Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
de amúgy jó kis gépnek nézem én ezeket!
Egy ilyen kellene nekem meg egy Tucano 470-es mondjuk.
Normál évben azt a 650hektárt az Averoval is lekéne simán darálni.
A nyuszi TC56 kombájn kisebb paraméterekkel rendelkezik, igaz az 5 ládás ez meg 4, de csak 170 lovas a motorja viszont, Avero-nak 198lópaci.
A 4,5körüli asztallal szerintem optimális lehet és napi 20hektárt normál körülmények között lekell szedni neki.
Ha valaki kínálna egy ilyet nekem a kt rgebbit simán odaadnám érte, új gép, baj és zökkenőmentesen szépen learatnék vele.
Annakidejl ha a TC56 tudott vágni 1000hektár felett akkor ennek is tudnia kell 600-at.
Ha nem akkor kukába való a gép
Nekünk lexion 540 van, évi 700-800 hektárt hajtottunk bele, most van a 3. szezonja. Eddig a szervizen kívül semmit nem kellett ráköltenünk, ami gyári bibis volt azt garanciában cserélték. Gondolom gyerek még, és eztán jönnek a feszítő csapágy cserék stb.
kb 100Eft ment rá az mf gépre, de azért hogy ne legyen ennyire egyszerű a sztori, a két első új felni 400forint volt még ugye...annyi,hogy ez elég hosszútávú dolog, csak éppen most lett aktuális 13-14éves korára.
Tavaly vagy 130 ment rá, de akkormeg plusz a szecskázó felújítása volt aktuális mittudomén 150pengőbe azis belekerűlt.
Mondjuk azért elégedett vagyok, mert nem megerőltető maszek aratással lazán megkeresem a két kombájn évi költségeit, nomeg számtalan új kombájnról hallom rendszeresen,hogy megint egy félmilla megint egy milla megint párszázezer ment rá...
mellesleg vágjátok má be- már aki meri......beszarik biztos nem merik--- hehehehe
ki mennyit költ rá évente a kombájnjára?
újonnan vettek érdekelnek pl
Na én az ilyen enbert felkötném az 1-ső fára,de nyakánál fogva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7261 hozzászólás
Válasz #110. hozzászólásra
de amúgy jó kis gépnek nézem én ezeket!
Egy ilyen kellene nekem meg egy Tucano 470-es mondjuk.
Normál évben azt a 650hektárt az Averoval is lekéne simán darálni.
A nyuszi TC56 kombájn kisebb paraméterekkel rendelkezik, igaz az 5 ládás ez meg 4, de csak 170 lovas a motorja viszont, Avero-nak 198lópaci.
A 4,5körüli asztallal szerintem optimális lehet és napi 20hektárt normál körülmények között lekell szedni neki.
Ha valaki kínálna egy ilyet nekem a kt rgebbit simán odaadnám érte, új gép, baj és zökkenőmentesen szépen learatnék vele.
Annakidejl ha a TC56 tudott vágni 1000hektár felett akkor ennek is tudnia kell 600-at.
Ha nem akkor kukába való a gép
Válasz #108. hozzászólásra
Akciós !!! Még használtan is 27-30 milla között van
Válasz #107. hozzászólásra
Kapsz egy 6 ládás ha jól emlékszem 360 pacis gépet
Claas Avero 240 áráról hallott valaki? Mivel a gyár 75 éves állítólag akciós, de nagyon..
Válasz #105. hozzászólásra
használtan szeretnék venni egy 560-as lexiont.Állitólag Dunántulon több is van belőle.Tudtok e valamit mondani róla?
Válasz #105. hozzászólásra
lexion 560
Nyitotta(volna.....): New hollandos Józsi 2011-05-27 18:01:41
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, New hollandos Józsi küldte be 2011-05-27 18:01:41-kor
Érdeklődnek, tudtok-e valamit a Lexion 560-ról !?
Válasz #102. hozzászólásra
Nekünk lexion 540 van, évi 700-800 hektárt hajtottunk bele, most van a 3. szezonja. Eddig a szervizen kívül semmit nem kellett ráköltenünk, ami gyári bibis volt azt garanciában cserélték. Gondolom gyerek még, és eztán jönnek a feszítő csapágy cserék stb.
Válasz #102. hozzászólásra
kb 100Eft ment rá az mf gépre, de azért hogy ne legyen ennyire egyszerű a sztori, a két első új felni 400forint volt még ugye...annyi,hogy ez elég hosszútávú dolog, csak éppen most lett aktuális 13-14éves korára.
Tavaly vagy 130 ment rá, de akkormeg plusz a szecskázó felújítása volt aktuális mittudomén 150pengőbe azis belekerűlt.
Mondjuk azért elégedett vagyok, mert nem megerőltető maszek aratással lazán megkeresem a két kombájn évi költségeit, nomeg számtalan új kombájnról hallom rendszeresen,hogy megint egy félmilla megint egy milla megint párszázezer ment rá...
Válasz #101. hozzászólásra
akkor vajon hol láthattam????
mellesleg vágjátok má be- már aki meri......beszarik biztos nem merik--- hehehehe
ki mennyit költ rá évente a kombájnjára?
újonnan vettek érdekelnek pl
Válasz #100. hozzászólásra
igazábol kissebb lóerő,aztszem nálunk nem is forgalmazták,de lexiben nem vagyok tudor
Válasz #99. hozzászólásra
mi a kül.?
Válasz #98. hozzászólásra
Azt ne ,butitott
450 460 ezekhez mit szóltok?
Evolution az miben más?
Válasz #96. hozzászólásra
a szomszédba a nagy cat motoros meg a mercimotorosok kormolnak padlógázon egyfolytába, régebben a kisebbek nem kormoltak
miért koxol a 400as?
nagyon hajt vele akkor koxol?
vagy csak simán motor stb. ..... körüli gebasz?
Válasz #94. hozzászólásra
Nem jött meg !
<----Neki ! :-)))
Válasz #93. hozzászólásra
Mond meg oszt megtudom.
Válasz #91. hozzászólásra
Keress meg, oszt megtudod ! :-)
Válasz #90. hozzászólásra
Megoldjuk.
Válasz #86. hozzászólásra
Mibajod?
Válasz #86. hozzászólásra
olvastam , válaszoltam
Válasz #88. hozzászólásra
Ha a sajátja spongyát rá,de ha alkalmazott !!!!!
Hát biztos van mit a tejbe aprítani , ha egy ilyen drága géppel szabadidő sportot űznek !
Én azért ezt nem ...
Válasz #84. hozzászólásra
Na én az ilyen enbert felkötném az 1-ső fára,de nyakánál fogva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldtem mailt ! Nagy a baj !!!!!!
Ne bántsd ! Szomszédaim !!! :-)))
Van fent jó pár vidi róluk.......
IDIÓTÁK!!!!!!!!!
Itt megmozdul...
Válasz #81. hozzászólásra
Tán még aratni is tud??????????????????
Válasz #80. hozzászólásra
Nade ez tud ám mást is.
Válasz #76. hozzászólásra
Már láttam, de az szk volt.
Válasz #78. hozzászólásra
Szar földeken járó!
Válasz #77. hozzászólásra
Földeken járó Földjáró.
Válasz #76. hozzászólásra
Mi ez?
Valami hold járó?
Itt a járgány!
Nem láttatok még ilyet mi?
Válasz #74. hozzászólásra
Terratrac?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Az kismiska!!!!!!!
Válasz #72. hozzászólásra
(büdös van!)
Válasz #71. hozzászólásra
Az milyen is?
Válasz #70. hozzászólásra
Bexarok ha télleg!!!!
Válasz #69. hozzászólásra
nádarató
Válasz #69. hozzászólásra
benyomtam a vidikbe !
Hol vagytok nagy Claasosok?
Tudjátok e már mi a megoldás az iszapos kukorica levágására?
Válasz #67. hozzászólásra
ritkán szivatunk de feltudja szivni onnan is a vizet
Válasz #66. hozzászólásra
Már úgy értem,hogy onnan is szivja fell a tartályba is?
Válasz #65. hozzászólásra
szezonban igen
Válasz #64. hozzászólásra
A szivatyú mindig föl van szerelve az ifára?
Válasz #63. hozzászólásra
4000
Válasz #62. hozzászólásra
Vetem egyet 65-ért hány literes az ifán a tartály?
Válasz #61. hozzászólásra
A képmegosztora tettem képeket , a hondárol is