Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz .Feco. #13634. hozzászólásáraSajnos lassan már tényleg csak bukfencre van pénz, mert még egy fillért nem kaptam, de persze az illetékeseket ez egy kicsit sem érdekli.
Válasz zsolt93 #13638. hozzászólásáraErre én is nagyon kíváncsi lennék mert nekem is annyit köldtek /db-ra hát nem ezt igérték tavaj májusban.... (legalább még 2x ennyi jöhetne)
6. melléklet a 9/2015. (III. 13.) FM rendelethez
A szemes fehérjetakarmány-növények jegyzéke és minimális hektáronkénti vetőmag értékei
A B
1 Szemes fehérjetakarmány-növény megnevezése Min. vetőmag kg/ha
2 Szójabab 70
3 Szójabab vetőmag célra 70
4 Lóbab 170
5 Édes csillagfürt mag (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
6 Csillagfürt takarmánycélra (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
7 Csillagfürt zöldtrágyázásra (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
8 Száraz (sárga) borsó 100
9 Csicseri borsó 110
10 Takarmányborsó (tavaszi és őszi vetésű) 170
11 Mezei borsó 100
A 7. sorban az van, hogy csillagfürt zöldtrágyázásra.
Akkor ez azt jelenti, hogy erre jár a 60.0000 ft os szemes támogatás is, meg akg ban jó zöldtrágynövénynek is?
Válasz Szabolcs80 #13633. hozzászólásáraIgy van! Pont ezért gazdabarat, be sem tudsz menni, igy nem kell félóránként nézni hogy van-e statuszvaltas, vagy van-e számított összeg. Pontosan tudod hogy nincs igy nyugodt szívvel mehetsz egész nap vetni. (Bukfencet, mert ugye vetomagra meg nem jött lóvé...)
Hogy a faxával verné agyon a jóisten Gyuricát meg Fazekast is....
Reggel 6.40-kor az elektronikus kitöltőfelület lehalt. Server not found.:) Óriási lehet a hozzá nem értés, a tanácstalanság az MVH-nál. Ezért kár volt "gazdabaráttá" tenni ezt a hivatalt, ettől sokkal jobb volt a barátságtalan, a rosszul működő, a "lipsi" MVH is. Kicsit az Oroszlánkirály mesefilm jutott róla eszembe, amikor a Zordon bá átvette a királyságot, behívta a hiénákat a királyságba, ahol azok fölzabáltak mindent, a csordák elvándoroltak miattuk, pusztulás és éhezés köszöntött be. Zordon pedig majdnem letépte a fejét a papagájnak, mikor az suttogva kijelentette, hogy az előző király idején sokkal jobb volt, Zordon bá szerint százszor jobb lett az élet, mint azelőtt.
sziasztok!Ami engem foglalkoztat,hogy most az anyatehéntámogatás ilyen nevetséges lesz?Még a kérődző is jobb volt ennél!decemberben ennek a duplájáról volt szó!De ennek örömére még sok retkes román borjú is özönlik az országba,had basszák el az egyetlen értelmes piacot!!!
Megjelent az anyatehén term.kötöttnél a számított összeg!!! (Átmenetinél nem, határozatot nem kaptam) Most kapunk először, így nem tudom hány egyedre kaptunk, de ha minden beadott tehénre, akkor 30.130 Ft/egyedre jön ki a számított összegünk!
Válasz gazsi 1 #13592. hozzászólásáraÉs nekem ráadásul egy olyan dolgot is mondtak, hogy aki nem kapott tavaly óta semmi támogatást, annak az ez évi támogatást sem lehet beadni, ill. csak akkor, ha kifizették neki....
33532 hozzászólás
Natura gyep ,Kat továbbra is semmi kifizetés.
Válasz petsudo #13631. hozzászólásáraMennyi lesz az anyatehéntámogatás?
Ma de. meglelent a gyümölcs termeléshez kötött tám összege.Státusz maradt feld.a. Kb. 95 000/ ha.
Válasz .Feco. #13634. hozzászólásáraSajnos lassan már tényleg csak bukfencre van pénz, mert még egy fillért nem kaptam, de persze az illetékeseket ez egy kicsit sem érdekli.
Válasz zsolt93 #13638. hozzászólásáraErre én is nagyon kíváncsi lennék mert nekem is annyit köldtek /db-ra hát nem ezt igérték tavaj májusban.... (legalább még 2x ennyi jöhetne)
6. melléklet a 9/2015. (III. 13.) FM rendelethez
A szemes fehérjetakarmány-növények jegyzéke és minimális hektáronkénti vetőmag értékei
A B
1 Szemes fehérjetakarmány-növény megnevezése Min. vetőmag kg/ha
2 Szójabab 70
3 Szójabab vetőmag célra 70
4 Lóbab 170
5 Édes csillagfürt mag (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
6 Csillagfürt takarmánycélra (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
7 Csillagfürt zöldtrágyázásra (fehér, sárga vagy kék virágú) 100
8 Száraz (sárga) borsó 100
9 Csicseri borsó 110
10 Takarmányborsó (tavaszi és őszi vetésű) 170
11 Mezei borsó 100
A 7. sorban az van, hogy csillagfürt zöldtrágyázásra.
Akkor ez azt jelenti, hogy erre jár a 60.0000 ft os szemes támogatás is, meg akg ban jó zöldtrágynövénynek is?
sziasztok nem tudja valaki hogy a husmarhánál a 30000 ft ez elöleg vagy végöszeg ??????????
Válasz .Feco. #13634. hozzászólására:D :D
Én már 9-kor betudtam lépni, de minek semmi változás.
Én betudtam lépni...és az ügyintéző , reggel 7:06-kor lépett be, remélem ez jót jelent:-)!
Válasz Szabolcs80 #13633. hozzászólásáraIgy van! Pont ezért gazdabarat, be sem tudsz menni, igy nem kell félóránként nézni hogy van-e statuszvaltas, vagy van-e számított összeg. Pontosan tudod hogy nincs igy nyugodt szívvel mehetsz egész nap vetni. (Bukfencet, mert ugye vetomagra meg nem jött lóvé...)
Hogy a faxával verné agyon a jóisten Gyuricát meg Fazekast is....
Válasz varadi.saca #13632. hozzászólásáraÉn sem tudtam belépni. elindult a "gazdabarát2"
Tisztelet Mindenkinek!
Reggel 6.40-kor az elektronikus kitöltőfelület lehalt. Server not found.:) Óriási lehet a hozzá nem értés, a tanácstalanság az MVH-nál. Ezért kár volt "gazdabaráttá" tenni ezt a hivatalt, ettől sokkal jobb volt a barátságtalan, a rosszul működő, a "lipsi" MVH is. Kicsit az Oroszlánkirály mesefilm jutott róla eszembe, amikor a Zordon bá átvette a királyságot, behívta a hiénákat a királyságba, ahol azok fölzabáltak mindent, a csordák elvándoroltak miattuk, pusztulás és éhezés köszöntött be. Zordon pedig majdnem letépte a fejét a papagájnak, mikor az suttogva kijelentette, hogy az előző király idején sokkal jobb volt, Zordon bá szerint százszor jobb lett az élet, mint azelőtt.
sziasztok!Ami engem foglalkoztat,hogy most az anyatehéntámogatás ilyen nevetséges lesz?Még a kérődző is jobb volt ennél!decemberben ennek a duplájáról volt szó!De ennek örömére még sok retkes román borjú is özönlik az országba,had basszák el az egyetlen értelmes piacot!!!
Válasz Mf-es? #13629. hozzászólásárahttps://youtu.be/8eP4rvSfoe4
amúgy miért nem lehet videót beágyazni?
Vajon miért?Dől a lé a gazdákhoz.
csipp-csipp zöldítés ma
(mert csókos vagyok fFecó )
Ma jött nekem is pénz Húshasznúra (30,500-/db) de még határozat nincs tehát nem tudom, mit is küldtek pontosan. Hajdú-bihar
Válasz variox #13625. hozzászólásárahúshasznú
Válasz boncso #13615. hozzászólásáraTejelő, vagy húsmarhatartás?
Semmi! De nyugiii! Március végéig van még egy pár óra!
Válasz .Feco. #13622. hozzászólásárakimaradtunk ebből a körből is. vigyáznak, nehogy elköltsük
Válasz Milou #13621. hozzászólásáraJövőre is lesz március...
"Március végéig mindenki megkapja". Vagy nem.
Semmi
Békés M.-n 2. rész sehol!
Semmi,semmi,semmi. Na de Bendegúz szavaival élve, "hol van még Karácsony ?"
Megérkezett a zöldítés....!
Ma sincs csipcsip, pedig március 31. van.
Megjelent az anyatehén term.kötöttnél a számított összeg!!! (Átmenetinél nem, határozatot nem kaptam) Most kapunk először, így nem tudom hány egyedre kaptunk, de ha minden beadott tehénre, akkor 30.130 Ft/egyedre jön ki a számított összegünk!
csip csip zöld
ma megjelent a számított összeg a termeléshez kötött anyatehén támogatás, és az átmeneti nemzeti anyatehén támogatás.
ma jött agrárkárenyhítés
Válasz Vikor Zoltán #13594. hozzászólásáraÚgy tudom, hogy április közepétől!
Gyümölcsös termeléshez kötött ma megjött.
Válasz Szabolcs80 #13608. hozzászólására Igen!Ez a tündér mese kategória!
Válasz csami1982 #13606. hozzászólásáraEz a mai esti mese?
Válasz tucu #13601. hozzászólásáraügyfélkapun hol lehet megnézni?
Kitartás!Holnap biztos tömeges utalások veszik kezdetét!
Válasz Pintér Zoltán #13604. hozzászólásáraNekem még annyi sem. Se pénz se határozat sem semmi.
Üdv
Annyi történt hogy a dátumokat átírták. Ezen felül semmi...
Sehol semmi!
Válasz tucu #13601. hozzászólásáravalószínüleg volt valahová valamilyen köztartozásod.
Hát siralmas de még a pláne az benne hogy az ugyfélkapun ki van irva az összeg és nem annyit utaltak. ezt én fel se birom fogni mi folyik itt ?
Válasz tucu #13599. hozzászólásáraNekem számitásom szerint 306000ft járna,és 301000-et kaptam.
Azthittem elszámoltam de akkor mégsem!
Hát nevetséges-vagy siralmas?
én is megkaptam a gyümölcsösre járót ma reggel és 36 ezer forinttal kevesebb ez hogy lehet?elegem van ebből az országból
Ma regel megkaptam a gyümölcsösre járot!
Kitartás mindenkinek!
Válasz kulakman #13588. hozzászólásáraDehogy kaptam. Azt hittem, hogy te kaptál, mert írtad, h 17e/40e-re van számított összeged.
Válasz gazsi 1 #13592. hozzászólásáraÉs nekem ráadásul egy olyan dolgot is mondtak, hogy aki nem kapott tavaly óta semmi támogatást, annak az ez évi támogatást sem lehet beadni, ill. csak akkor, ha kifizették neki....
Válasz gazsi 1 #13592. hozzászólásáraEnyémet is 10. 23-án nézték, de még egy fillért sem kaptam....