Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek!
Csávókámnak kéne vlm köztes fedő megoldás majd pikapra...
Doboz roló között vlm ....
Magasabb rolótól...
Gyorsan lepusztítható tető ha magasabb cucchordás szezonja van...
És kéne rá kereszttartó is erre... vlm thule doboz.... vagy biciklikre...
Persze 1 zsirfekete egyedi bukocső is az álma....
Van ilyen vlm?
Vagy mondjam neki hogy ibredjen...
Azon golkodom ebben a jó időben,hogy ha egy elektromos autó 1-2 napra a hóviharban kintragad az autópályán,mennyi ideig bírja a fűtést biztosítani?Ha meg lemerűl,akkor meg már csak trélerrel lehet menteni.Lehet,hogy télen egy kis benzines aggregátort is be kellesz tenni?
A gallytörővel az van ,hogy én vettem 3 éve egy kb egy éves Isuzu pickupot rajta volt a cső, volt műbizonylat is de az semmit nem ért , mert a forgalmiban a következő szövegnek kell benne lenni " ..számú összeépítési engedély alapján...." nos nekem erre a sündörgők minden esetben egy 10 e ft-os csekkel hívták fel a figyelmemet, és mivel vonóhorgot meg nem rakatott rá az előző gazda így ezt a két összeépítést kénytelen voltam megtenni 3 évesen igaz annyi szerencsém meg volt ,hogy a műszakit szinte addig a dátumig kaptam amikorra a 6 éves vizsga letelt volna , 4 hónapot buktam , de most már ha utánam vetik magukat a pályarendőrök akkor megnézik a forgalmit és jó utat kívánnak , a felszerelésről akik itt arról értekeznek ,hogy csak egy kis lemezpánt fogja fel igen az előírás az , sőt műanyag csavarral kell felszerelni ami néhány N erőre old!
Válasz bandigh #5222. hozzászólásáraBár ahogy nézem, a műbizonylatosat fel lehet szerelni. De a többit attól fenntartom. Ahogy a neve is mutatja, gallytörő, tehàt ha átmégy egy kisebb bokron, vagy erdei terepen haladsz, megakadályozza hogy valami kiverje a lámpàt, vagy letépje a kökény a hűtőrácsot. De ütközés ellen szerintem nem véd
Válasz *** HM *** #5219. hozzászólásáraTudtommal a gyalogosvédelem miatt. Minden autónak puha műanyag az eleje, direkt a gyalogosok miatt. Ezt elégge lerontja a vascső. Védelmet szerintem nem sokat ad, mert alul ugyan jól be van rögzítve,felül viszont gyakran egy kis laposvas tatja szálában, ha ütközöl az szerintem egyből összerogyik, vagy belemegy a hűtőbe, égy ha megmozdul az egész keret, akkor ha a bal oldalát vered oda, a jobboldalon is tuti lenyomja a festéket meg a lámpát ilyesmit, gondolom
Válasz *** HM *** #5219. hozzászólásáraAzért tünt el mert nem lehet hivatalosan forgalomba helyezni.Valahogy úgy van h túlzó előnyhöz juttat egy baleset esetében mondjuk nem egy tolólap de sokat ér...
Sziasztok! Látom mindenki új kocsikon agyal gondolkodik,de ha a telephelyen vagy udvaron szomorkodik egy papíros platós uaz ,emberi áron érdekelne.Én szívesen rázatnám benne a sejhajom.
Válasz hadadi.andrew #5214. hozzászólásáraÉn is akkora vagyok mint a cimborád csak egy kicsit könnyebb, de én nagyon szeretek benne utazni, szerintem pont hogy semmi pickup betegség nem érződik benne, teljesen suv-os az érzés. Sőt, mivel spirál rugós, nem pattog el kanyarban, nem kell lesúlyozni hogy stabil legyen az úton. Nyilván merev a rugózás mert ennek is tonnás terhelhetősége van, de inkább feszes úgy mondanám, lehet is vele hatolni szerpentinen is.
A laprugós pickupok ráztak, dobálták el seggüket,forszírozott tempónál veszélyes szinten is akár, cserébe kanyarban billegett a karosszéria mint a fene. Persze az újak jobbak ebben az értelemben, de még mindig megmaradt minden hàtránya a féderes futóműnek.
Aztán az állandó 4wd ami még király dolog, ez miatt is stabilabb mert nem akar driftelni minden kanyarban.
Én pont attól tartok már most, hogy mi lesz később mikor ebbe belefut a többszázezer, aztán nem tudok ilyet hozni majd helyébe, meg semmilyen nagyobb blokkosat.
Válasz szanberg #5209. hozzászólásáraA Jeepet csak azért említettem, mert szerinted már nincs nagymotoros/4+ hengeres új pick-up, amúgy szerintem se a legnyerőbb tipus ebben a kategóriában, de azért nem is gagyi. Cimborám beruházott egy fullos V6-os X-be, nagyon fapadosnak találja (keményen fut + szűk 190 cm/115 kg-hoz), eléggé megbánta már, pláne ennyiért, nade kellett a kőccség.
Bőrös kocsit én se vennék, de mostanában elég nehéz az újakban elkerülni, a Raptorban nagyon szimpatikus ez az alcantara/microszálas huzat.
Én is azt hittem, hogy elég egy 190 Le automata Navara mindenre, aztán már sírva ülök vissza bele a GC után Két vas nem rossz ám, ha van melóra is egy meg a családnak se kell megfulladni abban a csepp pick-up kabinban, ha babot kaptak a menzán
Válasz Wilde #5210. hozzászólásáraSzerinted a ruhák miatt.Szerintem meg azért hogy alapból eltapossam azt a lehetőséget hogy a fiukra ráakaszkodjonak majd olyan senki házi csóró ribancok mint akiket a bulin láttam kényeskedni,pedig 70%-ukat ismerem 15 ével ezelőttről.Amikor még a pinájukon kívül nem volt semmilyük,és csak azt lesték 10 évig hogy találjanak egy pénzes marhát maguknak.Nem kell válaszolnod.
Válasz mtz1221 #5191. hozzászólásáraez vicc?elmész egy bulira és mert valakik menő ruhákban vannak úgy megvisel,hogy eladod az autód?még jó ,hogy nem tettél magadban kárt.
Válasz hadadi.andrew #5179. hozzászólásáraAzért ne haragudj meg de a Gladiator egy bumszli nagy kocka kotla, uaz műszerfallal csak műanyag nem vaslemez
Ahhoz képest az X egy kifinomult szerkezet
Válasz *** HM *** #5196. hozzászólásáraÉn is sokat agyaltam a vásárláskor.
Hozzáteszem, hogy nyilván a teherautó elszámolhatósága amire szükség volt, meg egyébként is nekem kell a plató. Akkor tovább gondoltam, hogy igen, egy használt jobb pickup meg egy komoly suv is kijött volna árából kb, de nekem az nem jó megoldás. Azért nem, mert mindig dolgozok, jövök megyek úton vagyok. Minek állt volna ott egy suv amibe néha beleülök. Olyan kellett amit használok és napmintnap azzal közlekedek, hiszen azért kellett az új, hogy sokévig kiszolgáljon. De ha már új, akkor olyat amilyet szeretnék, és ezt szerettem volna. Tökéletesen ki használom, no nem az erdőn vagy ilyesmi, se nem ganajat szállítok a platón, de alkatrészt szerszámot eszközt cuccaimat folyamatosan. Olyan kellett amivel tudok vontatni, mert rendszeresen van ilyen, sőt, bírjon is! és bír. Aztán ha 1000km-re megyek akkor legyen benne harmónia, komfort. Nyilván nem egy GLE, igaz azt sem éreztem jelentősen csendesebbnek vagy kényelmesebbnek. Természetesen az első ülésről beszélek, hátul a pickup kicsi, mondjuk a gyerek szeret benne utazni hátul is, el is fér. Akkor ha sietnem kell ezzel 180-ról még gyorsítok vehemensen, igaz 205kmh-nál le van tiltva meg nem is pickup tempó az már, de ha kell, akkor lehet vele sietni, nem forog benne a motor mint a fűrész és stabil pályatempónál is.
A saját belső megnyugvásomhoz kellett a barna bőr belső is. Hozzáteszem a bőrt utálom, de csak ez volt barna színben, illetve szövet ülést a legmagasabb felszereltségnél nem is lehet kérni. Egy alkantara is jobb megoldás, de abból is csak fekete volt, nekem meg kellett a barna műszerfal és fa mintás díszléc. Kellett mert harmóniát sugall nekem és megnyugtat. Plussz teccik is persze. Így hát nekem ezért kellett ez, hogy kisegítse az életemet nap mint nap, megtudjak vele mindent oldani. Kis odafigyeléssel, ami annyit takar, hogy nem kenem össze főleg belülről, mehetek színházba is vele öltönyben fehér ingben, lemosni úgyis lekell mindegyiket.
Válasz *** HM *** #5206. hozzászólásáraMár nemazért, de a zusába is gatya az útfelület, NYC-be vaslemezzel tompítják a kátyukat (no shit) szóval ha puhán futó vas kell, már tudod hol keresgélj
Válasz *** HM *** #5204. hozzászólásáraJogos, de azabibi, hogy qrvajól kijövünk, meg azért nembaj, ha néha babysitternak befognánk, aztán sajna nem mer vezetni már, úgyhogy ez is rámmmaradt, de sebaj, alkalmazkodok, látod, tiszta muszájból kell vennem egy V6 ramocskát
Válasz hadadi.andrew #5203. hozzászólásáraMiapélónak az anyós a háznál?
Annak gotuplató oszt kapaszkodjon a csőbe hadd lobogjanak az ajkai 150nél ahogy mentek az állatkertbe...
Válasz *** HM *** #5194. hozzászólására3 pulyám van, meg 1 db anyósom, egy ezeröcsi crew-cab ramba pont beférünk...ha 2022 (is) összejön, veszek egy dieselt, oszt' ott parkolok vele, ahol akarok, miapélónak flotta
Válasz fexco #5201. hozzászólásáraIveco daily 4×4 jo magas terepes Sokszemélyes platos. Nem egy rakéta de nem csajozos . Csak ne vona ollan drága. de nem egy divatszalon terepjároo. ott nix faxmérés. A leg magasabb mind között. Amelyiken nem létrán kö fömenni az milyen sárjáro? Parkolni is jo senki nem tudja nekibaszni a vasat az ajtonak. kátyukat sem ismeri. Hát senkinek sem köll?
Válasz fexco #5200. hozzászólásáramondjuk megmondom őszintén nem is szivesen hagytam ott,azért agyaltam elég rendesen,hogy meghuzzák,vagy akár még leis nyujják....van egy freelander is,ezzel nemgond a parkolás...se...érdekes ezzel amikor pl pestre megyünk,és minimum 2-3 órára otthagyuk a parkolóba sokkal nyugottabb vagyok.....
voltam már nem1x l200al bpn az állatkerti köruton.(állatkert,cirkusz,stb)érdekes alapból a parkolás,de pikáppal méginkább....volt amikor 1órát jártunk csak körbe,hogy leparkoljunk....
Válasz bandigh #5195. hozzászólásáraNem kell mindig azon agyalni mit lehet ezen mást venni.
A sejk se agyal ha kell neki az a mclaren megrendeli.
Ha van otthon 1 a6sedan 2 kombi 1suv és gondolja a paraszt ez a hiánycikk mert nagyfutózni akar szarokat hurcolni lemenni a halálfba másföldjeit lesni stb és megengedheti ne firtassátok és kérdőjelezzétek.... az ilyen típusú potenciális vásárlót e.
Válasz *** HM *** #5194. hozzászólásáraKell pikap, a parasztnak, de nem 5-ik autónak. Ha ez a munkaeszköze, akkor kb elsőnek. Meg mellé annyi személyautó amivek elboldogul a család, egy legalább. Ha elkell menni 400km-t akkor ha nem muszál ne a döggel kelljen menni, merminek. Viszont ami a képen volt br 20 gurugáért már lehet venni egy használható platóst meg egy jó személyautót is szerintem. Na persze nem a német prémiumárúakból.
Válasz bandigh #5189. hozzászólásáraNem mondom hogy egyetlen autónak kellene ezt tartani bárkinek is.
3 4 5 kocsik vannak a háttérben az ilyen pikapos fickóknál.
De nem 1 eladásáról tudok hogy mikor jött a gyerek ez élhetetlen kocsi arra már és eladta.... Dehát csóróként nem vehetett másikat csáládbarátot azért.... Ilyen is volt.
Gazdálkodó család 4 tag sofőrre nem elég az 4 kocsi.
5 kocsiból meg már kell hogy legyen 1 pikap.
Válasz *** HM *** #5188. hozzászólásáraLehet.De inkább valami hiányzik ez életéből,és ezzel titkolja.Egy gyönyörű női derék láb mell,az dizájn,de egy vasdarab.
Válasz Földönfuto #5190. hozzászólásáraAzt nem tudom.De ismerek olyant akinek hyundai i20-sa van és jóval átlag feletti van neki. De de komolyra fordítva a szót van 3 éve egy elég jó barátom a"felsők" közül.Egyszer elhívott egy szülinapra ahol csak ilyen"magukat felsőbbnek gondoló"emberek voltak,a legmenőbb cuccokban.Na ott döntöttem el inkább ne legyen semmim,mint hogy rájuk hasonlítsak.El is adtam a landrovert egy héten belül.
Válasz *** HM *** #5188. hozzászólásáraEgyébként igen, mindenre jó ez így. Terepre, valahova elmenni is, család is belefér azért, de valahogy nincs meg mégsem a jó kompromisszum. Ha többnyire melóra kell, akkor kell egy rendes családi autó is, szerintem fölösleges így kidíszíteni. Kapjon az alapverzió haspáncélt, meg rendes gumikat, platóbélést, dobozt, aztán hagy menjen. Az asszonnyal meg beülsz a tiszta kocsiba. Meg a másik, hogy ha 80%-ban aszfalton mész, ott a terepgumi nem egy hasznos dolog. Ja és ha utcainak használod, akkor is kell a doboz, mert a platón minden tiszta retek lenne. Akkor meg már nem ilyen jó a kinézet :D
Válasz Dns8 #5186. hozzászólásáraJa arra tökéletes.3 év múlva meg rájön a nő hogy hülye volt mert az autóhoz ment hozzá,és lelép.Ez nem nősülni hanem pinázásra lett teremtve,kis faszhoz.
Válasz bandigh #5185. hozzászólásáraÉs plázába vagy falunapra mivel mész?
Kell lássák a cselédek hogy kulömb vagy az átlag suttyó pikapostol....ja nem????????
Heccinek nősülni való hájlaksz kell arra ez a tökéletes.
5885 hozzászólás
Üdv!
Szerintetek ha van egy 45mm kipufogó rendszer és ki akarják bővíteni 55mm jó lehet az??
De csak akatalizátor után. Nem gond a hirtelen tágulás?
Válasz *** HM *** #5233. hozzászólásáraKell egy lószállító trailer, abban elfér a rúd, meg mehet a privàt só is![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz bandigh #5232. hozzászólásáraPoldenszes csaja van baszki birjon fönt vonagolni...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz *** HM *** #5231. hozzászólásáraHa tini vagy kell a bukócső
Utána egy roló, de ha használni is kell a raktér, doboz lesz belőle ![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Csávókámnak kéne vlm köztes fedő megoldás majd pikapra...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Doboz roló között vlm ....
Magasabb rolótól...
Gyorsan lepusztítható tető ha magasabb cucchordás szezonja van...
És kéne rá kereszttartó is erre... vlm thule doboz.... vagy biciklikre...
Persze 1 zsirfekete egyedi bukocső is az álma....
Van ilyen vlm?
Vagy mondjam neki hogy ibredjen...
Válasz *** HM *** #5228. hozzászólására+kö persze
Offród kiegészítő cuccok közül mi az ami már gatyi ratyi nyomi cucc kategória?
Hol veszitek a dolgokat?
90000km es utolsófajta 3.2 wildtrak szuper kinézetű állapotban bfgumik roló tartók fellépő stb dizajn elemek...precíz paraszttól.... mi a reális áruk ezeknek?
Rántótelet tartotok a dzsipóban a 32mm az úgy mire elég?
Új isuzu van már vlkinek?
Milyen fogyasztás a minimum, erre a motorra üresen járva országúton csak a sofőr?
Van ettől kisebb fogyasztású pikap?
Azon golkodom ebben a jó időben,hogy ha egy elektromos autó 1-2 napra a hóviharban kintragad az autópályán,mennyi ideig bírja a fűtést biztosítani?Ha meg lemerűl,akkor meg már csak trélerrel lehet menteni.Lehet,hogy télen egy kis benzines aggregátort is be kellesz tenni?
Válasz szanberg #5215. hozzászólásáraMajd lessz Tesla Cybertruck![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
A gallytörővel az van ,hogy én vettem 3 éve egy kb egy éves Isuzu pickupot rajta volt a cső, volt műbizonylat is de az semmit nem ért , mert a forgalmiban a következő szövegnek kell benne lenni " ..számú összeépítési engedély alapján...." nos nekem erre a sündörgők minden esetben egy 10 e ft-os csekkel hívták fel a figyelmemet, és mivel vonóhorgot meg nem rakatott rá az előző gazda így ezt a két összeépítést kénytelen voltam megtenni 3 évesen igaz annyi szerencsém meg volt ,hogy a műszakit szinte addig a dátumig kaptam amikorra a 6 éves vizsga letelt volna , 4 hónapot buktam , de most már ha utánam vetik magukat a pályarendőrök akkor megnézik a forgalmit és jó utat kívánnak , a felszerelésről akik itt arról értekeznek ,hogy csak egy kis lemezpánt fogja fel igen az előírás az , sőt műanyag csavarral kell felszerelni ami néhány N erőre old!
Válasz bandigh #5222. hozzászólásáraBár ahogy nézem, a műbizonylatosat fel lehet szerelni. De a többit attól fenntartom. Ahogy a neve is mutatja, gallytörő, tehàt ha átmégy egy kisebb bokron, vagy erdei terepen haladsz, megakadályozza hogy valami kiverje a lámpàt, vagy letépje a kökény a hűtőrácsot. De ütközés ellen szerintem nem véd
Válasz *** HM *** #5219. hozzászólásáraTudtommal a gyalogosvédelem miatt. Minden autónak puha műanyag az eleje, direkt a gyalogosok miatt. Ezt elégge lerontja a vascső. Védelmet szerintem nem sokat ad, mert alul ugyan jól be van rögzítve,felül viszont gyakran egy kis laposvas tatja szálában, ha ütközöl az szerintem egyből összerogyik, vagy belemegy a hűtőbe, égy ha megmozdul az egész keret, akkor ha a bal oldalát vered oda, a jobboldalon is tuti lenyomja a festéket meg a lámpát ilyesmit, gondolom
Válasz *** HM *** #5219. hozzászólásáraSk-ban külön kell kérvényezni. A járási közlekedésügyi iroda hagyhatja jóvá.
Válasz *** HM *** #5219. hozzászólásáraAzért tünt el mert nem lehet hivatalosan forgalomba helyezni.Valahogy úgy van h túlzó előnyhöz juttat egy baleset esetében mondjuk nem egy tolólap de sokat ér...
Ezek a régi lámpát körbeölelő gallytörők miért kophattak ki?
Mekkora védelmet adhat a kocsi elejének ez a cső mekkora koccig?
Sziasztok! Látom mindenki új kocsikon agyal gondolkodik,de ha a telephelyen vagy udvaron szomorkodik egy papíros platós uaz ,emberi áron érdekelne.Én szívesen rázatnám benne a sejhajom.
Válasz *** HM *** #5216. hozzászólásáraEz jó lesz vadászkocsinak![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz szanberg #5215. hozzászólásáraAkkor húzz venni még 1et.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
X
Válasz hadadi.andrew #5214. hozzászólásáraÉn is akkora vagyok mint a cimborád csak egy kicsit könnyebb, de én nagyon szeretek benne utazni, szerintem pont hogy semmi pickup betegség nem érződik benne, teljesen suv-os az érzés. Sőt, mivel spirál rugós, nem pattog el kanyarban, nem kell lesúlyozni hogy stabil legyen az úton. Nyilván merev a rugózás mert ennek is tonnás terhelhetősége van, de inkább feszes úgy mondanám, lehet is vele hatolni szerpentinen is.
A laprugós pickupok ráztak, dobálták el seggüket,forszírozott tempónál veszélyes szinten is akár, cserébe kanyarban billegett a karosszéria mint a fene. Persze az újak jobbak ebben az értelemben, de még mindig megmaradt minden hàtránya a féderes futóműnek.
Aztán az állandó 4wd ami még király dolog, ez miatt is stabilabb mert nem akar driftelni minden kanyarban.
Én pont attól tartok már most, hogy mi lesz később mikor ebbe belefut a többszázezer, aztán nem tudok ilyet hozni majd helyébe, meg semmilyen nagyobb blokkosat.
Válasz szanberg #5209. hozzászólásáraA Jeepet csak azért említettem, mert szerinted már nincs nagymotoros/4+ hengeres új pick-up, amúgy szerintem se a legnyerőbb tipus ebben a kategóriában, de azért nem is gagyi. Cimborám beruházott egy fullos V6-os X-be, nagyon fapadosnak találja (keményen fut + szűk 190 cm/115 kg-hoz), eléggé megbánta már, pláne ennyiért, nade kellett a kőccség.
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Két vas nem rossz ám, ha van melóra is egy meg a családnak se kell megfulladni abban a csepp pick-up kabinban, ha babot kaptak a menzán![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Bőrös kocsit én se vennék, de mostanában elég nehéz az újakban elkerülni, a Raptorban nagyon szimpatikus ez az alcantara/microszálas huzat.
Én is azt hittem, hogy elég egy 190 Le automata Navara mindenre, aztán már sírva ülök vissza bele a GC után
Válasz Wilde #5212. hozzászólásáraMegette akkor a fene az egészet ha azért dolgozok 15-20 órákat naponta,hogy a végén egy számító szuka éljen belőle.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz mtz1221 #5211. hozzászólásáravalamivel érthetőbb,de nem tehetsz semmit bármi megtörténhet.
Válasz Wilde #5210. hozzászólásáraSzerinted a ruhák miatt.Szerintem meg azért hogy alapból eltapossam azt a lehetőséget hogy a fiukra ráakaszkodjonak majd olyan senki házi csóró ribancok mint akiket a bulin láttam kényeskedni,pedig 70%-ukat ismerem 15 ével ezelőttről.Amikor még a pinájukon kívül nem volt semmilyük,és csak azt lesték 10 évig hogy találjanak egy pénzes marhát maguknak.Nem kell válaszolnod.
Válasz mtz1221 #5191. hozzászólásáraez vicc?elmész egy bulira és mert valakik menő ruhákban vannak úgy megvisel,hogy eladod az autód?még jó ,hogy nem tettél magadban kárt.![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz hadadi.andrew #5179. hozzászólásáraAzért ne haragudj meg de a Gladiator egy bumszli nagy kocka kotla, uaz műszerfallal csak műanyag nem vaslemez![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Ahhoz képest az X egy kifinomult szerkezet
Válasz *** HM *** #5196. hozzászólásáraÉn is sokat agyaltam a vásárláskor.
Hozzáteszem, hogy nyilván a teherautó elszámolhatósága amire szükség volt, meg egyébként is nekem kell a plató. Akkor tovább gondoltam, hogy igen, egy használt jobb pickup meg egy komoly suv is kijött volna árából kb, de nekem az nem jó megoldás. Azért nem, mert mindig dolgozok, jövök megyek úton vagyok. Minek állt volna ott egy suv amibe néha beleülök. Olyan kellett amit használok és napmintnap azzal közlekedek, hiszen azért kellett az új, hogy sokévig kiszolgáljon. De ha már új, akkor olyat amilyet szeretnék, és ezt szerettem volna. Tökéletesen ki használom, no nem az erdőn vagy ilyesmi, se nem ganajat szállítok a platón, de alkatrészt szerszámot eszközt cuccaimat folyamatosan. Olyan kellett amivel tudok vontatni, mert rendszeresen van ilyen, sőt, bírjon is! és bír. Aztán ha 1000km-re megyek akkor legyen benne harmónia, komfort. Nyilván nem egy GLE, igaz azt sem éreztem jelentősen csendesebbnek vagy kényelmesebbnek. Természetesen az első ülésről beszélek, hátul a pickup kicsi, mondjuk a gyerek szeret benne utazni hátul is, el is fér. Akkor ha sietnem kell ezzel 180-ról még gyorsítok vehemensen, igaz 205kmh-nál le van tiltva meg nem is pickup tempó az már, de ha kell, akkor lehet vele sietni, nem forog benne a motor mint a fűrész és stabil pályatempónál is.
A saját belső megnyugvásomhoz kellett a barna bőr belső is. Hozzáteszem a bőrt utálom, de csak ez volt barna színben, illetve szövet ülést a legmagasabb felszereltségnél nem is lehet kérni. Egy alkantara is jobb megoldás, de abból is csak fekete volt, nekem meg kellett a barna műszerfal és fa mintás díszléc. Kellett mert harmóniát sugall nekem és megnyugtat. Plussz teccik is persze. Így hát nekem ezért kellett ez, hogy kisegítse az életemet nap mint nap, megtudjak vele mindent oldani. Kis odafigyeléssel, ami annyit takar, hogy nem kenem össze főleg belülről, mehetek színházba is vele öltönyben fehér ingben, lemosni úgyis lekell mindegyiket.
Válasz *** HM *** #5206. hozzászólásáraMár nemazért, de a zusába is gatya az útfelület, NYC-be vaslemezzel tompítják a kátyukat (no shit) szóval ha puhán futó vas kell, már tudod hol keresgélj![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz hadadi.andrew #5205. hozzászólásáraMég a végén rászedsz 1 amerikaira majd.
8adiknak.
Válasz *** HM *** #5204. hozzászólásáraJogos, de azabibi, hogy qrvajól kijövünk, meg azért nembaj, ha néha babysitternak befognánk, aztán sajna nem mer vezetni már, úgyhogy ez is rámmmaradt, de sebaj, alkalmazkodok, látod, tiszta muszájból kell vennem egy V6 ramocskát![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz hadadi.andrew #5203. hozzászólásáraMiapélónak az anyós a háznál?![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Annak gotuplató oszt kapaszkodjon a csőbe hadd lobogjanak az ajkai 150nél ahogy mentek az állatkertbe...
Válasz *** HM *** #5194. hozzászólására3 pulyám van, meg 1 db anyósom, egy ezeröcsi crew-cab ramba pont beférünk...ha 2022 (is) összejön, veszek egy dieselt, oszt' ott parkolok vele, ahol akarok
, miapélónak flotta![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz fexco #5201. hozzászólásáraIveco daily 4×4 jo magas terepes Sokszemélyes platos. Nem egy rakéta de nem csajozos . Csak ne vona ollan drága.
de nem egy divatszalon terepjároo.
ott nix faxmérés. A leg magasabb mind között. Amelyiken nem létrán kö fömenni az milyen sárjáro? Parkolni is jo senki nem tudja nekibaszni a vasat az ajtonak. ![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
kátyukat sem ismeri. Hát senkinek sem köll?
Válasz fexco #5200. hozzászólásáramondjuk megmondom őszintén nem is szivesen hagytam ott,azért agyaltam elég rendesen,hogy meghuzzák,vagy akár még leis nyujják....van egy freelander is,ezzel nemgond a parkolás...se...érdekes ezzel amikor pl pestre megyünk,és minimum 2-3 órára otthagyuk a parkolóba sokkal nyugottabb vagyok.....![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
voltam már nem1x l200al bpn az állatkerti köruton.(állatkert,cirkusz,stb)
érdekes alapból a parkolás,de pikáppal méginkább....volt amikor 1órát jártunk csak körbe,hogy leparkoljunk....
Válasz bandigh #5198. hozzászólásáraÁ nem teljesen mások a személyes adatok.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz *** HM *** #5196. hozzászólásáraEz lennél te?![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz *** HM *** #5196. hozzászólásáraA Toyota az életérzés hilux 460 ezer km hiace 650 ezer km használatból eredő költségekel.:)
Válasz bandigh #5195. hozzászólásáraNem kell mindig azon agyalni mit lehet ezen mást venni.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
A sejk se agyal ha kell neki az a mclaren megrendeli.
Ha van otthon 1 a6sedan 2 kombi 1suv és gondolja a paraszt ez a hiánycikk mert nagyfutózni akar szarokat hurcolni lemenni a halálfba másföldjeit lesni stb és megengedheti ne firtassátok és kérdőjelezzétek.... az ilyen típusú potenciális vásárlót e.
Válasz *** HM *** #5194. hozzászólásáraKell pikap, a parasztnak, de nem 5-ik autónak. Ha ez a munkaeszköze, akkor kb elsőnek. Meg mellé annyi személyautó amivek elboldogul a család, egy legalább. Ha elkell menni 400km-t akkor ha nem muszál ne a döggel kelljen menni, merminek. Viszont ami a képen volt br 20 gurugáért már lehet venni egy használható platóst meg egy jó személyautót is szerintem. Na persze nem a német prémiumárúakból.
Válasz bandigh #5189. hozzászólásáraNem mondom hogy egyetlen autónak kellene ezt tartani bárkinek is.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
3 4 5 kocsik vannak a háttérben az ilyen pikapos fickóknál.
De nem 1 eladásáról tudok hogy mikor jött a gyerek ez élhetetlen kocsi arra már és eladta.... Dehát csóróként nem vehetett másikat csáládbarátot azért.... Ilyen is volt.
Gazdálkodó család 4 tag sofőrre nem elég az 4 kocsi.
5 kocsiból meg már kell hogy legyen 1 pikap.
Válasz Földönfuto #5190. hozzászólásáraMindegy kinek mekkora van azon változtatni nem lehet. Ha lehetne fasz se venne drága autót
Válasz *** HM *** #5188. hozzászólásáraLehet.De inkább valami hiányzik ez életéből,és ezzel titkolja.Egy gyönyörű női derék láb mell,az dizájn,de egy vasdarab.![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Válasz Földönfuto #5190. hozzászólásáraAzt nem tudom.De ismerek olyant akinek hyundai i20-sa van és jóval átlag feletti van neki.
De de komolyra fordítva a szót van 3 éve egy elég jó barátom a"felsők" közül.Egyszer elhívott egy szülinapra ahol csak ilyen"magukat felsőbbnek gondoló"emberek voltak,a legmenőbb cuccokban.Na ott döntöttem el inkább ne legyen semmim,mint hogy rájuk hasonlítsak.El is adtam a landrovert egy héten belül.
Válasz mtz1221 #5187. hozzászólásáraÉs akinek 1.3-as piros Suzukija van annak mekkora farka van?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz *** HM *** #5188. hozzászólásáraEgyébként igen, mindenre jó ez így. Terepre, valahova elmenni is, család is belefér azért, de valahogy nincs meg mégsem a jó kompromisszum. Ha többnyire melóra kell, akkor kell egy rendes családi autó is, szerintem fölösleges így kidíszíteni. Kapjon az alapverzió haspáncélt, meg rendes gumikat, platóbélést, dobozt, aztán hagy menjen. Az asszonnyal meg beülsz a tiszta kocsiba. Meg a másik, hogy ha 80%-ban aszfalton mész, ott a terepgumi nem egy hasznos dolog. Ja és ha utcainak használod, akkor is kell a doboz, mert a platón minden tiszta retek lenne. Akkor meg már nem ilyen jó a kinézet :D
Válasz mtz1221 #5187. hozzászólásáraVagy csak simán tetszik az embernek az effajta dizájn.
Válasz Dns8 #5186. hozzászólásáraJa arra tökéletes.3 év múlva meg rájön a nő hogy hülye volt mert az autóhoz ment hozzá,és lelép.Ez nem nősülni hanem pinázásra lett teremtve,kis faszhoz.![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz bandigh #5185. hozzászólásáraÉs plázába vagy falunapra mivel mész?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Kell lássák a cselédek hogy kulömb vagy az átlag suttyó pikapostol....ja nem????????
Heccinek nősülni való hájlaksz kell arra ez a tökéletes.