Válasz Gazdász93 #33800. hozzászólásáraJó fej volt. 1 srác volt.
Gazdákodási napló volt a legfontosabb.
Személyi igazolvány.
Konkrétan engem azért kerestek, mivel 2024-ben adtam be először területalapút, aöp, fiatal gazda kiegészítést...
Főképp a fiatal gazda kiegészítés miatt volt.
De kb úgy számoltam, hogy Criss,biss, aöp, fiatal gazda olyan 130 ezer /ha lesz. Esetleg aki kapott cáfolhatná....
Válasz mind1 #33786. hozzászólásáraA jegyzőkönyvet ha megkapod és elfogadod
Akkor lemondhatsz a 8 napos fellebbezési időről és akkor hamarabb megvan a lezárás, ami 15 nap
Válasz Devyd #33790. hozzászólásáraAmikor kimentek mit néztek? Vagy csak a gazdálkodási napló érdekelte őket? Jófejek voltak vagy ilyen igazi hivatali hozzáállásuk volt? Nem mondtak valami összeget hogy mennyi lesz idén a fiatal gazda kiegészítő támogatás összege?
Válasz Devyd #33790. hozzászólásáraigen amíg ellenőrzés van lesz addig kb szinte semmit se kapsz , rem neked lesz igazad , én kifizetést júniusig tippelem, majd írd meg légyszi ha megjöttek pénzek mennyi idő telt el ellenőrzés és kifizetés közt
Válasz Dvili #33780. hozzászólásáraMegvolt az ellenőrzés. Kitöltöttünk egy jegyzőkönyvet, vitt egy másolatot a gazdákodási naplóból.
Kb. ennyi volt. Azt mondta, emiatt nem kaptam semmit, szte hamarosan megkapom vagy egyben vagy részletekben.
Válasz Bobi82 #33787. hozzászólásáraÖtöde , remélem nem rontottam el valamit, de ez soványka!
Megnéztem ,tavaly kiküldtek 570 eft-t előre és 8 e ft-ot utólag, na most nem olyan év van!
Válasz kulakman #33785. hozzászólásáraÜdv! Nekem szemesfehérjéről jött de kb fele a vártnak,reméljük ketté vették, neked is kb fele 60%-a a várt ősszegnek?
Tájékoztatom, hogy amennyiben a helyszíni ellenőrzés nem tár fel hibát, hiányosságot, úgy az még nem értékelhető a kérelem jóváhagyásaként. Az
eljárás lezárása érdemi döntéssel, vagy eljárást megszüntető végzéssel történik. E döntések meghozatala során az eljáró hatóságnak az eljáráshoz
kapcsolódó valamennyi ellenőrzés eredményét, valamint esetlegesen az azokra kiható MezőgazdaságiParcella AzonosítóRendszer felülvizsgálatával
járó változását is figyelembe kell vennie.
Huzzuk az időt
Válasz nemethne83 #33769. hozzászólásáraSzinten nálam is ez a helyzet
Pedig nekem augusztus óta kölcsönös megfeleltetes ellenorzesem van, amiről most lett jegyzőkönyv
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáranos sajnos akkor lehet mostanság semmi se jön , kb 3 hónap mire lesz valamid. Remélem júniusra megkapsz mindent. Elvileg van valami pontrendszer amikor ellenőrzés előtt bepontoznak és ha nincs gáz akkor is egy részét ellenőrzés előtt már megkapod támogatásoknak. de lehet rosszul rémlik.
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáraFalugazdászoddal egyeztess még mielőtt kimennének. Hátha mond 1-2 tippet mire készülj. Én azt hallottam nem olyan vérre menőek. Azért majd írd meg hogyan zajlott. Kíváncsi vagyok mit vizsgálnak ennyire azért a +30 ezer forintért?
Sziasztok!
Csütörtökön jön az MVH ellenőrizni, ma hívtak.
Fiatal gazda kiegészítő támogatás miatt...
Eddig még se Criss,se biss gondolom emiatt nem jött...na majd egyben minden.
Aöp se jött még...
Válasz barnatanya2019 #33758. hozzászólásáraPersze ilyen is van. Meg olyan is hogy nem mondanak semmit csak hablatyolnak. A végén meg ki fizetnek mindent az utolsó fillerig mondjuk mint tavaly.
Válasz csabahegeszt #33761. hozzászólásáraCsak a szokásos mehet, titok pörgetés, OV posztok alá kommentelés, Majka klip megostás és persze itt megírni hogy nincs lóvé, nem is volt és nem is lesz :D
Válasz Agrofarm #33755. hozzászólásáraUgyan már,, ez a fórum nem erről szól, de a 0,1 % értelmes és valóban idevágó téma mellett jól lehet szórakozni :) . Várd ki az estét, amikor bontódnak a söröcskék és gép mellé ül mindenki.
Ha minden igénylő és/vagy ellenőrzött, hibás stb. gazda ide írna bármit is akkor nem 15 user pörögne itt, hanem 500.000 ;). Ha meg nem fizetnének ki bármit is akkor pedig már rég beolvadtunk volna egy másik országba és réges rég nem léteznénk :D . De jobb ez így, hadd szóljon és még ingyen is van a kabaré ! :D
Válasz nemerdőmérnök #33757. hozzászólásáraJogos.Helyesen foglmazva ill. kiegézítve a korábbi hozzászólásomat: ...amennyiben a Te és a blokkodban lévő többi beadott páyázat mindenben megfelel az előírásoknak.(pl. egy rárajzolás és abból fakadó ellenőrzések akár hónapkokkal is kitolhatják ezt a dátumot) . Köszi hogy felhívtad a figyelmet erre!
Válasz Agrofarm #33755. hozzászólásáraDe ezen nincs mit számolni,junius 30-ig nincs reklamáció.A nyugdíjat is minden 12-én fizetik,hiába kérdezem 23-án ,hogy miért nem fizetik már.Ennyire egyszerű.
33955 hozzászólás
Válasz rezeda054 #33803. hozzászólásáraNekem is jó júniusban, csak küldjék majd.
Válasz Gazdász93 #33800. hozzászólásáraJó fej volt. 1 srác volt.
Gazdákodási napló volt a legfontosabb.
Személyi igazolvány.
Konkrétan engem azért kerestek, mivel 2024-ben adtam be először területalapút, aöp, fiatal gazda kiegészítést...
Főképp a fiatal gazda kiegészítés miatt volt.
De kb úgy számoltam, hogy Criss,biss, aöp, fiatal gazda olyan 130 ezer /ha lesz. Esetleg aki kapott cáfolhatná....
2024 februárban volt szalasfeherje és aöp ellenőrzésem, minden rendben volt, és június 3- an fizették a támogatást ki.
Válasz mind1 #33786. hozzászólásáraA jegyzőkönyvet ha megkapod és elfogadod
Akkor lemondhatsz a 8 napos fellebbezési időről és akkor hamarabb megvan a lezárás, ami 15 nap
Sziasztok !
Ha megjön a határozat onnan mennyi idő kb mire utalnak
12-én kaptam határozatot
Válaszokat előre is köszönöm
Válasz Devyd #33790. hozzászólásáraAmikor kimentek mit néztek? Vagy csak a gazdálkodási napló érdekelte őket? Jófejek voltak vagy ilyen igazi hivatali hozzáállásuk volt? Nem mondtak valami összeget hogy mennyi lesz idén a fiatal gazda kiegészítő támogatás összege?
Válasz Dvili #33798 hozzászólásár
2025 02 14 szolt az Kincstár ? hogy 2025 02 17én helyszini ellenörzés - rárajzolás miat - criss biss
már 2024 decben kifizetve !!!
Válasz Devyd #33790. hozzászólásáraigen amíg ellenőrzés van lesz addig kb szinte semmit se kapsz , rem neked lesz igazad , én kifizetést júniusig tippelem, majd írd meg légyszi ha megjöttek pénzek mennyi idő telt el ellenőrzés és kifizetés közt
Válasz barnatanya2019 #33795. hozzászólásáraHülyeségre hülyeséggel válaszoltam.Ne értsd félre.
Válasz andreajezoviczky #33792. hozzászólásáraIgen sajnos. Még egy kanyi vasat sem egyáltalán 22-23-ra semmi!!!
Válasz Igazi Földönfutó #33794. hozzászólásáraNem is vót he! :D az csak délibáb volt amit eddig kaptatok :D
Válasz ignisflora #33793. hozzászólásáraNem is lesz.
Válasz andreajezoviczky #33792. hozzászólásáraIgen, úgy néz ki nincs píz!
Van olyan gazda aki még nem kapta meg a2023-as kiskérődző állatjóléti támogatást?
Extenziv gyümölcs részfizetés érkezett .
Válasz Dvili #33780. hozzászólásáraMegvolt az ellenőrzés. Kitöltöttünk egy jegyzőkönyvet, vitt egy másolatot a gazdákodási naplóból.
Kb. ennyi volt. Azt mondta, emiatt nem kaptam semmit, szte hamarosan megkapom vagy egyben vagy részletekben.
Válasz Bobi82 #33787. hozzászólásáraSzia, szerintem az idén vagy 30 ezerrel kevesebb lesz a végösszeg.
Válasz Bobi82 #33787. hozzászólásáraÖtöde , remélem nem rontottam el valamit, de ez soványka!
Megnéztem ,tavaly kiküldtek 570 eft-t előre és 8 e ft-ot utólag, na most nem olyan év van!
Válasz kulakman #33785. hozzászólásáraÜdv! Nekem szemesfehérjéről jött de kb fele a vártnak,reméljük ketté vették, neked is kb fele 60%-a a várt ősszegnek?
Válasz tinca12311 #33781. hozzászólásáraSzia .

Most kaptam jegyzőkönyvet helyszini ellenorzésről .
Tájékoztatom, hogy amennyiben a helyszíni ellenőrzés nem tár fel hibát, hiányosságot, úgy az még nem értékelhető a kérelem jóváhagyásaként. Az
eljárás lezárása érdemi döntéssel, vagy eljárást megszüntető végzéssel történik. E döntések meghozatala során az eljáró hatóságnak az eljáráshoz
kapcsolódó valamennyi ellenőrzés eredményét, valamint esetlegesen az azokra kiható MezőgazdaságiParcella AzonosítóRendszer felülvizsgálatával
járó változását is figyelembe kell vennie.
Huzzuk az időt
Szálas pillangósról jött határozat de töredéke a tavalyinak , nem tudom mit rontottam el???
Válasz nemethne83 #33769. hozzászólásáraSzinten nálam is ez a helyzet
Pedig nekem augusztus óta kölcsönös megfeleltetes ellenorzesem van, amiről most lett jegyzőkönyv
Válasz tinca12311 #33781. hozzászólásáraNálunk ugyanaz a dátum Aöp -nél.A többi jogcim 2024-es dátum ,semmi változás.
Válasz tinca12311 #33781. hozzászólására Senki nem tudja, hogy mi lehet a határozatban és miért nem küldik meg?
Sziasztok!
Aöpnél nálatok van valami mozgás 01.27. volt a dátum váltás de semmi…..
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáranos sajnos akkor lehet mostanság semmi se jön , kb 3 hónap mire lesz valamid. Remélem júniusra megkapsz mindent. Elvileg van valami pontrendszer amikor ellenőrzés előtt bepontoznak és ha nincs gáz akkor is egy részét ellenőrzés előtt már megkapod támogatásoknak. de lehet rosszul rémlik.
Válasz ME109G14 #33777. hozzászólásáraHány ha-ra adtátok be a támogatást amire az említett összeged jött?
Válasz Gazdász93 #33768. hozzászólásáraOkés, holnap kiderül.
Válasz nemethne83 #33769. hozzászólásáraAlap földalapú+ aöp =98000 ft HA ma jött egyszerre az egész. szerintem megkaptam az egészet
Még a kis ATK- s pályázattal is foglalkoztak a hét végén!
A fenntarthatóságot elősegítő.................. na ennél van tegnapi nappal számított összeg!
Válasz papszi06 #33773. hozzászólásáraKöszi!
Válasz wasabi #33771. hozzászólásáraKb 24700 Ft
Szokásos kérdésem:
Őshonost kapott már valaki? Vagy változott e a státusza?
Köszönöm!
Válasz papszi06 #33770. hozzászólásáraper hektár?
Válasz nemethne83 #33769. hozzászólásáraSzintén zenész!
Sziasztok! Biss határozatot kaptam első részletfizetésről. Eddig semmit nem kaptam még, talán már megindul
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáraFalugazdászoddal egyeztess még mielőtt kimennének. Hátha mond 1-2 tippet mire készülj. Én azt hallottam nem olyan vérre menőek. Azért majd írd meg hogyan zajlott. Kíváncsi vagyok mit vizsgálnak ennyire azért a +30 ezer forintért?
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáraBe kell mutatni élőben a születési anyakönyvi kivonatodat? Vagy át lettek írva a földhasználatok?
Válasz Devyd #33765. hozzászólásáraAzon mit lehet ellenőrizni?Nekünk se jött még semmi.
Sziasztok!
Csütörtökön jön az MVH ellenőrizni, ma hívtak.
Fiatal gazda kiegészítő támogatás miatt...
Eddig még se Criss,se biss gondolom emiatt nem jött...na majd egyben minden.
Aöp se jött még...
Válasz barnatanya2019 #33758. hozzászólásáraPersze ilyen is van. Meg olyan is hogy nem mondanak semmit csak hablatyolnak. A végén meg ki fizetnek mindent az utolsó fillerig mondjuk mint tavaly.
Válasz csabahegeszt #33761. hozzászólásáraCsak a szokásos mehet, titok pörgetés, OV posztok alá kommentelés, Majka klip megostás és persze itt megírni hogy nincs lóvé, nem is volt és nem is lesz :D
Válasz barnatanya2019 #33759. hozzászólására
Kicsit lazábban kell venni a dolgokat.
Válasz csabahegeszt #33760. hozzászólásáraJa telefon van nálam
Válasz barnatanya2019 #33759. hozzászólásáraBontottam sört!
Pálinkát is ittam!
Akkor hogyan tovább?
Válasz Agrofarm #33755. hozzászólásáraUgyan már,, ez a fórum nem erről szól, de a 0,1 % értelmes és valóban idevágó téma mellett jól lehet szórakozni :) . Várd ki az estét, amikor bontódnak a söröcskék és gép mellé ül mindenki.
Ha minden igénylő és/vagy ellenőrzött, hibás stb. gazda ide írna bármit is akkor nem 15 user pörögne itt, hanem 500.000 ;). Ha meg nem fizetnének ki bármit is akkor pedig már rég beolvadtunk volna egy másik országba és réges rég nem léteznénk :D . De jobb ez így, hadd szóljon és még ingyen is van a kabaré ! :D
Válasz nemerdőmérnök #33757. hozzászólásáraJogos.Helyesen foglmazva ill. kiegézítve a korábbi hozzászólásomat: ...amennyiben a Te és a blokkodban lévő többi beadott páyázat mindenben megfelel az előírásoknak.(pl. egy rárajzolás és abból fakadó ellenőrzések akár hónapkokkal is kitolhatják ezt a dátumot) . Köszi hogy felhívtad a figyelmet erre!
Válasz barnatanya2019 #33754. hozzászólásáraHitegessétek csak magatokat....

Válasz Agrofarm #33755. hozzászólásáraDe ezen nincs mit számolni,junius 30-ig nincs reklamáció.A nyugdíjat is minden 12-én fizetik,hiába kérdezem 23-án ,hogy miért nem fizetik már.Ennyire egyszerű.