Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szabogazda52 #17783. hozzászólásáraAKG-és pénzt még egy forintot sem kaptam. Terület alapú meg a zöldítés kb 80% át kaptam eddig. Deminimisről ma kaptam egy levelet, elfogadták de pénz nincs még abból sem.
Utalgatnak, utalgatnak...Már nem is számoljuk hanyadik utalás és határozat jön meg, precíz a gépezet nagyon! Úgy 7 ezer forintjával csurgatják havonta,hetente,naponta egyszer!
Válasz .Feco. #17714. hozzászólásáraÚgy tűnik a SAGA-m folytatódik a hivatallal... a tegnap előtti személyes iratbevitel és tételes ellenőrzés után, amit előttem átnézett és mindent megfelelőnek talált tegnap este 16:38-kor az ügyfélkapun ismét megjelent egy levél...
"A 2016. évi egységes kérelmének vizsgálata során megállapítottam, hogy a jogszerű földhasználatra vonatkozó vizsgálat kapcsán nem áll rendelkezésemre hitelt érdemlően bizonyított adat a jogosultsági feltételek megállapításához, ezért az alábbi
végzést
bocsátom ki:
Felszólítom, hogy jelen végzés kézhezvételétől számított 8 napon belül a fenti iktatószámra hivatkozva az alábbi ténybeli és vitatott kérdések tekintetében tegyen nyilatkozatot"
Az indoklás részben:
"Felhívom figyelmét, hogy abban az esetben is kérjük megküldeni a földhasználati jogosultságot igazoló okiratok másolatát, ha azok már egy korábbi ellenőrzés során bemutatásra kerültek."
Sziasztok! Tegnapi napon megkaptam a MÁK-tól az "Érdemi vizsgálat nélküli elutasító végzést" címszó alatt, gyümölcs de minimis támogatásra.Indoklás : a kérelmet nem a benyújtásra nyitva álló , a támogatási rendelet által előírt időben nyújtotta be...Ez azért érdekes mert 2017.jan.16-tól nyújtható be és én pont ezen a napon küldtem be.Akkor most mi van ????? A vámosok befogadták a sima gázolaj megérkezett a Mák elutasította a de minimist. Valaki hasonló cipőben.....????
Válasz t.viki77 #17768. hozzászólásáraSenki semmit , naivan azt mondom ,hogy jun 30-ig ilyet nem kérdezünk, már írtam itt, néhány hete egy mvh-s osztályvezető a legtöbb jogcímre a 26-ik hetet jelölte meg végkifizetés határidejeként , eddig be van tartva , pl még ma sem kaptam meg a kiutalt zöldítést, de jött pár ft a tera maradékból!
Ellenőrzés alatt voltunk 5 jogcímen, az is csoda, hogy ezek jönnek már , ja és nem tárt fel érdemleges hibát az ellenőrzés
Területalapú és zöldítés 1 hete jóváhyott, a fiatal gazda mára elutasítottra váltott, amúgy október óta hozzá sem nyúltak. Na szép, már öregítenek is. Holnap lehet benézek a hivatalba, és biztos ami biztos alapon viszek vér és nyál mintát.
Válasz Krisz0445 #17750. hozzászólásáraazért nem utasíthat el az tuti! Lehet akkor ez majd változik a rendszeren és lehet ma holnap nem lesz eultasított státusz!
Volt.
Sőt idén elvileg leellenőrizték az összes területet,amiről kaptunk határozatot és 1 területre nem volt kaszálási bejelentőnk,ennyi hibát állapítottak meg. A többit rendben találták.
Egyik szavukkal ütik a másikat...
Válasz Krisz0445 #17747. hozzászólásáraanno volt adategyeztetésed pl valamelyik táblára? Van esetleg van olyan földed amire nincsen bejegyzett földhasználatod?
Válasz Krisz0445 #17745. hozzászólásáramajd ha tényleg így lesz akkor a határozatba bent lesz mi a baj és ügyvéd és akkor meg kell nézni meg lehet e támadni őket!
Ma is megkaptuk a SAPS végét, legalábbis ez már sztem biztos az mert úgy van jelezve h végkifizetés. Így hektárra lebontva a SAPS nekünk 43.184/ha elég karcsú.
Válasz borda77 (Joe) #17734. hozzászólásáraTudod volt rá példa hogy itt leírtam hogy megkaptam, este jött email hogy milyen köcsög fideszes vagyok etc. talán most olvassa akit illet.
33534 hozzászólás
Válasz szabogazda52 #17783. hozzászólásáraAKG-és pénzt még egy forintot sem kaptam. Terület alapú meg a zöldítés kb 80% át kaptam eddig. Deminimisről ma kaptam egy levelet, elfogadták de pénz nincs még abból sem.
Válasz szabogazda52 #17783. hozzászólásáramég április végén (ültetvény)
területalapú+zöldítés tegnap meg ma jött (Hajdú-Bihar)
Válasz .Feco. #17776. hozzászólásáraNem lehet hogy ez annak a levele amiért bent voltál és csak utólag most küldték meg? agyrém amúgy!
Bár aki MF kombájnt vesz....
AKG pénzt kapott már valaki?
Válasz gjoni #17781. hozzászólásáraés így mennyi a vége egy hektárra? (zöldítés+saps)
Ma reggel megjött az utolsó részlet is szszb megye.
Utalgatnak, utalgatnak...Már nem is számoljuk hanyadik utalás és határozat jön meg, precíz a gépezet nagyon! Úgy 7 ezer forintjával csurgatják havonta,hetente,naponta egyszer!
Ma reggel zöldítés csipp, csipp.
Válasz szakadtgepard #17777. hozzászólásárae-levél jött ügyfélkapura....
Válasz .Feco. #17776. hozzászólásáraHa először csak telefonon szóltak hogy vidd be, akkor is ki kell küldeniük a végzést a jogszabály szerint.
Válasz .Feco. #17714. hozzászólásáraÚgy tűnik a SAGA-m folytatódik a hivatallal... a tegnap előtti személyes iratbevitel és tételes ellenőrzés után, amit előttem átnézett és mindent megfelelőnek talált tegnap este 16:38-kor az ügyfélkapun ismét megjelent egy levél...
"A 2016. évi egységes kérelmének vizsgálata során megállapítottam, hogy a jogszerű földhasználatra vonatkozó vizsgálat kapcsán nem áll rendelkezésemre hitelt érdemlően bizonyított adat a jogosultsági feltételek megállapításához, ezért az alábbi
végzést
bocsátom ki:
Felszólítom, hogy jelen végzés kézhezvételétől számított 8 napon belül a fenti iktatószámra hivatkozva az alábbi ténybeli és vitatott kérdések tekintetében tegyen nyilatkozatot"
Az indoklás részben:
"Felhívom figyelmét, hogy abban az esetben is kérjük megküldeni a földhasználati jogosultságot igazoló okiratok másolatát, ha azok már egy korábbi ellenőrzés során bemutatásra kerültek."
Ez egy elképesztő baromság.......
Válasz kitarto1 #17774. hozzászólásáraIdén 20-tól lehetett benyújtani.
Sziasztok! Tegnapi napon megkaptam a MÁK-tól az "Érdemi vizsgálat nélküli elutasító végzést" címszó alatt, gyümölcs de minimis támogatásra.Indoklás : a kérelmet nem a benyújtásra nyitva álló , a támogatási rendelet által előírt időben nyújtotta be...Ez azért érdekes mert 2017.jan.16-tól nyújtható be és én pont ezen a napon küldtem be.Akkor most mi van ????? A vámosok befogadták a sima gázolaj megérkezett a Mák elutasította a de minimist. Valaki hasonló cipőben.....????
Igen, részfizetést, ebben a hónapban.
Válasz virics #17770. hozzászólásáraigen
Válasz t.viki77 #17768. hozzászólásáraSenki semmit , naivan azt mondom ,hogy jun 30-ig ilyet nem kérdezünk, már írtam itt, néhány hete egy mvh-s osztályvezető a legtöbb jogcímre a 26-ik hetet jelölte meg végkifizetés határidejeként , eddig be van tartva , pl még ma sem kaptam meg a kiutalt zöldítést, de jött pár ft a tera maradékból!
Ellenőrzés alatt voltunk 5 jogcímen, az is csoda, hogy ezek jönnek már , ja és nem tárt fel érdemleges hibát az ellenőrzés
Termeléshez kötött anyatehén támogatást kapott már valaki?
Válasz borda77 (Joe) #17767. hozzászólásáraMvh-s ügyintéző
Öko pénzekről senki semmit???
Válasz szakadtgepard #17766. hozzászólásáraÉS ezt ki mondta?
Tévesen váltott elutasítottra a fiatalgazda engem ma erről tájékoztattak, javítani fogják.
http://www.agrotrend.hu/piac/agrarpenzek/lemaradas-van-a-videkfejlesztesi-program-vegrehajtasaban-csusznak-a-kifizetese
Válasz Tekky #17763. hozzászólásárafiatal gazdát nincs miért visszautasítani ha még nem adtál be anno akkor nem utasíthatják vissza... nem értem!
Területalapú és zöldítés 1 hete jóváhyott, a fiatal gazda mára elutasítottra váltott, amúgy október óta hozzá sem nyúltak. Na szép, már öregítenek is. Holnap lehet benézek a hivatalba, és biztos ami biztos alapon viszek vér és nyál mintát.
Reggel nekem is utalt a kincstár valamit. Békés megye
Válasz .Feco. #17714. hozzászólásáraÉn április 3-án mondtam le a fellebbezési jogomrol.. Azóta sem gyorsult semmi!!!
Válasz jamo #17759. hozzászólásáraItt se volt.
Egyszerre csak az lett. Mint a nitrát érzékeny terület.Környékünkön minden termőföld nitrát érzékeny.
Válasz Krisz0445 #17755. hozzászólásáraKoszi! Akkor azert nem tudtam, nekem nincs naturas terulat.
Válasz Krisz0445 #17755. hozzászólásáraKoszi! Akkor azert nem tudtam, nekem nincs naturas terulat.
Válasz Nagy László 81 #17739. hozzászólásáraBékés megye
A Naturáról tudtok valamit?Februárban volt utóljára státuszváltásom.
Válasz jamo #17753. hozzászólásáraNaturás gyepekre engedélyt kell kérni,hogy kaszálhassuk. Kötelező.
Ez van. Majd lessz valami,de nem hagyom annyiban ezt a lázárgazdabarátfélerendszert...
Válasz Krisz0445 #17750. hozzászólásáraMi az a kaszalasi bejelento?
Válasz Krisz0445 #17750. hozzászólásáraazért nem utasíthat el az tuti! Lehet akkor ez majd változik a rendszeren és lehet ma holnap nem lesz eultasított státusz!
Válasz vén cigány #17749. hozzászólásáraAz össz területünk 70ha...
Volt.
Sőt idén elvileg leellenőrizték az összes területet,amiről kaptunk határozatot és 1 területre nem volt kaszálási bejelentőnk,ennyi hibát állapítottak meg. A többit rendben találták.
Egyik szavukkal ütik a másikat...
Válasz Krisz0445 #17747. hozzászólásáraHány hektár érintett?
Válasz Krisz0445 #17747. hozzászólásáraanno volt adategyeztetésed pl valamelyik táblára? Van esetleg van olyan földed amire nincsen bejegyzett földhasználatod?
Válasz borda77 (Joe) #17746. hozzászólásáraAz biztos hogy megtámadjuk.Ezeknek nem ügyvéd kéne,hanem szívlapát!!!
Válasz Krisz0445 #17745. hozzászólásáramajd ha tényleg így lesz akkor a határozatba bent lesz mi a baj és ügyvéd és akkor meg kell nézni meg lehet e támadni őket!
Legyen már népszavazás!!!!
Fogalmam sincs.
Szerintem ha baj van az egységes kérelemmel akkor a zöldítéssel is kellene lenni valaminek.
De ezek szerint azt csinálnak amit akarnak.
Rohadt rabló banda.
Így köszönik meg az egész éves munkánkat!
Ők eldöntik,hogy nekünk termelőknek,akik a szájukba adjuk a kaját,meg a mi pénzünkből élnek mi jár!
Válasz Krisz0445 #17743. hozzászólásáraÉs az hogy lehet?
Mai nappal zöldítés jóváhagyottra változott.
Egységes kérelem tegnap elutasított.
Ki érti már ezt???
Ma is megkaptuk a SAPS végét, legalábbis ez már sztem biztos az mert úgy van jelezve h végkifizetés. Így hektárra lebontva a SAPS nekünk 43.184/ha elég karcsú.
Válasz Nagy László 81 #17739. hozzászólásáraSZOLNOK MEGYE.
Válasz Nagy László 81 #17739. hozzászólásáraÜdv. JNSZ.megye.
melyik megyéből kapták meg a maiak?
Válasz bayani #17736. hozzászólásáraÜdvözlöm. Milyen vetőmag ez ??
Válasz borda77 (Joe) #17734. hozzászólásáraTudod volt rá példa hogy itt leírtam hogy megkaptam, este jött email hogy milyen köcsög fideszes vagyok etc. talán most olvassa akit illet.