Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #5233. hozzászólásáraMár a régi ruszkikat is többért szerelik! A nagy cégek 17.000-től a csillagos égig kérik a lét! Nagy cég most volt nálam esetibe hibakódokat kiolvasni, kiszállással áfával egy óra munka 43.000 ft volt! Nem nagyon messziről jöttek oda vissza max 50 km!
Válasz Jago #5230. hozzászólásáraKöszi! Közben én is osztottam, szoroztam, kérdezősködtem. Többen 3x-os üza. árat mondtak, ami szintén kb. 6000-re jön ki. Úgyhogy annyi lett.
Válasz Tobszi #5227. hozzászólásáraÉn nem szoktam, bérbe zúzni, de idén rá vettek. Se pénzben semmiben nem eggyeztünk meg, csak mondtam hogy ha marad időm megcsinálom. 31 hektár volt, kaptam 1 első defektet is. Nem is találkoztam a tulajjal azota sem. De hagyott az asszonynál 200.000ftot. Azt mondta hogy a maradék a kerék javitásra. Igy ÉN ugy gondolom hogy kb 6000ft/ha
Űdv:
Segítség kellene,120x125 bála felrakás teherautóra 10-sével helyben.
Elszállítja 5km-re legurítja és jön a következő 10-ért,összesen 40 db-ért.
Addig várok még vissza jön !!!
Utána átmegyek 5km-re és összerakom,vissza megint 5 km.
Ennek az akciónak mi lenne a reális ára ???
köszönöm.
Válasz VMisi #5223. hozzászólásáraIgen egy a mélység így szemre, és a lúdtalp legalább annyi szélességre, de azt is megmérem, meg a lándzsa hosszát is.
Válasz VMisi #5218. hozzászólásáraFeltételezem ha “papír nélkül” dolgozik “valaki”, akkor szerintem elvárják, hogy a nettó az nettó......, nem tudom, hogy megy ez csak gondolkozom.
Az sem rossz de sík, nem atom kötött földön 25 centin a Fendt elmegy 15 literből mondjuk, de 25ezer alatt ott sem vállalnám, inkább akkor nem megyek ki.
Valami eszméletlen nagy amortizációk vannak, valósan is nemcsak a könyvekben...
Válasz Tom250 #5215. hozzászólásáraÉn úgy szoktam nehéz föld munkában ahány liter nafta,annak a 3 szorosa.És nincs bacogatás hogy belerakja a 44-es lábát a barázdába és neki az 25 centi. Szóval 1 liter a traktornak 1 a gazdájának 1 a javításokra,akinek nem tetszik mennyen máshová.
Válasz ND #5212. hozzászólásáraMitől függ az ára !?
Leginkább a mélységtől, majd a minőségtől.
Úgy hallom, hogy cm/1000 HUF de igaz ezt már hallottam 6-8 évvel ezelőtt is.
Üdv nem pont a témához kapcsolódik. Kérdésem kb 3.5 Ha kb 2 méter magas gazos cserjés területet ki mennyiért darálna le hogy olyan legyen mint a billiárd asztal? Vas megye . Szombathely
Válasz broll79 #5188. hozzászólásáraÉn tegnap voltam bálát pakolni, 366 dbt raktam fel. 3 kocsival hordták. 60.000ft kértem. Mindegy mivel rakod, akkor is az a feladat hogy fenn legyen.
Válasz Full Random #5186. hozzászólásáraHát jah de nagyon többet nem lehet kérni szerintem, jut is marad is.
Amugy szinte aszfalt az egész nem sokat kell földesen menni.
6793 hozzászólás
Ki mennyiér szánt itt jó fekete földek is vannak.Fogós vizes szalonnás kapar neki végig.Hallotam 40l-is/ha fogyasztást.
Válasz endypapa_20120 #5241. hozzászólásáraezeöccáz 1500 szerintem
Szerintetek mennyi a reális bér igény (bruttó órabér) alkalmi munkában gépész munkakörben?
Válasz *** HM *** #5233. hozzászólásáraMár a régi ruszkikat is többért szerelik! A nagy cégek 17.000-től a csillagos égig kérik a lét! Nagy cég most volt nálam esetibe hibakódokat kiolvasni, kiszállással áfával egy óra munka 43.000 ft volt! Nem nagyon messziről jöttek oda vissza max 50 km!
Sziasztok! Érdeklődnék hogy Vaderstad Tempoval napraforgó és kukorica vetés tarifája mennyi?
Válasz ingatlanoshirdetes #5237. hozzászólására Milyen vetőgéppel, milyen kiszolgálással, Áfával együtt?
Válasz Bálint1989 #5235. hozzászólásáraNekem 18 ezerert vetettek búzát. Persze soha többet nem állok velük szoba.
Válasz *** HM *** #5233. hozzászólásáraAnnyiért itt lassan nem szerel még a legutolsó autószerelő se, okosba...
Válasz erik18 #5232. hozzászólásáraÉn 7500-ért vetek 5000-ért szórom a műtrágyát
Válasz *** HM *** #5233. hozzászólásáraAkkor sok-sok pénzed megmarad !!!
Milyen óradíjat számláznak szerelésért a cégek?
7000alattitól vegyünk gépeket?
Üdv. Érdeklődnék hogy gabonavetés Lajta vetőgéppel és műtrágyaszórásért mennyit lehet kérni?
Válasz Jago #5230. hozzászólásáraKöszi! Közben én is osztottam, szoroztam, kérdezősködtem. Többen 3x-os üza. árat mondtak, ami szintén kb. 6000-re jön ki. Úgyhogy annyi lett.
Válasz Tobszi #5227. hozzászólásáraÉn nem szoktam, bérbe zúzni, de idén rá vettek. Se pénzben semmiben nem eggyeztünk meg, csak mondtam hogy ha marad időm megcsinálom. 31 hektár volt, kaptam 1 első defektet is. Nem is találkoztam a tulajjal azota sem. De hagyott az asszonynál 200.000ftot. Azt mondta hogy a maradék a kerék javitásra. Igy ÉN ugy gondolom hogy kb 6000ft/ha
Űdv:
Segítség kellene,120x125 bála felrakás teherautóra 10-sével helyben.
Elszállítja 5km-re legurítja és jön a következő 10-ért,összesen 40 db-ért.
Addig várok még vissza jön !!!
Utána átmegyek 5km-re és összerakom,vissza megint 5 km.
Ennek az akciónak mi lenne a reális ára ???
köszönöm.
Szerintetek mennyi a reális bér igény (bruttó órabér) alkalmi munkában gépész munkakörben?
Napra tarló zúzásra (mtz+rz-3) kb. mennyi a tarifa?
Válasz VMisi #5223. hozzászólásáraIgen egy a mélység így szemre, és a lúdtalp legalább annyi szélességre, de azt is megmérem, meg a lándzsa hosszát is.
Válasz szanberg #5224. hozzászólásáraHa nem felejted el, mérd már meg légy szíves!
Válasz VMisi #5223. hozzászólásáraNemtudom megmondani pontosan, talán igen, úgy van ahogy írod.
Válasz szanberg #5219. hozzászólására a zetán az lándzsák 300 mm-ek? Annak az alja egy mélységben megy a lúdtalpkapákkal? A lúdtalpak 180 mm szélesek?
Válasz Szabi. #5220. hozzászólásáraNetto üa. x3-ért nem szabad gépet indítani, hiába a + áfa, az nem a tied.
Válasz VMisi #5218. hozzászólásáraBruttó,vagy hozzon naftát nekem úgy is jó.Aki áfás annak nem kell bérmunka,aki meg nem úgy is bruttóban veszi meg.
Válasz VMisi #5218. hozzászólásáraFeltételezem ha “papír nélkül” dolgozik “valaki”, akkor szerintem elvárják, hogy a nettó az nettó......, nem tudom, hogy megy ez csak gondolkozom.
Válasz Tom250 #5215. hozzászólásáraAz nagyjából üzemanyag x 3 tarifa jaja
Az sem rossz de sík, nem atom kötött földön 25 centin a Fendt elmegy 15 literből mondjuk, de 25ezer alatt ott sem vállalnám, inkább akkor nem megyek ki.
Valami eszméletlen nagy amortizációk vannak, valósan is nemcsak a könyvekben...
Válasz mtz1221 #5217. hozzászólásáraÍgy a tuti! indulástól-érkezésig! Bruttó áron számolva a gázolajat?
Válasz Tom250 #5215. hozzászólásáraÉn úgy szoktam nehéz föld munkában ahány liter nafta,annak a 3 szorosa.És nincs bacogatás hogy belerakja a 44-es lábát a barázdába és neki az 25 centi. Szóval 1 liter a traktornak 1 a gazdájának 1 a javításokra,akinek nem tetszik mennyen máshová.
Válasz Tom250 #5215. hozzászólásáraValtrát meg Deutzot még biztos nem láttál közelről,vagy akik ezeket a motorokat használják...
Válasz ND #5210. hozzászólásáraÉn azt mondanám hogy ahány liter a fogyasztás 1 hektáron, annyi ezerforint/ha .
Bár nem nagyon fogunk bérbe dolgozni kultival, de 25.000Ft/ha áron ha mégis, kb ilyen mélységben húzva.
Válasz ND #5212. hozzászólásáraMitől függ az ára !?
Leginkább a mélységtől, majd a minőségtől.
Úgy hallom, hogy cm/1000 HUF de igaz ezt már hallottam 6-8 évvel ezelőtt is.
Válasz Ftcsferri #5211. hozzászólásáraIgen, ez lett volna a másik kérdésem, mitől függ az ára?
Válasz ND #5210. hozzászólásáraSzerintem tök mindegy hogy mi húzza ,inkább a mélység ami számít, amúgy én is kíváncsi vagyok ezeknek az áraira.
Sziasztok,
MTZ grúberozásnak ill. lazításnak mi a tarifája?
Válasz Titti #5208. hozzászólására80000ft/ha
Üdv nem pont a témához kapcsolódik. Kérdésem kb 3.5 Ha kb 2 méter magas gazos cserjés területet ki mennyiért darálna le hogy olyan legyen mint a billiárd asztal? Vas megye . Szombathely
Válasz VMisi #5205. hozzászólásáraCsak oda. 10x20x180=32e a fuvar.
Válasz VMisi #5205. hozzászólásáraA kamion olcsóbban megy kb...ha oda vissza, akkor horror...
Válasz ..MZ/X.. #5201. hozzászólásáraOda-vissza útra számolva a km? 10 km-re kell el vinni 20 tonnát akkor 72?
Köszi mindkettőtöknek, akkor kb jól gondoltam, mert én 200ft/db körül gondoltam, hellyel közzel ezek is annyira jönnek ki
Válasz robert.cserepes #5198. hozzászólására28000 és nincs hektár alatt terület.
Válasz broll79 #5188. hozzászólására10000/óra
Válasz Bálint1989 #5183. hozzászólásáraIdén emeltünk 180Ft/t/km, előtte hosszú évekig 160 volt.
Válasz broll79 #5188. hozzászólásáraÉn tegnap voltam bálát pakolni, 366 dbt raktam fel. 3 kocsival hordták. 60.000ft kértem. Mindegy mivel rakod, akkor is az a feladat hogy fenn legyen.
Válasz robert.cserepes #5198. hozzászólásáraFelénk 25 nettó szecskázva.
A búza kombájnolásnak most hogy megy hektárja?
Válasz Gatti #5189. hozzászólásáraHat mi 8 km alatt a föld útról sem érünk ki, átlagosan 25 km a város a földekről... átlagosan...
Válasz VMisi #5184. hozzászólására18 t buza, kukorica, szinte az összes aszfalt.
Válasz Laller bakker #5187. hozzászólásáraTonna
Válasz Full Random #5186. hozzászólásáraHát jah de nagyon többet nem lehet kérni szerintem, jut is marad is.
Amugy szinte aszfalt az egész nem sokat kell földesen menni.