Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraA legtöbb kiállítónak ez nem a helyben eladásról szól. Inkább az a lényeg, hogy akik betévednek a standra érdeklődni, azt később megtalálják és későbbiekben legyen belőle üzlet. Nagyjából a következő fél évet igyekszik minden gépes megalapozni.
Válasz MZ79 #3743. hozzászólásáraDurván vizezett forraltbor, romlott sülthús... csoportos rókavadászat a pavilonok mögött ...
Én nem is merek ott fogyasztani.
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraSoha nem volt olcsó, pofátlan helypénzeket kérnek. Akkora lenyúlások átverések vannak. Van pár új létesítmèny, de elvileg tízmilliárdokba került
Olyan árakon volt az étel-ital is, hogy inkább foglaltunk helyet a trófeába, és úgy jöttünk el a vacsiról, mint 4 lufi
Válasz .MAN. #3734. hozzászólásáraÁgvágókat egyre gyakrabban látok teleszkópos rakodókon. De tény amit meg akart nézni az ember, mindenről egyből tudott tárgyalni. Egy volt a baj, a masárak "szépen" felmentek. Meg nem lenne annyi pénz, amit nem lem lehetne elkölteni gépekre....
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraEz egy nagyon drága reklám, főleg a nagyoknak illik ott lenni mindig, nyilván a presztízsről szól többnyire, mintsem arról, hogy azonban nyomban megtérülő beruházásként tekintsenek rá.
Válasz ..,-:) #3733. hozzászólásáraRemélem tönkre megy aki az egész cirkuszt csinálja. Már pofátlanság volt amit csinálnak. Az ország legdrágább vendéglátó ipari egységei működtek ott a helypénzek miatt. Egyik nagy gépkereskedő mondta, hogy helypénznek megfelelő értékű gépet nem adtak el helyszínen, nemhogy annyit hogy nullában legyenek.
Egyébként állítólag tegnap kicsit többen voltak, mint tegnapelőtt. De nem kellett kiabálni, hogy halljuk egymás hangját. 8 éve járok kiállítóként és kb 15 éve látogatóként.
Na ez az elmúlt 15 év leggyatrább AgromashExpo-ja.
De ahogy mondják: van idő mindenkivel foglalkozni.
Válasz MZ79 #3732. hozzászólásáraNagyon nem jönnek a tömeggel felrakott képek, meg a hírekben is nagy a csönd………szóval nulla lehet.
Nem baj, legalább volt egy “sikeres” vadászkiállítás, ahova mindenki bemehetett védettség hiányában is…..bravó……azért toljuk be most már a 4.-et is, mert jajajjjjjjj,jujjuujjjjjj…..
Egy nap alatt kényelmesen megnézhető. Parkolás mindenhol 5000 ft, kicsit lehúzós. De nem volt dugó, mint régen, meg vendég sem annyi... Étel, ital ára az egekben
Beváltás a https://hungexpo.hu/meghivo/ oldalon, légyszi jelezd ha valamelyiket felhasználtad, hogy a másik már ne próbálja.
Egyébként az EXPO előtti út nincs lezárva, és a 2 oltásos védettségit elfogadják. Látogatóból kevesebb van azért mint 2 éve, ami talán nem is baj, mi is ráérősebben tudunk foglalkozni pl. egy-egy ügyféllel, nincs az a "futószalag" érzés, hogy ő érdeklődőként (teljesen jogosan) mindent meg szeretne tudni, de közben már 4-en állnak még sorba.
Válasz Szakács Zoltán_77442 #3717. hozzászólásáraSzerintem tuti, mert elvileg csak február 15től lesz csak úgy. Akkor szerintem még fele annyian sem lennének, mint most. Több lenne a kiállító, mint a vendég.
Válasz .MAN. #3703. hozzászólásáraMelyik kiállítónál keszel?
Nèztem én is, ha nincs ingyen jegyed, akkor ha jól tudom 3500 a napijegy. Lenne fele, mert nincs agrárgépshow. Meg persze a kártyacirkusz.... Nekem is meg kellene pár dolgot néznem. Januárban én is rendeltem 2 munkagépet, meg rtk-t fejlesztek az egyik trakira. Meg ki tudja, hátha van még jó üzlet
Tisztelt érdeklődők aki menniakar dugóbabakerülni? És sokalja a parkolást!
Alternativba gps! Bánya utca 10!
Környéken keressen parkolót!
Utána gps gyalogosraváltani!
Válasz fexco #3707. hozzászólásáraAz első munkahelyem székhelye Csepel volt, ha meg nem volt vidéki munka, jártam a nagyvárosi munkákat, na én ott utáltam meg igazán.
Meg volt ott lakó csajom is, szerencsére csak volt...
Mostmár csak évente 1- max 2x megyek a nagybani mellé, épp elég az is.
Válasz Gumóka #3706. hozzászólásáraa teknikát azért megkell sasóni,tapogatni....
összeségében nekem nincs bp vel problémám----legjobb,legnagyobb bulik ott voltak--a parádék-na olyan többet nem lesz.azt csak az tudja,aki volt legalább 1en.
cirkusz,állatkert:kb 1óra körbejárás a köruton,hogy parkolni letudjunk.stb...viszont igy utólag mindig aztmondjuk,hogy megérte,mert tök jó az egész.
ami nekem totál betett:az tavaly a omék:nemparkolhattunk le a hungexpónál....
Válasz Berkó_ #3702. hozzászólásáraHa igaz, amit a kollégák mondanak, akkor nagy varázslatot nem csináltál, mert állítólag ma sem volt sokkal több látogató
3952 hozzászólás
Válasz RARGAkèny #3737. hozzászólásáraMond azt, hogy tavalyi !!!!!
Válasz .MAN. #3748. hozzászólásáraxy kft két robi kapával meg egy háti permetezővel nem fog tömegeket vonzani. Jó nagy öngólt lőtt a rendező...
Válasz .MAN. #3748. hozzászólásáraNa jó de ez nem ér több száz milliót. Vannak határok amíg ez megéri.
Válasz Derby-Túr Kft. #3720. hozzászólásáraKöszönjük a felajánlást! Nem sok kiállító vagy résztvevő tesz hasonlót. Jó látni,hogy van még aki foglalkozik a kicsikkel is.
Jó lett volna elmenni, de engem most ért utol a kórság, úgyhogy karantén.
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraA legtöbb kiállítónak ez nem a helyben eladásról szól. Inkább az a lényeg, hogy akik betévednek a standra érdeklődni, azt később megtalálják és későbbiekben legyen belőle üzlet. Nagyjából a következő fél évet igyekszik minden gépes megalapozni.
Válasz Bárány #3746. hozzászólásáraBár igazából Magyarországon csak egy nagy van.
Válasz Háromágú villa #3739. hozzászólásáraPont a nagyok tehetik meg leginkább, hogy távol maradjanak.
Válasz Drisa #3742. hozzászólásáraCsányi, Harsányi, Babis szerintem nem sokat szokott gondolkodni.
Válasz MZ79 #3743. hozzászólásáraDurván vizezett forraltbor, romlott sülthús... csoportos rókavadászat a pavilonok mögött ...
Én nem is merek ott fogyasztani.
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraSoha nem volt olcsó, pofátlan helypénzeket kérnek. Akkora lenyúlások átverések vannak. Van pár új létesítmèny, de elvileg tízmilliárdokba került
Olyan árakon volt az étel-ital is, hogy inkább foglaltunk helyet a trófeába, és úgy jöttünk el a vacsiról, mint 4 lufi
Válasz Háromágú villa #3739. hozzászólásáraNa jó de vannak határok, egy bizonyos összeg felett már ostobaság befizetni csakhogy ott legyen.
Válasz .MAN. #3734. hozzászólásáraÁgvágókat egyre gyakrabban látok teleszkópos rakodókon. De tény amit meg akart nézni az ember, mindenről egyből tudott tárgyalni. Egy volt a baj, a masárak "szépen" felmentek. Meg nem lenne annyi pénz, amit nem lem lehetne elkölteni gépekre....
Válasz RARGAkèny #3737. hozzászólásáraVan a képen pár cég aki nincs is a listán. Hogy van ez? Magyarázd már el!
Válasz Drisa #3736. hozzászólásáraEz egy nagyon drága reklám, főleg a nagyoknak illik ott lenni mindig, nyilván a presztízsről szól többnyire, mintsem arról, hogy azonban nyomban megtérülő beruházásként tekintsenek rá.
Válasz RARGAkèny #3737. hozzászólásáraEz se idei fotó
Válasz ..,-:) #3733. hozzászólásáraTolonganak a gazdák mint látható
Válasz ..,-:) #3733. hozzászólásáraRemélem tönkre megy aki az egész cirkuszt csinálja. Már pofátlanság volt amit csinálnak. Az ország legdrágább vendéglátó ipari egységei működtek ott a helypénzek miatt. Egyik nagy gépkereskedő mondta, hogy helypénznek megfelelő értékű gépet nem adtak el helyszínen, nemhogy annyit hogy nullában legyenek.
Válasz ..,-:) #3733. hozzászólásáraMinimális a mozgás. A videósok nyugodtan tudnak úgy forgatni, hogy senki nem megy át a kamera előtt
Válasz MZ79 #3716. hozzászólásáraÉn az adapterekkel foglalkozok csak. Ágvágók, seprőgépek, kanalak, villák, kerékszerelők ilyesmik.
Egyébként állítólag tegnap kicsit többen voltak, mint tegnapelőtt. De nem kellett kiabálni, hogy halljuk egymás hangját. 8 éve járok kiállítóként és kb 15 éve látogatóként.
Na ez az elmúlt 15 év leggyatrább AgromashExpo-ja.
De ahogy mondják: van idő mindenkivel foglalkozni.
Válasz MZ79 #3732. hozzászólásáraNagyon nem jönnek a tömeggel felrakott képek, meg a hírekben is nagy a csönd………szóval nulla lehet.
Nem baj, legalább volt egy “sikeres” vadászkiállítás, ahova mindenki bemehetett védettség hiányában is…..bravó……azért toljuk be most már a 4.-et is, mert jajajjjjjjj,jujjuujjjjjj…..
Egy nap alatt kényelmesen megnézhető. Parkolás mindenhol 5000 ft, kicsit lehúzós. De nem volt dugó, mint régen, meg vendég sem annyi... Étel, ital ára az egekben
L1607119E782 és a 4A8 végződésűt elvittem. Köszi!
Megkaptuk a visszaigazolást a jegyekről, köszönjük szépen.
Az L160718C3537 és a
L160717F97FF Számot lefoglaltam.
Válasz Derby-Túr Kft. #3720. hozzászólására3. 4. 5. 6. kódot elhasználtuk. Köszönjük szépen!
Válasz Derby-Túr Kft. #3720. hozzászólásáraKöszönöm!
Közepéről választottam kettőt
L160712EF960
L160713866DA
Válasz trikolor5 #3705. hozzászólásáraNincs kiállítva Armatrac, az AgroBörze FOP kft sem állított ki.
Válasz Bobo77 #3724. hozzászólásáraköszi már megleltem
Válasz lala #3723. hozzászólásáraFelső
vonattal menve kőbánya alsót vagy felsőt kell választani?
Válasz Derby-Túr Kft. #3720. hozzászólásáraElsö kettöt vittem. Köszönöm!
Válasz Derby-Túr Kft. #3720. hozzászólásáraKöszönjük! Én a sor utolsóját vinném!(L1607191D9B3) Köszönöm!
Maradt ki még pár ingyenes jegyünk amit nem használtak fel, ha valaki jönne nyugodtan vigyétek:
L16070553A37
L16070663F80
L1607071557B
L160708A79AA
L160709968B1
L160710F9490
L1607119E782
L160712EF960
L160713866DA
L160714C04A8
L160715147CF
L1607164190A
L160717F97FF
L160718C3537
L1607191D9B3
Beváltás a https://hungexpo.hu/meghivo/ oldalon, légyszi jelezd ha valamelyiket felhasználtad, hogy a másik már ne próbálja.
Egyébként az EXPO előtti út nincs lezárva, és a 2 oltásos védettségit elfogadják. Látogatóból kevesebb van azért mint 2 éve, ami talán nem is baj, mi is ráérősebben tudunk foglalkozni pl. egy-egy ügyféllel, nincs az a "futószalag" érzés, hogy ő érdeklődőként (teljesen jogosan) mindent meg szeretne tudni, de közben már 4-en állnak még sorba.
Köszi
Válasz Szakács Zoltán_77442 #3717. hozzászólásáraSzerintem tuti, mert elvileg csak február 15től lesz csak úgy. Akkor szerintem még fele annyian sem lennének, mint most. Több lenne a kiállító, mint a vendég.
Sziasztok, meg tudja mondani valaki, hogy a 2 oltásos védettségit is elfogadják, vagy csak a háromoltásossal lehehet bemenni? Köszönöm a választ
Válasz .MAN. #3715. hozzászólásáraA képeket nézve elég szellős. Pótot tavaly vettem újat, igaz 20 tonnás Joskint, de mindig látok valami jó dolgot
Válasz Dvili #3714. hozzászólásáraLassan kiállító sem lesz
Válasz .MAN. #3713. hozzászólására6000 ért nem csoda ha senki sincs
Válasz MZ79 #3711. hozzászólásáraFliegl. De van egy érzésem, hogy lesz időm körülnézni.
Válasz Bobo77 #3709. hozzászólásáraKb.
A kiállítók egy része már unta a másikat nap végére, elfogyott a beszédtéma.
Válasz .MAN. #3703. hozzászólásáraMelyik kiállítónál keszel?
Nèztem én is, ha nincs ingyen jegyed, akkor ha jól tudom 3500 a napijegy. Lenne fele, mert nincs agrárgépshow. Meg persze a kártyacirkusz.... Nekem is meg kellene pár dolgot néznem. Januárban én is rendeltem 2 munkagépet, meg rtk-t fejlesztek az egyik trakira. Meg ki tudja, hátha van még jó üzlet
Tisztelt érdeklődők aki menniakar dugóbabakerülni? És sokalja a parkolást!
Alternativba gps! Bánya utca 10!
Környéken keressen parkolót!
Utána gps gyalogosraváltani!
Válasz .MAN. #3703. hozzászólásáraLézengtek az emberek! ????
Válasz fexco #3707. hozzászólásáraAz első munkahelyem székhelye Csepel volt, ha meg nem volt vidéki munka, jártam a nagyvárosi munkákat, na én ott utáltam meg igazán.
Meg volt ott lakó csajom is, szerencsére csak volt...
Mostmár csak évente 1- max 2x megyek a nagybani mellé, épp elég az is.
Mindegy mivel, de kerülöm, ahogy lehet.
Válasz Gumóka #3706. hozzászólásáraa teknikát azért megkell sasóni,tapogatni....
összeségében nekem nincs bp vel problémám----legjobb,legnagyobb bulik ott voltak--a parádék-na olyan többet nem lesz.azt csak az tudja,aki volt legalább 1en.
cirkusz,állatkert:kb 1óra körbejárás a köruton,hogy parkolni letudjunk.stb...viszont igy utólag mindig aztmondjuk,hogy megérte,mert tök jó az egész.
ami nekem totál betett:az tavaly a omék:nemparkolhattunk le a hungexpónál....
Válasz fexco #3704. hozzászólásáraNekem ezek a nagyfalusi projektek sose adták.
Inkább egy jó vidéki, ahol megkoptatják a festéket is a gépeken, aki potenciális vevő(jelölt) neki az éri a legtöbbet.
Bár nekem évek óta kimaradtak ezek a rendezvények, meg én is nem is tudok új gépet venni, de nézelődni, ötletelni jó, mit koppintsak.
Bp-t meg egyébként is rühellem, ha van kiállítás, ha nincs...
Válasz VW passat #3696. hozzászólásáraDettó, én is főleg az armatrac miatt mentem volna.
majd ha ingyenes lesz a belépő,meg a parkolás is,akkor talán megyünk!!!!
Válasz Berkó_ #3702. hozzászólásáraHa igaz, amit a kollégák mondanak, akkor nagy varázslatot nem csináltál, mert állítólag ma sem volt sokkal több látogató
Én holnaptól vagyok beosztva, majd meglátjuk...