Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Egy 30 ezer ha-os alföldi városból írok , eddig aki csak szántóval nyert olyat egyet tudok ,de ő meg több olyan faluban bérel földet ami KAT-os ,val szeg azért nyert, az isz cp az 45 pont .Gyepekre és zónális szántóra kijöttek az értesítők Pl túzoknál közel 30 pont kell gyepre , madár apróvad cp szántó 12 pont ugyanez gyepre 19,7 pont extenzív gyep cp 2 pont öko gyep szintén , eddig ezekről hallottam a kollegáktól.Az agrárkamarások se tudják mikor jön ki az értesítő ,az mvh meg már csak rébuszokban válaszol aki mag meri kérdezni!
Én sem kaptam értesítést, ergo tuti nem kaptam meg, hát ennyi... Nem siránkozom, legalább nem kell bajlódnom pillangóssal, lehet nem jövök ki rosszabbul így , mert az azért rizikó rendesen... inkább nyomatom a kukoricát :)
Nálam 3 kapott-nyert, 1 nem kapott de azt érzem, hogy esélytelen volt, de ez a legkisebb formám így nem igazán izgat.....bár 5 év alatt az sem semmi kiesés pííízzzzzileg....
Nem mindegy, hogy milyen célprogramra gondolsz. Az eleje a sima integráltban stimmel, de ott a zöldtrágya másodvetésben is lehet. A zonális célprogramoknál kell fővetésben 20% zöldugarnak lenni. De a kettő teljesen más. Emlékezetem szerint a zöldtrágya 1 féle növény, a zöldugar pedig 3 féle növény keveréke fővetésben.
A pillangost hagyd a francba a szankció 10% támogatásmegvonás nagyobat buksz a pillangoson mint a büntetés. Ja és persze ellenörzésnek kell lenni hozzá
Azt mondja az AKG h. Búza Kukorica és forgó 5 év átlagában max 60% lehet.Pillangós min.10% legyen.Talán 1-szer zöldtrágya fővetésben.Erre gondoltam.Ja és forgó 5 évente 1-szer
Nem nagy kiesés búza után ugysem raksz búzát ha meg mégis 2 szer engedélyezett a kuki meg 3 szor egymás után és ahol ilyen eredmények születnek oda a repce is betehető és nem 2 t fog adni. Az igazi baj a tápanyagutánpotlás.
Kíváncsi lennék rá h. akinek 70q Búzát és 120q kukoricát terem a földje annak mennyi kiesés az AKG vetésforgóját betartani.Kiszámolta valaki?????????????????????????????
én az elöző akg-s 9 pontomról lemondtam volna, a tcs tagság 9 pontjával szemben.
már alapból onnan indúlt, hogy minden nagynak van 9 pontja a tcs-ből és minden nagy kezében van felsőfokú végzetség +8 pontért. ez alapból 17 pont, ahonnan a nagyok indúltak
6686 hozzászólás
Válasz #577. hozzászólásra
Még én sem
Egy 30 ezer ha-os alföldi városból írok , eddig aki csak szántóval nyert olyat egyet tudok ,de ő meg több olyan faluban bérel földet ami KAT-os ,val szeg azért nyert, az isz cp az 45 pont .Gyepekre és zónális szántóra kijöttek az értesítők Pl túzoknál közel 30 pont kell gyepre , madár apróvad cp szántó 12 pont ugyanez gyepre 19,7 pont extenzív gyep cp 2 pont öko gyep szintén , eddig ezekről hallottam a kollegáktól.Az agrárkamarások se tudják mikor jön ki az értesítő ,az mvh meg már csak rébuszokban válaszol aki mag meri kérdezni!
Válasz #581. hozzászólásra
Naná !
Én sem kaptam értesítést, ergo tuti nem kaptam meg, hát ennyi... Nem siránkozom, legalább nem kell bajlódnom pillangóssal, lehet nem jövök ki rosszabbul így , mert az azért rizikó rendesen... inkább nyomatom a kukoricát :)
Válasz #579. hozzászólásra
Nekem is van olyan érzésem,hogy sajna nem fog összejönni.
Válasz #579. hozzászólásra
több formád is van???
Én se.
Nálam 3 kapott-nyert, 1 nem kapott de azt érzem, hogy esélytelen volt, de ez a legkisebb formám így nem igazán izgat.....bár 5 év alatt az sem semmi kiesés pííízzzzzileg....
én se
Van olyan aki még nem kapott értesítést?Én még sajnos nem...
Válasz #551. hozzászólásra
Nem mindegy, hogy milyen célprogramra gondolsz. Az eleje a sima integráltban stimmel, de ott a zöldtrágya másodvetésben is lehet. A zonális célprogramoknál kell fővetésben 20% zöldugarnak lenni. De a kettő teljesen más. Emlékezetem szerint a zöldtrágya 1 féle növény, a zöldugar pedig 3 féle növény keveréke fővetésben.
Válasz #574. hozzászólásra
Talán ker. árrés?
Válasz #570. hozzászólásra
Mindenki megtudja kérni az árát??? csak a termelők nem. De mi kerül 4-5g vas ennyibe?
feri5 mielőtt ész nélkül topicot nyitnál használd a keresőt!!
Válasz #571. hozzászólásra
Szűk 2milla...
Válasz #570. hozzászólásra
pont mint az enyém? Mennyi?
Válasz #569. hozzászólásra
Szia!
Kiszámoltam, h mennyi kb a 7 késes talajtörő.
hofy érted a zöldtrágya fővetést? Szntem másodvetésnek kell lennie.
Válasz #567. hozzászólásra
köci komi!!!
beirom a JDsbe a többieknek
Válasz #566. hozzászólásra
Meg le is irtam a f..sz tudja hova is!!
80 ropi/ db
1 fügesztőkar meg konpleten töb mint 1 misi!!
Válasz #564. hozzászólásra
valtersheid -t megkérdted???
Válasz #564. hozzászólásra
mit vátá majd egy hónapig lyukasra fekszem az ágyat
Válasz #563. hozzászólásra
Na fene!!
Válasz #562. hozzászólásra
mondom má jó vok
Válasz #561. hozzászólásra
Betgs hogy ??
Válasz #560. hozzászólásra
má jó :)
Válasz #559. hozzászólásra
Hö?
Válasz #558. hozzászólásra
csak te a xarba
Még jó hogy nem léptünk bele a szarba!!!
Válasz #554. hozzászólásra
igen szükség lenne rá ,de nem ép arra értettem
Válasz #555. hozzászólásra
Hát igen
Válasz #553. hozzászólásra
utobbi meg nem volt sok ha jóltudom
Válasz #552. hozzászólásra
Így van sok repcét kell tenni
A pillangost hagyd a francba a szankció 10% támogatásmegvonás nagyobat buksz a pillangoson mint a büntetés. Ja és persze ellenörzésnek kell lenni hozzá
mi könnyü helyzetben voltunk/vunk/ mert nagy %-on nyomunk zöldség kulturát és pillangóst!
Azt mondja az AKG h. Búza Kukorica és forgó 5 év átlagában max 60% lehet.Pillangós min.10% legyen.Talán 1-szer zöldtrágya fővetésben.Erre gondoltam.Ja és forgó 5 évente 1-szer
Válasz #548. hozzászólásra
ez nem a talaj termékenységével kell mérni!!ez inkább a növények okos forgatásán és a kemikáliák betartásán mulik!!
Válasz #548. hozzászólásra
Nem nagy kiesés búza után ugysem raksz búzát ha meg mégis 2 szer engedélyezett a kuki meg 3 szor egymás után és ahol ilyen eredmények születnek oda a repce is betehető és nem 2 t fog adni. Az igazi baj a tápanyagutánpotlás.
Kíváncsi lennék rá h. akinek 70q Búzát és 120q kukoricát terem a földje annak mennyi kiesés az AKG vetésforgóját betartani.Kiszámolta valaki?????????????????????????????
Válasz #546. hozzászólásra
olvasd vissza, már páran kaptak határozatot.
Állítólag megvannak az eredmények, gondolom postázás csak jövőre várható.
Válasz #544. hozzászólásra
beszerző és értékesítő szövetkezet
Válasz #541. hozzászólásra
Az mi?
Válasz #542. hozzászólásra
Ha van olyan akkor be. El kell hogy fogadják azt is.
Válasz #539. hozzászólásra
ennyi erővel beléphettem volna valami sertéses csoportba is
Válasz #540. hozzászólásra
bész nincs benne?
Válasz #539. hozzászólásra
Ami termelői csoportként van nyilvántartva.
Válasz #537. hozzászólásra
juhokból 20ezerért beléptem a Palóc juhászok szövetségébe és kész.
Válasz #533. hozzászólásra
én az elöző akg-s 9 pontomról lemondtam volna, a tcs tagság 9 pontjával szemben.
már alapból onnan indúlt, hogy minden nagynak van 9 pontja a tcs-ből és minden nagy kezében van felsőfokú végzetség +8 pontért. ez alapból 17 pont, ahonnan a nagyok indúltak
Válasz #536. hozzászólásra
a tcs tagság hogyan történt nálad?