Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Juhtenyésztés új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- AKG támogatás új
- Poénok új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Kukorica vetőmagok új
- Gallydaráló gép új
765 hozzászólás
Válasz #164. hozzászólásra
8 ált. biz.
orvosi alk.
B jogsi
kb 105e ft,nálunk erre volt szükség
Tiszteletem!!
Azt szeretném meg kérdezni, hogy Aranykalászos képzés elkezdéshez mi követelményeknek kell meg felelni? Azért kérdem, szeretnék ilyen vonalon elhelyezkedni, mert érdekel a mezőgazdaság. Esetleg ha más mg képzések is érdekelnének. Ha valaki tud, erről információt azt kérem, írja már le ide. Előre is köszönöm a válaszokat
Válasz #160. hozzászólásra
én most decemberben végeztem el hogy meglegyen sose tudni mire lesz jó. most a fiatal gazdánál nem élek a lehetőséggel mert szerintem esélytelen inkább a testvérem ő jövőre lesz agrár diplomás talán ő esélyes lesz rá.......
ja és nem vagyok ügyvéd meg jogász gyerek!
Üdvözletem!!
Azt szeretném meg kérdezni,hogy Aranykalászos képzés elkezdéshez mi követelményeknek kell meg felelni . Ha valakinek van ilyenről információja, akkor azt szívesen fogadnám. Köszönöm!
Úgy se sokat ér a pályázatnál az A.G.-tanfolyam mert nem azoknak írták ki akik termelni szeretnének ébresztö Magyarország mindenütt becsapnak
nagyon remélem hogy nem megint a sok ügyvéd gyerköc és többi kezdi el az aranykalászos tanfolyamot a fiatal gazda pályázathoz!
Válasz #158. hozzászólásra
Kérdezz rá a helyi Agrár kamaránál ,nálunk ők küldték emailben a körlevelet róla .
Lehető legközelebbi aranykalászos vizsga érdekel,ahová még be lehet férni,vagy csatlakozni,Magyarország középső régió.
Válasz #152. hozzászólásra
Kedves Ádám!
Gödöllőn a Szent István Egyetem tervezi indítani. A 30/324-2716-os telefonszámon, vagy a Miko.Peter@mkk.szie.hu email címen tudja felvenni velem a kapcsolatot.
Üdv: Péter
Válasz #155. hozzászólásra
Jajj... Ne is mond
Annyit tanultam már az elmúlt években, hogy..........
Válasz #154. hozzászólásra
Szivesen ,ha bele lendülsz ,minden télen járhatsz képzésekre,mert van 1 pár lehetőség ! :)))
Válasz #153. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm Zoli!!!!!!!!
Válasz #137. hozzászólásra
Móóóóni !! ARANYKALÁSZOS KÉPZÉS INDUL KISKUNFÉLEGYHÁZÁN
2011. decemberében induló, 100%-ban támogatott ÚMVP képzési program Kiskunfélegyházán:
■Aranykalászos gazda (tervezett indulás és hivatalos tájékoztató: 2011. december 14., 14.00 óra, Helyszín: 6100 Kiskunfélegyháza, Oskola u. 1-3. Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskolája és Szakiskolája – bejárat a Petőfi utca felől!
Valamint önköltséges képzés keretében:
■Lovastúra-vezető
■Húsipari termékgyártó, (külön csontozó részszakképesítés is)
■Kereskedő, boltvezető
Előzetes jelentkezéseket fogadunk a 2012-ben induló, szintén 100%-ban támogatott ÚMVP képzéseinkre:
•Inszeminátor
•Lótartó- és tenyésztő
•Alkalmazott számítástechnika, alapfokú számítógép-kezelői ismeretek gazdálkodók számára. Szaktanácsadási szolgáltatások igénybevétele
•Lovastúra-vezető
•Méhész
Megtisztelő érdeklődésüket várja az intézmény vezetése és tantestülete, éljenek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program adta ingyenes képzési lehetőségekkel, legyen ez a program közös sikerünk.
Képzéseinkről információt kaphat, illetve a jelentkezéseket az intézmény vezetője várja telefonon, személyesen, vagy írásban a következő címen:
6100 Kiskunfélegyháza, Oskola u. 1-3. Tel.: 76/461-022.
Tiszteletem! Aranykalászos tanfolyam indulása, szerveződése érdekelne Budapest, vagy környékén, jövő év eleji kezdéssel. Nem távoktatásban. Ha valakinek van ilyenről információja, akkor azt szívesen fogadnám. Köszönöm!
Csornán elindult a Gazda képzés. Érd: 96/261-255
Tisztelet Neked, Te vagy az említett kivétel, de majd nézz körül az osztályban, hogy a végén mégis lesz igazam!
Pittix!
Sokan vannak úgy hogy az a százezer forint kellett másra és mivel bizonytalan volt az indulása mint talán Te is tudod ennek a pályázatnak gondolom velem együtt kivártak.Mivel én is meg más is tisztában voltam hogy ezt előtte is meg lehet oldani:D
Ez csak a pénzről szól sajnos megint a lehúzós iskolák felé,de mint már írtam 50 ezer forinttal kevesebbért is lehet elvégezni és még gazdaságot sem kell keresni a gyakorlati igazoláshoz:D
Ne legyél negatív és kárörvendő,inkább szurkolj egy jó magyarhoz mérten a többieknek hogy minél több embernek adasson meg a lehetőség a gazdasága elindításához!!!!!!!:D Hajrá Magyar gazdák és leendő gazdák!!!
Aranykalászos gazda képzés vizsga 2011.nov.25.
Mezőgazdasági technikus képzés vizsga várhatóan 2012. március
70/424-2330
Válasz #137. hozzászólásra
Igen! Mátrix Oktatási Központ 70/424-2330
Várom a hívásod!
Válasz #145. hozzászólásra
Végig ültem egy ezüst kalászos tanfolyamot.
Akkor még ingyenes volt.
A vizsga előtt szóltak, hogy a tanfolyam ingyen van de a vizsgadíjat fizetni kell.
Számomra ekkor véget ért.
Mivel akkor még nem láttam értékét a papírnak, így nem fizettem be a vizsgadíjat.
Van, aki úgy gondolta, hogy ha nem kell, akkor nem akar semmit befektetni.
Ügyfelem lánya elvégezte, de ezidáig nem tudta semmire hasznosítani.
Úgy néz ki, hogy ez még marad továbbra is.
Válasz #142. hozzászólásra
Nehezemre esik elhinni, hogy (komoly) pályázók most futkorásznak aranykalászos tanfolyam után, tisztelet a kivételnek!
sziasztok
nem akarom itt reklámozni mert én is csak mint leendő tanuló vagyok,de akit érdekel írjon nekem a nagyzsolt974@gmail.com címre és elküldőm a tájékoztatójukat
Válasz #142. hozzászólásra
Bővebben ?
ha ebben a formában lessz a kiírás akkor kidobott pénz az aranykalászos... szerintem...
Válasz #138. hozzászólásra
Szia!
Szeretnék több infót erről a tanfolyam lehetőségről,a következő címre várom a választ,:slyzoli@gmail.com
Ön Aranykalászos gazda középszintű szakképesítést szerezhet!
Aranykalászos gazda tanfolyamot indít a Kenderesi Szakiskola, Középiskola és Kollégium.
A szakmunkás bizonyítvány megszerzése nem csak Ön önálló gazdává válását segíti elő,hanem megnyitja a lehetőségeket a szakmai ismeretekhez kötött mezőgazdasági pályázatokhoz.
Tervezett képzési idő 3 hónap, ami 2011. november 11-én indul.
Helye:Kenderes, Szent István út 27
Bővebb információ: www.szakiskola.hu és a +3630420-1970 telefonszámon.
Válasz #138. hozzászólásra
Hol ?
sziasztok!
98 ezer forintért tudok tanfolyamot ami a vizsga díjat is tartalmazza.,kétszer kell bemenni,és a gyakorlat is helyben van nem kell senkit keresni.A vizsga meglesz a beadási határidőig.50 ezerrel kevesebb mint amit itt egyesek hirdetnek:D
Sziasztok! Nem tudjátok, hogy Bács-kiskunban indul e valahol aranykalászos gazda képzés?
Válasz #135. hozzászólásra
El tudom képzelni mennyire elmélyült szakmai tudással rendelkeznek a újdonsült, rugalmas feltételekkel, becsülettel végigjárt és levizsgázott aranykalászos gazdák.
Válasz #132. hozzászólásra
Igen, szakirányú végzettségnek számít. Rugalmas feltételekkel, rövid idő(is)alatt megszerezhető!
www.matrixoktatas.hu
Bizonyos fokig,nagyot nem lehet vele ugrani ,de szakmai végzettségnek számít.
Ez az Aranykalászos tanfolyam szakirányú képzettségnek számít?
Ez az Aranykalászos tanfolyam szakirányú képzettségnek számít?
Aranykalászos gazda képzés távoktatásban!
Vizsga 2011. november 25.
Még jelentkezhetsz! 70/424-2330
lukacsitunde@matrixoktatas.hu
Válasz #129. hozzászólásra
Igen, én is ott rontottam el, hogy a 75 pontból számoltam visszafelé, közben pedig 76-ból kellett volna. Hiába naivan azt hittem, hogy legalább összeadni tud a VM, és legalább az összesen rovatot nem cseszik el a rendeletben, de tévedtem!
Válasz #128. hozzászólásra
Akárhogy számolom a 3. sz. mellékletet az nem 75 max pont, hanem 76.
Na jó elszámoltam, ha minden másod megvan, még éppen meglehet a 30!
Fiatal gazda pályázatnál nem elfelejteni, hogy ha nem tanyán élsz -25 pont, ha nem rendelkezel szakirányú végzettséggel -21 vagy -16, tehát nincs meg a 75 pontból a minimálisan előírt 30, így érvénytelen a pályázat! Másképp fogalmazva aranykalászossal - ha csak nem tanyán laksz - csak érvénytelen pályázatot készíthetsz!!! :D
Aranykalászos gazda képzés indul távoktatásban,
VIZSGA 2011. NOVEMBER VÉGE!
jelentkezz még ma: 70/424-2330
Válasz #124. hozzászólásra
Köszönöm a segítséget.
jelenleg egy ilyen kis üzemben tanulok, de beszélgettünk a tulajokkal, és szeretnének egy ilyen tanfolyamra elküldeni, h papírom is legyen róla.
Szóval ezért kellene.
Majd még utána nézek!
Köszönöm.
Válasz #114. hozzászólásra
sajtkészítés.....én az Ön helyében inkább keresnék egy gazdálkodót a közelben, aki régóta ezzel foglalkozik és az Ö segítségét kérném. Szerintem több, főleg gyakorlati tapasztalatot szerezne!
Hmm, az valóban egy magasabb fokú mezőgazdasági végzettség.
Sajtkészítő tanfolyamról sajnos nem tudok, de utána érdeklődök:-)
Válasz #120. hozzászólásra
Nem is a papír miatt mennék!
Tényleg vmi hasznosat, és értelmeset szeretnék tanulni, sok gyakorlattal....van ilyen képzés Mo-on???
Félek, h nincs...
Kimaradt a legfontosabb.
Ha jó a csoport összetétele és sok szünet van, akkor az egymással való beszélgetések nagyon-nagyon hasznosak lehetnek.
A tavasszal jártam e-tanácsadó tanfolyamra.
Hogy miért?
(Mondhatnám hogy tévedésből).
Sokat beszélgettünk a társakkal, ami nagyon hasznos volt.
"Ha agrármérnök vagyok, érdemes még ezt elvégezni?"
Szerintem nem.
Kivéve, ha arra a telepre, ahol a gyakorlatot bemutatják, másképp nem tudsz bemenni szétnézni.
A leadott tananyagot meg tudod szerezni.
A kapott papírnál neked már most több van.
Ha okosabb akarsz lenn valamelyik témában, beírod a goggle.ba és már tanulhatsz is.
Válasz #116. hozzászólásra
Köszönöm a tippet!
Megnézem!
Válasz #115. hozzászólásra
tényleg???
nem hiszem....
Gödöllőn október 28-án indul aranykalászos gazda tanfolyam. Még lehet rá jelentkezni (30/324-2716)! Péter
Hello!
Csermajorban szoktak ilyet indtani:
30 órás mini tanfolyam:
http://hazisajtkeszites.hu/sajtmorzsak/rendezvenyek/30-oras-hazi-sajtkeszites-tanfolyam
Illetve szokott lenni komolyabb tejtermékgyártó is.
Udv:Pali