Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm, de sajnos még utalványozott összeg sincs....
Kezdek parázni, pedig telefonon azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy nem lát semmi olyat, ami miatt csúszna a kifizetés......
Nagyon nagyon régen talán a szocik idején amikor hirdették, hogy az igénylők 70-80 %-a megkapta a támogatást felhívta a feleségem a volt tsz elnök hogy is van ez?
Az úgy volt hogy a hír igaz. A kicsik zöme megkapta a pénzt de a "nagyok" még nem kaptak. Ne aggódjon, várjon türelemmel, mert ez van.
Ez egyébként évente hasonlóan van.
Mivel már vége is van és olvastuk az MVH oldalon így értelmezhető az "ovashatatlan" szöveg.
Megkezdődött a második körös kereszt ellenőrzés.
A levélben kapott jelszó alapján vissz kell jelezni, hogy vissza lépsz vagy nem.
Ha nincs a tüligénylésre földhasználatod, akkor az MVH kinyomozza és még be fog hívni személyesen is.
Tehát akkor jársz jobban, ha hiba esetén ezt nyolc napon (nem munkanapé) belül az ügyfélkapudon, vagy a falugazdászod segítségével teszed a kötelességed. Ugyanis, a blokkban addig senki nem kap pénzt, amíg nem tisztázódik a túligénylés oka.
Ne aggódjatok már annyit,mióta uniós támogatást fizetnek én még soha nem kaptam meg első körben a támogatást.Most nem is vártam,talán ezen a héten fog csipogni,sok év tapasztalata alapján.
Megtehetnék azt is hogy mindenkinek előre megmondanák ,hogy mikor kapja meg,de akkor tudna tervezni a gazdálkodó!
Hogy sztárolhassák magukat, milyen faxa gyerekek !!!
Le esett a pofám, mikor benéztem egyik családtagom tájékoztató rendszerébe !!! Az mvh-nál nincs bejelentett e-mailje ! Igaz mvh-tól mindig kapja e-mailen a dolgait plussz még ügyfélkapun is kapja, minden e-mailei elmentve, kinyomtatva mindenről és erre ma szól, hogy nézzek már rá, mert nem hitt a szemének !!!!!
Bazzeg az "emútnyóc" évben már ilyenkor riadóztattak minket, tankoltuk a trakikat és indultunk föl a "nagy faluba".....................................hely azok a régi szép idők.........................
Válasz #5352. hozzászólásra Cirkusz kell a népnek , pálinka és borfesztiválok és médiacirkusz..Ha nagyon akarták volna 1 nap alatt kiutalták volna mindenkinek. Persze örülünk ,hogy nem jövőre kapjuk.
Szerintem ismét akkora kábítás volt, hogy a kamerák előtt Fazekas úr indítja a területalapú kifizetéseket, hogy akár áprilisi tréfának is megállhatna..............Személy szerint azt sem bánnám, ha juni 30-al fizetnének de ezt a bohóckodást/média szenzációt, ami évről évre megy el kéne már felejteni...............
Üdvözlök mindenkit
Szőlőt szeretnék telepíteni támogatással azt tudom hogy meg mi kell hozzá csak előre finanszírozni a Széchenyi agrár hitelből szeretném azt szeretném kérdezni hogy az most működik-e és hogy fel lehet-e venni?
Nekem csipogott. Veszprém megye, P betű. Volt túligénylés az egyik blokkban (a szomszéd rámrajzolt 0,08 ha-t), arra visszajeleztem nekik, hogy fenntartom a beadott rajzomat.
Nekem jött valami emil a mvh központból, hogy a területalapú előlegkifizetéshez ellenőrizni szükséges az adataimat. Tavassszal módosítottam a bankszámlaszámomat, ezt le is adtam feléjük a G1010es adatmódosító lapon, vissza is nyugtázták, hogy a módosítás megtörtént náluk is. Most akkor megint be kell küldenem ugyanazt mégegyszer? Vagy ez csak egy általános köremil amivel nem kell foglalkozni? Nem névreszóllóan jött és nem is az területileg illetékes hivatalból.
Válasz #5332. hozzászólásra
Na most nekem 19.6 az asszonynak 6.2 ha van, nincs semmi probléma se a blokkal se mással és még nem jött a mani szerintem hamarosan fog jönni turelemmel várunk nem tudunk mást tenni!!!
Kizŕrt 1, Ismerösöm Lököshŕzĺn csicskŕzik a vagonban igazgatja a tengerit,mikor a csigŕt elčri, ami megy nčmetbe 2,Nĺlunk a rakodon is raknak meg vagont,s hordjŕk a környčkröl,remeg a hŕz a kamiontol. 3,Ha rakott vonat megy el elötted,az nem bir 80-100al menni,csak lassan,mčg ha a V63 goliŕt huzza akkor is,a föld meg dübörög alattad,ahogy döcög,s nem siklik simŕn. Ez tapasztalat,kb 10čvig jŕrtam vonattal,a 100as fövonalon Hajduban. 4,Debrecenben is rakodnak az ujsŕgban panaszkodtak a környčkbeliek a zajra porra. 5 A kocsik felirata gyakran Austria trans, vagy a francia Transcereol. Mŕs// A bĺlĺzot čn is nčztem ,hogy nem esik em rŕd. Nekem is volt Hesston,az egy fŕval pockoltam,a Claason van zŕroszelep.// Tŕmogatŕs nem črkezett,65ha föld, Valoszinü a kissebbeket fizetik,meg az 1000ha os haverokat.
33530 hozzászólás
Nálam se semmi. Nem kaptam levelet és az MVH-nál azt mondják nincs akadája a kifizetésnek. Akkor most mi van??
Sziasztok! Hol tudom megnézni a státuszom?
Válasz #5377. hozzászólásra
Köszönöm, de sajnos még utalványozott összeg sincs....
Kezdek parázni, pedig telefonon azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy nem lát semmi olyat, ami miatt csúszna a kifizetés......
Válasz #5373. hozzászólásra
Üdv.
A kifizetési adatokra klikkelj és megláthatod.
Válasz #5373. hozzászólásra
Státusz majd megnyít egy másik ablakot és ott kifizetési adatok.
Válasz #5315. hozzászólásra
Nyomdafestéket tűrő válaszom:
http://www.agroinform.com/forumok/Offtopic-Kocsma-chat-minden-egyeb-resze/t1135
Íme
Nagyon nagyon régen talán a szocik idején amikor hirdették, hogy az igénylők 70-80 %-a megkapta a támogatást felhívta a feleségem a volt tsz elnök hogy is van ez?
Az úgy volt hogy a hír igaz. A kicsik zöme megkapta a pénzt de a "nagyok" még nem kaptak. Ne aggódjon, várjon türelemmel, mert ez van.
Ez egyébként évente hasonlóan van.
Még nekem is ellenőrzés alatt és utalványozott összeg sincs!
Válasz #5372. hozzászólásra
Az ügyhöz tartozó kérelemnél a kifizetési kérelem még ellenörzés alatt, az utalványozott összeget is (majd) itt kéne látnom?
Nekem még mindig semmi
kifizetési kérelem még ellenőrzés alatt, de már van utalványozott összeg.
a számlámon még nem jelent meg, de pár óra és ott kell legyen.
Válasz #5370. hozzászólásra
Szia.Igen,nekünk mi ma reggelre megkaptuk!
Ma reggel jött valakinek pénzecske?
Válasz #5367. hozzászólásra
Üdv, na a sietség megbosszúlja magát.:(
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/hirek/megkezdodott_a_2013_evi_egyseg_20131010_1040247
Válasz #5366. hozzászólásra
Mivel már vége is van és olvastuk az MVH oldalon így értelmezhető az "ovashatatlan" szöveg.
Megkezdődött a második körös kereszt ellenőrzés.
A levélben kapott jelszó alapján vissz kell jelezni, hogy vissza lépsz vagy nem.
Ha nincs a tüligénylésre földhasználatod, akkor az MVH kinyomozza és még be fog hívni személyesen is.
Tehát akkor jársz jobban, ha hiba esetén ezt nyolc napon (nem munkanapé) belül az ügyfélkapudon, vagy a falugazdászod segítségével teszed a kötelességed. Ugyanis, a blokkban addig senki nem kap pénzt, amíg nem tisztázódik a túligénylés oka.
Válasz #5366. hozzászólásra
Nem lehet olvasni , mi van vele Zoli????
Na ez a méreg,nem a cián.
Ne aggódjatok már annyit,mióta uniós támogatást fizetnek én még soha nem kaptam meg első körben a támogatást.Most nem is vártam,talán ezen a héten fog csipogni,sok év tapasztalata alapján.
Megtehetnék azt is hogy mindenkinek előre megmondanák ,hogy mikor kapja meg,de akkor tudna tervezni a gazdálkodó!
Nem arról volt szó hogy egy hét alatt kiszórják a pénzt?
Ebben az országban soha nem lesz rend és kiszámíthatóság ,nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb..
A határ időket csak nekünk kell betartani mert különben ejnye - bejnye.
" MVH-t. Azt mondta a hölgy , feldolgozás alatt van a státuszom.Ne aggódjak, november 30-ig mindenki kap előleget. "
"Szóval nem kell agodni szerdáig mindenki meg kapja !
MVH-nál mondták !"
November 30-ig, gratulálok!!!
Válasz #5360. hozzászólásra
engem az érdekelne, hogy igazából miből adódnak a különbségek, hogy valaki már múlt héten megkapta vagy még mindig semmit sem kapott...
Egyébként a feleségem és édesapám megkapták a támogatás előlegét.
Ma felhívtam az MVH-t. Azt mondta a hölgy , feldolgozás alatt van a státuszom.Ne aggódjak, november 30-ig mindenki kap előleget.
Válasz #5357. hozzászólásra
Hogy sztárolhassák magukat, milyen faxa gyerekek !!!
Le esett a pofám, mikor benéztem egyik családtagom tájékoztató rendszerébe !!! Az mvh-nál nincs bejelentett e-mailje ! Igaz mvh-tól mindig kapja e-mailen a dolgait plussz még ügyfélkapun is kapja, minden e-mailei elmentve, kinyomtatva mindenről és erre ma szól, hogy nézzek már rá, mert nem hitt a szemének !!!!!
Bazzeg az "emútnyóc" évben már ilyenkor riadóztattak minket, tankoltuk a trakikat és indultunk föl a "nagy faluba".....................................hely azok a régi szép idők.........................
Csak ezt tudnám akkor miért kérték az előrehozott kifizetést?!!!
Válasz #5352. hozzászólásra Cirkusz kell a népnek , pálinka és borfesztiválok és médiacirkusz..Ha nagyon akarták volna 1 nap alatt kiutalták volna mindenkinek. Persze örülünk ,hogy nem jövőre kapjuk.
Még mindig ellenőrzés alatt vagyok, ilyenkor mi van? Mikorra várjam szerintetek?
Válasz #5353. hozzászólásra
Nekem sem még..
Ma sem jött. Remélem nem Én leszek az utolsó!.
Válasz #5349. hozzászólásra
Szerintem ismét akkora kábítás volt, hogy a kamerák előtt Fazekas úr indítja a területalapú kifizetéseket, hogy akár áprilisi tréfának is megállhatna..............Személy szerint azt sem bánnám, ha juni 30-al fizetnének de ezt a bohóckodást/média szenzációt, ami évről évre megy el kéne már felejteni...............
Üdvözlök mindenkit
Szőlőt szeretnék telepíteni támogatással azt tudom hogy meg mi kell hozzá csak előre finanszírozni a Széchenyi agrár hitelből szeretném azt szeretném kérdezni hogy az most működik-e és hogy fel lehet-e venni?
Válasz #5349. hozzászólásra
Az enyémnek igen, így 2-3 szabad estém lesz!
Válasz #5348. hozzászólásra
A barátnődnek is "megjött" ?
Megjött ! Tolna megye, "B" betű.
Nekem sem jött még semmi ! ÉS K-s vagyok ...
Válasz #5345. hozzászólásra
Gratula veled örülünk! Én pedig várok akkor türelmesen!?
Nekem csipogott. Veszprém megye, P betű. Volt túligénylés az egyik blokkban (a szomszéd rámrajzolt 0,08 ha-t), arra visszajeleztem nekik, hogy fenntartom a beadott rajzomat.
semmi 2 kérelem esetén.
Semmi változás ,státusz: ell.alatt, pénz nincs...
Válasz #5341. hozzászólásra
Sehol semmi...
Akkor ma senkinek nem utaltak?! Vagy mindenki ibankot nézi még? :)
Nekem sem jött még semmi faternak már pénteken megjött!
Még nálam sincs semmi!
Válasz #5263. hozzászólásra Benéztem pénteke, amit kaptunk, az tej különleges volt, nem területalapú. Szóval területalapú nálunk is függőben még...
Válasz #5336. hozzászólásra
Én is kaptam mailt hogy minden okés e a számlával, ha nálad jó úgy gondolod akkor szerintem nem kell vele foglalkozni.
Üdv!
Nekem jött valami emil a mvh központból, hogy a területalapú előlegkifizetéshez ellenőrizni szükséges az adataimat. Tavassszal módosítottam a bankszámlaszámomat, ezt le is adtam feléjük a G1010es adatmódosító lapon, vissza is nyugtázták, hogy a módosítás megtörtént náluk is. Most akkor megint be kell küldenem ugyanazt mégegyszer? Vagy ez csak egy általános köremil amivel nem kell foglalkozni? Nem névreszóllóan jött és nem is az területileg illetékes hivatalból.
Sógoromnak 100ha van kapott, Húgomnak 3,6ha nem.
Egyszer majd csak ide ér.
Válasz #5333. hozzászólásra
Pozitív gondolkodás!!
Na most nekem 19.6 az asszonynak 6.2 ha van, nincs semmi probléma se a blokkal se mással és még nem jött a mani szerintem hamarosan fog jönni turelemmel várunk nem tudunk mást tenni!!!
Válasz #5295. hozzászólásra
Kizŕrt 1, Ismerösöm Lököshŕzĺn csicskŕzik a vagonban igazgatja a tengerit,mikor a csigŕt elčri, ami megy nčmetbe 2,Nĺlunk a rakodon is raknak meg vagont,s hordjŕk a környčkröl,remeg a hŕz a kamiontol. 3,Ha rakott vonat megy el elötted,az nem bir 80-100al menni,csak lassan,mčg ha a V63 goliŕt huzza akkor is,a föld meg dübörög alattad,ahogy döcög,s nem siklik simŕn. Ez tapasztalat,kb 10čvig jŕrtam vonattal,a 100as fövonalon Hajduban. 4,Debrecenben is rakodnak az ujsŕgban panaszkodtak a környčkbeliek a zajra porra. 5 A kocsik felirata gyakran Austria trans, vagy a francia Transcereol. Mŕs// A bĺlĺzot čn is nčztem ,hogy nem esik em rŕd. Nekem is volt Hesston,az egy fŕval pockoltam,a Claason van zŕroszelep.// Tŕmogatŕs nem črkezett,65ha föld, Valoszinü a kissebbeket fizetik,meg az 1000ha os haverokat.
Tisztelt Fórumtársak
Legyetek szívesek a politikát és egymás becsmérlését ebből a topikból száműzni. Köszönöm.