Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz RARGAkèny #6119. hozzászólására40 ért vágtam idén 8 t/ha os gabonákat.Legyen szerencséd a kevesebb árhoz. Ezért inkább nem koptatom a gépet! Egyedül csak a termény árakat törik le szisztematikusan az ellenőrizetlen gmo s nálunk 30 éve betiltott vegyszerrel kezelt tudjuk honnét behozott terményekkel.
Válasz Bobo77 #6117. hozzászólásáraMost nettó 35e. Ha maradtak volna a 140 -150e. gabona árak, 40e. környéke lett volna, de a mostani terményárakkal borul minden
Tudom nagyon messze van de így ki mennyiért fog aratni illetve terményt szállítani? Kombájn alkatrész, gumi árak illetve minden is arany áron van vagy még azon is túl…
Válasz Ares 826 #6113. hozzászólásáraNem tudom mennyi lenne,de ha kérnél 60-70,közt biztos hogy nem fizeztnék ki. Én csak pár jó ismerősnek szántok, tőlük csak "baráti" árat kérek.
Válasz Balázs. #6111. hozzászólásáraEz lenne a reális ár! Tegnap néztem pont egy IH középmélyszántó kormánylemezért is már 40+áfát az előbetétért 8200+áfát kérnek egy nagy cégnél!
Válasz Balázs. #6111. hozzászólásáraNettóba jövedéki nélkül talán. Vagy számlára feltüntetve a litert és akkor a munkáltató veszi igénybe a jövedéki visszaigénylést.
De lassan vennem kell egy ekét akkora üzlet lesz. Ősszel úgysincs semmi dolgom...
Válasz B.laca #6097. hozzászólásáraIgen. Én mióta van a 480.- -as gázolaj, azóta azt írom rá. Kúton tankolok teljesen hivatalopsan. Áfa ellenőzésen is volt a könyvelő, nem szoltak semmit erre.
Válasz Sk Laci #6090. hozzászólásáraKifizeted a trélert ami oda viszi a gépet? De komolyra fordítva van elég meló, főleg ilyenkor, majd ha miénk a földben van október 10-15 után lehet nézelődni. Itt ezek az árak sőt hallani kevesebbet is. Van egy beteg vállalkozó aki tavaly 10ért vetett horschal a megyében.
Válasz Gabi 07 #6086. hozzászólásáraSzlovákiában ennyit fizettem a héten az üzemanyagért /nafta/. Nem tetszik az ár, de ha gazdálkodni akarunk, akkor muszáj kifizetni.
Sziasztok , köszi a válaszokat valahogy én is így vagyok vele most 16 ért vállalunk ha nagyobb darab picit alkuképes de szerintem komoly emeléseket kell alkalmazni. Az aratást mi is bérbe csináltatjuk ott is azt mondta a kombájnos ha marad a 480 as gázolaj akkor marad a nyári 30/ hekis ár ha 750-800 akkor 40 papîr lesz.
Válasz Drisa #6082. hozzászólásáraSzia, köszi a választ és a 750 es gázolajra mennyit emelnél? Mert nálam már mindenki azt szeretné hogy még október 1 előtt legyen elvetve a gabonája nem számít hogy árpa vagy búza csak ne kelljen többet fizetni a vetésért.
Válasz agrogal #6076. hozzászólásáraA pótkocsi 15 köbméteres. De ez szerintem nem releváns. Az egy tonnát is el kell vinni. Akkor én fizessek?Na ne . Van fogyasztásbeli különbség az tény de az elfogyasztott üzemanyag szerint számolok meg az idő alapján. Csak azért nem megyek hogy ne legyek itthon. Egyébként kbp 10 a pótkcsi 128cm magasítóval. Ha normálisan megrakják szotyiból akkor 7 tonna felmegy rá.
Az agrotec 16e,axiál 25 e, kőműves 8e , vízszerelő 9 e, villanyszerelő 12 eft /óra akkor sajnálják tőlünk a 2e ftot. Elgondolkodtató.
Számolgattam a több éves fuvarozási díjakat .Egy 10 t plató fuvardíja átlag 50km körre annyi volt minden évben mint egy hektár aratása. Na ez is most 32-40 eft.
20 l gázolaj 16 eft . Öt óra ment el erre a fuvarra . Indulástól érkezésig. Nem az én hibámból tartott eddig, de így jött ki. Ez 2000/órával újjab 10 eft. Hozzá jön 2 üzemóra útidő ami a gépamortizáció 2000ft /óra . Így jön ki 30 eft.
Na ez sok?
Meg gondolom legközelebb hogy mikor indítok trakit.
6823 hozzászólás
Válasz Bobo77 #6120. hozzászólásáraItt 22-23 ért arattunk nettóba. Nem is értem a 40eFt ot.
De jövőre ha itt végzünk megyek oda. :D
Válasz Gumóka #6121. hozzászólásáraAz ország melyik részén?Örülj neki
Válasz Bobo77 #6117. hozzászólásáraNekem az idén 31-ért ment bruttó, jövőre simán benéz a 35
Válasz RARGAkèny #6119. hozzászólására40 ért vágtam idén 8 t/ha os gabonákat.Legyen szerencséd a kevesebb árhoz. Ezért inkább nem koptatom a gépet! Egyedül csak a termény árakat törik le szisztematikusan az ellenőrizetlen gmo s nálunk 30 éve betiltott vegyszerrel kezelt tudjuk honnét behozott terményekkel.
Válasz Bobo77 #6117. hozzászólásáraMost nettó 35e. Ha maradtak volna a 140 -150e. gabona árak, 40e. környéke lett volna, de a mostani terményárakkal borul minden![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz Bobo77 #6117. hozzászólásáraTermés függő. Ha 30q ás gabonát kell vágni akkor 25eFt, de ha fogyni fog gázolaj is akkor talán 30-ig felmegyünk.
Tudom nagyon messze van de így ki mennyiért fog aratni illetve terményt szállítani? Kombájn alkatrész, gumi árak illetve minden is arany áron van vagy még azon is túl…![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz Balázs. #6115. hozzászólásáraAzt nem lehet elfelejteni. Csodájára jártak olyan szépen szántottam. :D
Válasz MrPoke #6112. hozzászólásáraÀ nem tudsz te már szántani elfelejtetted régen
de ha veszel és segítség kell segítek ha tudok!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz Ares 826 #6113. hozzászólásáraNem tudom mennyi lenne,de ha kérnél 60-70,közt biztos hogy nem fizeztnék ki. Én csak pár jó ismerősnek szántok, tőlük csak "baráti" árat kérek.
Válasz Balázs. #6111. hozzászólásáraEz lenne a reális ár! Tegnap néztem pont egy IH középmélyszántó kormánylemezért is már 40+áfát az előbetétért 8200+áfát kérnek egy nagy cégnél!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz Balázs. #6111. hozzászólásáraNettóba jövedéki nélkül talán. Vagy számlára feltüntetve a litert és akkor a munkáltató veszi igénybe a jövedéki visszaigénylést.
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
De lassan vennem kell egy ekét akkora üzlet lesz. Ősszel úgysincs semmi dolgom...
Válasz R Sándor #6110. hozzászólására40-50 közt bármi szerintem, még szokták mondani elfogyasztott üa 2.5,3x de azt már nemigen fizetik ki
Válasz Balázs. #6107. hozzászólásáraÉs a 711 forintossal mi kéne kérni 160 lovas traktor 27-30 liter / hektár?
Válasz Balázs. #6108. hozzászólásáraKöszönöm !
Válasz Balázs. #6107. hozzászólásáraJd , stb is ennyiért szàntott
Válasz B-brikett #6106. hozzászólására35 - be ment 480 -as gázolajjal
Helló ! Ki mennyíért szánt szabolcsba Mtz vel ?
Sziasztok! Szántás ára Hajdú Bihar megyében hogy alakul? Mi a reális?
Na majd most kell átszámolni a tarifákat
Válasz Elitjocko #6101. hozzászólásáraNálam pakolás+szórás föld végéről T-06 al 6000ft
Válasz Elitjocko #6101. hozzászólásáraT088+rakodás tábla széléről 12e/kocsi
Trágyaszorás milyen árban megy most? Ft/ha, Ft/forduló
Válasz lakatos gabesz #6099. hozzászólásáraminden cm-mélység 1000ft!
Sziasztok
Bérmunkába gruberezésért 28-30cm mélységben nagy géppel mennyit lehet kérni?
Válaszotokat előre is köszönöm
Válasz B.laca #6097. hozzászólásáraIgen. Én mióta van a 480.- -as gázolaj, azóta azt írom rá. Kúton tankolok teljesen hivatalopsan. Áfa ellenőzésen is volt a könyvelő, nem szoltak semmit erre.
Sziasztok! 480 forintos gázolajjal lehet szolgáltatni, rá lehet írni a számlára?
Válasz Szem Howkinsz #6095. hozzászólására Vannak itt akik 13000ft/ha zúzóznak nekem ez elég kicsinek tűnik![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Hogy mennek a bérmunkák ?
Szántás tárcsázás vegyszerezés mélylszitózás szártépőzés
Hány Ft négyzetmétere ?
Szabolcs megye köszönöm !
Válasz celiranyossan #6093. hozzászólására20/H
Sziasztok!
Ki mennyiért vállal MTZ+3m tárcsával szántás elmunkálást (3 ha)?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mennyiért megy most a rendterítés? Köszönöm a választ! :)
Válasz Sk Laci #6090. hozzászólásáraKifizeted a trélert ami oda viszi a gépet? De komolyra fordítva van elég meló, főleg ilyenkor, majd ha miénk a földben van október 10-15 után lehet nézelődni. Itt ezek az árak sőt hallani kevesebbet is. Van egy beteg vállalkozó aki tavaly 10ért vetett horschal a megyében.
Válasz Drisa #6082. hozzászólásáraEnnyiért jöhetnél hozzám is.......
Válasz Gabi 07 #6086. hozzászólásáraSzlovákiában ennyit fizettem a héten az üzemanyagért /nafta/. Nem tetszik az ár, de ha gazdálkodni akarunk, akkor muszáj kifizetni.
Sziasztok , köszi a válaszokat valahogy én is így vagyok vele most 16 ért vállalunk ha nagyobb darab picit alkuképes de szerintem komoly emeléseket kell alkalmazni. Az aratást mi is bérbe csináltatjuk ott is azt mondta a kombájnos ha marad a 480 as gázolaj akkor marad a nyári 30/ hekis ár ha 750-800 akkor 40 papîr lesz.
Válasz classy1golf #6081. hozzászólásáraNálam 15e most, nem kapok 480as gázolajat 30km belül. Kb 1misi várható árbevételnél 1000 forinton alkudozókat elküldöm alkatrészért.
Válasz classy1golf #6081. hozzászólásáraNe borzóóddd a kedélyeket, "750 a naftaaa"? Mingyá főmék a pallásra kötelet keresni!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz classy1golf #6083. hozzászólására+2000 minimum.
Válasz classy1golf #6083. hozzászólásáraNyilván azon a 2500 ft spóroláson fog múlni a többszázezres hektárköltség jövedelmezőbe fordulása![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Drisa #6082. hozzászólásáraSzia, köszi a választ és a 750 es gázolajra mennyit emelnél? Mert nálam már mindenki azt szeretné hogy még október 1 előtt legyen elvetve a gabonája nem számít hogy árpa vagy búza csak ne kelljen többet fizetni a vetésért.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz classy1golf #6081. hozzászólására14 ezer, ha helyben van vagy nagy terület egyben távolabb.
Üdv. 6 méteres Horsch prontoval vagy hasonló géppel ki mennyiért vet most és mennyi lesz ha október 1 től 750 lesz mondjuk a nafta?
Válasz Hali Laci #6078. hozzászólásáraTingli tangli munkára is el kell kérni nettó 12000 forintot óránként minimum. Csak az ember 2-3000.
Válasz Hali Laci #6078. hozzászólásáraNem szabad elmenni senkinek semmit sem csinálni ! Ez tény ! Akár tetszik, akár nem. Évek óta ezt be is tartom.
Válasz agrogal #6076. hozzászólásáraA pótkocsi 15 köbméteres. De ez szerintem nem releváns. Az egy tonnát is el kell vinni. Akkor én fizessek?Na ne . Van fogyasztásbeli különbség az tény de az elfogyasztott üzemanyag szerint számolok meg az idő alapján. Csak azért nem megyek hogy ne legyek itthon. Egyébként kbp 10 a pótkcsi 128cm magasítóval. Ha normálisan megrakják szotyiból akkor 7 tonna felmegy rá.
Az agrotec 16e,axiál 25 e, kőműves 8e , vízszerelő 9 e, villanyszerelő 12 eft /óra akkor sajnálják tőlünk a 2e ftot. Elgondolkodtató.
Számolgattam a több éves fuvarozási díjakat .Egy 10 t plató fuvardíja átlag 50km körre annyi volt minden évben mint egy hektár aratása. Na ez is most 32-40 eft.
Válasz Hali Laci #6074. hozzászólásáraSzolid árképzés.
Tavaly keresztapámnak 13 km oda vissza, ebből 1 km földút, 8 T kukoricát 10 pénzért szállították. 1 óra volt egy kanyar.
Válasz Hali Laci #6068. hozzászólásáraKamionpót vagyMbp? Nem mindegy
Válasz VMisi #6073. hozzászólásáraMesteremberektől jobban elfogadják az emberek, a "bunkó traktoros pedig már nem tudja mennyit kérjen"
20 l gázolaj 16 eft . Öt óra ment el erre a fuvarra . Indulástól érkezésig. Nem az én hibámból tartott eddig, de így jött ki. Ez 2000/órával újjab 10 eft. Hozzá jön 2 üzemóra útidő ami a gépamortizáció 2000ft /óra . Így jön ki 30 eft.
Na ez sok?
Meg gondolom legközelebb hogy mikor indítok trakit.