Válasz #2278. hozzászólásra
Egyszerűen NEM ÉRTELEK !
1.:Már nyáron panaszkodtál a Trigo-ra az 54 q búzáddal,
hogy becsaptak...MINEK VISZED ODA még a kukoricád is.
2.:Ha már odavitted a 100 q kukoricádat, ha egy másik
kereskedő adna érte 2-3 ft/kg-val többet érte max, az
20-30 ezer forint ( ekkora tételért kamion el sem in-
dul, vagy ha igen az odaútját sem futja), vagy remé-
lem Te sem gondolod komolyan, hogy másik kereskedő
a dupláját adja érte.....
Tiszteletem minden sorstársamnak.A kukorica jelenlegi árára vagyok kíváncsi.100mázsa kukoricám van eladó,jelenleg Kaszaperi Trigo fix vigyáz rá de ott az ár befagyott,pedig még nincs is olyan hideg.
önnek igaza van.de ne gondolja hogy a malmok nem alkotnak kartelt csak azért hogy az árakat lenyoják.pl lehet valaki előnyös helyzetben ha előre fizet mig a legtöbb malom 8 15 napra.mindenki oda értékesit ahova akar. a jó kereskedővel szerintem nincs gond. inkább a föld szélén tevékenykedő táskás emberkéket kellene megszüntetni.
Miből feltételezzem, hogy ÖN kifizeti ???
De !
Feltételezem, hogy ÖN kereskedő és ezt valakinek továbbadja, majd fog rajta. Mi van ha én is épp annak adom ??? Mi van ha kikerülve minden kereskedő vonalat közvetlen a végfelhasználónak adom ?? Pl. malom vagy tápkeverő ??? Vannak az országban régiók, helyek ahol még a kereskedők tudják nyúzni a parasztokat felénk ez már nem divat.......
Nálunk a Trigo a takarmányért 4000 Ft ád. A helyi kereskedők 4250-et ígértek pénteken. Nálam is marad még egyenlőre,mert jó anyag. 4600-at gondoltam nettoba, annyiért már odaadom. Most is árvíz és egyéb környezeti katasztrófák sújtják a világot, az olaj ára is magas, Dél Amerikában nem tudnak a bioetanolhoz elég alapanyagot termelni, miért ne várnék még vele. Nagyon alacsonyabb már nem lesz a vételára, az idei árbevételem is magas, majd jövőre elmegy! Minden tényező nekünk dolgozik, csak hát sokszor nem az dönt. Ha más nem, majd a görögöknek odaadjuk, legyen mit enniük.
Mindenki kiabált hogy nem szabad aratáskor eladni nálunk az I-es 48+komp ment akkor. Na most ki is járt jól??? Persze ezt pontosan megmondani nem lehet, de kicsit úgy érzem hogy mindenki a csodát várja az idén gabonafronton. Nekem is mint minden termelőnek az lenne az érdekem hogy a lehető legjobb áron adjunk el, de csodák nincsenek ezt tudomásul kell venni.
Úgy hogy a holland nálunk malmit vesz minősítés nélkül takarmány áron, ha jó, jó, ha nem akkor vidd ahova akarod. Úgy néz ki hogy az idén nemigen jött be a tárolás
szlovakiabol irok , tegnap voltam a malmosnal a buzam 28/29 siker ,
13 NL
810 tomeg terfogat
316 esesszam
40 zeleny teszt
megfelel az elitbuzanak ami a legmagasabb fokozat nalunk s ezert 190 Eurot adnak meg jovo heten is.
12481 hozzászólás
Tisztelt Bendáv!nem értem hogy mit nem értessz.Ha nekem csak ennyi termett 1.5 ha-on.A kukoricát még tavasszal vetettem.Érted.......?
Egyszerűen NEM ÉRTELEK !
1.:Már nyáron panaszkodtál a Trigo-ra az 54 q búzáddal,
hogy becsaptak...MINEK VISZED ODA még a kukoricád is.
2.:Ha már odavitted a 100 q kukoricádat, ha egy másik
kereskedő adna érte 2-3 ft/kg-val többet érte max, az
20-30 ezer forint ( ekkora tételért kamion el sem in-
dul, vagy ha igen az odaútját sem futja), vagy remé-
lem Te sem gondolod komolyan, hogy másik kereskedő
a dupláját adja érte.....
44-45, de létezik erre egy külön topic: "kukorica ár", ott találod az infokat legközelebb
Tiszteletem minden sorstársamnak.A kukorica jelenlegi árára vagyok kíváncsi.100mázsa kukoricám van eladó,jelenleg Kaszaperi Trigo fix vigyáz rá de ott az ár befagyott,pedig még nincs is olyan hideg.
az árpának az idén jó ára volt van.főleg ha söripari célra megfelel.
önnek igaza van.de ne gondolja hogy a malmok nem alkotnak kartelt csak azért hogy az árakat lenyoják.pl lehet valaki előnyös helyzetben ha előre fizet mig a legtöbb malom 8 15 napra.mindenki oda értékesit ahova akar. a jó kereskedővel szerintem nincs gond. inkább a föld szélén tevékenykedő táskás emberkéket kellene megszüntetni.
Válasz #2273. hozzászólásra

Válasz #2267. hozzászólásra
árpát adtam 5-ét
Válasz #2271. hozzászólásra

Miből feltételezzem, hogy ÖN kifizeti ???
De !
Feltételezem, hogy ÖN kereskedő és ezt valakinek továbbadja, majd fog rajta. Mi van ha én is épp annak adom ??? Mi van ha kikerülve minden kereskedő vonalat közvetlen a végfelhasználónak adom ?? Pl. malom vagy tápkeverő ??? Vannak az országban régiók, helyek ahol még a kereskedők tudják nyúzni a parasztokat felénk ez már nem divat.......
Nálunk a Trigo a takarmányért 4000 Ft ád. A helyi kereskedők 4250-et ígértek pénteken. Nálam is marad még egyenlőre,mert jó anyag. 4600-at gondoltam nettoba, annyiért már odaadom. Most is árvíz és egyéb környezeti katasztrófák sújtják a világot, az olaj ára is magas, Dél Amerikában nem tudnak a bioetanolhoz elég alapanyagot termelni, miért ne várnék még vele. Nagyon alacsonyabb már nem lesz a vételára, az idei árbevételem is magas, majd jövőre elmegy! Minden tényező nekünk dolgozik, csak hát sokszor nem az dönt. Ha más nem, majd a görögöknek odaadjuk, legyen mit enniük.
meglehet)))más mondani és más kifizetni)én is mondhatok 60 ezret )
Én már hallottam 52-őt vagonba rakva
Válasz #2268. hozzászólásra

Ezek szerint neked tutkó, hogy nem........
még nem)))ne is add))majd fogod)
Válasz #2266. hozzászólásra

5-ért még nem adtam tegnap !!!
Maradj má !!!
Telephelyen Persze függ a kilométertől 45000 netto ha a minősége megfelel.30/4244034
Válasz #2264. hozzászólásra
Üdv! Milyen kilátásokra is gondolsz?
Válasz #2263. hozzászólásra

!!
Jobban jársz ha rá ülsz és nem sürgeted az eladást..Pláne ilyen kilátások mellett
Mik az aktuális árak ilyen €-nál ??????????
Válasz #2261. hozzászólásra
Van bizony, tudsz valami elfogadható árat? Nagyon jó minőségű búzám van, de nem sikerült még eladnom.
Hajdú - Biharban van valakinek eladó búzája?
Válasz #2259. hozzászólásra

Naná hogy lehet, nincs rosz búza csak béna molnár!!!!
Válasz #2258. hozzászólásra

4 fölött adják a takarmányt is, de nekünk takarmány a malomnak lehet étkezési is.Szerintetek?
Válasz #2256. hozzászólásra
Nekem nincs. Venni akarok.
Válasz #2254. hozzászólásra

Mindenki kiabált hogy nem szabad aratáskor eladni nálunk az I-es 48+komp ment akkor. Na most ki is járt jól??? Persze ezt pontosan megmondani nem lehet, de kicsit úgy érzem hogy mindenki a csodát várja az idén gabonafronton. Nekem is mint minden termelőnek az lenne az érdekem hogy a lehető legjobb áron adjunk el, de csodák nincsenek ezt tudomásul kell venni.
Válasz #2251. hozzászólásra

Te eladnál ennyiért?
Válasz #2253. hozzászólásra

Hozzám is jöhet annyiért szervezzed le,köszi előre is!!
45 bruttoba csak buza mindegy milyen.
nekem jöhetne annyiért több is. lehet euro minőség is
Gyanítom,hogy ennyiért még sokáig kelleni is fog!
Válasz #2236. hozzászólásra
Nekem kéne egy szerelvény búza 3000 Ft/q.
Válasz #2249. hozzászólásra

Komplett !
Válasz #2248. hozzászólásra
netto 47 ?vagy komplett?
Tegnap elment a vége 47-be maszekba
Válasz #2245. hozzászólásra
nálunk a száritó 42 nettoba veszi a takit......de ezt az árat adja aratás óta ....őlég zsenge
Válasz #2245. hozzászólásra

Úgy hogy a holland nálunk malmit vesz minősítés nélkül takarmány áron, ha jó, jó, ha nem akkor vidd ahova akarod. Úgy néz ki hogy az idén nemigen jött be a tárolás
Búza fronton mi a helyzet? Hogy áll a malmi búza ára?
engem nem hat meg hogyha csak jövőre adom el. Nem kenyérre kell a pénz hálistennek és szerintem vagyunk még igy ezzel egy páran.
Válasz #2238. hozzászólásra

tanakodnak meddig is kellene a prés gombot még ON állapotban tartani!!
KITARTÁS!!
hát igen merre hogy!
hát igen merre hogy!
Válasz #2239. hozzászólásra
Én meg 4-essel kezdődőeket hallok,lefele ment.
halli! én is hallotam ma 5-ösel búzát. nekem levan tárolva 250tonna 32-34 siker minden paramétere jó.
Nem nagyon akar beindulni a búza ár! Mi a nyavalya van? A trigofix most is 4100-at mond a takbúzára.
Ma végre hallottam ötössel kezdődő búzaárat.Talán lesz belőle valami.
Mi újság a búzával kollégák?
A kutyának sem kell a búza?
Válasz #2233. hozzászólásra
Azonnal add el !!!
Itt nálunk ez ha kellene valakinek 42-44 ezer lenne....
tud valaki tobbet ?
szlovakiabol irok , tegnap voltam a malmosnal a buzam 28/29 siker ,
13 NL
810 tomeg terfogat
316 esesszam
40 zeleny teszt
megfelel az elitbuzanak ami a legmagasabb fokozat nalunk s ezert 190 Eurot adnak meg jovo heten is.
Válasz #2229. hozzászólásra

A vezéreid ha akarnának azért bele tudnának szólni csak hát a szarházi panelosoknak nem lenne 8 ft-os zsemléjük.....