Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraApu pl.nem kapott még semmit. Határozatot max,valamilyen ellenőrzéséről,még tavalyról. Ja és nem rég kapott 2022es évi elszámolást(4ezer ft-ot). Nem is értem mit csinálnak. 2023as évre még egy Ft sem.
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraSzia!
Az 5 év a "más célra nem hasznosítás"-ra vontakozik. A bérbeadásra nincs időkorlát, tehát, amig a tulajdonodban van, addig nem "engedheted át a föld használatát másnak"
Válasz Anyuska #30777. hozzászólásáranem mindegy? szerinted ezzel foglalkozik bárki is? egyébként meg ott az útmutató, eszembe nem juott elolvasni, ránézésre valami olyasmin akadt meg a szemem, ha a bevételed 75%a, akkor szakosodott, talán. ikszed be az elsőt.
Segitséget szeretnék kérni! Ti a monitoring adatközlésnél milyen tevékenységi kört választottatok, ha csak szántóföldi növény termesztéssel, olajos és fehérje növényekkel foglalkoztok? Felhívtam az MVh-t de érdemi választ nem kaptam. Szakosodott, vegyes vagy különféle szántó földi növényeket?
Válasz jambo #30771. hozzászólásáraHa nem vagy célprogramban, vagy AÖP vállalás vagy valami, tehát csak alap, akkor tudtommal nincs ilyen, akár lehet 100% egy növény is, csak ne önmaga után, meg olajos-olajos után nem és a többi.
Válasz csabahegeszt #30763. hozzászólásáraIronizáltam a" csak a fidesz" hozzászólásra,természetesen MP a Tisza párt tiszavirágja,megújulást meg egyáltalán nem várok.Az ellenzék és a fidesz is azt szeretné ha a régi mederben csordogálnának a dolgok,MP meg kevésnek tűnik,hogy bármit is elérjen,már ha komolyan gondolja egyáltalán.
Válasz Igazi Földönfutó #30761. hozzászólásáraMi az a szer amitől ilyen vagy?
Én is laza vagyok egy féldecitől de ehhez több kell!!!
Nem szeretem a politikát ,de ha te töle várod a politikai megújulást akkor ott baj van.
Válasz Jóskabáttya #30753. hozzászólásáraAz algenerálisok az ispánok. Mi meg a jobbágyság. Nyugodtan nevezd nevén a dolgokat, és soha ne feledd, hogy CSAKAFIDESZ június 6-án!
Válasz Tom250 #30756. hozzászólásáraNálam volt, körbemérték a parcellát márciusban, azt is rosszul ... (tavaly volt kitűzve a kis mérnöki karók is ott vannak még.) Tegnap utaltak.
Tegnapelőtt határozat (AÖP, szálas fehérje), tegnap zsé is. Úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Felkészül az AKG és az ÖKO is remélem. Az államtitkár a múlt heti gazdafórumon azt ígérte, hogy április 20- tól elindul ezeknek a jogcímeknek is a kifizetése. Már akiknek végeztek az ellenőrzésével és határozatot is kapott. A többiek is megkapják május végéig elvileg. Mindenkinek kitartást még addig!
Válasz K__K #30734. hozzászólásáraVan az úgy hogy elmennek otthonról nekem is!
Tavaly csődbe ment a gazdasagunk, 21 ben 4 hónap covid korház, most se vagyok jó még xarnak se, szüleimet hazavágta. 22 ben kisűlt minden, és a megitélt kárenyhités 70%-at vissza tartotta, arra hivatkozva hogy a folyómenti parcelláim nagyon is jól viselték.
23 ról meg gondolom nem kell regényt írni. 20+20 ha árp és búza, akkora bukta volt. A kukoricát napraforgót 110 napra fizették ki.
Megkerestem akit lehetett, minden fórumon kértem a segítséget. Tudod mit mondott az algenerális? " sajnos olyan világot élünk amikor hetente szünnek meg családi gazdaságok,, sajnos ezt olyan stílusban, amit én nem tűrök senkitől. Így mióta kihúzták a tüdőmbő a csövet, néha így elgurúl a gyógyszer.
Válasz sarkozimajus15 #30746. hozzászólására21 körüli van most, még 1-2 ezret hozzátesznek ha minden ellenőrzés lefutott. A szerdai kormányölésen dönthettek, hogy leállítanak beruházásokat, onnan lesz pénz. Egy hete voltunk ellenőrzésen akkor az ellenőrök azt mondták még a felével sem végeztek az AÖP-nek, június előtt ne számítsunk semmire. Ezt írhatták felül a kormányülésen......
33948 hozzászólás
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraBizony van. Egy forintot sem. 2 hete ellenőriztek (Natura 2000)
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraApu pl.nem kapott még semmit. Határozatot max,valamilyen ellenőrzéséről,még tavalyról. Ja és nem rég kapott 2022es évi elszámolást(4ezer ft-ot). Nem is értem mit csinálnak. 2023as évre még egy Ft sem.
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraSzia!Van
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraÉn kaptam 12.én
Válasz Gonzo03 #30793. hozzászólásáraVan
Sziasztok! Rajtam kívül van még olyan kiváltságos aki semmilyen jogcímen nem kapott még semmit se? Se pénz, se ellenőrzés, se határozat.
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraÉn nem, de van aki már kapott.
Válasz ClaasIsti #30790. hozzászólásáraNem tudom én nem hallottam erről a 20.-i időpontról.
Válasz mjj #30789. hozzászólásáraNem de azt nem április 20. útán küldik? Ígérgetnek itt már mindent hülyének nézik a parasztot.
AKG utalást kapott valaki?
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraSzia még nem kaptunk mi sem 6-án. Került feldolgozás alá.
Válasz juditt.szincsak #30785. hozzászólásáraSzia!
Az 5 év a "más célra nem hasznosítás"-ra vontakozik. A bérbeadásra nincs időkorlát, tehát, amig a tulajdonodban van, addig nem "engedheted át a föld használatát másnak"
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraIgen, nálunk Még most akarnak aop öt ellenőrizni. Húzzák az időt!
Ki hogy tudja a jogszabályt ? 5 év letelte után kiadható a föld bérbe?
Válasz én 11 #30783. hozzászólásáraKöszi a választ! Akkor várunk, mint eddig.
Válasz geniusfifa10 #30782. hozzászólásáraIgen ,nálam is ez a helyzet.
Sok olyan "szerencsés" van még rajtam kívül, aki nem kapott AÖP-t és még státuszváltása sem volt az elmúlt 1,5 hétben?
Válasz Anyuska #30777. hozzászólásáranem mindegy? szerinted ezzel foglalkozik bárki is? egyébként meg ott az útmutató, eszembe nem juott elolvasni, ránézésre valami olyasmin akadt meg a szemem, ha a bevételed 75%a, akkor szakosodott, talán. ikszed be az elsőt.
Válasz andreajezoviczky #30779. hozzászólásáraMi már nagyon várjuk! Remélem minnél előbb utalják…
Kapott már valaki termeléshez kötött anyajuh támogatást?
Jött tejhasznú teljes, és AÖP rész határozat, és AÖP pénz pénteken.
Segitséget szeretnék kérni! Ti a monitoring adatközlésnél milyen tevékenységi kört választottatok, ha csak szántóföldi növény termesztéssel, olajos és fehérje növényekkel foglalkoztok? Felhívtam az MVh-t de érdemi választ nem kaptam. Szakosodott, vegyes vagy különféle szántó földi növényeket?
Válasz vizilola #30772. hozzászólásáraHát szerintem azt is kellene küldeni , lényegébe mindent rendezni kellenne
Válasz jambo #30771. hozzászólásáraHa nem vagy célprogramban, vagy AÖP vállalás vagy valami, tehát csak alap, akkor tudtommal nincs ilyen, akár lehet 100% egy növény is, csak ne önmaga után, meg olajos-olajos után nem és a többi.
Válasz Pisti09 #30773. hozzászólásáraÉn sem :) de többen igen a környéken.
Válasz barnatanya2019 #30770. hozzászólásáraEbből én nem vettem észre semmit,pedig én előleget se kaptam.
Válasz barnatanya2019 #30770. hozzászólásáraKöszönöm!
Előleget még tavaly évvégen kaptunk. Bár nem a 70%-át...
Vajon a végkifizetést is utalhatják?
Sziasztok! Idén hány % lehet a főnövény?
Válasz vizilola #30767. hozzászólásáraAnyjuhot elkezdték múlt héten, kiment 200 M forint.
Válasz colizoli #30768. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vizilola #30767. hozzászólásáraSemmi, az állatjólétiről nagy csönd van, szerintem azt majd elsumákolják későbbre.
Jó estét!
Anyajuhról és állatjólétiről van valami hír?!
Sziasztok pénteken megjött a határozat az Aöp -ről részfizetés 21.000/ha és utaltak is.
Válasz trikolor5 #30762. hozzászólásáraIlyeneket meg se hallok, és el se olvasom.

Válasz csabahegeszt #30763. hozzászólásáraIronizáltam a" csak a fidesz" hozzászólásra,természetesen MP a Tisza párt tiszavirágja,megújulást meg egyáltalán nem várok.Az ellenzék és a fidesz is azt szeretné ha a régi mederben csordogálnának a dolgok,MP meg kevésnek tűnik,hogy bármit is elérjen,már ha komolyan gondolja egyáltalán.
Válasz Igazi Földönfutó #30761. hozzászólásáraMi az a szer amitől ilyen vagy?
Én is laza vagyok egy féldecitől de ehhez több kell!!!
Nem szeretem a politikát ,de ha te töle várod a politikai megújulást akkor ott baj van.
Válasz K__K #30760. hozzászólásáraÍgy van június 6-án még lehet csakafidesz. 9-én már nem..
Válasz K__K #30760. hozzászólásáraÉljen és virágozzon Magyar Péter hazánk megmentője.
Válasz Jóskabáttya #30753. hozzászólásáraAz algenerálisok az ispánok. Mi meg a jobbágyság. Nyugodtan nevezd nevén a dolgokat, és soha ne feledd, hogy CSAKAFIDESZ június 6-án!

Válasz Tom250 #30756. hozzászólásáraIgen volt januárban és tegnap utaltak.
Válasz Tom250 #30756. hozzászólásáraNálam volt, körbemérték a parcellát márciusban, azt is rosszul ... (tavaly volt kitűzve a kis mérnöki karók is ott vannak még.) Tegnap utaltak.
Válasz Tom250 #30756. hozzászólásáraNem volt!
Aki kapott AÖP-öt, volt előtte ellenőrzés is?
Válasz Tycke #30754. hozzászólásáraMinden jogosult megkapja a támogatást határidő előtt.

Ez tervezhető. A mi kormányunk a gazdákkal van. (vagy volt)?
Tegnapelőtt határozat (AÖP, szálas fehérje), tegnap zsé is. Úgy kellett már, mint egy falat kenyér. Felkészül az AKG és az ÖKO is remélem. Az államtitkár a múlt heti gazdafórumon azt ígérte, hogy április 20- tól elindul ezeknek a jogcímeknek is a kifizetése. Már akiknek végeztek az ellenőrzésével és határozatot is kapott. A többiek is megkapják május végéig elvileg. Mindenkinek kitartást még addig!
Válasz K__K #30734. hozzászólásáraVan az úgy hogy elmennek otthonról nekem is!
Tavaly csődbe ment a gazdasagunk, 21 ben 4 hónap covid korház, most se vagyok jó még xarnak se, szüleimet hazavágta. 22 ben kisűlt minden, és a megitélt kárenyhités 70%-at vissza tartotta, arra hivatkozva hogy a folyómenti parcelláim nagyon is jól viselték.
23 ról meg gondolom nem kell regényt írni. 20+20 ha árp és búza, akkora bukta volt. A kukoricát napraforgót 110 napra fizették ki.
Megkerestem akit lehetett, minden fórumon kértem a segítséget. Tudod mit mondott az algenerális? " sajnos olyan világot élünk amikor hetente szünnek meg családi gazdaságok,, sajnos ezt olyan stílusban, amit én nem tűrök senkitől. Így mióta kihúzták a tüdőmbő a csövet, néha így elgurúl a gyógyszer.
Válasz Koczka József #30751. hozzászólásáraMegnéztem,elolvastam köszönöm...
Válasz sarkozimajus15 #30746. hozzászólásáraHa vennéd a fáradságot és vissza olvasná, látnád hogy már egy páran meg írták.
Válasz Bigyófelügyelő #30748. hozzászólásáraHajdú-Bihar ugyanez !
Válasz sarkozimajus15 #30746. hozzászólására21 körüli van most, még 1-2 ezret hozzátesznek ha minden ellenőrzés lefutott. A szerdai kormányölésen dönthettek, hogy leállítanak beruházásokat, onnan lesz pénz. Egy hete voltunk ellenőrzésen akkor az ellenőrök azt mondták még a felével sem végeztek az AÖP-nek, június előtt ne számítsunk semmire. Ezt írhatták felül a kormányülésen......