Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Szerintetek mi történik akkor, ha a zöldítés esetében tavaly kifizetésre került 497.000 Ft, most pedig 351.000 Ft szerepel az összegnél.....Akkor most mi van?????? A SAPS esetében pedig tegnapi nappal nőtt az összeg...Így végképp nem értem.....
zöldítés asszonynál és nálam is lezárt és összeg is van olyan 25 ezer körül /ha... Érdekes ugyan aznap csinálták meg.. jó vicc már régen minden megvan innen látszik!!!
"
Radócz István: 2017.05.31 00:49
Ökos problémám lenne.
Területel van bajom. A tavalyi igénylésben rendben ment, most viszont kevesebb területet dob fel a rendszer, mint amit megnyertem.
3 ilyen területem is van, módosítani nem kellett őket év elején. Feldobja a KET-et, de az mindhárom területemnél kevesebb, mint az elnyert.
Se blokkhatár módosítás nem volt, se a nem támogathatóba nem esik bele. Egyszerűen nem tudom hogy mi történt. A többi ökos jó.
Mi lehet a probléma?
Tisztelettel: Radócz István
szaktanácsadó
70/453-6883
Kincstár: 2017.06.07 12:22
Tisztelt Kérdező!
Az ügy további kivizsgálásának érdekében kérjük adja meg az érintett poligonok azonosítóját.
Ezt mond kérlek el azoknak a földtulajdonosoknak is
aki felmondtak egy csomó bérleti szerződést ebben a hosszú pénztelen időben... Ez az 1-2 hetecske valójában sokunknál 10-12 hónapocska mert pár százalék elölegkifizetés mellett harsogni hogy nyomjuk a gombot és ömlik a pénz a gazdákhoz,menjetek és vasaljátok a bérletidíjat!Ez felér egy halálos ítélettel...
Köszönjük,reméljük "máSOKAT is mihamarabb"elítélik""!
Válasz virics #17610. hozzászólásáraA múlt héten kaptam 145 ezret 6db -ra remélem csak fele a várt összegnek még semmi infó nincs róla hogy mennyi a teljes összeg.A föld alapúra se annyit küldtek amennyit mondanak.
Nem tudom de nálam valami nem stimmel mert a területalapú támogatásom 42000Ft/ha a zöldítésem pedig 22000ft/ha és jóváhagyottra váltott, pedig ez még nem az előirányzott összeg!
Válasz én 11 #17599. hozzászólásáraköszönöm és lenne még egy kérdésem.Ami kifizetéshez van írva összeg azt utalják ha utalnak?Köszönöm a választ szép estét
Üdv mindenki!
Én érdeklődni szeretnék ha 06.05 jová hagyotra változott a feldolgozás alatt a területalapúnál akkor várható mostanában bármilyen összeg?
Előre is köszönöm a válaszokat Szép estét
Az ember inkább rendszer meg kormányfüggetlenül él tovább,ha inkább csendben van.Én is vártam egyszer két évet AKG-ra de megkaptam.Ha zsidózol,moderálnak vagy kitiltanak.Ha fikázod a Céget,hát nem hiszem,hogy örülnek neki.18-tól meg szerintem nem lesz nagy változás.
Hadüzenetnek veszem a támogatások szándékos ki nem fizetését!Valamint totális háború kezdetének veszem hogy még ekkora aszálynál sem érzik hogy most már itt lenne a muszáj!
A korrupció legaljasabbika pedig a termelők közti szándékos kifizetés szelektálás! Amivel tökéletesen kitudják véreztetni azokat akik "nem tetszenek"...
(ne legyen kétsége senkinek sem erről mert itthon semmi sem történik véletlenül... )
Válasz Ares 826 #17582. hozzászólásáraCsak nem mindenkinek,..annak ha egy milliárdost +10-20 millióhoz juttatnak, nagyon örülnek,..és büszkék is rá, hogy a Lőrincnek adtunk.
33530 hozzászólás
Sziasztok szeretném megkérdezni hogy másnál is naponta változik a dátum vagy csak engem szivatnak
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Előzetes ellenőrzést kaptam ma. Ökos szántóról van szó.
Azt hozza hibának, hogy érzékeny gyepre fed. Érdekes, mert tavaly nem volt probléma. Poligon adott.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Válasz ellenőr #17629. hozzászólásáraKöszönöm! :-) Nem aggódok, csak kicsit zavarosnak tűnnek a dolgok....
Válasz Varga Ádám_41392 #17626. hozzászólásáraÜdv!
Nekem részfizetés jött, még nem végleges az összeg.
Ne aggódj hasonló lesz az idei kifizetés is.
Én sem:-)))))))
Válasz Varga Ádám_41392 #17626. hozzászólásáraHát ilyet még nem láttam :)
Sziasztok! Szerintetek mi történik akkor, ha a zöldítés esetében tavaly kifizetésre került 497.000 Ft, most pedig 351.000 Ft szerepel az összegnél.....Akkor most mi van?????? A SAPS esetében pedig tegnapi nappal nőtt az összeg...Így végképp nem értem.....
zöldítés asszonynál és nálam is lezárt és összeg is van olyan 25 ezer körül /ha... Érdekes ugyan aznap csinálták meg.. jó vicc már régen minden megvan innen látszik!!!
Válasz Dunántúli #17615. hozzászólásáraA saps és a zöldítés összesen 68450ft/ha
Válasz Manfanatics #17498. hozzászólásáraMegjött a hivatalos válasz, a MÁK-tól.
"
Radócz István: 2017.05.31 00:49
Ökos problémám lenne.
Területel van bajom. A tavalyi igénylésben rendben ment, most viszont kevesebb területet dob fel a rendszer, mint amit megnyertem.
3 ilyen területem is van, módosítani nem kellett őket év elején. Feldobja a KET-et, de az mindhárom területemnél kevesebb, mint az elnyert.
Se blokkhatár módosítás nem volt, se a nem támogathatóba nem esik bele. Egyszerűen nem tudom hogy mi történt. A többi ökos jó.
Mi lehet a probléma?
Tisztelettel: Radócz István
szaktanácsadó
70/453-6883
Kincstár: 2017.06.07 12:22
Tisztelt Kérdező!
Az ügy további kivizsgálásának érdekében kérjük adja meg az érintett poligonok azonosítóját.
Magyar Államkincstár
Válasz szikszaipeter72 #17619. hozzászólásáraElmész te a pitsaba... Mészáros Lőrinc vagy álnéven???
Jóváhagyott lett a zöldítés, de pénz még nem jött. Anyatehén viszont igen. Kb 22ezer Ft egyedenként.
Monnyon le !!!!!!
Nekem 67 967 459 ft/ha,de még nem küldték.
Ezt mond kérlek el azoknak a földtulajdonosoknak is
aki felmondtak egy csomó bérleti szerződést ebben a hosszú pénztelen időben... Ez az 1-2 hetecske valójában sokunknál 10-12 hónapocska mert pár százalék elölegkifizetés mellett harsogni hogy nyomjuk a gombot és ömlik a pénz a gazdákhoz,menjetek és vasaljátok a bérletidíjat!Ez felér egy halálos ítélettel...
Köszönjük,reméljük "máSOKAT is mihamarabb"elítélik""!
Nyugodjon le mindenki, még a végkifizetések nem kezdődtek el, csak a kérelmek lettek lezárva, de 1-2 héten belül kifizetnek szinte mindenkit.
Válasz virics #17610. hozzászólásáraA múlt héten kaptam 145 ezret 6db -ra remélem csak fele a várt összegnek még semmi infó nincs róla hogy mennyi a teljes összeg.A föld alapúra se annyit küldtek amennyit mondanak.
Válasz anyóka #17607. hozzászólásáraNem csak nálad nem annyi.Szerintem legtöbben
64.600-at kaptunk saps-zöldítést.
Most akkor mennyi az annyi?
Fazekas Úr korábban mintegy 73.000-ról
beszélt.
http://http://www.nak.hu/agazati-hirek/mezogazdasag/146-novenytermesztes/92420-segitik-a-huvelyes-novenyek-termeszteset
Válasz Zoli80 #17613. hozzászólására1 zöldítés még hiányozhat,itt aki megkapta mindet közel van a 70-hez
Területalapú+zöldítés 64500/ha. Ennyi lehet a vége???
Kistermelői támogatás 2016.szeptember óta:"feldolgozás alatt".Támogatás:semmi.
Válasz virics #17610. hozzászólásáraIgen,kb a fele a várt összegnek.
termeléshez kötött anyatehén jött már valakinek?
Az faxa lesz mert ezekszerint senki sem kapja meg a teljes összeget!!!
Válasz anyóka #17607. hozzászólásáraSzia.Nálunk is hasonló a helyzet.Jóváhagyott zöldítés meg a ter alapú is,de nem ennek kéne lenni a végösszegnek
Nem tudom de nálam valami nem stimmel mert a területalapú támogatásom 42000Ft/ha a zöldítésem pedig 22000ft/ha és jóváhagyottra váltott, pedig ez még nem az előirányzott összeg!
Változott az összeg is a saps-nál,ha ez a végösszeg akkor 43950 ft.
Szálas fehérjenövény részfizetés, kb 60% ma reggel
Szálas fehérjenövény részfizetés, kb 60% ma reggel
Szálastakarmányra még számitott összeg sem jelent meg. Zöldités feldolgozás alatt, már junius van, ilyen soká még nem késett.
sehol semmi?
Válasz Ildocs #17600. hozzászólásáraHa már utaltak és még jár akkor hozzá adják és a hozzá adott összeget utalják
Válasz én 11 #17599. hozzászólásáraköszönöm és lenne még egy kérdésem.Ami kifizetéshez van írva összeg azt utalják ha utalnak?Köszönöm a választ szép estét
Válasz pipicz.ildiko #17598. hozzászólásáraüdv nekem 06 03 lett jóváhagyott .azóta nem változott kifizetett összeg .nem utaltak pénzt
Üdv mindenki!
Én érdeklődni szeretnék ha 06.05 jová hagyotra változott a feldolgozás alatt a területalapúnál akkor várható mostanában bármilyen összeg?
Előre is köszönöm a válaszokat Szép estét
Válasz Micimami #17595. hozzászólásáraNekem többször változott de még összeg nem változott
Válasz Micimami #17595. hozzászólásáraNekem se pénz sem a várva várt eső..
Ma változott feldolgozás allá.Lesz ebből pénz.Zöldesítés van még
Az ember inkább rendszer meg kormányfüggetlenül él tovább,ha inkább csendben van.Én is vártam egyszer két évet AKG-ra de megkaptam.Ha zsidózol,moderálnak vagy kitiltanak.Ha fikázod a Céget,hát nem hiszem,hogy örülnek neki.18-tól meg szerintem nem lesz nagy változás.
Hadüzenetnek veszem a támogatások szándékos ki nem fizetését!Valamint totális háború kezdetének veszem hogy még ekkora aszálynál sem érzik hogy most már itt lenne a muszáj!
A korrupció legaljasabbika pedig a termelők közti szándékos kifizetés szelektálás! Amivel tökéletesen kitudják véreztetni azokat akik "nem tetszenek"...
(ne legyen kétsége senkinek sem erről mert itthon semmi sem történik véletlenül... )
nekem és az asszonynak továbbra is alig valami...
Válasz Ares 826 #17582. hozzászólásáraCsak nem mindenkinek,..annak ha egy milliárdost +10-20 millióhoz juttatnak, nagyon örülnek,..és büszkék is rá, hogy a Lőrincnek adtunk.
Válasz kistomi #17583. hozzászólásáraitt szintén muzsikus, de lóvé nem változott, pedig mág tartoznak.
Válasz Ares 826 #17588. hozzászólásáraCsak meglett végre!
Hova lett a "politikai dühöngő" azt tudja valaki vagy csak én nem látom??????
Válasz kistomi #17583. hozzászólásáraUgyanez a helyzet nálam is. A többi jogcím "Feldolgozás alatt".
Válasz kistomi #17583. hozzászólásáranálunk is 06 03 dátum
Válasz kistomi #17583. hozzászólásáraNálunk is ez a helyzet. Reménykedjünk,hogy hamarosan pénz is jön...
Válasz .Feco. #17557. hozzászólásáraBizony nem butaság..
A saps a mai napon jóváhagyottra változott,igaz az összeg változatlan.