Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraÉnis 60 hektáros vagyok. Eddig se határozat se pénz. Nekemis azt mondták majd részletfizetéssel együtt érkezik, nem látnak ellenőrzést vagy hibát. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva. Engem csak az zavar nem egységesen kapják az emberek.....
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraVan. Én se kaptam semmit, 10 ha alatti. Státuszváltás volt alapnál 11.29-el, határozat semmi. Akg-nál még státuszváltás sem volt.
Nem szeretnék értetlen lenni de va még rajtam kívül aki nem kapott se határozatot se pénzt? Úgy hogy nem volt ellenőrzésem hiánypótlásom stb.... Kincstárt hívtam hebegnek habognak már részkifizetés van nem tudja hogy idén kapok e vagy sem ahogy feldolgozzák úgy fizetnek! Érdekes egész nyár eleje óta nem volt idejük megcsinálni! Hozzáteszem nem nagy területen gyazdálkodok 60 hektár!
Válasz valler #33376. hozzászólásáraA MEGOSZ egyik alelnökétől kaptam. A hétvégén volt egy rendezvény. Ott hangzott el valamelyik államtitkár szájából.
Válasz heni2023 #33369. hozzászólásáraAZ AÖP nálunk is létrehozott, még szeptemberi dátummal. Az alaptámogatásokból érkezett pár napja egy kevés. És ott ismét változott a dátum nov. 29-re, de még új határozat nincs, és pénzt sem "rendeltek" mellé.
Most jött a hír, hogy állítólag az erdős kifizetések (Natura-erdő, Erdőtelepítés, szerkezet-átalakítás) idén nem lesznek, leghamarabb márciusban. Hogy szakadna rájuk...
Válasz trikolor5 #33361. hozzászólásáraÉn is a terület alaput írtam, de ez benne is volt az enyémben. De van az a verzió, amit írtam. Közeli embert tudok, aki végzettség nélkül igényelt és kapott, majd nem kapott, hiába volt még 40 év alatt.
Válasz Rabó001 #33360. hozzászólásáraMost a terület alapján járóról beszélünk. Végzettség ehhez nem kell. Igen az számít, hogy előző ciklusban igényelték-e. 30évesen is simán lehet h nem jár mert előző ciklusokban már igényelt 5évet.
Válasz trikolor5 #33358. hozzászólásáraNem csak a 40 éves életkortól függ. Van-e végzettséged. Mikor igényeltél először. Mert van pl. olyan hogy 40 alattiként végzettség nélkül, gyakorlat igazolásával igényeltél, meg is kaptad. A következő évi beadás meg másik pénzügyi ciklusra esett vagy mi, és akkor meg elutasítják.
Válasz papszi06 #33342. hozzászólásáraAzért elég gáz, hogy Szlovákia, románia és lengyelország mind jobban és hatékonyabban működik, és fejlődik, mi meg akik mindig arra vertük a *********, hogy mi mi vagyunk közéreurópa élharcosa, legvidámabb barakk meg ilyen hülyeségek, maradunk le kb mindenben mindenki előtt...
Eddig mindig az volt a magyarázkodás, hogy legalább kormányozni tudnak, meg legalább a mezőgazdaságot segítik... látjuk mennyire...
Válasz wasabi #33343. hozzászólásáraÉn is megkaptam mindent már a legelején, igaz én kicsi vagyok.
De a családban van közepes határozatot ő is kapott tegnap előtt.
A Szlovák kolléga nem tudom, hogy mekkora.
Válasz papszi06 #33342. hozzászólásáraÉn értem. És érdekel is hogy pl Szlovákiában hogy működik a rendszer ott lehet mindenki egységesen megkapja időben a támogatás előleg 70% át.
33534 hozzászólás
Válasz kovacsviktoraggtelek #33383. hozzászólásáraMelyik vállalással kapcsolatban kérik a számlákat bizonylatokat? Értesítés milyen úton jött?
Hozzám most jelentkeztek be full servízre,gazd napló,számlák,bizonylatok,pènz0
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraÉnis 60 hektáros vagyok. Eddig se határozat se pénz. Nekemis azt mondták majd részletfizetéssel együtt érkezik, nem látnak ellenőrzést vagy hibát. Sajnos ki vagyunk szolgáltatva. Engem csak az zavar nem egységesen kapják az emberek.....
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraSokan járunk hasonló cipőben.
Válasz monorinvest #33379. hozzászólásáraVan. Én se kaptam semmit, 10 ha alatti. Státuszváltás volt alapnál 11.29-el, határozat semmi. Akg-nál még státuszváltás sem volt.
Nem szeretnék értetlen lenni de va még rajtam kívül aki nem kapott se határozatot se pénzt? Úgy hogy nem volt ellenőrzésem hiánypótlásom stb.... Kincstárt hívtam hebegnek habognak már részkifizetés van nem tudja hogy idén kapok e vagy sem ahogy feldolgozzák úgy fizetnek! Érdekes egész nyár eleje óta nem volt idejük megcsinálni! Hozzáteszem nem nagy területen gyazdálkodok 60 hektár!
Válasz fattyú #33377. hozzászólására
Válasz valler #33376. hozzászólásáraA MEGOSZ egyik alelnökétől kaptam. A hétvégén volt egy rendezvény. Ott hangzott el valamelyik államtitkár szájából.
Válasz fattyú #33368. hozzászólásáraÉs hol halotad ezt a hírt?
Bérkaszálási szerződéshez szeretnék mintát kérni ha volna valakinek!
Másnak is felülvizsgálatok vannak Natura 2000 területen! Értesítést sem kaptam a vizsgálatról, csak most kérnek egy csomó adatot 8 napon belül!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Válasz tinca12311 #33373. hozzászólásáraAz szinte biztos.
Válasz rimoczianna92 #33371. hozzászólásáraSzerintem az Aöp-ből majd tavasszal lesz belőle valami….
Válasz berciszabo01 #33367. hozzászólásáraUgyanez….
Válasz heni2023 #33369. hozzászólásáraAZ AÖP nálunk is létrehozott, még szeptemberi dátummal. Az alaptámogatásokból érkezett pár napja egy kevés. És ott ismét változott a dátum nov. 29-re, de még új határozat nincs, és pénzt sem "rendeltek" mellé.
Szarvasmarha extenzifikációs támogatás határozat érkezett, kerek 10 e ft-ról/db
Üdv.
Minden kérelem feldolgozás alatt semmi,határozat.Az Ökö Státusz alatt az van írva,hogy (Létrehozott)Valaki tudja mit jelent ?
Most jött a hír, hogy állítólag az erdős kifizetések (Natura-erdő, Erdőtelepítés, szerkezet-átalakítás) idén nem lesznek, leghamarabb márciusban. Hogy szakadna rájuk...
szemesfehérje változott a dátum mai nappal még ugyanúgy feldolgozás alatti..valaki másnál ugyanez?
Válasz oprita #33364. hozzászólásáraNem tudom,hogy az anyajuh támogatásból lesz e valami az idén,bár két éve dec.15-el kaptam.Úgyhogy reménykedek.
Válasz .Richard. #33363. hozzászólásáraBe kéne már nyújtani az inkasszót.
Vagy megindítani a felszámolást.
CRISS, BISS előleg jött, meg egy szálasfehérje ellenőrzés. Anyajuh none.
Kapu.hu. június óta nem èrkezett Uniós pinz az Országba.
Válasz trikolor5 #33361. hozzászólásáraÉn is a terület alaput írtam, de ez benne is volt az enyémben. De van az a verzió, amit írtam. Közeli embert tudok, aki végzettség nélkül igényelt és kapott, majd nem kapott, hiába volt még 40 év alatt.
Válasz Rabó001 #33360. hozzászólásáraMost a terület alapján járóról beszélünk. Végzettség ehhez nem kell. Igen az számít, hogy előző ciklusban igényelték-e. 30évesen is simán lehet h nem jár mert előző ciklusokban már igényelt 5évet.
Válasz trikolor5 #33358. hozzászólásáraNem csak a 40 éves életkortól függ. Van-e végzettséged. Mikor igényeltél először. Mert van pl. olyan hogy 40 alattiként végzettség nélkül, gyakorlat igazolásával igényeltél, meg is kaptad. A következő évi beadás meg másik pénzügyi ciklusra esett vagy mi, és akkor meg elutasítják.
Válasz papszi06 #33342. hozzászólásáraAzért elég gáz, hogy Szlovákia, románia és lengyelország mind jobban és hatékonyabban működik, és fejlődik, mi meg akik mindig arra vertük a *********, hogy mi mi vagyunk közéreurópa élharcosa, legvidámabb barakk meg ilyen hülyeségek, maradunk le kb mindenben mindenki előtt...
Eddig mindig az volt a magyarázkodás, hogy legalább kormányozni tudnak, meg legalább a mezőgazdaságot segítik... látjuk mennyire...
Válasz csabahegeszt #33354. hozzászólásáraVan! Ha nem múltál el 40. 5évig lehet igényelni max.
Válasz Иван #33353. hozzászólásáraÉn nem kaptam még.
Ma jött a határozat
TÖRTÉNELMI BÁZIS JOGOSULTSÁG Extenzifikációs szarvasmarha tartás, ha jól számolom
10 ezer / db
Válasz csabahegeszt #33354. hozzászólásáraIgen létezik
bővebben itt lehet olvasni róla
Válasz Иван #33353. hozzászólásáraElnézést kérek.
De van olyan külön,hogy fiatal gazda terület alapú támogatás?
Üdv!
Fiatal gazda területalapúról tud valaki valamit?
Előző hónapra volt ígérve a kifizetés.
A múlt héten határozat, ma utalás!
Válasz andreajezoviczky #33349. hozzászólásáraNincs mit, szivesen!
akinek utaltak azzal semi baj csak később kap
Válasz vizilola #33346. hozzászólásáraAkkor ugyan az mint nekünk.
Köszönöm a választ.
Válasz mogyorosimarika60 #33347. hozzászólásáraBocsánat a dátum változott! Elírtam!
Válasz fendt309 #33335. hozzászólásáraValószínű hogy én is! Se határozat, se pénz! A státusz nem változott, csak afátum. November 29-re változott!
Válasz andreajezoviczky #33345. hozzászólásáraTavasszal kaptuk a félévet.
Most meg még semmi..
Eddig 20% van kifizetve a 3 évnek...
09.06. a státuszváltás, semmi mozgás.
Kiskérődző állatjóléti támogatást kapott már valaki a 2023-as évre?
Válasz wasabi #33343. hozzászólásáraÉn is megkaptam mindent már a legelején, igaz én kicsi vagyok.
De a családban van közepes határozatot ő is kapott tegnap előtt.
A Szlovák kolléga nem tudom, hogy mekkora.
Válasz papszi06 #33342. hozzászólásáraÉn értem. És érdekel is hogy pl Szlovákiában hogy működik a rendszer ott lehet mindenki egységesen megkapja időben a támogatás előleg 70% át.
Nem igazán értem Szlovákiában él onnan kapja a támogatást mi közünk hozzá gerjeszti az indulatokat
Válasz Igazi Földönfutó #33333. hozzászólásáraTavaly decemberben megkaptuk.
Utalás érkezett
Szlovákiában most úgy történt, hogy 2 hete megjött a 70%-os előleg a számlámra, ma meg megérkezett hozzá a határozat, persze elektronikusan.
Mai nappal van státusz változás biss nél, de határozat nem jött.
Sziasztok!
Őshonos határozat ma kora délután plusz az 1 éve!! várt fellebezés után járó pénz is a határozatban!!!
Kitartást mindenkinek!!
Nekem sem érkezett előleg, hátha decemberben a részfizetéssel együtt.
Válasz Igazi Földönfutó #33334. hozzászólásáraNov 30. a megígért határidő!
Mondjuk én kivétel vagyok,
biztos rossz fát tettem a tűzre...