Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Jules75 #29022. hozzászólására14 én szárzúzóztam egy parlagot, az isten hátamegett, lent az Ónodi vár alatt a Sajó parton, és ott rohangásztak fel alá a fehér vitarájukkal. Még sosem találkoztam velük azon a környéken, lefotózta a munkám, de velem nem akart beszélni, fotózta még a szomszédokat is, tarlókat, szántásokat is.
Elmentek, vusszajöttek, ezt kb 3x. Bevannak pörögve... a lóvét meg jegelik!
En is ideges vagyok , mert 3 hektár földem van nőként (tudom nem számít ) ????, de nagyon jó lenne ha megkapnám mert ebbol szeretném a vetőmagot megvenni és elvetni:/
Válasz Jules75 #29022. hozzászólásáraEz is milyen már. 2 táblát ellenőriznek a 12 ből. És csak 1 jogcímet. És semmire se fizet... nincs lóvé. Majd kapunk ha lesz
Válasz Aslan #29019. hozzászólásáraBAZ. Bőcs semmi, de Szomszédoknál Sajólád, Tiszalúc már néhányan megkapták.
De az ügyfél tájék.ban sincs semmi. Már nem is idegelem magam! Ez úgy is csak adható.....
Válasz Gofri #29021. hozzászólásáraÉn találkoztam az ellenőrökkel mikor mérték a területeimet. Megnyugtattak, hogy a nyár előtt ne nagyon várjak utalást.????
Szaktanácsadó: "ellenőrzés alatt vagy, a helyszini lement, beszéltem az osztályvezetővel, az adminisztratív részét januárban ellenőrzik, hamarabb nem jutnak oda. De amíg tart az ellenőrzés nem utalnak. Február-március leghamarabb." 12 táblából 2 ellenőríznek. És egyikre se fizetnek. Ez van. Türelem rózsát terem
Itt csak a 10 ha alattiak kaptak előleget és határozatot is.
Akinek 11 ha van, már az sem kapott semmit, nemhogy a nagyobbak.
Az ügyféltájékoztatási rendszerben senkinek nem jelenik meg a 2023 évi EK.
BAZ megye.
Szabolcsban élünk. Mi sem kaptunk még ma se semmit! Tavaly ilyenkor már 2részletbe megkaptuk! Remélem mihamarabb utalják! Az őszi betakarításhoz jól jönne!
Sziasztok!
Mi a tegnap délután kaptuk a határozatott és érkezett is 38.000/ ha, 10 ha alattiak vagyunk ,ezen felül kapunk még a vissza osztásnál is előleget? Köszönöm a választ
Válasz Zoli1437 #28999. hozzászólásáraÉs igy ,akkor a többi területre sem adják addig a támogatást? Én már két hónapja mondom a falugazdásznak ezt a problémát de semmit nem tett.
Válasz gyongyanita79 #28997. hozzászólásáraNálam tavaly hasonló levélnél az volt a probléma, hogy két egymás melletti területem térképen rossz helyen volt elválasztva. A szélébe belógott a másik terület csíkja. Korán korrigáltam, így nem volt probléma a támogatásnál.
Sziasztok.
Más ügy végett ma hívtam az ügyfélszolgálatot és ma senki ne várjon utalást , mert kedd meg csütörtökön utalnak csak . (Tavaly is hétfőn jött nekem na mindegy)
Válasz holovacssandor #28979. hozzászólásáraAnnyit szoktam kérdezni " ugye nem jehoha tanuiként tetszett megszületni? a válasz hmmm,esetleg megmondja ,hogy milyen vallású volt előtte, na tetszik látni az anyaszentegyházat nem kellett volna elhagyni! " és akkor elkullognak!
Akár pénz fel dobással , sorsolással, akárhogy. Még talán akkor is jobb irányba vinnék a világ sorsát a politikusok mint így.
De Én mondjam meg, hogy mi a megoldás?
Nem vagyok én olyan okos.
Ettől viszont még az is jobb ha az emberek nem választanak meg senkit. A világ akkor se állna meg.
Folyamatosan háború van a földön amióta a történelem során. Akkor jó vezetőket választanak? Ha azokat választanának nem lenne háború. Azt se tudnánk mi az.
Utópia....
Na tényleg be fejeztem. Megyek dolgozni amíg jó idő van
33530 hozzászólás
Mi minden évben az elsők között megkapjuk.Most semmi.Tartok tőle,hogy valamibe nagy hibát találtak,és megy az elutasítás.Nagyszerű!
Tehát a gazdák fele nem kap....köszönjük szépen!mindig tudtam hogy számíthatunk rájuk....
Válasz Jules75 #29022. hozzászólására14 én szárzúzóztam egy parlagot, az isten hátamegett, lent az Ónodi vár alatt a Sajó parton, és ott rohangásztak fel alá a fehér vitarájukkal. Még sosem találkoztam velük azon a környéken, lefotózta a munkám, de velem nem akart beszélni, fotózta még a szomszédokat is, tarlókat, szántásokat is.
Elmentek, vusszajöttek, ezt kb 3x. Bevannak pörögve... a lóvét meg jegelik!
En is ideges vagyok , mert 3 hektár földem van nőként (tudom nem számít ) ????, de nagyon jó lenne ha megkapnám mert ebbol szeretném a vetőmagot megvenni és elvetni:/
Válasz Jules75 #29022. hozzászólásáraEz is milyen már. 2 táblát ellenőriznek a 12 ből. És csak 1 jogcímet. És semmire se fizet... nincs lóvé. Majd kapunk ha lesz
Válasz Aslan #29019. hozzászólásáraBAZ. Bőcs semmi, de Szomszédoknál Sajólád, Tiszalúc már néhányan megkapták.
De az ügyfél tájék.ban sincs semmi. Már nem is idegelem magam! Ez úgy is csak adható.....
Akg-előleg mikor várható, esetleg kapott-e már valaki?
Nagy István nyilatkozta, hogy 155 ezer kérelem érkezett be, ebből 74.000 termelő kap előleget.
Válasz Gofri #29021. hozzászólásáraÉn találkoztam az ellenőrökkel mikor mérték a területeimet. Megnyugtattak, hogy a nyár előtt ne nagyon várjak utalást.????
Szaktanácsadó: "ellenőrzés alatt vagy, a helyszini lement, beszéltem az osztályvezetővel, az adminisztratív részét januárban ellenőrzik, hamarabb nem jutnak oda. De amíg tart az ellenőrzés nem utalnak. Február-március leghamarabb." 12 táblából 2 ellenőríznek. És egyikre se fizetnek. Ez van. Türelem rózsát terem
Válasz Aslan #29019. hozzászólására
Én 10 ha alatti "vagyok", de nem kaptam semmit.
Itt csak a 10 ha alattiak kaptak előleget és határozatot is.
Akinek 11 ha van, már az sem kapott semmit, nemhogy a nagyobbak.
Az ügyféltájékoztatási rendszerben senkinek nem jelenik meg a 2023 évi EK.
BAZ megye.
Szabolcsban élünk. Mi sem kaptunk még ma se semmit! Tavaly ilyenkor már 2részletbe megkaptuk! Remélem mihamarabb utalják! Az őszi betakarításhoz jól jönne!
Se határozat se pénz. Egyelőre....
No van még idő juni 30 ig
Hiszen ebben a rossz környezetben a gazdág segítése a legfontosabb....nem?????????????
Borsod-megye semmi.
Még a beadási kérelem sem jelent meg az Mvh oldalán.
Válasz thomas73 #29012. hozzászólásáraSziasztok,
Mi sem kaptunk még semmit....
Sziasztok! Bács-Kiskun megyeiek valaki kapott már határozatot egységes kérelem ről ? Köszönöm.
Válasz Korgpaa #29011. hozzászólásáraSzia!Én még se határozatot se pénzt nem kaptam....Békés megye....
Sziasztok.Békés megyeiek kapott már valaki támogatási pénzt utaltak ?Köszönöm.
Válasz e856161 #29009. hozzászólásáraMa napközben jött a tejhasznú támogatás
Ma kapott valaki utalást esetleg?
Válasz n.toth #28990. hozzászólásáraÈs pènz ?
Válasz tinca1231 #29004. hozzászólásárahttps://kap.mnvh.eu/news/2023-10-10/140239/kap-nemzeti-iranyito-hatosag-52023-sz-kozlemenye-egyes-kozvetlen-tamogatasok
Anyabirka támogatásról valaki tud valami infót? Köszi
Válasz e856161 #29003. hozzászólásáraÉn kaptam határozatot, a férjem utólag, de a pénz itt van!
Sziasztok!
Mi a tegnap délután kaptuk a határozatott és érkezett is 38.000/ ha, 10 ha alattiak vagyunk ,ezen felül kapunk még a vissza osztásnál is előleget? Köszönöm a választ
Válasz rezeda054 #29002. hozzászólására szia előtte kaptál határozatott?
Ma délután megérkezett az előleg 40 ezer/ ha.
Válasz gyongyanita79 #29000. hozzászólásáraTudni nem tudom. Csak egy vélemény, hogy előbb tisztázzák a dolgot.
Válasz Zoli1437 #28999. hozzászólásáraÉs igy ,akkor a többi területre sem adják addig a támogatást? Én már két hónapja mondom a falugazdásznak ezt a problémát de semmit nem tett.
Válasz gyongyanita79 #28997. hozzászólásáraNálam tavaly hasonló levélnél az volt a probléma, hogy két egymás melletti területem térképen rossz helyen volt elválasztva. A szélébe belógott a másik terület csíkja. Korán korrigáltam, így nem volt probléma a támogatásnál.
https://piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/nagyon-varjak-az-agrartamogatasokat-a-gazdalkodok.html?oldal=2
Sziasztok!
Nekem folyamatosan egy olyan levelet küldenek, hogy két kulturnövényzetem van,hol ott nincs.Most ez miatt kaphatok én támogatást?
Es megkérdezhetem hánykor jött a pénz jóváírás? Esetleg még várható ma akinek nem jött?
Válasz zeli39 #28992. hozzászólásáraelvileg 147 euro + az újraelosztó támogatás ami az első 10 hektárnál 80euro/ha utána 40 euro/ha
Ügyfélkapun semmi nincs még, levél se jött, csak pénz.
Üdv!
Ma érkezett előleg, kb. 40e/ha - Zala vármegye
Válasz Gatti #28987. hozzászólásáraÉs elvileg mennyi az alaptámogatás ?
Válasz wasabi #28985. hozzászólására szia előtte jött határozat?
Tejhasznúra jött határozat
Válasz wasabi #28985. hozzászólásáraSzia!
Határozatot kaptál előtte?
Válaszod előre is köszönöm!
Válasz bojoba #28971. hozzászólásáraNekem sincs semmi!
Nekem is ma jött, kb 40e/ha. Szombaton küldték ugyfelkapura a végzést.
Szia ügyfélkapun kaptál előtte valami határozatott
Egy fél órája utaltak kb 38000/h
Nekem ma meg is jött az előleg, csütörtökön jött a végzés.
Sziasztok.
Más ügy végett ma hívtam az ügyfélszolgálatot és ma senki ne várjon utalást , mert kedd meg csütörtökön utalnak csak . (Tavaly is hétfőn jött nekem na mindegy)
Válasz holovacssandor #28979. hozzászólásáraAnnyit szoktam kérdezni " ugye nem jehoha tanuiként tetszett megszületni? a válasz hmmm,esetleg megmondja ,hogy milyen vallású volt előtte, na tetszik látni az anyaszentegyházat nem kellett volna elhagyni! " és akkor elkullognak!
Válasz holovacssandor #28979. hozzászólására"Adódik a kérdés, hogy ha nem így választanánk vezetőket, ahogy most, akkor hogy?"
Akár pénz fel dobással , sorsolással, akárhogy. Még talán akkor is jobb irányba vinnék a világ sorsát a politikusok mint így.
De Én mondjam meg, hogy mi a megoldás?
Nem vagyok én olyan okos.
Ettől viszont még az is jobb ha az emberek nem választanak meg senkit. A világ akkor se állna meg.
Folyamatosan háború van a földön amióta a történelem során. Akkor jó vezetőket választanak? Ha azokat választanának nem lenne háború. Azt se tudnánk mi az.
Utópia....
Na tényleg be fejeztem. Megyek dolgozni amíg jó idő van