Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR409.84 FtUSD393.24 FtCHF433.65 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz fendt309 #1158. hozzászólásáraHa el nem felejtem...
16.40-18.00 között megyek kb... Előbb biztos nem. Ha Pestről indulok, szólok. Onnan kb 75 percet ír a gps-em...
Válasz fendt309 #1150. hozzászólásáraÉn ennél többet szoktam... Eleve sosem sikerül okt 15-20 előtt elvetni... A szomszéd nagygazdánál egy tőről 5 fele bokrosodik, nálam általában ez 3...
Válasz fendt309 #1137. hozzászólásáraAz a baj, hogy 4 liter löttyöm van itthon, ha becsávázom az árpám, nagyon szűkösen lesz elég még kb 3q-hoz... De vhogy megoldom ha más nem lesz...
Válasz fendt309 #1131. hozzászólásáraPéntekre meglenne nem lenne baj... Muszáj akkor mennem, gumikat viszek Pestre leadni... (legalább az a 10 db eltűnik az udvarról)
Válasz csoppika #1125. hozzászólásáraremélem,
holnap műtrágyát hoznak, a másik vetőmagom sincs még meg (nádor) ez lehet elit lesz, ebből vihetsz jövőre! :))
Mindenhol csak tökölnek, a talaj meg már napok(hetek) óta kész!
1716 hozzászólás
Válasz csoppika #1164. hozzászólásáraKöszi, köszi!! :))
Este mikor elmentetek rákerestem!
Hazaértetek szerencsésen?
Ma egész nap vetettem. de abba kellett hagynom - elfogyott a vetőmagom!!
Válasz csoppika #1164. hozzászólásáraA patonai 160ezresnél meg képről látszik, hogy sínbe rakták a felső keresztgerendánál, azért van lefestve...
Válasz fendt309 #1161. hozzászólásáraOFF: Ezeket nézd meg:https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/hauer-industrielader-vollhydraulisch-221449027/
https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/hydrac-frontlader-222259505/
Ezekből is láttam nyekkentet...
Valakit esetleg érdekellhet. Kimaradt 350kg Génius II.
búzavetőmag Kiskunhalas környékéről.200KG/HA vetve.
Válasz fendt309 #1161. hozzászólásáraNem lesz pálya... Nem tudom(nem is akarom) tartani a lépést a kamionokkal...
Válasz csoppika #1159. hozzászólásáraBudaörs 15-20 perc az M7-esen!
Válasz csoppika #1159. hozzászólásáraOk!
Válasz fendt309 #1158. hozzászólásáraHa el nem felejtem...
16.40-18.00 között megyek kb... Előbb biztos nem. Ha Pestről indulok, szólok. Onnan kb 75 percet ír a gps-em...
Válasz csoppika #1157. hozzászólásárakimehetek vetni?
a cell nincs zsákolva, csak a póton van ömlesztve!
zsákot tudsz hozni esetleg?
Válasz fendt309 #1156. hozzászólásáraHolnap megyek akkor 16.00 után...valamikor... Már meg vagyok rakodva...
Majd telefonálok...
Válasz csoppika #1153. hozzászólásárale van tisztítva,csávázva!
Válasz csoppika #1152. hozzászólásáraa cell-nél 9-11 is számoltam
Válasz csoppika #1153. hozzászólásáraOK!
Válasz csoppika #1152. hozzászólásáraLegyen akkor 250-300 lukullusz, meg 500 cellule...
Válasz fendt309 #1150. hozzászólásáraÉn ennél többet szoktam... Eleve sosem sikerül okt 15-20 előtt elvetni... A szomszéd nagygazdánál egy tőről 5 fele bokrosodik, nálam általában ez 3...
Válasz csoppika #1149. hozzászólásáraNem vittek keveset. én hoztam, de kellene nekem is belőle egy 4 ha darabba!
Ennyi maradt tavalyról, de nagyom szép!
Most nyitottam ki a zsákot!
Tavaly ebből az egyik bigbag tele volt szeméttel, majdnem visszaküldettem!
Válasz csoppika #1149. hozzászólásáraLukullusz: 160-200 kg
Cellule: 4 millió csíra, ez is kb 160 kg
Válasz fendt309 #1148. hozzászólásáraKeveset vittek?
Egyébként mennyi ezeknek a vetőnormája?
Válasz csoppika #1147. hozzászólásáraés ha csak 300-at vinnél belőle? adnék több cellulét -így nem lenne jó neked?
Válasz fendt309 #1146. hozzászólásáraOké.
Válasz csoppika #1145. hozzászólásárameg van a lukulusz!
Válasz barkaspisti #1143. hozzászólásáraA te dolgod.
Evina búzát valaki próbálta már?
Válasz csoppika #1142. hozzászólásáraÉn csávázás nélkül vetettem az árpát és 65q/h ,bogáron kívül semmi gond nem volt .Most is igy fogom vetni.
Válasz Berkó_ #1140. hozzászólásáraItt meg volt, aki nem csávázott és volt baj... Persze volt akinél a pótlásnál a sima magnak sem lett baja...
Hali.
Genius,Lucullus, Farinelli? Szerintetek a gyengébb homokosabb talajt és az esetleges szárazságot melyik viseli el legjobban?
Válasz csoppika #1138. hozzászólásáraItt felénk van egy gazda aki évek óta nem csávázik, és nincs baj. Elgondolkodtató.
Válasz csoppika #1138. hozzászólásáraVan löttyöm!
Válasz fendt309 #1137. hozzászólásáraAz a baj, hogy 4 liter löttyöm van itthon, ha becsávázom az árpám, nagyon szűkösen lesz elég még kb 3q-hoz... De vhogy megoldom ha más nem lesz...
Válasz csoppika #1136. hozzászólásáraaz a baj azt nem én csinálom, hanem ismerős és tőlük függ, hogy mikor állítják össze a berendezésüket!
Válasz fendt309 #1131. hozzászólásáraPéntekre meglenne nem lenne baj... Muszáj akkor mennem, gumikat viszek Pestre leadni... (legalább az a 10 db eltűnik az udvarról)
Válasz csoppika #1134. hozzászólásáramost kipróbálnám, erről csak jót hallottam!
Válasz fendt309 #1133. hozzászólásáraMagyar búza itt utoljára kb a 90-es években volt tcs örökség...
Válasz fendt309 #1132. hozzászólásáraa martonvásáriak szoktak zölddel csávázni!!!
Válasz csoppika #1129. hozzászólásáraha zöld lenne, akkor nem jó?
Válasz csoppika #1129. hozzászólásáraami fogott mag az még nincs kész, de a többi gyári csávázott!!
50-esben van (lesz)!
Válasz csoppika #1129. hozzászólásáraJa meg még...mekkora zsákban lesz a cucc?
Válasz fendt309 #1127. hozzászólásáraMindegyik mag "piros", ugye?
Válasz csoppika #1126. hozzászólásárahétfőre (9-e) írt ide esőt, nem is ma vitték el a búzámat, mert mára esőt mondott, hanem már tegnap! :))
Válasz csoppika #1125. hozzászólásáraremélem,
holnap műtrágyát hoznak, a másik vetőmagom sincs még meg (nádor) ez lehet elit lesz, ebből vihetsz jövőre! :))
Mindenhol csak tökölnek, a talaj meg már napok(hetek) óta kész!
Válasz csoppika #1125. hozzászólásáraMost gondolkodom, hogy a pótkocsi ponyvát fel kell kötöznöm(valahogy) a futóra...ki tudja milyen idő lesz...
Válasz fendt309 #1124. hozzászólásáraPéntekre csak meglesz...
Válasz fendt309 #1123. hozzászólásáraa lukulusz is tavalyi, csak ahol vetettem ott maradt és idén nem kell búzát vetnem nekik,
big-bag-es volt!
Válasz csoppika #1121. hozzászólásáraeddig még jó, de a lukulusz még nincs itthon,ma délután hoztuk volna, ha nem esett volna az eső!
Válasz csoppika #1121. hozzászólására2 nap nem vagyok mobil, "körmöztek"...
Válasz fendt309 #1120. hozzászólásáraPénteken mindenképp megyek hozzád. Estefelé. Délelőtt indulok Pestre, 15.00-ig kell odaérnem, utána valamikor, ha jó...
Válasz csoppika #1116. hozzászólásáraVan!
Megyek Patonára holnap(után?)!
Válasz Mf-es? #1117. hozzászólásáraHa a Gábor nem viszi el, akkor van!
5 mázsa,valami csúcskategóriás vetőmag,van valakinek eladó?
150-200 kg CELLULE,van valakinek?Fogott mag is jó.Pótlásnak.