Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó estét!
Mi is föl akartunk menni az expóra de haver meg a sogor utolso percbenn viszakoztak. Egyedül meg 700km oda 700km meg vissza elég monoton lett volna, igy sajna elmarad.
Ha lehet tegyetek fel minél több képet ide a topikba
Napi belépőjegy: 1500,- Ft
Kedvezményes belépő:
(14 éven aluli gyermek - csak felnőtt kíséretében - nyugdíjas, valamint diákigazolvánnyal rendelkező fiatal számára) 1000,- Ft
Csoportos diákjegy:
(10 fő feletti diákcsoportok részére) 500,- Ft
* Belépőjegy Üdülési Csekk ellenében is váltható a pénztárakban!
Katalógus: ingyenes
Kapható a jegypénztárakban
Parkolás
Látogatói parkolás a P5 jelű parkolóban.
800 Ft/nap
Parkolási díjat távozáskor a III. kapu/fogadócsarnokban található fizető automatáknál kell
megfizetni.
Üdv mindenkinek!
Az egyik hostess vagyok az agroinfo-tól:)
Nem haragszunk a lesi fotók miatt:)
Remélem jól éreztétek magatokat,holnap is lesz nap:D:P
Mi is nagyon jól elvagyunk,szeretünk itt hostesskedni:)Rendesek a munkatársak:)meg persze a főnök is:Pjó lenne mindig ilyen ,,munkatársakkal dolgozni,,:D
de emmél a modellnél nem a talajművelés az izgalmas, hanem az, hogy egy nagy átmérőjű hengeren fogak és arra éles pengék vannak csavarkötéssel rögzítve és ezen pengék aprítják a vastag szármaradványt....
Ez nem nagy találmány!A 90-es évek elején mikor megkaptuk a tsz-től a földet,napraforgó tarló volt,gépesítés hiányában egy méretes faoszlopot húztunk végig a napraföldön.Meg még most is csinálják,hogy gyűrűshengerezik.Szerintem a gütler henger maga a megoldás,ami már sok gazdaságba megtalálható.
1963 hozzászólás
Válasz #1057. hozzászólásra
JD4650-t meg mgportal-t megismerem szerintem
Válasz #1049. hozzászólásra
Ha jobban megnézted volna akkor ott volt az AgroBalla matrica.....
Az Agroinformos csajokról nincs kép?!
Válasz #1055. hozzászólásra
Megpróbálom . Feket bőrkabátban és narancssárga sapiban leszek .
Válasz #1054. hozzászólásra
meg azt,hogy azért jó a gumi henger a hátulján,mert az nem töri a rögöket,csak belenyomja a fölbde és most az lesz a tuti!
Válasz #1052. hozzászólásra
Mondom:3. éve !!!!
Akkor a mai képek:
Válasz #1051. hozzászólásra
tartsd akezed a vészféken mig oda nem érek.
Válasz #1050. hozzászólásra
Reptill volt,azt mondták az a tuti,a horsch meg a többi gruber már a múlté.
http://hartmy.szunyi.com/kepek/agromashgepek2010.rar
Erről a linkről le tudtok tölteni néhány képet Agro+mashon lévő gépekről Tömörítve egyben
Válasz #1044. hozzászólásra
TAVALY VOLTAK DE ELŐTTE NEM. Ők a lajosi bulit csinálták előtte, de mióta recesszió van szerényebben nyomatják!!!!!!
Válasz #1048. hozzászólásra
Azért nézd meg nehogy tévedjek .
Válasz #1046. hozzászólásra
Nem hát.
Ha jól láttam az Axiál most nem vitt semmit, csak egy FraLaz-t.
Jó estét!
Mi is föl akartunk menni az expóra de haver meg a sogor utolso percbenn viszakoztak. Egyedül meg 700km oda 700km meg vissza elég monoton lett volna, igy sajna elmarad.
Ha lehet tegyetek fel minél több képet ide a topikba
Ja és a Megát ki állitotta ki?
Válasz #1047. hozzászólásra
Oké az nincs is olyan koránn.
Válasz #1045. hozzászólásra
Tőlünk 4:46-kor indul akkor tőletek olyan 5:20 körül .
Válasz #1043. hozzászólásra
Szerintem nem az Axial vitte a Claas-t!
Válasz #1034. hozzászólásra
bocs közben elvoltam, igen, még nem néztem meg mikor indul ha nem alszom elakkor reggel viszem a páleszt.
Válasz #1043. hozzászólásra
3. éve..............érdekes
Válasz #1040. hozzászólásra
AXIÁL KINT VAN EZ ÉRDEKES!!!!
Válasz #1039. hozzászólásra
Ott álltam én is eddig, de az idén befizettem és a kapuban álltam meg inkább......
Válasz #1035. hozzászólásra
Én azt fogtam,s betettem a szatyorba,nem olvasgattam!Meg nem voltunk mindenhol sajna!Siettünk vissza,mert dolog jött közbe!
Pár kép izelitőnek!
Válasz #1036. hozzászólásra
én parkolót (800/nap) nem fizetek, mert én a vasút túloldalán állok meg és átsétálok. a felnött belépő1500
Válasz #1036. hozzászólásra
Belépőjegy
Napi belépőjegy: 1500,- Ft
Kedvezményes belépő:
(14 éven aluli gyermek - csak felnőtt kíséretében - nyugdíjas, valamint diákigazolvánnyal rendelkező fiatal számára) 1000,- Ft
Csoportos diákjegy:
(10 fő feletti diákcsoportok részére) 500,- Ft
* Belépőjegy Üdülési Csekk ellenében is váltható a pénztárakban!
Katalógus: ingyenes
Kapható a jegypénztárakban
Parkolás
Látogatói parkolás a P5 jelű parkolóban.
800 Ft/nap
Parkolási díjat távozáskor a III. kapu/fogadócsarnokban található fizető automatáknál kell
megfizetni.
Válasz #1032. hozzászólásra
AGROINFORM Kiadó és Nyomda Kft. (H)
Pavilon: G pavilon Stand: 203C
Válasz #1035. hozzászólásra
Mik a költségek?Parkolás,belépő stb.
Válasz #1033. hozzászólásra
Vonattal jössz ?
Válasz #1032. hozzászólásra
az unia mellett a c pavilonban
információnál megmondták volna. és benne volt az információs füzetben, amit a jegy mellé adtak
Válasz #1031. hozzászólásra
Meg reggel koránn.
Sziasztok!Meséljétek már el,h merre található az Agróinform csapata?!Én semerre se találtam sajna!
Válasz #1029. hozzászólásra
Oksa .
Válasz #1021. hozzászólásra
Inkább markot, szedni az jobb!!!!
Válasz #1028. hozzászólásra
Fél 2.
Akkor holnap mikor találkozzunk ?
Válasz #1022. hozzászólásra
Köszönjük a közreműködéseteket, színesebbé tettétek a napot az biztos
Válasz #1011. hozzászólásra
Nekem rendbe van rakva mostmár . Eddig is ment rendesen szezonban közte voltak javítások de a szezonokat mindíg bírta .
Válasz #1022. hozzászólásra
azt hiszem holnap megint megyek
Na hát én hazaértem, aludtam is egy kicsit, a kiállítás télleg nem volt valami nagy durranás.
De a találkozó miatt megérte elmenni.
Válasz #1021. hozzászólásra
És persze örülünk a pozitív visszajelzéseknek:D
Válasz #1020. hozzászólásra
Én is jó fönök vagyok,lehet jönni a nyáron kapálni.
Üdv mindenkinek!
Az egyik hostess vagyok az agroinfo-tól:)
Nem haragszunk a lesi fotók miatt:)
Remélem jól éreztétek magatokat,holnap is lesz nap:D:P
Mi is nagyon jól elvagyunk,szeretünk itt hostesskedni:)Rendesek a munkatársak:)meg persze a főnök is:Pjó lenne mindig ilyen ,,munkatársakkal dolgozni,,:D
Válasz #1018. hozzászólásra
nem egészen, ugyanis a pengék között egy rugóvápa van beillesztve ez forgás közben nem engedi, h beragadjon a föld
Válasz #1017. hozzászólásra
Beragadhat a föld a pengék közé,főleg ősszel nedvesebb körülmények között
Válasz #1016. hozzászólásra
de emmél a modellnél nem a talajművelés az izgalmas, hanem az, hogy egy nagy átmérőjű hengeren fogak és arra éles pengék vannak csavarkötéssel rögzítve és ezen pengék aprítják a vastag szármaradványt....
Válasz #1015. hozzászólásra
Ez nem nagy találmány!A 90-es évek elején mikor megkaptuk a tsz-től a földet,napraforgó tarló volt,gépesítés hiányában egy méretes faoszlopot húztunk végig a napraföldön.Meg még most is csinálják,hogy gyűrűshengerezik.Szerintem a gütler henger maga a megoldás,ami már sok gazdaságba megtalálható.
Válasz #1014. hozzászólásra
Válasz #1013. hozzászólásra
És láss csodát