Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jah statisztika szerint akár minden tehén lehet ikerellős és 2Xellik évente. Nem adok fél évet és megint lessz valami kórság amit behoznak.Akkor asztán nézegethetünk!
Válasz #302. hozzászólásra
Ma beszéltem én is a felvásárlónkal 500 feletti bikákat visznek most 500ft/kg .Szerinte lejebb megy a súlyhatár 450-re pár héten belül.Akkor én is jó vagyok!
Válasz #282. hozzászólásra
Milyen kvóta nincs meg?Beszélsz itt hülyeséget.
Én ilyet nem írtam.Csak pedzem mennyivel kevesebb a marha az országban!Tudom hogy szerinted meg nem.Azért elgondolkodtató hogy tavaj óta viszik pl az üszőt is.Szerinted most majd emiatt több ellik az országban?Már a frízt is éves korig 550-ért szedik!Nagyjából ezért van románborjú+magyarfülszámos lengyelbika!
Az 5500ft os kukoricáért ha venned kéne te sem rohangálnál.Jah hogy hektáronként termet 80-100 mázsa az a kutyát nem érdekli.
Márk ha gondolod külj egy elérhetöséget ha van kint az ismerösi körben plussz borjú szólok holnap is megyek ki nyalósóért egy cimbihez mert az is sokkal olcsobba jön ki a fene se tudja miért de a kősót az enyémek nagyon komálják
Sziasztok! Úristen Ti itt 8-900 Ft-ról beszéltek? Két hete MT bika 630 kg-os ért 600 forintot adtak !!! Úgy örültünk mint majom a f...nak!Hf bikáért 430 ft járt tegnap.(kp árak)
Ismerem a kígyósi társaságot tőlem hordták a szénát. Voltam én is a csókánál,nem akartam veszekedni vele, de túl jó szeme van a dologhoz, neki az 5 napos borjú mázsás és itatni kell kamillateával az mindent megold pfff:S köszönöm a segítséget a jövő héten bepróbálkozok ezzel a román dologgal. Nekem a múlt héten 800-at ajánlottak a bikákért, de ez a 970 jobban hangzik:D
Márk mi a határ menti településekröl hozunk háztól borjút jobban beszélnek magyarul mint sok kreol honfitársunk, a kigyósi csókáról annyit(feltéve ha egyröl beszélünk?!) volt szerencsém személyesen megismerni eggyel a dakota törzshöz tartozik két dolog lehetséges egy te mész el hozzá körbevesznek mint belvíz tanyát jobb hiján megveszed a max 2hetes borjút választási cimszó alatt de nem muszáj csak akkor csunyán néznek rád és nem kizárt hogy decemberben elhesegetnek pár legyet az orcádról,a másik mód ök jönnek hozzád (na ettöl kiméljen meg a jó isten mert ezután sok nyugodt éjszakád nem lessz egy darabig) nem kizárt hogy átrendezik a portádon az állatlétszámot általában 4-5en portyáznak a lényeg hogy kint az állatorvos aprópénzért ad papirt ez nem probléma
Mivel itt annyi állattartó van, itt kérdezem meg: tudtok-e jó minőségű szálas(ömlesztett) lucerna árat? Egyik ismerősöm kérdezte ma, de nekünk már hosszú évek óta csak bálázott van, nem tudtam neki segíteni.
80 - 100e de nem naposan hanem 200kilósan de azt mondta nekem legalábbis hogy tud rá magyar fülszámot de csak egyszer beszéltem vele aztán abba maradt!
Újkígyós ról hirdet egy csávó, kékbelga meg mindenfélét hoz be román papírral de ő lehonosítja vagy mi aztán ugy árulja és ő is mondta hogy Ro ból hozza! expresszen van hirdetése!
én magamnak megtermelem a takarmányt ugy hogy ha 2 ezer a tak ha 10 ezer én akkor is belerakom ha elfogy akkor nem kapnak széna van annyi hogy még lehet abból kell eladni nem a jószágból!!!
hogy nincs meg a kvóta??? szerinted az eladott bikákból mi van véve a kvótának már 2 szerese van meg azt még se adnak annyival több pénzt!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék erről a Romániából származó borjúról, hogy honnan lehet ezt beszerezni(tudnak -e magyarul) és, hogy milyen papírok és szállítási feltételek szükségesek a behozáshoz?
Tartsd csak! Ha van szived beleetetni azt a drága abrakot. Előbb utóbb kitalálnak valamit ami miatt megáll a dolog.Már kezdik is 14napon belüli "sürgősségi" útlevél +1000ft,20 nap az átírásra a tenyészetből kikerüléstől stb.
Kezdik látni hogy kevesebb a marha mint a bázis után kifizetett támogatás.
Hallotta-e valaki hogy tényleg "csak" az éves-ig korosztályra kapott kvótát a török vagy megy a nagyobb súlycsoport is tovább?
Válasz #269. hozzászólásra
Tényleg nagyon jó árba viszi a török -csak ezzel az lesz a bibi , h igy 450 kg fölé nem igen hizlal senki.És ha ne adj isten bármi történik a török-exporttal-akkor vmi csak lesz , aki elviszi.Igaz ,h most ugy felszöktek a borjú árak-h nem is lehet venni.Aki ma este feladja a hirdetést-annak reggelre el is kell(Kibaxott drágán).
tegnap volt itt egy kereskedő! megnézte az üszőket 320kg ig mondott rá 560 at, meg mellette bikák voltak kérdezte ez elado e mondtam nem, arra 750 et mondott azt mondta majd hív hogy mire jutottunk!
mire hívott azt mondta az üszőkért adja a 600 at meg a bikákért a 800 at
mi jöhet még?? lesz emelkedés?
jah és azt mondta töröknek viszi szóval erre az évre is maradt!
Üdv:Most ennyi az ára,december közepéig még egy minimálisat fog emelkedni,és aztán márciusig megint stagnálni fog a piac.Infó nem saját :,a napokban meg keresett két kereskedő is és mind a kettő ezt sejtette velem.Én két hete szedtem le 130db borjút átlag 220kg,most próbálok okoskodni mikor adjam el őket.
megérné ?? mire meghízik az állat megint lemegy az ára 400 ft ra ez mindig igy van amikor jo ára van valaminek akkor az nincs éppen mire meg van belőle sok addig szarért veszik ez így megy sajnos
egyébként tudok olyat is aki 750 ft ért veszi a bikákat de persze borjúkat 200kg ig !!
1960 hozzászólás
Válasz #308. hozzászólásra
Azt is kintről hozták be ,minket meg karanténoznak miattuk,de kártérités nem ját érte .
Válasz #292. hozzászólásra
a 630kg os bika ára teljesen más a 600ft az jó érte!
a 970 ft az a 320kg ig van felette változik az ár!!
Válasz #307. hozzászólásra
anno pont beleestünk a kéknyelvbe hogy bafták volna meg.
Válasz #305. hozzászólásra
Jah statisztika szerint akár minden tehén lehet ikerellős és 2Xellik évente
. Nem adok fél évet és megint lessz valami kórság amit behoznak.Akkor asztán nézegethetünk!
pár héten belül.Akkor én is jó vagyok!
Ma beszéltem én is a felvásárlónkal 500 feletti bikákat visznek most 500ft/kg .Szerinte lejebb megy a súlyhatár 450-re
Válasz #301. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
hát igen állítólag jelentősen megemelkedett az ikerellések száma!
Válasz #303. hozzászólásra
Köszönöm válaszod akkor még várok vele hátha alakul ez az ár is Köszönöm.
Szeva ! Szombati ár : 430/kg bruttó ár . Észak-Tolna
Énis keresnék felvásárlot 5 db fekete 450-kg os bikára mi az ár most?
Köszönöm a válaszokat.
Válasz #282. hozzászólásra![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Milyen kvóta nincs meg?Beszélsz itt hülyeséget.
Én ilyet nem írtam.Csak pedzem mennyivel kevesebb a marha az országban!Tudom hogy szerinted meg nem.Azért elgondolkodtató hogy tavaj óta viszik pl az üszőt is.Szerinted most majd emiatt több ellik az országban?Már a frízt is éves korig 550-ért szedik!Nagyjából ezért van románborjú+magyarfülszámos lengyelbika!
Az 5500ft os kukoricáért ha venned kéne te sem rohangálnál.Jah hogy hektáronként termet 80-100 mázsa az a kutyát nem érdekli.
Válasz #297. hozzászólásra
Békés Megye
Békéscsaba-Újkígyós
Válasz #298. hozzászólásra
zleo@vipmail.hu
+36208248518
Márk ha gondolod külj egy elérhetöséget ha van kint az ismerösi körben plussz borjú szólok holnap is megyek ki nyalósóért egy cimbihez mert az is sokkal olcsobba jön ki a fene se tudja miért de a kősót az enyémek nagyon komálják
Válasz #296. hozzászólásra
Honnét vagy?
Válasz #295. hozzászólásra
Én ma hallottam 630+fáról elvileg a héten viszik is, de ez is csak 350kg ig ha jól tudom nekem is van 2 amitől még próbálok szabadulni.
Hf bika felétek mennyiért megy? Mindenkit kérdeznék!?
Válasz #293. hozzászólásra
Felénk csak 1 felvásárló van ! Ez a helyzet!
Válasz #292. hozzászólásra
Engem már ünnepek előtt bika MT 750 üsző 600 környékeztek meg. Ezek szerint van olyan kupec aki 2-300Ftot is zsebretesz kilónként. Érdekes ország ez.
Sziasztok! Úristen Ti itt 8-900 Ft-ról beszéltek? Két hete MT bika 630 kg-os ért 600 forintot adtak !!! Úgy örültünk mint majom a f...nak!Hf bikáért 430 ft járt tegnap.(kp árak)
Válasz #289. hozzászólásra
Ismerem a kígyósi társaságot tőlem hordták a szénát. Voltam én is a csókánál,nem akartam veszekedni vele, de túl jó szeme van a dologhoz, neki az 5 napos borjú mázsás és itatni kell kamillateával az mindent megold pfff:S köszönöm a segítséget a jövő héten bepróbálkozok ezzel a román dologgal. Nekem a múlt héten 800-at ajánlottak a bikákért, de ez a 970 jobban hangzik:D
80-100ért itt is veszel borjút,a fricc 26+áfa-nál kezdödik de végegyházán a holland pipi-nél már pl 35+áfa
Márk mi a határ menti településekröl hozunk háztól borjút jobban beszélnek magyarul mint sok kreol honfitársunk, a kigyósi csókáról annyit(feltéve ha egyröl beszélünk?!) volt szerencsém személyesen megismerni eggyel a dakota törzshöz tartozik két dolog lehetséges egy te mész el hozzá körbevesznek mint belvíz tanyát jobb hiján megveszed a max 2hetes borjút választási cimszó alatt de nem muszáj csak akkor csunyán néznek rád és nem kizárt hogy decemberben elhesegetnek pár legyet az orcádról,a másik mód ök jönnek hozzád (na ettöl kiméljen meg a jó isten mert ezután sok nyugodt éjszakád nem lessz egy darabig) nem kizárt hogy átrendezik a portádon az állatlétszámot általában 4-5en portyáznak a lényeg hogy kint az állatorvos aprópénzért ad papirt ez nem probléma
Mivel itt annyi állattartó van, itt kérdezem meg: tudtok-e jó minőségű szálas(ömlesztett) lucerna árat? Egyik ismerősöm kérdezte ma, de nekünk már hosszú évek óta csak bálázott van, nem tudtam neki segíteni.
hali
mi igaz a borjuárakról??? a nyirségben 800-1000/kg ot hangoztatnak, a fekete hogy megy?
Válasz #285. hozzászólásra
80 - 100e de nem naposan hanem 200kilósan de azt mondta nekem legalábbis hogy tud rá magyar fülszámot de csak egyszer beszéltem vele aztán abba maradt!
Válasz #283. hozzászólásra
Igen, de ő 80-100ezer ért árulja és nincs magyar fülszámja csak román. Ugyhogy ez az 50ezres történet jobban tetszik :D
970 !!!!!!!????????????![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Mindent eladni !!!!
Állatot, gabonát, takarmányt és kivenni a szabadságot !!!!!
Adjatok 1 címet és máris vihetik !!!!!
Válasz #281. hozzászólásra
Újkígyós ról hirdet egy csávó, kékbelga meg mindenfélét hoz be román papírral de ő lehonosítja vagy mi aztán ugy árulja és ő is mondta hogy Ro ból hozza! expresszen van hirdetése!
Válasz #278. hozzászólásra
milyen drága takarmányról beszélsz????
én magamnak megtermelem a takarmányt ugy hogy ha 2 ezer a tak ha 10 ezer én akkor is belerakom ha elfogy akkor nem kapnak széna van annyi hogy még lehet abból kell eladni nem a jószágból!!!
hogy nincs meg a kvóta??? szerinted az eladott bikákból mi van véve a kvótának már 2 szerese van meg azt még se adnak annyival több pénzt!
Válasz #280. hozzászólásra
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék erről a Romániából származó borjúról, hogy honnan lehet ezt beszerezni(tudnak -e magyarul) és, hogy milyen papírok és szállítási feltételek szükségesek a behozáshoz?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv
romcsiban 50ért van napos magyartarka,kékbelga és ezek keresztezése papirral!mi is onnan hozzuk öket!
felvásárló elérhetősége?![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz #272. hozzászólásra
Előbb utóbb kitalálnak valamit ami miatt megáll a dolog.Már kezdik is 14napon belüli "sürgősségi" útlevél +1000ft,20 nap az átírásra a tenyészetből kikerüléstől stb.![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Tartsd csak! Ha van szived beleetetni azt a drága abrakot.
Kezdik látni hogy kevesebb a marha mint a bázis után kifizetett támogatás.
Hallotta-e valaki hogy tényleg "csak" az éves-ig korosztályra kapott kvótát a török vagy megy a nagyobb súlycsoport is tovább?
Válasz #269. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Tényleg nagyon jó árba viszi a török -csak ezzel az lesz a bibi , h igy 450 kg fölé nem igen hizlal senki.És ha ne adj isten bármi történik a török-exporttal-akkor vmi csak lesz , aki elviszi.Igaz ,h most ugy felszöktek a borjú árak-h nem is lehet venni.Aki ma este feladja a hirdetést-annak reggelre el is kell(Kibaxott drágán).
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ilyen áron oda kell adni,visszanem térő alkalom.
Válasz #273. hozzászólásra
jah és 5 db bika ,5 üsző plusz van még egy vemhes üsző is ha kell valakinek
venni is kéne elírtam nem enni
Válasz #270. hozzászólásra
a bikák 250kg ig vannak vagy több!
970ft???????![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
én kitartok itt van bika még de most már semmi pénzért nem adnám oda kitudja mi lesz még itt!!!!még az üszőket se
takarmány annyi van mint a sz..., hely már kevesebb de a karámot megcsináljuk aztán minél hamarabb kifele
és még enni is kéne!
Válasz #269. hozzászólásra
Már kivan,zömmel csak üszők vannak.
Válasz #266. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
bikák mekkorák? nekem van 2db 200-220kg-os és 2db 300-340kg-os
Válasz #268. hozzászólásra
Na akkor ki söprik az országot.
Válasz #267. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Bezony igaz.
Válasz #266. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Én hallottam 970 +áfát is bikáért,nem tudom igaz é.
tegnap volt itt egy kereskedő! megnézte az üszőket 320kg ig mondott rá 560 at, meg mellette bikák voltak kérdezte ez elado e mondtam nem, arra 750 et mondott azt mondta majd hív hogy mire jutottunk!
mire hívott azt mondta az üszőkért adja a 600 at meg a bikákért a 800 at
mi jöhet még?? lesz emelkedés?
jah és azt mondta töröknek viszi szóval erre az évre is maradt!
Azért a borjú,+takarmány árakat se felejtsük el!
Azok se a tavasziak!
Válasz #261. hozzászólásra
Üdv:Most ennyi az ára,december közepéig még egy minimálisat fog emelkedni,és aztán márciusig megint stagnálni fog a piac.Infó nem saját :,a napokban meg keresett két kereskedő is és mind a kettő ezt sejtette velem.Én két hete szedtem le 130db borjút átlag 220kg,most próbálok okoskodni mikor adjam el őket.
Válasz #260. hozzászólásra
így van. akivel beszéltem annál még a fekete színű de magyar formájú bikát is felrakatták és egy árba fizették mindet
Válasz #261. hozzászólásra
akinek most van az jól járt ennyi.
Válasz #258. hozzászólásra
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
megérné ?? mire meghízik az állat megint lemegy az ára 400 ft ra ez mindig igy van amikor jo ára van valaminek akkor az nincs éppen mire meg van belőle sok addig szarért veszik ez így megy sajnos
egyébként tudok olyat is aki 750 ft ért veszi a bikákat de persze borjúkat 200kg ig !!