Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1347. hozzászólásra
Nem akarlak elkeseríteni de egy ismerősöm ma panaszkodott rosszat álmodott amiben az apja le akarta cserélni a claas kombájnját egy deutz-ra
MELLesleg mindenki csak a vasakat meri ide berakni?
Husokat kifog???
Azanyátok úristenit minden a dudákat lestétek, lefigyeltük ám, meg taperoltatok mint a kiéhezettek.....azt nem meri senki mi??????
Melcsi! Köszönjük szépen az ajándékokat, és a szives vendéglátást. Jó volt veletek fórumozókkal, találkozni és beszélgetni. Remélem bábolnán, vagy vásárhelyen ismét találkozunk!
A tömeg annyira nem volt vészes.Mi 15:47 kor jöttünk ki,10 perc volt mire kiértünk a kerepesire, de azon kívül semmi probléma nem volt.Nekem tetszett az idei kiállítás.
Bent volt tömeg 13 környékén, de az ismerős kereskedők azt mondták, hogy a szombat az nyugis az előző napokhoz képest, kint a parkolóban sem volt nyomorgás pedig szinte a bejárat szájában álltam meg az autóval!!
áldom az eget hogy korán reggel mentünk és dél elött 12 ora elött eljöttünk mert kifelé olyan tömeg volt már hogy lélegezni nem lehetett eszméletlen volt
meglestünk mindent de nem volt nagy durranás ....
persze ha sok pénzel a zsebbe mentünk volna akkor mindjárt teccett volna is a dolog
Ha a szomszéd lovát kopaszra borotválták volna még az is külömb lett volna!!!! Ez a p..csa gizda gebe volt!! Az Axiál fenti pultosa az a kis fekete hajú, na az igen az már valami, ki látta ki volt fent üdítőzni ????
Hát az én tegnapi elméletem rendesen bebukott!
Annyian voltak, egymást érték az emberek, úgy látszik ebben az esős időben ez tünt mindenki számára a legjobb elfoglaltságnak. Szerdán sokkal jobban el lehetett beszélgetni bárkivel, most meg úgy kellett levadászni valakit, hogy mondjon már egy pár szót. Mindenesetre azért sikerült bejárni az összes csarnokot, és még Bálint gazdával is sikerült talalálkoznunk!
Meg is jöttem.Szerintem nagyon jó volt!!Be akartam menni a fórumtalálkozóraCsak mikor meg kérdeztem a hölgyet azt mondta Ö ott Melcsi Inamba szált a bátorságSe öt se mást nem ismertem.Meg a család már nyűglődött.Majd legközelebb nem viszem magammal őket.
3948 hozzászólás
Válasz #1347. hozzászólásra
Nem akarlak elkeseríteni de egy ismerősöm ma panaszkodott rosszat álmodott amiben az apja le akarta cserélni a claas kombájnját egy deutz-ra
Válasz #1345. hozzászólásra
Tetszik a felírat.
Válasz #1342. hozzászólásra
Még szerencse.....
A vágóasztal magyar békés megyében készül.[kep1]
A vágóasztal magyar békés megyében készül.
Válasz #1341. hozzászólásra
Láttuk öket nem is tetszett az asszonynak.
Válasz #1335. hozzászólásra
Silicon+kollagén.
Nem voltak szépek...kéne a tökömnek az ilyen némber.
Azért exponáltunk párat,de tényleg csak az íze kevéért.
Válasz #1337. hozzászólásra
Hát remélem hogy nem ilyet, vagy olyat mint a házasodna a gazdiból a "libát" aki a libát hattyúnak nézte!!!
Válasz #1319. hozzászólásra
Persze , mert fogadjunk , hogy ti is a Busz sávba mentetek végig...
Válasz #1336. hozzászólásra
Ne morogj
Lehet a fickóid olyat hoznak majd haza hogy huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......-------------------------
Válasz #1333. hozzászólásra
Nekem nem elhiheted, gizda gebe nem az esetem, ja meg csúnya is mint a második világháború!!
MELLesleg mindenki csak a vasakat meri ide berakni?
Husokat kifog???
Azanyátok úristenit minden a dudákat lestétek, lefigyeltük ám, meg taperoltatok mint a kiéhezettek.....azt nem meri senki mi??????
Válasz #1333. hozzászólásra
Mennyit ittál aznap?
2 dudája volt 1 !!! csajnak.
Tehát ismételjük meg szipen
1 csaj 2 dudával volt ott...
Válasz #1330. hozzászólásra
Nem tudom kiknek csurgott a nyáluk a dorkeres csajokra
néhány Agroinformos kép
Válasz #1326. hozzászólásra
Éhes disznó "makkal" állmodik!!
Válasz #1328. hozzászólásra
Vagy csak jól álcázták magukat.
Válasz #1327. hozzászólásra
...mi almát hoztunk haza a középső gyermeknek,ha nem is erről a fáról,vagy ki tudja,midenesetre ott kígyóval nem találkoztam.
Válasz #1326. hozzászólásra
Vásárfia??
Válasz #1257. hozzászólásra
Hölgyeim!!
Kárpótlásul.....
Válasz #1322. hozzászólásra
De oda még a génmanipulált is kevés lenne, exta dózis hormonnal kezelve!!!!
Melcsi! Köszönjük szépen az ajándékokat, és a szives vendéglátást. Jó volt veletek fórumozókkal, találkozni és beszélgetni. Remélem bábolnán, vagy vásárhelyen ismét találkozunk!
Válasz #1298. hozzászólásra
41-et mondtak.
Minden silosgödröt megszoktak tölteni,csak az a kérdés van-e hozzá elég kukorica
Válasz #1320. hozzászólásra
Hát a "silógödörre" nem lennék kíváncsi!!!!
Válasz #1317. hozzászólásra
Neked a pofon jut eszedbe?
A tömeg annyira nem volt vészes.Mi 15:47 kor jöttünk ki,10 perc volt mire kiértünk a kerepesire, de azon kívül semmi probléma nem volt.Nekem tetszett az idei kiállítás.
Válasz #1315. hozzászólásra
Bent volt tömeg 13 környékén, de az ismerős kereskedők azt mondták, hogy a szombat az nyugis az előző napokhoz képest, kint a parkolóban sem volt nyomorgás pedig szinte a bejárat szájában álltam meg az autóval!!
Válasz #1316. hozzászólásra
Szent isten, ezt a bálnát hol találtad???????????? Hát ettől nem kéne pofont kapni!!!
Moderálási elveink miatt törölve.
BNC (4849)
2013-02-03 14:38:28
Válasz #1314. hozzászólásra
Azért 13 óra után már nagy lökdösődés volt
Válasz #1313. hozzászólásra
Ma semmi dudó nem volt, ki lehetett jönni rendesen!!
áldom az eget hogy korán reggel mentünk és dél elött 12 ora elött eljöttünk mert kifelé olyan tömeg volt már hogy lélegezni nem lehetett eszméletlen volt
meglestünk mindent de nem volt nagy durranás ....
persze ha sok pénzel a zsebbe mentünk volna akkor mindjárt teccett volna is a dolog
Melcsinek pedig mindent köszönünk
Válasz #1308. hozzászólásra
Nagyon édes!!!
Válasz #1306. hozzászólásra
Micsoda kislegény!!!
Válasz #1309. hozzászólásra
A munka, becsület!
Majd később választhat, de addig...
Válasz #1308. hozzászólásra
Szegény gyereket már most dolgoztatod, mi lesz később????
Örülök hogy találkoztunk az az idén is!
Gratulálok az Agroinformos hölgyeknek.Nagyon csinosak voltak!!!
Szia Meli,Bence.
Köszönöm szépen a gyermek nevében is,ezt a hasznos munkagépet....öröm,és boldogság.
Válasz #1299. hozzászólásra
Ha a szomszéd lovát kopaszra borotválták volna még az is külömb lett volna!!!! Ez a p..csa gizda gebe volt!! Az Axiál fenti pultosa az a kis fekete hajú, na az igen az már valami, ki látta ki volt fent üdítőzni ????
Válasz #1303. hozzászólásra
Ott volt, még az IKR-es is csak még ruhában!
Válasz #1297. hozzászólásra
Ma már nem állították ki. Biztos leeresztett.
Válasz #1301. hozzászólásra
Hát az én tegnapi elméletem rendesen bebukott!
Annyian voltak, egymást érték az emberek, úgy látszik ebben az esős időben ez tünt mindenki számára a legjobb elfoglaltságnak. Szerdán sokkal jobban el lehetett beszélgetni bárkivel, most meg úgy kellett levadászni valakit, hogy mondjon már egy pár szót. Mindenesetre azért sikerült bejárni az összes csarnokot, és még Bálint gazdával is sikerült talalálkoznunk!
Meg is jöttem.Szerintem nagyon jó volt!!Be akartam menni a fórumtalálkozóraCsak mikor meg kérdeztem a hölgyet azt mondta Ö ott Melcsi Inamba szált a bátorságSe öt se mást nem ismertem.Meg a család már nyűglődött.Majd legközelebb nem viszem magammal őket.
Válasz #1297. hozzászólásra
na végre valaki akinek jó a szeme,már azthitem az egész fórum erre a szilikonos gebére gerjed