Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.5 FtUSD391.39 FtCHF432.34 FtGBP484.97 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Marti Miklós #1453. hozzászólásáraEgyébként nem,hiszem,hogy sok de:
1-erre mi támogatást igényeltünk és így azért mindjárt más a matek(szerintem nem biztos,hogy olcsóbb lett volna ha mi másoljuk le akkor meg nincs miröl beszélni..)!!
2-Meg azért nálunk Szerbiában ezt az anyagminőséget is nehéz beszerezni azért!
Válasz bobo77 #1454. hozzászólásáraIgen!1600 óra körül van benne!Hát volt,hogy a felső függesztő karnak a tövénél tört el de az a saját hibánkból,mert lazára volt hagyva a stabilizátor és nagy volt a kilengés....meg2x írt ki eddig hibakódot a mellső híd rúgózásra,de azt az újraindítás megoldotta!Eddig összességében ennyi a hiba szóval mondhatni hiba mentes!Kíváncsi leszek,hogy viselkedik a lazítóval majd!Amúgy ez DPF-mentes így elvileg nem fogja vissza a motrot a katalizátor!Hát majd meg látjuk!
Válasz kikoki #1443. hozzászólásáraKöszi. Csak azért kérdeztem volna milyen gyártmány mert engem is érdekelne vmi jobb fajta. Múltkorában egyik kolléga írta h neki a Leták 4han 2centit kopott. Majd vallatás után írd már meg ez hogy bírja és ha jó ki csinálja. Köszi
Válasz ND #1441. hozzászólásáraA régi munkahelyemen rendelték a tárcsákat, mi legyártottuk, de végül vmi miatt nem vitték el, két év után ment volna a hulladékban annyit meg nekem is megért, így 60 Ft kilós árért elhoztam. Eddig nálam is csak porosodott, most kipróbálom, hogy erre a célra jó lesz-e.
Válasz Marti Miklós #1435. hozzászólásáraEz nem valószínű, hogy kifog, mert volt már tesztelve rendesen, 50-60 cm mélyen volt húzva elvadult legelő feltörésekor, meg azért van a nyírócsavar, hogy az szakadjon, ne a kés.
Válasz kikoki #1434. hozzászólásáraA kés is s235? Mert olyat már láttam oldalra kihajlani, igaz vmit megfogott. Én ezért pártolom a melegen hengerelt anyagot inkább.
Válasz kori01 #1430. hozzászólásáraA kések LV30-as lemezből készültek. A magasságuk 800 mm, a szélességük 220 mm, az alakja "J" betű formájú, az élek Kasamas pálcával vannak felrakva. Négy kés már régebbi, ezeket két késes lazítón használtam, így már csak egy késre volt szükségem.
Válasz kikoki #1427. hozzászólásárajobbat gyártasz mint a güttler,ők még nem jöttek rá arra amikor a hengeremet gyártották,hogy a furatok kiverődését meg is lehet előzni valamivel
Válasz dr.T #1426. hozzászólásáraKi van merevítve becsületesen, nem spóroltunk a merevítőkkel. A vázszerkezet elkészült, jöhetnek a kések és a rögtörő. A késekből van négy darab, egyet kell még gyártani, a rögtörőből, meg van egy elfekvőben, egyenlőre az lesz feltéve, és megnézzük, hogy jó lesz-e a munkája.
Ilyen az elkészült váz:
Válasz turbos #1419. hozzászólásáraa lazitó es traktor nem az enyim csak kölcsön adják, mert szoktam segiteni , mtz892.2 a lazitó 3késes rögtörövel 150cm széleset visz.a telepités elött 4x 70cm mélyen huztam .
Válasz turbos #1416. hozzászólásáraelméletileg megoldható, de öszecsukhatónak kellene lennie, mert igy nem izgalmas közlekedni, mint ennek a sornyitó és záró ekepárnak
Válasz turbos #1414. hozzászólásáraszia, 3ha- öszibarack van kötött talajon en minden év október végén szoktam csinálni.kb40-50cm mélység es amennyire a fához közeltudok menni.
Válasz bandigh #1407. hozzászólásáraIgazad van, ha csak 1 nyomot vágok a földbe, az szerintem sem ugyanaz, mint megrepeszteni a talajt olyan mélyen, mert hát az egyiktől lazább lesz, a másiktól nem.
Hát még messze van, de egy egykésest csinálni akarok majd, mert csak jó lenne ha más nem fél méteren megbolygatni, hagy menjen le a növény gyökere.
2858 hozzászólás
Új családtag !
90000ft Megéri ?
Válasz Gazda12 #1456. hozzászólásáraOk, ez így már más.
Válasz Marti Miklós #1453. hozzászólásáraEgyébként nem,hiszem,hogy sok de:
1-erre mi támogatást igényeltünk és így azért mindjárt más a matek(szerintem nem biztos,hogy olcsóbb lett volna ha mi másoljuk le akkor meg nincs miröl beszélni..)!!
2-Meg azért nálunk Szerbiában ezt az anyagminőséget is nehéz beszerezni azért!
Válasz bobo77 #1454. hozzászólásáraIgen!1600 óra körül van benne!Hát volt,hogy a felső függesztő karnak a tövénél tört el de az a saját hibánkból,mert lazára volt hagyva a stabilizátor és nagy volt a kilengés....meg2x írt ki eddig hibakódot a mellső híd rúgózásra,de azt az újraindítás megoldotta!Eddig összességében ennyi a hiba szóval mondhatni hiba mentes!Kíváncsi leszek,hogy viselkedik a lazítóval majd!Amúgy ez DPF-mentes így elvileg nem fogja vissza a motrot a katalizátor!Hát majd meg látjuk!
Válasz Gazda12 #1452. hozzászólására6150 jól látom? Üzemóra? Eddigi hibák?
Válasz mtz1221 #1450. hozzászólásáraEz gyalári lenne? Akkor is érdekes lenne , mennyi idő szériában sablonnal elkészíteni egy ilyet.
Válasz bobo77 #1451. hozzászólásáraKöszi!Igen ma nagyon szép idő volt olyan igazi tavaszias!
Válasz Gazda12 #1448. hozzászólásáraGratula.Meg a szóróhoz is ha jól láttam.Ilyen jó idő van felétek?
Válasz Marti Miklós #1449. hozzászólásáraCsak elnézte a topic címet.
Válasz Gazda12 #1448. hozzászólásáraMennyi volt az anyagdíj és mennyi munkaóra?
Szezont várva!Kíváncsi leszek!
Válasz kikoki #1440. hozzászólására Eddig jutottunk, idáig kb 18 óra 2 embernek.
Válasz kikoki #1443. hozzászólásáraKöszi. Csak azért kérdeztem volna milyen gyártmány mert engem is érdekelne vmi jobb fajta. Múltkorában egyik kolléga írta h neki a Leták 4han 2centit kopott. Majd vallatás után írd már meg ez hogy bírja és ha jó ki csinálja. Köszi
Válasz kikoki #1443. hozzászólásáraNincs kétségem, jó lesz
Válasz Marti Miklós #1442. hozzászólásáraNagyon kafa.
Válasz ND #1441. hozzászólásáraA régi munkahelyemen rendelték a tárcsákat, mi legyártottuk, de végül vmi miatt nem vitték el, két év után ment volna a hulladékban annyit meg nekem is megért, így 60 Ft kilós árért elhoztam. Eddig nálam is csak porosodott, most kipróbálom, hogy erre a célra jó lesz-e.
Válasz kikoki #1440. hozzászólásáraMi is, már a torony is kész lett
Válasz kikoki #1440. hozzászólásáraNagyon fain. Hullámos tárcsa honnan van? A keretét látom h házi.
Válasz Marti Miklós #1428. hozzászólásáraAlakulgatunk.
Válasz JOSEY #1438. hozzászólásáraKicsire nem adunk a nagy meg nem számít
Válasz Marti Miklós #1437. hozzászólásárast355 ös anyag? hol olvastad ezt?
S355-ös talán (St52.3)
Válasz kikoki #1436. hozzászólásáraÉn mindenesetre st355ös anyagból LV35 ből vágatom az enyémet.
Válasz Marti Miklós #1435. hozzászólásáraEz nem valószínű, hogy kifog, mert volt már tesztelve rendesen, 50-60 cm mélyen volt húzva elvadult legelő feltörésekor, meg azért van a nyírócsavar, hogy az szakadjon, ne a kés.
Válasz kikoki #1434. hozzászólásáraA kés is s235? Mert olyat már láttam oldalra kihajlani, igaz vmit megfogott. Én ezért pártolom a melegen hengerelt anyagot inkább.
Válasz kori01 #1430. hozzászólásáraA kések LV30-as lemezből készültek. A magasságuk 800 mm, a szélességük 220 mm, az alakja "J" betű formájú, az élek Kasamas pálcával vannak felrakva. Négy kés már régebbi, ezeket két késes lazítón használtam, így már csak egy késre volt szükségem.
Válasz Marti Miklós #1429. hozzászólásáraS235
Válasz Marti Miklós #1428. hozzászólásáraÚgy látom belevágtatok!jó munkát hozzá!
Válasz kikoki #1427. hozzászólásárajobbat gyártasz mint a güttler,ők még nem jöttek rá arra amikor a hengeremet gyártották,hogy a furatok kiverődését meg is lehet előzni valamivel
Válasz kikoki #1427. hozzászólásáranagyon jó lesz,lett
a kések milyen anyagból vannak?
Válasz kikoki #1423. hozzászólásáraSt 355 ből?
Válasz kikoki #1427. hozzászólásáraMi is ügyködtünk szombaton:
Válasz dr.T #1426. hozzászólásáraKi van merevítve becsületesen, nem spóroltunk a merevítőkkel. A vázszerkezet elkészült, jöhetnek a kések és a rögtörő. A késekből van négy darab, egyet kell még gyártani, a rögtörőből, meg van egy elfekvőben, egyenlőre az lesz feltéve, és megnézzük, hogy jó lesz-e a munkája.
Ilyen az elkészült váz:
Válasz dr.T #1425. hozzászólásáraJoll merevitsd ám ki mindenhol,festes elott nyúzóproba legyen
Válasz kikoki #1424. hozzászólásáraNagyon fasza csak így tovabb
Válasz kikoki #1421. hozzászólásáraAlakulóban!
Válasz Marti Miklós #1422. hozzászólására100x100x8-as a zártszelvény. Az 5-öst vékonynak találtam.
Válasz kikoki #1421. hozzászólására100as 5ös falvadtagsággal? A húzófüleket már nekem is kivágták
Készülőben az új lazító!
Ha minden összejön akkor a héten elkészül!
Válasz turbos #1419. hozzászólásáraa lazitó es traktor nem az enyim csak kölcsön adják, mert szoktam segiteni , mtz892.2 a lazitó 3késes rögtörövel 150cm széleset visz.a telepités elött 4x 70cm mélyen huztam .
Válasz pál tamás_85017 #1417. hozzászólásáraTudnál képet tenni a lazitórol?
Válasz turbos #1416. hozzászólásáraelméletileg megoldható, de öszecsukhatónak kellene lennie, mert igy nem izgalmas közlekedni, mint ennek a sornyitó és záró ekepárnak
Válasz turbos #1414. hozzászólásáraszia, 3ha- öszibarack van kötött talajon en minden év október végén szoktam csinálni.kb40-50cm mélység es amennyire a fához közeltudok menni.
Válasz JOSEY #1415. hozzászólásáraA kések 2,80és3m re legyenek egyméstol,6méteres sortávolság esetén.
Válasz turbos #1414. hozzászólásáramilyen távolságra kell a késeknek lenni?
Sziasztok!Gyümölcsösben altalajlazitót csinált már valaki vagy használ gyökér szaggatás céljábol?
Válasz bandigh #1407. hozzászólásáraIgazad van, ha csak 1 nyomot vágok a földbe, az szerintem sem ugyanaz, mint megrepeszteni a talajt olyan mélyen, mert hát az egyiktől lazább lesz, a másiktól nem.
Hát még messze van, de egy egykésest csinálni akarok majd, mert csak jó lenne ha más nem fél méteren megbolygatni, hagy menjen le a növény gyökere.
Válasz lrsandor #1408. hozzászólásáraClaastra dobta fel a linket az axi webshopba.
Válasz kovacsmihaly0905 #1409. hozzászólásáraA múltkor mikor szó volt ezekről, az axiálnál olcsóbb volt.
Válasz kovacsmihaly0905 #1409. hozzászólásáraKössz
Válasz rsandor #1408. hozzászólásáraAgrowolf.hu