Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1034. hozzászólásra
Szerintem az jobb,hogy a vegyszerkeveréket megcsinálni egy hordóba,vagy dézsába és beleönteni a krumplit,azután meg valami merítőszákfélével kimerni.Nem megy kárba a vegyszer.
Annak idején az úgy csináltam,hogy vetőgépbe került a gumó,locsolókannákba került a feloldott szer és beöntözés és ahogy öntöttük ki a zsákot egyvalaki locsolta!
De jó csak vigyázni kel a fitoftorával és a magot csak onnét szabad vásárolni ahol láttad a parcellát azelőtt való évben, vagy avirustesztet meg kell csináltatni temagad csak ez nagyon drága.
Válasz #1024. hozzászólásra
Majd folytatjuk pár nap múlva.Üdv.Itt a termelők sokat felszednek auguszttusra.
Ha valami még eszedbe jut írd be és majd megnézem.
bocsi hogy beleszólok,a burgonyához spec. nem értek,de lenne egy kérdésem. miért van az hogy megveszem a burgonyát és a felét elfarigcsálom mert barna foltos meg mintha a csíra befelé nőne?talán lepermetezik valami csíragátlóval?
Hát nem éppen korai fajta.
Mondjuk nekünk a Március végi vetésnek még júliusba is zöld volt az indája, de azt őszire hagytuk.
Augusztusba is lehet szedni, sőt akkorra is megnőnek jó nagyra, de még zölden a hélya nagyon törik.
Ez inkább középkorai fajta. 120 nap körüli. Ha korait akarsz akkor Kleopátra az a legelterjedtebb korai fajta.
Keveset köt, de azok darabosra nőnek. JOBBAN szeretik a kereskedők mint az Aladin-t. Jóízű burgonya, bár némely betegségekre érzékenyebb mint a pirosabb krumplik. Jobban csírádzik mint egyes fajták, vastag erős csírásodás "jellemzi". Nagyjából "ennyi" amit nem igazán találsz meg a prospektusokban.
Válasz #1012. hozzászólásra
Itt is lehet mindent.Itt ne lehetne a Veres főhadiszállásán,csak nekem nem hozták ide,de velem szemben minden ott van.A TCom bekötné,de nem akarok éves hűségnyilatkozatokat,hátha lelépek a télen.
nos erre azt mondom, majd ha hatalmon lesznek kit fognak majd ócsárolni ???? vagy magukat fogják fényesíteni ?????
amúgy az elmúlt 10 évben az volt a legszebb pillanatom az ősszel, hogy nem voltam jó pár napig sem tv, sem rádió közelében. az érdekes az, hogy csak az 1. nap hiányzott. azt a nyugalmat. nem jött a szemét sehonnan !!!!!!
9498 hozzászólás
Válasz #1047. hozzászólásra
Persze én is előhajtatom!
Válasz #1046. hozzászólásra
Majd holnap.Neked is jó lenne a sándorfalvi bolt.Ezeknél sok minden sokkal olcsóbb,mert maguk gyártják a vegyszereket.
Válasz #1044. hozzászólásra
Az előhajtatáskor is csinálják felétek?Én mindenképpen előhajtatom,mert többet és korábban terem.
Válasz #1045. hozzászólásra
Kérdezz már rá milyen árba van!
Hálistennek pont ezekhez járok egy-két cuccért ide Bátorba.
http://www.farmmix.hu/index.php?pageid=reszletek&termekid=96
Válasz #1040. hozzászólásra
Kelési betegségek,talajlakó kártevők,burgonyabogár, levéltetvek, a fáma azt írja, hogy csávázás 60 ml/100 kg vagy sorkezelés 1.75 l/ha
Válasz #1042. hozzászólásra
Kártevők, betegségek! :-)))))))
Azoknak meg járj utána...
Válasz #1041. hozzászólásra
De mitől véd?
60-90ml 100kg-ra.
5l -ből lehet nyomni...
Válasz #1039. hozzászólásra
Az vajon mennyire elég?Mi ellen véd ez a szer?Lehet,hogy kihozom fillérekből.
Válasz #1038. hozzászólásra
Holnapra megmondom pontosan mert a helyi vegyszeres holnap mond árat meg hogy tud-e kis szerelésben szerezni!
Az utolsó infóm 5 literes 120000 ft.
Válasz #1036. hozzászólásra
Mennyi az ára és milyen töménységben kell használni?
Válasz #1036. hozzászólásra
Látod látod mikre képes a józan paraszti ész:o)
Válasz #1035. hozzászólásra
Nekem is ezt a verziót ajánlották!
PRESTIGE 290 FS ezzel a kegyszerrel!
Válasz #1034. hozzászólásra
Szerintem az jobb,hogy a vegyszerkeveréket megcsinálni egy hordóba,vagy dézsába és beleönteni a krumplit,azután meg valami merítőszákfélével kimerni.Nem megy kárba a vegyszer.
Válasz #1033. hozzászólásra
Annak idején az úgy csináltam,hogy vetőgépbe került a gumó,locsolókannákba került a feloldott szer és beöntözés és ahogy öntöttük ki a zsákot egyvalaki locsolta!
Válasz #1032. hozzászólásra
Hali, és mi van ha magam lecsávázom a vetőmagot?
Válasz #1031. hozzászólásra
De jó csak vigyázni kel a fitoftorával és a magot csak onnét szabad vásárolni ahol láttad a parcellát azelőtt való évben, vagy avirustesztet meg kell csináltatni temagad csak ez nagyon drága.
Válasz #1029. hozzászólásra
akkor nem jo mi_?
Válasz #1029. hozzászólásra
akkor tényleg jó !!!!!!!!! :-))))
Válasz #1028. hozzászólásra
Jó a desiré jolbirja az aszályos időjárást, fogékony a fitoftorára és a virustolis hamar leromlik.
Űdv szerintetek mien eza Desire krupli jo???
Válasz #1026. hozzászólásra
Nem mindig vagyok fenn, mivel akad más dolgom is, csak esetenként nézek fel, amúgy vannak itt akik többet tudnának erről mondani.
Válasz #1024. hozzászólásra
Majd folytatjuk pár nap múlva.Üdv.Itt a termelők sokat felszednek auguszttusra.
Ha valami még eszedbe jut írd be és majd megnézem.
bocsi hogy beleszólok,a burgonyához spec. nem értek,de lenne egy kérdésem. miért van az hogy megveszem a burgonyát és a felét elfarigcsálom mert barna foltos meg mintha a csíra befelé nőne?talán lepermetezik valami csíragátlóval?
Válasz #1022. hozzászólásra
Na ezt miért törölték? Csak azt kérdezted benne, hogy mekkorára nő.
Válasz #1022. hozzászólásra
Hát nem éppen korai fajta.
Mondjuk nekünk a Március végi vetésnek még júliusba is zöld volt az indája, de azt őszire hagytuk.
Augusztusba is lehet szedni, sőt akkorra is megnőnek jó nagyra, de még zölden a hélya nagyon törik.
Ez inkább középkorai fajta. 120 nap körüli. Ha korait akarsz akkor Kleopátra az a legelterjedtebb korai fajta.
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-03-04 21:10:02
Válasz #1017. hozzászólásra
Keveset köt, de azok darabosra nőnek. JOBBAN szeretik a kereskedők mint az Aladin-t. Jóízű burgonya, bár némely betegségekre érzékenyebb mint a pirosabb krumplik. Jobban csírádzik mint egyes fajták, vastag erős csírásodás "jellemzi". Nagyjából "ennyi" amit nem igazán találsz meg a prospektusokban.
Válasz #1019. hozzászólásra
Mondtam, hogy nem öntözünk nincs rá lehetőség.
Jancsi &, ti hogyan locsoljátok a burgit?
Válasz #1017. hozzászólásra
Próba képen rakok én is 2 sor Kondort a Cleopátra mellé!
Na mi van?Volt itt egy cimbora,akinek volt Kondorja,de hova lett az illető?Senkinek nincs tapasztalata a fajtával?
Válasz #1015. hozzászólásra
asszem az.
Válasz #1013. hozzászólásra
Monoszkóp?
Válasz #1012. hozzászólásra
Itt is lehet mindent.Itt ne lehetne a Veres főhadiszállásán,csak nekem nem hozták ide,de velem szemben minden ott van.A TCom bekötné,de nem akarok éves hűségnyilatkozatokat,hátha lelépek a télen.
Válasz #1011. hozzászólásra
ennél izgalmasabb már csak 90 előtt hétfőnként a tv jele volt (a pontos neve nem ugrik be)
Válasz #1010. hozzászólásra
Látod,aki keres az talál!Ott fogják a DunaTv-T:-))
Válasz #1005. hozzászólásra
Én is emlékszek rá,jó műsor volt, nem is tudtam hogy már megszünt :-))))))))
Válasz #1004. hozzászólásra
http://www.vasutallomasok.hu/allomas.php?az=kirr
:DDD
A fenyőfánk hasonlóan szép.
Válasz #1006. hozzászólásra
Igazad van.
Válasz #1005. hozzászólásra
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDd
:-)))
ezt tényleg nem tudtam !
Válasz #1004. hozzászólásra
Az mi?
Válasz #1002. hozzászólásra
nos erre azt mondom, majd ha hatalmon lesznek kit fognak majd ócsárolni ???? vagy magukat fogják fényesíteni ?????
amúgy az elmúlt 10 évben az volt a legszebb pillanatom az ősszel, hogy nem voltam jó pár napig sem tv, sem rádió közelében. az érdekes az, hogy csak az 1. nap hiányzott. azt a nyugalmat. nem jött a szemét sehonnan !!!!!!
Válasz #1000. hozzászólásra
Valaha adásszünetben, hajnalban egy akváriumot mutattak órákig, meg ilyen depis zene ment.
Válasz #1002. hozzászólásra
Hol lax?Rigópusztán?
Válasz #1001. hozzászólásra
Ezt lekéstem .
Válasz #997. hozzászólásra
Nézném én,de ide a kommunisták nem hozták ki a kábelt.Nálam a HÍR TV a nyerő,ha eljutok mondjuk Kecskemétre a koleszba.
1000
Válasz #997. hozzászólásra
nem láttam.
mi volt az ????