Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egyszerű kérdésre egyszerű válaszok. Itt alapvetően a nagyságrend belövése lehet a cél. Nyilván, aki komolyabban érdeklődik, az leül a kereskedővel, és akkor kiderül mennyi is az annyi.
Hát jah, lehet azzal többen eljátszanának Egyébként brutális vasdarab így első ránézésre is elfogadtam volna, csak ha abban az agyban valami meghülyül akkor elég pénzes. De ha annyiért ellehetne hozni mint amit Bence mond, akkor jó vétel lehet, de itthon nincs az az isten, hogy 10 milla alatt megússza valaki...
Mégcsakhogy a szárnyak nyitását, de még a szárnyak biztosítását is arról a vezérlő panelről oldották meg. Az jutott eszembe, hogy inkább tettek volna ahelyett egy Playstation kontrollert A mai feltörekvő generációnak az lehet jobban kezelhető lenne!
Van azon a gépen még pár érdekesség :D pl a kormányzott fékezett hátsó híd paralel felfüggesztéssel húzott hidraulikával.
Hannoverbe vakartuk a fejünk, hogy mi a retek értelme, aztán egyszercsak mondták hogy jónapotsegíthetek...
asszem 6 milláért kelt el. Többe van a vezérlés...
Akpil tárcsa. 1 hidraulika kör kellett hozzá ha jól láttam Volt rajta egy elektromos kapcsolótábla, amivel a gépből lehetett szabályozni hogy mit csináljon az az 1 kör. lapok szögét állította, mélységet állított róla, szárnyakat arról lehetett csukni...stb. mindent elektromos szelepekkel oldottak meg rajta. Elég komoly szerkezet.
Szeretem ezeket a számokat, mert specifikáció nélkül nagyjából semmit nem jelentenek (sajnos). A "legbutább" és "legokosabb" szint között kb. 2x-es szorzó is lehet, szóval...
pl. (ha azóta nem változtatták meg, akkor) a kités alap 5M, a széria lehetőségeihez képes eléggé jól felszerelt, közel csúcskivitel.
Más: az 5M fiatalabb mint az 5R, és a méretükön kívül túl sok köze nincs egymáshoz a két gépnek. (bővebb műszaki tartalmakról inkább a JD-osban ;)
Hú erre a tárcsára emlékszem, nagyon odavert! Nincs az a traktor, amin annyi hidraulika kör lenne, mint amennyi ehhez a tárcsához kellene. Mondhatni már-már túl volt bonyolítva.
Válasz #738. hozzászólásra
Dehhogy is!!!!
nem lettem az.Minek mennék ha ők úgyis oda jöttek!Ráadásul a Svájciak is jöttek.Legalább volt kivel németül csacsogni!
Mi az5100ast néztük. az 100 lovas. Súlya sem rossz. Igaz talán nem olyan testes mint a ferga azt hiszem dimenziókra ez egy kicsit kisebb. Apámmal álltunk mellette és egyszerre mondtuk ki hogy kéne. De nem az R hanem az M. Lehet hogy régebbi konstrukció de a célnak még majdnem sok is.
Pedig itt aztán nincsen kompromisszum helló!
Nálatok a zsíros jaóóó fődön jó a fendt de a mocsokba ezvaló!
Egy 380-as kicsit elfogadnék igaz már nemvolna eszköz utána, jöhetne egy jd diskripper is rögvest csak azt húzná hehe
3952 hozzászólás
Válasz #751. hozzászólásra
Hát ha jól emlékszem ODISYS
Válasz #739. hozzászólásra
Akkor melyik?
Válasz #742. hozzászólásra
Egyszerű kérdésre egyszerű válaszok. Itt alapvetően a nagyságrend belövése lehet a cél. Nyilván, aki komolyabban érdeklődik, az leül a kereskedővel, és akkor kiderül mennyi is az annyi.
Válasz #747. hozzászólásra
Hát jah, lehet azzal többen eljátszanának Egyébként brutális vasdarab így első ránézésre is elfogadtam volna, csak ha abban az agyban valami meghülyül akkor elég pénzes. De ha annyiért ellehetne hozni mint amit Bence mond, akkor jó vétel lehet, de itthon nincs az az isten, hogy 10 milla alatt megússza valaki...
Válasz #745. hozzászólásra
Na és mi értelme van a kormányzott hátsóhídnak? Nem olyan hosszú ez, mint egy rázógép
Válasz #744. hozzászólásra
Mégcsakhogy a szárnyak nyitását, de még a szárnyak biztosítását is arról a vezérlő panelről oldották meg. Az jutott eszembe, hogy inkább tettek volna ahelyett egy Playstation kontrollert A mai feltörekvő generációnak az lehet jobban kezelhető lenne!
Válasz #745. hozzászólásra
6 milla? Kinézetre két 8 számjegyet mondtam volna.
Válasz #744. hozzászólásra
Van azon a gépen még pár érdekesség :D pl a kormányzott fékezett hátsó híd paralel felfüggesztéssel húzott hidraulikával.
Hannoverbe vakartuk a fejünk, hogy mi a retek értelme, aztán egyszercsak mondták hogy jónapotsegíthetek...
asszem 6 milláért kelt el. Többe van a vezérlés...
Válasz #741. hozzászólásra
Akpil tárcsa. 1 hidraulika kör kellett hozzá ha jól láttam Volt rajta egy elektromos kapcsolótábla, amivel a gépből lehetett szabályozni hogy mit csináljon az az 1 kör. lapok szögét állította, mélységet állított róla, szárnyakat arról lehetett csukni...stb. mindent elektromos szelepekkel oldottak meg rajta. Elég komoly szerkezet.
Válasz #742. hozzászólásra
Hát igen!
Számokat számokkal,felszereltséget felszereltséggel kell összehasonlítani.Utána jöhet az egyéb szolgáltatás.
Szeretem ezeket a számokat, mert specifikáció nélkül nagyjából semmit nem jelentenek (sajnos). A "legbutább" és "legokosabb" szint között kb. 2x-es szorzó is lehet, szóval...
pl. (ha azóta nem változtatták meg, akkor) a kités alap 5M, a széria lehetőségeihez képes eléggé jól felszerelt, közel csúcskivitel.
Más: az 5M fiatalabb mint az 5R, és a méretükön kívül túl sok köze nincs egymáshoz a két gépnek. (bővebb műszaki tartalmakról inkább a JD-osban ;)
Válasz #694. hozzászólásra
Hú erre a tárcsára emlékszem, nagyon odavert! Nincs az a traktor, amin annyi hidraulika kör lenne, mint amennyi ehhez a tárcsához kellene. Mondhatni már-már túl volt bonyolítva.
Dehhogy is!!!!
nem lettem az.Minek mennék ha ők úgyis oda jöttek!Ráadásul a Svájciak is jöttek.Legalább volt kivel németül csacsogni!
Az nem a kite standja volt
Válasz #735. hozzászólásra
Mi a fene,kités lettél???
Válasz #735. hozzászólásra
Ott is, csak kicsit remeg a kezem és a többi kép elég ramaty lett. Meg a gépem sem az igazi
Válasz #730. hozzászólásra
a prémium?
Válasz #698. hozzászólásra
Látom nálunk is kattogott a géped!!!
Válasz #733. hozzászólásra
az a premium
Válasz #731. hozzászólásra
nekünk 105.000 eurot mondtak kitések pesten...
Válasz #728. hozzászólásra
2.5 MTZ sőt ha elég a 820.4-es akkor 2.66
6930 - 76.000juró
Válasz #726. hozzászólásra
én a gál emberét kérdeztem a JD 6230as áráról 63eEur
Válasz #727. hozzászólásra
elég sok az biztos,
(gyere már picit skype-ra)
Válasz #727. hozzászólásra
Csak szeretnél 45000 eur-ért 3 db mtz-t.
Válasz #726. hozzászólásra
az 3 db. 892-es mtz ára.....kicsit sok
Válasz #724. hozzászólásra
Ja, a KITE meg 45.000 eurót.
Válasz #712. hozzászólásra
Mi az5100ast néztük. az 100 lovas. Súlya sem rossz. Igaz talán nem olyan testes mint a ferga azt hiszem dimenziókra ez egy kicsit kisebb. Apámmal álltunk mellette és egyszerre mondtuk ki hogy kéne. De nem az R hanem az M. Lehet hogy régebbi konstrukció de a célnak még majdnem sok is.
Az 5090M-re az Odysis kb. 11 milliót mondott.
Válasz #722. hozzászólásra
R az már commonrail motoros. Ez biztos.
Válasz #711. hozzászólásra
Mi a különbség az m és az r között?
Válasz #720. hozzászólásra
Ti lejjebb vagytok mint mi.
Válasz #719. hozzászólásra
annyi neistom mikor lehetett---
nekünk megfelel a 14 is hehe
Válasz #718. hozzászólásra
18
Válasz #715. hozzászólásra
hány fok vót nézted?
5090m-et mi is kb ennyiért vettük 4ápolókerékkel pont 1 éve.
Válasz #715. hozzászólásra
háthonne
Válasz #714. hozzászólásra
azértmondom hogy sok, mert 2éve 43-ért farolt ide az 5455 ami egy kicsit odabax ezeknek akármiről is legyen szó!
jó 50et akarnak most aha
5 éve 43é farolt ide a 90eske
Válasz #708. hozzászólásra
meg a fralazra repülne kettő darab kés rögtön plusszba azis elmenne mögötte
Válasz #709. hozzászólásra
90 lovas nem?
Válasz #704. hozzászólásra
5090m ~12,5
5090r ~15-16 között.
szóval olcsók!
Válasz #708. hozzászólásra
Pedig itt aztán nincsen kompromisszum helló!
Nálatok a zsíros jaóóó fődön jó a fendt de a mocsokba ezvaló!
Egy 380-as kicsit elfogadnék igaz már nemvolna eszköz utána, jöhetne egy jd diskripper is rögvest csak azt húzná hehe
Válasz #707. hozzászólásra
Mi benne a kicsi?
Válasz #705. hozzászólásra
kőne szasza?
ránemengednik ilyet a födekre ha 10000 lenne se
Válasz #702. hozzászólásra
Egy 5400-es traktorral sokkal jobban járnátok mint ezekkel a kicsikkel!!!
Válasz #698. hozzászólásra
a nők már rohadtul unhatják ahogy a csernozjomi apjuk a kucsmába 3 órája alkuba van-----
Válasz #692. hozzászólásra
Ez betyár!
A többi csak vakaró...
Válasz #702. hozzászólásra
90eskéért mennyit van pofájuk elkérni?
Válasz #694. hozzászólásra
Ezt az Akpil tárcsát nézegettem,nagyon túl van bonyolítva.