Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD393.39 FtCHF432.34 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
No, levágtuk az "alibi " növényeket:
búza: 33 q/ha
t. árpa: 25 q/ha
ára semminek nincs. A tőzsde is lefelé ballag. simon pereznek üzemen: "Foglalod ám a kurva anyádat, de nem a mi hazánkaT" Petőfi után szabadon.
mega nem megy el. amúgy 22-t önként, még mielőtt bármit is mondtam volna. de ezt mind a 3 nagy cég megadná. van erre egy nagy cégecske 4 jd-t adnak le és 3 csx-et hoznak, 7080, vagy 7090-en, már nem tudom.
Én távlatokban gondolkodván nem mernék most új mega-t venni. lexit adtam be, de lehet, hogy besárgul mire megjön. kint, nyugaton az nh-k rohadt drágák a claasokhoz képest, miért ???
A tárcsa nyit a kés előtt,kb 15cm mélyen.Először a gép pálcással volt szerelve, valószinű ez volt az első gépe a Garami Józsinak.Nem voltam megelégedve a henger melójával,vettem rá csillagot,és ráadásnak feltettem rá a pálcást-igy tökéletes visszazárt felület marad,és a következő munkával sen fogok szívni!
8331 hozzászólás
Válasz #2780. hozzászólásra
Hova?
Válasz #2785. hozzászólásra
Már azt hittem valami Paldoo-s rövidítés lesz ! :-))
Válasz #2783. hozzászólásra
Tett=cselekedet.
Sok az álmodozás, amiket meg tett nem követtttt....
Válasz #2780. hozzászólásra
Valami bővebb infót nyomass már, mert itt be van zsongva mindenki, de ez egyszer nagy pofára esés lesz.
Válasz #2782. hozzászólásra
Nem há !
Mi ?
Válasz #2781. hozzászólásra
Nemtod mi az a tett???
Válasz #2778. hozzászólásra
Mi ez ?? Tettel nem igen ....
Válasz #2777. hozzászólásra
Minket is hívtak , jövőre lehet megyünk...
Válasz #2772. hozzászólásra
Nekem ez a szlogen ki van ragasztva egy matricán az Mtz-m ablakában...:)(Árpádsávos zászlóval a háttérben..)
Válasz #2777. hozzászólásra
Szöveggel.
TettL nMigN, ahogy figyLLek bNNetek....
Válasz #2775. hozzászólásra
Nagy divat ez a szlovák turné !
Válasz #2775. hozzászólásra
Há ménem?
Fosol mi?
Válasz #2774. hozzászólásra
Hali! 600
Meni kelet volna szlovákba de nem mertünk!!
Válasz #2773. hozzászólásra
Szeva!
? hekit vágott a két ződ?
Én befejeztem az aratást konbik lemosva asztal lefestve a lovék meg szanaszét!!!
No, levágtuk az "alibi " növényeket:
búza: 33 q/ha
t. árpa: 25 q/ha
ára semminek nincs. A tőzsde is lefelé ballag. simon pereznek üzemen: "Foglalod ám a kurva anyádat, de nem a mi hazánkaT" Petőfi után szabadon.
Válasz #2769. hozzászólásra
Mit nem váx?
Úgy süllyed a tarló mint a Q. élet!!!
Válasz #2757. hozzászólásra
Nálunk a tx 66-ot cserélték csx-re a tapasztalat,nem tud annyit mint a 66-os.És gyengébb a minöség,3.szezon de a kukira dobléceket kell cserélni!!!
Válasz #2768. hozzászólásra
(ehhez már megint hozzá kell szoknom, hogy, mit is akar írni) :-))
Válasz #2767. hozzászólásra
Ahogy vesszük.
Az minden napra van.
Majdnem bebakott a pót a tarlón így 22 körül......
Válasz #2765. hozzászólásra
problem ??????
Válasz #2765. hozzászólásra
és megjött Paldoo
gondoltam hogy arat ( hisz irta :-))
A rosseb 1e meg a mai napot ott ahol van meg ahol volt....!!!!!!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Aratásostul meg mindenestül!!!!!!
(szétb. az ideg)
Válasz #2762. hozzászólásra
Talaj-Taposás !:-)) az idén ilyen segített be, és nem kis meglepetés volt. Én erősen figyelek a talaj szerkezetére(legalább is így gondolom).
Válasz #2761. hozzászólásra
akkor ad el ! ez örök árat jelentene !
Válasz #2760. hozzászólásra
miért tetszik a TT?
Válasz #2760. hozzászólásra
98-as 6500 óra 14500ha gömbölyű ,de zöld has
Válasz #2757. hozzászólásra
a tiéd melyik mega ? kocka fülke, vagy zöldhas, vagy már szürke has ?
Válasz #2758. hozzászólásra
alig-alig. akkor már szintez is lazán.
Válasz #2756. hozzászólásra
70 misi?
Válasz #2755. hozzászólásra
enyimre is jót mondtak 14-et annyiért vettem 5 éve a szintezős csx 32 lenne
Válasz #2754. hozzászólásra
550 tt
Válasz #2754. hozzászólásra
mega nem megy el. amúgy 22-t önként, még mielőtt bármit is mondtam volna. de ezt mind a 3 nagy cég megadná. van erre egy nagy cégecske 4 jd-t adnak le és 3 csx-et hoznak, 7080, vagy 7090-en, már nem tudom.
Válasz #2753. hozzászólásra
mit igértek a megáért,és mekkora a lexi
Válasz #2752. hozzászólásra
Én távlatokban gondolkodván nem mernék most új mega-t venni. lexit adtam be, de lehet, hogy besárgul mire megjön. kint, nyugaton az nh-k rohadt drágák a claasokhoz képest, miért ???
Válasz #2751. hozzászólásra
Ja az a lexion társa tudásban ,én a mega árát és a csxárát irtam az is egy kaliber
Válasz #2750. hozzászólásra
na épp erre akartam kijukadni !!! nézegetem a cx-et ! nem a csx, mert az gagyi !
Válasz #2749. hozzászólásra
a nagy lopikulát lessz,180000ezer egy claas 115000egy ugyanojan nyuszi,lehet hogy már nem vagyok claas rajongó,a komatsut cseréltem ki egy ujra
Válasz #2748. hozzászólásra
új kombinó lesz ????
Válasz #2747. hozzászólásra
Nem nent ,még megy,hétfőn talán végzünk
az aratás idegeit kipihentük nagyjából.....
FAN !!!!
Te nálad, hogy ment az aratás ???
esők ?????
Válasz #2728. hozzászólásra
De miest tudsz,írj!!!!!!!!!!!
Válasz #2744. hozzászólásra
Bács-megyei gyerök vagyok.
Hali FERI te fejér megyei vagy?? Garamit én is ismerem!!!
Válasz #2742. hozzászólásra
Most szereltük fel,a traktor nyomokban hatékony mert ott járnak a kések,ez olyan házi kitaláció!
Válasz #2741. hozzászólásra
Ilyen tárcsát még nem láttam előtte. Tárcsa nélkül is próbáltad? Így mivel másabb?
Válasz #2740. hozzászólásra
A tárcsa nyit a kés előtt,kb 15cm mélyen.Először a gép pálcással volt szerelve, valószinű ez volt az első gépe a Garami Józsinak.Nem voltam megelégedve a henger melójával,vettem rá csillagot,és ráadásnak feltettem rá a pálcást-igy tökéletes visszazárt felület marad,és a következő munkával sen fogok szívni!
Válasz #2739. hozzászólásra
Mit csinál előtte a tárcsa? (nem látni jól a képen)
A csillagok mögé miért kell még a pálcás henger?
Válasz #2738. hozzászólásra
igen.12 napja carrierezve.
Válasz #2737. hozzászólásra
Az avatarképen a lazítás előtt tárcsázva volt?