Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz silveragrokft #2989. hozzászólásáraHa mindent bevállaltak akkor elég kicsik lehetnek így természetes,hogy ők az első nyertesek szántóban.. Gratula nekik.Gondolok itt elsősorban az 5 ha-os táblaméretre
Sziasztok! Valaki tud segíteni abban, hogy nyertes akg esetén csak annyi a teendő hogy a földalapú igénylésnél felül beikszelem hogy vp-akg, és akkor a parcelláknál beállítom a megfelelő poligonazonosítót? kell-e ezen kívül mást tenni az igényléshez? köszi
Válasz silveragrokft #2984. hozzászólásáraÜgyfeleknél is van jóváhagyott szántós AKG (vállaltak minden előírást). Viszont van olyan is aki szintén vállalt minden ugyan ennyi ponttal még feldolgozás alatt van.
Válasz gubuca #2979. hozzászólásáraCsaládi gazdaságok esetében a középfokú agrárvégzettségért járó többletpont akkor kerül
beszámításra, ha a családi gazdaság vezetője, a családi gazdaság tagja vagy alkalmazottja
rendelkezik a szakirányú végzettséggel.
Tehát az csak amiatt kell, hogy igazolja, hogy a végzettséggel rendelkező a családi gazdaság tagja.
Válasz gubuca #2979. hozzászólásáraA családi gazdaság önmagában nem jelenthetne többletpontot, csak akkor ha van megfelelő végzettségű tagja. Az ő végzettségéért jár a 4 vagy 2 pont. Szerintem.
Válasz bangób76 #2965. hozzászólásáraÜltetvényes ügyfeleidé is 64 pont fölött van?
Az enyém 69 pontos. Ha a szaktanácsadói igazolást valamiért nem fogadnák el, akkor 65. 2016-04-22 dátumtól feldolgozás alatt.
Válasz variox #2977. hozzászólásáraJó munkát!!:))
Majd nézd meg, ha nem preferálná a családi gazdaságot akkor nem kérné a családi gazdaság nyilvántartásba vételéről szóló határozatot. Alattomos módon van elrejtve és nekünk oktatáson külön felhívták a figyelmünket,hogy aki családi gazd. az szkennelje be a határozatát.
Válasz variox #2973. hozzászólásáraAzt nem tudom... Pedig én még a család egy szem hidegvérű őshonos lovát is "bevetettem" ellensúlyozva a családi gazdaság hiányát.
Válasz ND #2970. hozzászólásáraÉn a sajátunkkal a beadás pillanatában tisztában voltam -64 pont hor szántóban- De tudod jól,hogy vannak akiknek teljesen mindegy mennyi pontjuk van és nyernek. Ha ez megvan ami marad azt majd "szétosztják" a magunk fajta földi halandók között. A fentieket a horizontális szántóra értettem.
Válasz ND #2970. hozzászólásáraViszont azt nem értem, hogy ugyebár adott egy keretösszeg.S a ponthatárt addig viszik felfele, amíg a keretösszeg fedezi a ponthatár felettiek igényét.Na de akkor a pontjait és a jogosultsági feltételeit már mindenkinek tudják, amikor megállapítják a ponthatárt.Akkor viszont miért nem kapja meg mindenki gyakorlatilag egyszerre a határozatot?
Hiszen gyakorlatilag már nincs semmi ellenőrzés ezek után.
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraAz egyik ügyfelemnél a státusza jóváhagyottá váltott öko-ban 6 napja és 10 perce jött meg a támogatási okirat az ügyfélkapumra..
Válasz variox #2963. hozzászólásáraDe az ügyfélkapura.De mivel be van állítva az mvh oldalán az e-mail címed, ezért arra értesítést kapsz, arról, hogy az értesítési tárhelyedre üzenet érkezett. 1-2 percen belül.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraSzerintem minden ültetvényes, aki nem (vagy még nem?) jóváhagyott, feld. alatt van 2016-04-15 dátummal. Én egy tucat ilyet figyelek naponta 2x, és semmi változás. Valószínűleg nem jelent jót...
Válasz kevesa #2961. hozzászólásárawww.mvh.gov.hu
elektronikus ügyintézés
bejelentkezés
ügyféltájékoztatási rendszer
általános ügyintézés
MVH oldalán ügyfélkapuval be lehet lépni az ügyféltájékoztatóba és azt mondták meg tudom nézni az AKG pályázatom hogy áll. Hol találom én ezt a menüpontot mert nem nagyon jártam sikerrel.
Én még csak annyit kaptam hogy jogosult vagyok rá.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraNálam rögtön egy tucat emberke várakozik.
(Még mindig nem tudom, egy részüknek hogy magyarázom el, hogy az AKG ugar és az EFA ugar nem ugyanaz...)
6693 hozzászólás
Leírnátok nekem hogyan tudom megnézni hogy hogyan áll az AKG pályázatom
Válasz variox #2993. hozzászólására78, 76 pont és nincs állat senkinel. 50 -60 ha gazdák.
Válasz silveragrokft #2989. hozzászólásáraMennyi ponttal vannak az ellenőrzés alatti státusz szal? Illetve a jóváhagyottnál? Vannak állat nélküliek is?
Válasz silveragrokft #2989. hozzászólásáraHa mindent bevállaltak akkor elég kicsik lehetnek így természetes,hogy ők az első nyertesek szántóban.. Gratula nekik.Gondolok itt elsősorban az 5 ha-os táblaméretre
Válasz kulakman #2988. hozzászólásárapont/ponthatár?
Sziasztok! Valaki tud segíteni abban, hogy nyertes akg esetén csak annyi a teendő hogy a földalapú igénylésnél felül beikszelem hogy vp-akg, és akkor a parcelláknál beállítom a megfelelő poligonazonosítót? kell-e ezen kívül mást tenni az igényléshez? köszi
Válasz silveragrokft #2984. hozzászólásáraÜgyfeleknél is van jóváhagyott szántós AKG (vállaltak minden előírást). Viszont van olyan is aki szintén vállalt minden ugyan ennyi ponttal még feldolgozás alatt van.
Válasz Gabesz78 #2985. hozzászólásáraA jóváhagyott az nyertes is egyben
,mert a jóváhagyás után jött a támogatói okirat is!
Válasz Gabesz78 #2985. hozzászólásáraA jóváhagyott = nyert!
Nálam csak a dátum változott 04.29-re.
Továbbra is feldolgozás alatt!
Válasz Gabesz78 #2985. hozzászólására4 féle státusz van, beérkezés alatt, feldogozás alatt, elutasított és jóváhagyott, akinek jóváhagyott az nyert!
Már csak azt nem tudni,hogy a jóvágyott egyenértékű-e a nyertessel.
Horizontális szántó, jóváhagyott!
STÁTUSZVÁLTÁS!!!
Válasz gubuca #2979. hozzászólásáraCsaládi gazdaságok esetében a középfokú agrárvégzettségért járó többletpont akkor kerül
beszámításra, ha a családi gazdaság vezetője, a családi gazdaság tagja vagy alkalmazottja
rendelkezik a szakirányú végzettséggel.
Tehát az csak amiatt kell, hogy igazolja, hogy a végzettséggel rendelkező a családi gazdaság tagja.
Válasz gubuca #2979. hozzászólásáraA családi gazdaság önmagában nem jelenthetne többletpontot, csak akkor ha van megfelelő végzettségű tagja. Az ő végzettségéért jár a 4 vagy 2 pont. Szerintem.
Válasz bangób76 #2965. hozzászólásáraÜltetvényes ügyfeleidé is 64 pont fölött van?
Az enyém 69 pontos. Ha a szaktanácsadói igazolást valamiért nem fogadnák el, akkor 65. 2016-04-22 dátumtól feldolgozás alatt.
Válasz variox #2977. hozzászólásáraJó munkát!!:))
Majd nézd meg, ha nem preferálná a családi gazdaságot akkor nem kérné a családi gazdaság nyilvántartásba vételéről szóló határozatot. Alattomos módon van elrejtve és nekünk oktatáson külön felhívták a figyelmünket,hogy aki családi gazd. az szkennelje be a határozatát.
Horizontális szántóban kapott már valaki határozatot?
Válasz gubuca #2976. hozzászólásáraMajd megnézem most vetek, azt nem is figyeltem.
Válasz variox #2975. hozzászólásáraDe volt, nézd meg pontozásnál a végzettséget úgy pontozza,hogy felső közép és alattuk ott a családi gazdaság.
Válasz gubuca #2974. hozzászólásáraCsaládi gazdaság nem is volt plusz pont.
Válasz variox #2973. hozzászólásáraAzt nem tudom... Pedig én még a család egy szem hidegvérű őshonos lovát is "bevetettem" ellensúlyozva a családi gazdaság hiányát.
Válasz gubuca #2972. hozzászólására
Ez elég lesz? Jó lenne már megtudni mert szerintem sokan 60 és 70 pont közt vagyunk. Meg húzhatnák már a ponthatárt !
Válasz ND #2970. hozzászólásáraÉn a sajátunkkal a beadás pillanatában tisztában voltam -64 pont hor szántóban- De tudod jól,hogy vannak akiknek teljesen mindegy mennyi pontjuk van és nyernek. Ha ez megvan ami marad azt majd "szétosztják" a magunk fajta földi halandók között. A fentieket a horizontális szántóra értettem.
Válasz ND #2970. hozzászólásáraViszont azt nem értem, hogy ugyebár adott egy keretösszeg.S a ponthatárt addig viszik felfele, amíg a keretösszeg fedezi a ponthatár felettiek igényét.Na de akkor a pontjait és a jogosultsági feltételeit már mindenkinek tudják, amikor megállapítják a ponthatárt.Akkor viszont miért nem kapja meg mindenki gyakorlatilag egyszerre a határozatot?
Hiszen gyakorlatilag már nincs semmi ellenőrzés ezek után.
Válasz gubuca #2968. hozzászólásáraSziasztok,
elvileg mindenki tudja (ki tudja számolni), hány pontja van
hor. ültetvényben 64 pont volt a határ.
aki ezt nem érte el, az sztem sajnos hiába vár.
Válasz gubuca #2967. hozzászólásáraAkkor ezek szerint ez is fals információ volt. /mármint hogy előbb jön az e-mail/
Válasz Radocz #2950. hozzászólásáraÖko-ban az egyik ügyfelem 37 ponttal nyert...
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraAz egyik ügyfelemnél a státusza jóváhagyottá váltott öko-ban 6 napja és 10 perce jött meg a támogatási okirat az ügyfélkapumra..
Válasz variox #2963. hozzászólásáraDe az ügyfélkapura.De mivel be van állítva az mvh oldalán az e-mail címed, ezért arra értesítést kapsz, arról, hogy az értesítési tárhelyedre üzenet érkezett. 1-2 percen belül.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraSzerintem minden ültetvényes, aki nem (vagy még nem?) jóváhagyott, feld. alatt van 2016-04-15 dátummal. Én egy tucat ilyet figyelek naponta 2x, és semmi változás. Valószínűleg nem jelent jót...
Válasz Scipio #2958. hozzászólásáraMelyik előíráscsp-ba tartoznak? Hor.gyepre kapott vki?
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraE-mail? Nem az ügyfélkapu ra jön értesítés?
Válasz kevesa #2961. hozzászólásárawww.mvh.gov.hu
elektronikus ügyintézés
bejelentkezés
általános ügyintézés
Válasz Hogel #2960. hozzászólásáraÉrtem köszi de most már a kíváncsiság vezérel merre lehet megnézni? :D
Válasz kevesa #2959. hozzászólásáraFelesleges nézegetni, mert állítólag előbb jön az e-mail, mint ahogy a tájékoztatási rendszerben státuszváltás van.
MVH oldalán ügyfélkapuval be lehet lépni az ügyféltájékoztatóba és azt mondták meg tudom nézni az AKG pályázatom hogy áll. Hol találom én ezt a menüpontot mert nem nagyon jártam sikerrel.
Én még csak annyit kaptam hogy jogosult vagyok rá.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraakik nem nyertek, még egyről sem hallottam hogy megkapták volna az elutasítást.
A nyertesek kaptak...
Válasz szabvero #2956. hozzászólásáraBocsánat, nem láttam, hogy az ültetvényeseket kérdezted, olyan ügyfelem nincs.
Válasz yulabacsi #2955. hozzászólásáraNálam rögtön egy tucat emberke várakozik.
(Még mindig nem tudom, egy részüknek hogy magyarázom el, hogy az AKG ugar és az EFA ugar nem ugyanaz...)
Van-e még rajtam kívül olyan AKG ültetvényes pályázó, akinek a kérelme még mindig "Feldolgozás alatt" státuszban van?
ÖKO gyep min ponthatár 12 elérhető 90 elért 75 erre számítottunk és nem kell sz...odni az AKG előírásokkal.
Válasz boncso #2952. hozzászólásáraNekem szántóba is 04.15.-óta semmi!
hor.gyep madárvédelmi, kapott már vki határozatot? Nekem 04.15. feldolg. alatt. ír az üygféltáj.
Válasz Radocz #2948. hozzászólásáraSzerintem akkor lesznek akik nem nyernek!
sokallod?
ÖKO-ban mindhárman nyertünk. Ezt "tudtuk" a beadáskor, és mondtuk is minden ügyfelünknek.
A 70 pontunk is "meg van".
Válasz Radocz #2948. hozzászólására70???
egy héttel ezelőtt 70 pontot hallottunk.
És azt is mondták, hogy "mindenki" nyerni fog, AKG-ban is.
Állítólag már meg vannak a ponthatárok a szántónál is, talán még a héten nyilvánosságra is hozzák.
Válasz Hogel #2934. hozzászólásáraOtt a pont! Sőt már a listák is megérkeztek a biztos nyerőkkel...és ez nem vicc...