Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.88 FtUSD387.45 FtCHF426.08 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #995. hozzászólásra
Hát az RTL-től felfordul a gyomrom:nappal a hülyéknek,meg az etnikumnak nyomják,este a gyilkosokat képezik,reggel meg az agyatlan ,,háztartásbelik"-nek.
Válasz #992. hozzászólásra
Arra gondoltam,hogy azért a lepusztult Romániától én a helyedben a tengerpartra,vagy Szlovéniába,Horvátországba venném az irányt.Én itt vagyok ahatár mellett,de erősen kell maghamat késztetni,hogy kikívánkozzak.Nem is voltam 4 éve.
Válasz #983. hozzászólásra
Speciál arra gondoltam,hogy a név nélküli Janix bujkál, ,,Pityu" meg azt hivén,hogy az államhatár megvédi műveli,amit művel.De ha Te arra asszociálsz,amire az a Te dolgod.Nincds neked üldözési mániád?
Válasz #981. hozzászólásra
Hova húztak el?A semmiből lehet pár százalékkal növekedni.Mi még mindig sokkal előrébb vagyunk.Csak két adat:mennyi .... van náluk erdo azt mindet tartani ,a másik meg,hogy honnan mennek ki többen külföldre,nyugatra,habár sokkal messzebbre kell nekik menni.Azért mert néhány utcát leaszfaltoztak,meg nincs adósságuk.Ugyan már Te mikor voltál Szigetvárról Romániában.Hogy néz ott ki minden?
http://www.utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=26&file=1231317538
http://www.utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=26&file=1231012758Szatmárnémetiben vicsorgott a horgászboltos,hogy miért pont ott húzták a határvonalat,miért ?Majdnem sírt.
Bent a városban az ablakmosó .....kölykök,a lerobbant gyárak....
Válasz #979. hozzászólásra
Nekem Romániáról jut eszembe a templom egere.
Nem fórumozok egész nap,ma pl a másik szakmámat gyakoroltam.(asztalos)
A földet nem örököltem.Kitől örököltem volna.Azért ,,mondom",hogy fogalmatok sincs arról ,hogy mit csinálok és mégis ,,tudtok mindent".:DD
Te mit csináltál egész nap?
Talán azért mert ahhoz kéne permetező is meg én nekem nincs kedvem fülke nélkül fújkálni!
Na meghoztuk a vetőburgonyát Újfehértóról, a hozzáértő szakember azt mondta hogy külsőre nagyon szép!
9498 hozzászólás
Hát az RTL-től felfordul a gyomrom:nappal a hülyéknek,meg az etnikumnak nyomják,este a gyilkosokat képezik,reggel meg az agyatlan ,,háztartásbelik"-nek.
Válasz #996. hozzászólásra
Az most nem megy!
Ezért volt annakidején a Duna TV-n az akvárium is olyan rohadt későn?
Szóval a krumpli........
Válasz #993. hozzászólásra
állítom azért tesznek ilyen későre néha elképesztően érdekes műsorokat, mert elmondják az igazat.
Válasz #992. hozzászólásra
Arra gondoltam,hogy azért a lepusztult Romániától én a helyedben a tengerpartra,vagy Szlovéniába,Horvátországba venném az irányt.Én itt vagyok ahatár mellett,de erősen kell maghamat késztetni,hogy kikívánkozzak.Nem is voltam 4 éve.
Válasz #990. hozzászólásra
Az RTL-en ha vége lesz a napi gyilkolós szemétnek,akkor lesz a világgazdasági válságról a XXI.század.
Válasz #986. hozzászólásra
Kerti! Ha Szigetvár környékén is lakom (szép város,ajánlom megtekinteni)azért már nem lóháton közlekedem!
Válasz #989. hozzászólásra
No comment.
Válasz #989. hozzászólásra
tán tv2 ??????????
Válasz #988. hozzászólásra
Megyek mindjárt tévézni.
Válasz #987. hozzászólásra
Offba!
Speciál arra gondoltam,hogy a név nélküli Janix bujkál, ,,Pityu" meg azt hivén,hogy az államhatár megvédi műveli,amit művel.De ha Te arra asszociálsz,amire az a Te dolgod.Nincds neked üldözési mániád?
Hova húztak el?A semmiből lehet pár százalékkal növekedni.Mi még mindig sokkal előrébb vagyunk.Csak két adat:mennyi .... van náluk erdo azt mindet tartani ,a másik meg,hogy honnan mennek ki többen külföldre,nyugatra,habár sokkal messzebbre kell nekik menni.Azért mert néhány utcát leaszfaltoztak,meg nincs adósságuk.Ugyan már Te mikor voltál Szigetvárról Romániában.Hogy néz ott ki minden?
http://www.utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=26&file=1231317538
http://www.utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=26&file=1231012758Szatmárnémetiben vicsorgott a horgászboltos,hogy miért pont ott húzták a határvonalat,miért ?Majdnem sírt.
Bent a városban az ablakmosó .....kölykök,a lerobbant gyárak....
Moderálta: (3932) 2013-11-15 14:40:28
Szép nyelv is a magyar! Off?
Magyarul szó szerint így hangzik!
Válasz #978. hozzászólásra
"Nekem nincs félnivalóm."
Magyarul: "Tojok a moderátorra (is)."
De kertes még nem tudja.
Válasz #980. hozzászólásra
Romániáról?Elhúztak azok mellettünk rendesen,hiába dübörögtünk!
Válasz #979. hozzászólásra
Nekem Romániáról jut eszembe a templom egere.
Nem fórumozok egész nap,ma pl a másik szakmámat gyakoroltam.(asztalos)
A földet nem örököltem.Kitől örököltem volna.Azért ,,mondom",hogy fogalmatok sincs arról ,hogy mit csinálok és mégis ,,tudtok mindent".:DD
Te mit csináltál egész nap?
Válasz #975. hozzászólásra
Egész nap fórumozol és várod a nagy vevőt a homokra amit örököltél.
Válasz #976. hozzászólásra
De nem rejtőzködök fogjátok már fel.Nekem nincs félnivalóm.,,Pityu"-nak mefg beírtam magamtól,ha nem zavar.
Válasz #976. hozzászólásra
Pityu vót a gyorsabb.
De az ilyen kis buták 1ből megbuknak.
Válasz #973. hozzászólásra
Hogy kiszúrtad a kis rejtőzködőt!:-))
Válasz #974. hozzászólásra
Fényképen láttál,amúgy azt se tudod,ki vagyok,mit csinálok.
Nekem mindig ez az a szám jutott eszembe tibiröl, és most önként adta ezta nevet magának!!!
Nagyon nagy poén!!!!!!!!!!
Válasz #972. hozzászólásra
Tudom!
Válasz #970. hozzászólásra
Egérkének írtam!
Válasz #965. hozzászólásra
Pedig te rendes ember vagy tibi, miért tiltottak el mesélj???????????
Válasz #969. hozzászólásra
Te is irigy vagy?
Misikére is?
Ilyen nevet wazze ,többszáz milkós vagyonnal...
(pedig át lehet jönni a rendes reggel is)
Válasz #966. hozzászólásra
Fú misike!!
Sokat hallottad már biztos, hogy halhattál volna ....
Válasz #962. hozzászólásra
Utána meg mentek sírni a modihoz hogy ezt mondta meg azt mondta töröld de ha állandóan baxtatjátok akkor ne is csodálkozzatok rajta!
Válasz #963. hozzászólásra
Kitiltottak wazze,de ha kell bejövök ezerszer.
Válasz #961. hozzászólásra
tán már megint jót tettél és elzártak ????????????
Most ez mivel jobb, mint a kertes?
Olyan ravasz vagy, hogy 1 ből megbuksz, akár hányszor regeltél itt!
Válasz #959. hozzászólásra
Van felülkezelő,de a krumplilevelek árnyékolnak.A megoldás :kapa.
Válasz #954. hozzászólásra
Hogyan locsoltok?
Amikor a krumplinak nagy levelei vannak mivel tudod gaztalanítani?
Válasz #955. hozzászólásra
Szeretném ha mindenki hozzászólna csak KÖNYÖRGÖK ne baromságot!
Válasz #954. hozzászólásra
Talán azért mert ahhoz kéne permetező is meg én nekem nincs kedvem fülke nélkül fújkálni!
Na meghoztuk a vetőburgonyát Újfehértóról, a hozzáértő szakember azt mondta hogy külsőre nagyon szép!
Válasz #955. hozzászólásra
A szaGember szaGmai hozzászólása.:DDD
Válasz #950. hozzászólásra
Hogy képzeled, hogy meg mersz szólalni ott, ahol misike nyomja????????????
Válasz #953. hozzászólásra
Permetezést miért nem?
Válasz #952. hozzászólásra
Mindent mi csinálunk csak a permetezést nem!
Válasz #945. hozzászólásra
Mi lasan 18-éve termelünk burgonyát de se apum anakidején se én most nembizuk másra az ültetést sorköymüvelést és pertmetezést. Ezen sok mulik.
Jó éjt mindenkinek majd holnap folyt köv!
Válasz #949. hozzászólásra
Mivan, az őszinteség nálatok nem menő?????