Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
kiskocka 100 lesz 50db felett alatta akár 150 is körbála meg 800 körül majd meglátom a környéken ki mennyiért! de 800 nekem reális lesz mivel csak madzagosat kötök!
még 1 gondolat! ha jönne ide valaki h neki vetni kell 50 ha-t egybe akkor nem 14500 hanem 8-9000 csak ami nekünk van bérmunka 1-5 ha-os darabok vannak!
de elnézésetek kérem azt nem említettem h a maszek emberkéknek mi rendezzük a vetőmagot a műtrágyát a gyomírtót és nekünk 1 külön traktor megy a vetőgép után ami ezeket viszi mi tehátszerintem nem kérünk mi ezért sokat ha rászámoljuk a másik traktor üzemeltetését a munkaerőt h pakoljuk neki a műtrágyát és neki csak annyi dolga van h fizet és kész! vegyszerezésnél úgyszintén 2 traktor megy mert kell víz is tehát szerintem nem vagyunk drágák!
áá kell az 5-6 liter majdcsak 3000 ft az üzemanyagköltség a vetőgép meg szeret csapágyas lenni főleg a tömöritő kerekek precízen el van vetve garanciát vállalunk érte! ez az emberekben egyfajta megnyugvást jelent az a szó hogy " garancia" de hálistennek panasz még nem érte a ház elejét! ja meg azért keressünk már 1 kis pénzt is ne csak unaloműzésképpen dolgozzunk!
Nem én vagyok a főnök hanem apám de mondok olyat h még majdnem mi dolgozunk felénk a legolcsóbban főleg szántás terén az mtz-sek többet kérnek! és panaszkodnak h csutkásak a földek ezért pártoltak át sokan hozzánk!
6822 hozzászólás
Válasz #3170. hozzászólásra
hivj fel a06209459611 számon
Válasz #3168. hozzászólásra
na ne b@... itt 5-6e
Balatonfüred (Balatonszőlős) környékén tud valaki Rz-s bérmunkát vállalni?
Válasz #3167. hozzászólásra
miért nem kaszálod?
Válasz #3167. hozzászólásra
12/ha
Üdv!
Mi a tarifája a szárzúzózásnak ( függőleges tengelyű függesztett szárzúzó kb.60cm fű,lapos sima terület).
Előre is kösz.
Én nem bérmunkázok de szerintem felénk 15-16 ért leszedik ezt a gyenge termést
20-22 minimum
Válasz #3163. hozzászólásra
18-20
Ki mit gondol aratási tarifára simán és szecskázva?
Sziasztok!
Rz-3-mal gyomos terület zúzása milyen áron mozog?
Köszönöm!
Válasz #3160. hozzászólásra
Szerintem 16-20eftxáfa/ha.
Aratás árakról tud valaki valamit? Gabona aratása szalmaszecskázóval. Köszi
Válasz #3158. hozzászólásra
4-6.5-ig hallottam, azután mi az igazság?
Válasz #3157. hozzászólásra
Valaki csak hallott valami árat
Sorközművelés mennyiért megy műkakiszórás és töltögetés nélkül?
Válasz #3154. hozzászólásra
kis kocka 100,de 50 alatt a távolságtól függően 3000-4000-5000 forint
Válasz #3154. hozzászólásra
kiskocka 100 lesz 50db felett alatta akár 150 is körbála meg 800 körül majd meglátom a környéken ki mennyiért! de 800 nekem reális lesz mivel csak madzagosat kötök!
sziasztok! ki menyiért báláz lucernát és szénát? kis kocka? körbála???
Cukorrépa sorközművelés tarifát tudna valaki mondani?
Itt 4-5eft ha távolságtol területtöl függöen 2000˛/18 géppel.Vetés 6-7eft mütrágyával.Kombi 7eft ha.
Húúúúúúúúúúúúúúúúú Az nem semmi!! Akkor a mi nálunk meglévö 3E forint az nagyon barátinak tünik!!Válasz #3150. hozzászólásra
Válasz #3149. hozzászólásra
Permetezésről erre felé 4800-at mondogatnak semmi garanciával és no kiszolgálás nincs benne.
Sziasztok!
Sorközművelő kultivátorozás,illetve szántóföldi permetezés tarifát tudnátok mondani?
Békés megye környékén valaki kukorica vetés árat tud mondani 1,5 q műtrágyával hektáronként? Összes 47 ha 7 darabban van.
Válasz #3145. hozzászólásra
Hali Mi nap vetettem kukit és naprát műtrágyával 13 ha 9000 ft/ha 10 darabba volt. sfoggia vetőgépél.
Válasz #3145. hozzászólásra
6500+mázsánként 1000ft
mondjatok már légyszi egy kerrekt árat mennyiért vessek bérbe kuhn maximával?
Válasz #3136. hozzászólásra
Így már más.
Válasz #3140. hozzászólásra
Nem mondom meg mert ismered.
Válasz #3141. hozzászólásra
tyúú én szabolcs széle hajdúbihar mellett közvetlen!
Válasz #3117. hozzászólásra
Baranya határszélle.
Válasz #3139. hozzászólásra
6860 Ft/ ha. milyen vetőgép milyen tarktor?
14-ha napra mütrágya nélkül 96000 ft.
még 1 gondolat! ha jönne ide valaki h neki vetni kell 50 ha-t egybe akkor nem 14500 hanem 8-9000 csak ami nekünk van bérmunka 1-5 ha-os darabok vannak!
Válasz #3136. hozzászólásra
Így már más a leányzó fekvése, ez komplex munka így már nem sok.
de elnézésetek kérem azt nem említettem h a maszek emberkéknek mi rendezzük a vetőmagot a műtrágyát a gyomírtót és nekünk 1 külön traktor megy a vetőgép után ami ezeket viszi mi tehátszerintem nem kérünk mi ezért sokat ha rászámoljuk a másik traktor üzemeltetését a munkaerőt h pakoljuk neki a műtrágyát és neki csak annyi dolga van h fizet és kész! vegyszerezésnél úgyszintén 2 traktor megy mert kell víz is tehát szerintem nem vagyunk drágák!
Válasz #3130. hozzászólásra
áá kell az 5-6 liter majdcsak 3000 ft az üzemanyagköltség a vetőgép meg szeret csapágyas lenni főleg a tömöritő kerekek precízen el van vetve garanciát vállalunk érte! ez az emberekben egyfajta megnyugvást jelent az a szó hogy " garancia" de hálistennek panasz még nem érte a ház elejét! ja meg azért keressünk már 1 kis pénzt is ne csak unaloműzésképpen dolgozzunk!
Válasz #3126. hozzászólásra
5500-6000.
Válasz #3113. hozzászólásra
Mennyi a vetés????? Jól látom?????
Válasz #3128. hozzászólásra
Nem én vagyok a főnök hanem apám de mondok olyat h még majdnem mi dolgozunk felénk a legolcsóbban főleg szántás terén az mtz-sek többet kérnek! és panaszkodnak h csutkásak a földek ezért pártoltak át sokan hozzánk!
Válasz #3129. hozzászólásra
Előbb írta a kolega hogy 14500-ért vet
Válasz #3125. hozzászólásra
Csak éppen vetésnél nem az üzemanyag ami leginkább költségképző tényező a bértarifa felállításában, mivel 2-3-4 litereket esznek a traktorok...
Válasz #3127. hozzászólásra
............és mennyi az az ugyanannyi???
Válasz #3127. hozzászólásra
Érdekes!
az nálunk mind1 h műtrágyával vagy sem ugyanannyi!
Válasz #3122. hozzászólásra
Ott műkakival mennyiért megy a vetés (1-5 ha-os táblákon)?
Válasz #3118. hozzászólásra
van vetésre is munka hát nálunk 450 ft 1 liter gázolaj! 2 éve fele volt szinte a vetés nálunk is csak ezek a rohadékok nyomják felfele az üzemanyagot!
Válasz #3118. hozzászólásra
van vetésre is munka hát nálunk 450 ft 1 liter gázolaj! 2 éve fele volt szinte a vetés nálunk is csak ezek a rohadékok nyomják felfele az üzemanyagot!
Válasz #3111. hozzászólásra
Ez szalma vagy luc.?