásról!
Akik kaptak hiánypótlást, mint mi is, nekik egy az egyben elvették volna az egész pénzt DE olyan jó fejek hogy inkább kiküldték a pótlási felszólítást. Namost van aki nem küldte vissza, azok most kapnak majd még egy felszolítást! Na és ezután lesz a döntés, elbírálás, aki azt sem küldi vissza akár 0-an azok valoszinű nem kapnak pénzt, mi pedig végre megkapjuk
Még szerencse, hogy csak most vették észre hogy nincs meg z ellési arány... kicsit elkéstek...
Kértek hiánypótlást a tejtermelésre?
Talán akkor határoznak a többiről is lassan...
Válasz Gazdász35 #18485. hozzászólásáraSzerintük nem volt meg a 30% os ellési arány. Szerintem meg megvolt.
Az uniósat meg kb 2 hónapja utasitotta el, mert szerinte a kérelmezett állatok nem szerepelnek a tenyészetembe, így jogosulatlan az igénylés.
Egy olyan tkódon voltak náluk, ami bár az enyém volt, de kb 5-6 éve megszüntettük, mert másik telephelyre volt. Na meg az ellés és termékenyítés nem volt.
Holnap jön egy hivatali emberke a zöldítés miatt... állítolag mimdem rendben, jók a beadott méreteink de valami 4 oldalt ki kell töltenünk... hurrá... mire lesz ebből pénz... tavalyi anyatehén még mindig semmi...
Kérdés:
- Az, ha az MVH/Államkincstár változásvezetési kérelem esetén nem csak a táblának a változásvezetési kérelemmel érintett részét, hanem a teljes táblát vizsgálja, ütközik-e valamilyen jogszabályba ?
- Továbbá ütközik-e valamilyen jogszabályba, hogy az MVH/Államkincstár az egységes támogatási kérelem beadásának az időpontjához képest 1-2 hónappal változtat a Mepar adatbázisban a támogatható/nem támogatható területek határán ?
Válasz katizldin5 #18469. hozzászólásáraHa jól sejtem Natura2000 gyep támogatást vett igénybe az ÚMVP keretében, a mostani képzés nekik szólt. Ha nem vett részt rajta, akkor 20%-ot fog visszakövetelni a kincstár a kifizetett natura támogatásokból minden évre vonatkozóan (2014-ig bezárólag).
Lenne egy kérdésem...78 éves anyukám valami oktatásra kötelezték a végén vizsgával. Mivel van a földjében 2 ha gyep. Elnézte a dátumot..idős már..erre most pesten pótvizsga..mi Orosháza mellett lakunk. Gondolom e miatt visszatartamak minden pénzt. Volt valaki ilyenen?
Válasz becom #18459. hozzászólásáraminket jogtalan igénylés miatt vágtak meg 750ezerre, a támogatás teljes mértékére, mert 100%-nak vették a túligénylést
Válasz rongyos #18462. hozzászólásárale vannak védve, aláírod a papírt, hogy a falugazdász csak technikai közreműködő, meg minden felelősség a tiéd, átolvastad, megértetted, etc
33714 hozzászólás
Válasz smart #18508. hozzászólásáraAz ipari zöldségnövény támogatás a burgonya miatt csökkent így le? Úgy emlékszem 2 éve 60e Ft körül volt hektáronként.
Válasz Mf-es? #18514. hozzászólásáraha gondolod napközben hívj fel és elmondom tövérül-hegyére hogy és mint működik.
Válasz smart #18513. hozzászólásáraHogy mennyit termett,az nem lényeg?
Válasz Mf-es? #18511. hozzászólásáraÉrtékesítés. A kérelemhez csatolni kell a cukorrépa feldolgozóval vagy a cukorrépa integrátorral kötött szállítási szerződést.
A következő év február 1-ig pedig be kell küldeni a cukorrépa átvételéről szóló bizonylatot.
Sziasztok. Az ügyféltájékoztatási rendszerben, az idén megnyert őshonosom vonatkozásában új sor jelent meg. Kifizetési kérelem ,feldolgozás alatt''. A támogatási kérelem jóváhagyva. Ha ez plusz info esetleg. Üdv
Válasz smart #18508. hozzászólásáraCukorrépa támogatásnak,milyen feltétele van?
Értékesítés,vagy vetőmaghoz kötött?
Szerintem zöldités 10000 ft-tal több
Válasz smart #18508. hozzászólásáraAkkor már kedden biztos ketyeg is.
Tegnap megjelent a miniszteri rendelet az egyes agrártámogatások 2017. évi összegeinek megállapításáról.
Nekem tegnap jött Pénzügyi fegyelem viszatérités 827 ft.
Válasz lakatos gabesz #18504. hozzászólásáraAzóta semmilyen válasz nincsen.
Válasz halmai.zoltan #18498. hozzászólásáraÉn beadtam első körben, de még semmit nem tudok róla:Júniusban küldték ki a hiánypótlásra a felszólítást, akkor beküldtem és azóta semmi..szörnyű már ez a várakozás és tehetetlenség
Válasz Btib #18503. hozzászólásáraÉs neked sikerült is megnyerned?vagy azóta várod a választ?
Válasz lakatos gabesz #18493. hozzászólásáraLassan egy éve.
Válasz Muskátliszájú #18501. hozzászólásáranem kaphatta még senki .......
majd egy hét múlva kérdezd meg akkor már esélyes ...
A miniszter úr valamilyen sajtó nyilvános eseményen fogja elindítani az előlegek átutalását a jövő héten
Idei Terát valaki már megkapta?
Válasz lakatos gabesz #18497. hozzászólásáraTavaly November
Natura, kedvezőtlen terület támogatási jogosultság ellenőrzés megtörtént, ügyfélkapura kiküldve. Saps, zőldítés számított összeg van, AKG még a felsorolásban sem!?
Vajon miért?
Sziasztok!
Ki mit tud Fiatal gazda pályázatról?
Esetleg jött e már valakinek a hiánypótláson kivül bármi más?
Vagy mikorra várható bármi eredmény?
/Méhészetre adtam be.
Válasz n.toth #18496. hozzászólásáraTe akkor adtál be erre pályázatott?
Válasz lakatos gabesz #18495. hozzászólásáraMég nincs eredmény!
Válasz csontii #18494. hozzászólásáraGoogle beirod és kidobja...egyenlőre fel van fügesztve de érdekelne valaki adott e már be és esetleg meg is nyerte.
Válasz lakatos gabesz #18493. hozzászólásáraHol található ez a pályázati kiírás?
Valaki pályázatott adott már be Mikrovállalkozások indítása pályázatra?
Válasz borda77 (Joe) #18483. hozzászólásáraAz szuper! Reméltem, hogy nem lesz komoly a látogatásuk....
Még szerencse, hogy csak most vették észre hogy nincs meg z ellési arány... kicsit elkéstek...
Kértek hiánypótlást a tejtermelésre?
Talán akkor határoznak a többiről is lassan...
Válasz Gazdász35 #18485. hozzászólásáraSzerintük nem volt meg a 30% os ellési arány. Szerintem meg megvolt.
Az uniósat meg kb 2 hónapja utasitotta el, mert szerinte a kérelmezett állatok nem szerepelnek a tenyészetembe, így jogosulatlan az igénylés.
Egy olyan tkódon voltak náluk, ami bár az enyém volt, de kb 5-6 éve megszüntettük, mert másik telephelyre volt. Na meg az ellés és termékenyítés nem volt.
Válasz buc80 #18487. hozzászólására
Válasz broll79 #18484. hozzászólásáraBiztos ugy vannak vele....kibirtad nelkuli elsz....van mit enni...ergo nem kell az neked elkoltik majd ők
Nálunk is van számított összeg a 2017. zöldítésre és a 2017. alapra is.
Válasz broll79 #18484. hozzászólásáraHa szabad kérdezni miért?
Küldtek hiánypótlást?
Válasz olivia.simon #18482. hozzászólásáraNekem most küldték a határozatot, hogy elutasították a tavalyi nemzeti anyatehenet
Válasz olivia.simon #18482. hozzászólásáraAzzal semmi gond nekem volt olyan kell a zölditési cimke és kész. 10 perc.
Holnap jön egy hivatali emberke a zöldítés miatt... állítolag mimdem rendben, jók a beadott méreteink de valami 4 oldalt ki kell töltenünk... hurrá... mire lesz ebből pénz... tavalyi anyatehén még mindig semmi...
Én ma 3500nál egy kicsivel többet kaptam a kincstártól!
Válasz kulakman #18479. hozzászólásáraBizony,mindkettőre van számított.Csak ott is maradjon.Kétszer ad , ki gyorsan ad.
Válasz Mézga #18477. hozzászólásáraSőt egységes területre is !
A kettő együtt kb 46 e ft.
Igaz ez csak egy 3,5 hektáros kérelemnél, de van!
Válasz Mézga #18477. hozzászólásáraMit nem hisztek el valasztasi ev jovore.....majd 18 evvegere kosd le ezt a penzt...szukseg lesz ra
Válasz agrocsepkft #18476. hozzászólásáranem hittem a szememnek! zöldítésre van számított összegem, bexarok
Vannak már számított összegek!
Válasz jung #18474. hozzászólásáraKivéve azt, aki még a héten kap adategyeztető levelet.
Sokan fogunk.....
Màr csakk egy hét, s dől a lé!!!!!!
17-es egységes státusza kinek hogy áll?Nekem 09.25-től feldolgozás alatt.
Kérdés:
- Az, ha az MVH/Államkincstár változásvezetési kérelem esetén nem csak a táblának a változásvezetési kérelemmel érintett részét, hanem a teljes táblát vizsgálja, ütközik-e valamilyen jogszabályba ?
- Továbbá ütközik-e valamilyen jogszabályba, hogy az MVH/Államkincstár az egységes támogatási kérelem beadásának az időpontjához képest 1-2 hónappal változtat a Mepar adatbázisban a támogatható/nem támogatható területek határán ?
Válasz katizldin5 #18469. hozzászólásáraHa jól sejtem Natura2000 gyep támogatást vett igénybe az ÚMVP keretében, a mostani képzés nekik szólt. Ha nem vett részt rajta, akkor 20%-ot fog visszakövetelni a kincstár a kifizetett natura támogatásokból minden évre vonatkozóan (2014-ig bezárólag).
Tejhasznú illetve anyatehén ez évi kifizetési kérelem sor nektek jelent meg az ügyfélkapun?És mikori dátum?Köszönöm.
Lenne egy kérdésem...78 éves anyukám valami oktatásra kötelezték a végén vizsgával. Mivel van a földjében 2 ha gyep. Elnézte a dátumot..idős már..erre most pesten pótvizsga..mi Orosháza mellett lakunk. Gondolom e miatt visszatartamak minden pénzt. Volt valaki ilyenen?
Válasz becom #18459. hozzászólásáraminket jogtalan igénylés miatt vágtak meg 750ezerre, a támogatás teljes mértékére, mert 100%-nak vették a túligénylést
Válasz rongyos #18462. hozzászólásárale vannak védve, aláírod a papírt, hogy a falugazdász csak technikai közreműködő, meg minden felelősség a tiéd, átolvastad, megértetted, etc