Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- SPC-6 vetőgépek új
- Direktvetés, no-till. új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Claas Lexion vélemények új
- Feng-Shou kínai kistraktor! új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
Cikkajánló
Hirdetés
739 hozzászólás
4-es szériás JD-ken a 3 pontot lehet vele szabályozni, én nagyon nem szoktam állítgatni.
Segítsetek meg keresni, mert így nem jutok holnap a könyv höz. Ugy eltünt, hogy nem találom az axial holnapján.
Harsányi Zsolt. Azthiszem. Ő a nagy Góré
Mfpisti!! Nem találom a HZs nevű uriembert. Ird le a teljes nevét, vagy merre lehet keresni az axialon belül.
Jó fiuk írok neki és majd közvetítek én is kiváncsian várom az eredményt, de jaj lesz a tanácsadónak, ha nem így jön össze.
ÉN IS!!!
Kriszta! Erről majd számolj be kiváncsi vagyok?
Kriszta!
Biztosan nagyon elfoglaltak!
Ez számomra azért érdekes,mert az ő érdekük is hogy tökéletesen működjön a gépállat!
Ha történetesen a kezelési hiányából meghibásodás történik,akkor ki fizeti???????????
Távol álljon tőlem hogy lázítsak,de csak írnék egy röpke emilt HZS-nak.Az axial honlapján ott a címe!
Ha most megírod,fogadjunk hogy holnap 10-re nálad a kezelési!
Mfpisti! Amióta meg van a gép sokszor felhívtam, de a válasz mindig majd küldöm, de azota sem ért ide. Ilyenkor mit tegyen az ember vár és kérdez a saját embertársaitól.
Kriszta!
Én inkább felhívnám holnap a kereskedőt,és kérnék egy kezelésit!
Valaki írta korábban az alkatrész katalógust is!
Személy szerint én azért nem szivesen adok,mert sok variáció van egy tipuson belül,és ha rosszat rendel,akkor gáz van.
Maradt már 300e forintos szivattyú a nyakamon emiatt.
Jobban szeretem ha megmondja mi kell,én meg hozom.
Sőt az is elég ha megmondja,mi a baja a gépsárkánynak,én meg elmondom holmit kell cserélni,és küldjük az alkatrészt
JD 4630!!!
Mit értesz terhelés alatti kapcsolásnak???
Terhelés alatt lehet e vele kapcsolni ha tudod válaszolj!!!
Ezért veszek kis cégnél mf-et. Én az IKR-el jártam meg. Még visszahívni is elfelejtett az árajánlattal. Biztos nagyon jól megy nekik!
Hát nem tudom! De sajnos nekünk kispénzűenkek ezt el kell tűrnünk! Egy 4000 ha-osnál ezt nem mernék megcsinálni!
A kiténél ugyanez a helyzet ha nem számíthanak tőled legkevesebb 50 millióra már csak eg kupac sz...nak néznek! Főleg miután kifizetted a traktort!
Jano mit nézzek ezen az oldalon én traktort vettem nem autot.Kösz a tippet.
Sajnos a gépkönyv.szerelési katalógus gyakran lemarad.Én már az alku megkötésekor szigorúan kitérek ezekre a részletekre.Szerződésbe kell foglalni és utánna nincs mellébeszélés.
JD!!!
Igazad van habár a kiténél nem tudom, hogy milyenek, de az axialnal elég lenézőek a kisemberrel szemben. Legalábbis én ezt tapasztaltam.Lehet,hogy másnak más a véleménye
Azért egy 8-10 milliós gépmél az ember elvárná hogy egy kicsit jobban odafigyeljenek az ilyen apróbb részletekre!
Kriszti! nem állt szándékomban gúnyolódni csak meglepődtem hogy nem kaptatok hozzá gépkönyvet! Úgy látszik már az Axiál sem a régi! Bár a Kite sem külömb semmivel sem! Úgy látom még van mit fejlődniük!
JD-nek!!!!!!!!!!!!
Van hozzá gép könyv csak még nem kaptuk meg, és magyarnyelvű.
Kösz a gunyolódást!!!!!!!!!!!!!!!
Kriszti!
Szerintem ez a gép ugyan az mint aRenault Celtis.
Nézd meg ezt az oldalt.
http://totalcar.hu/tesztek/haszon/ceres345/
Terhelésszabályzó karja?
Válasz #18. hozzászólásra
Sok sikert kiivánok hozzá!
Új Traktort vettetek és nincs hozzá magyar nyelvű gépkönyv?????
Hát ez azért durva!
Ferinek: Kösz a tanácsot kifogjuk próbálni, gép könyv nincs ezért is kérdezősködöm.Eddig MTZ-énk volt és ez egy kicsit szokatlan.Ha bár ennek is mechanikus mindene.
Kriszta! Gépkönyvben nézd meg! Ha nincs akkor alapjáraton járasd a trakit.és kapcsold egyenként a kardánt, utána a hidrailikát és köben kapcsolgasd a kart. Ha nem reagál semmire akkor a sebváltóval tedd ugyanezt, atraktort mozgatva! Nem ismerem a celtist de a z N betü mindig üres állást mutat!
ferinek!!
Irj érthetőbben mit kel letesztelnem???
Kriszta - teszteld le!
Oké nem kell magázodni.
A kar nem a kézi gáz azt én is tudom, hogy melyik , még ha nő vagyok is. Jobb oldalon lent az ülés mellet fele narancs sárga színü , a másik fele fekete és egy N betű van rajta!!!!
Te az ország melyik megyéjében laksz, van még más traktorotok is?
Üdv Balázs!!
Magátol is kérdezem jobb kéz melett mire szólgál az a kis kar, rásegítő e? Ha ilyen sok üzemórát hajtottak bele egy év alatt akkor megtudja nekem mondani, hogy nennyit eszik szántás közben?
Balázsnak. Milyen lazítót bírt el a celtis? Milyen munkaszélességben és mélységben?
A Zetor az Isten! Persze jó a Claas is,de az enyémből ma kiesett a hátsó kerék!
Mi tavaly januarban vettünk egy 446os CELTIST 500üö volt benne most 1450 van benne mindenféle minkat csinált(szántás,vetés,lazitás,permetezés) nincs vele semmi gond.Teljesen mechanikus felszereltségű de NEM MTZ!! kényelemre de főleg a zaj meg a por meg vagyok elégedve vele.
Üdv Sanyi!
Köszönöm válaszát. De kérdeznék még, a jobb kéz mellet az a kis kar narancssárga a bevonat az rásegítő? A magáé is kétszemélyre van vizsgáztatva?Ez piros rendszámos.Mennyit eszik ugy kb, ha már azért dolgozott vele azért biztos tudja?
KALCSOVICS SÁNDORtól szeretném megkérdezni, ha ilyen fajta traktorja van szántani mekkora fordulat, béka és sebesség?
Mekkora fordulatnál nem eszik sokat bármelyik munkában?Különben tényleg nagyon jó és kényelmes elég gyors az MTZhez képest.
Üdv
Csak az a baj hogy a ketto nem egy arkategoria
Szerintem inkább vegyetek Claas ares 547-est az is 90 Lóerős és sokkal jobb váltó rugózott fülke és pówershift váltó
Mi Claas Celtis 446 típusú szériát szertnénk vásárólni. Kitud i többet erről a fajtáról?Ez 90 Le.