Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.56 FtUSD400.96 FtCHF441.31 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekünk lexion 540 van, évi 700-800 hektárt hajtottunk bele, most van a 3. szezonja. Eddig a szervizen kívül semmit nem kellett ráköltenünk, ami gyári bibis volt azt garanciában cserélték. Gondolom gyerek még, és eztán jönnek a feszítő csapágy cserék stb.
kb 100Eft ment rá az mf gépre, de azért hogy ne legyen ennyire egyszerű a sztori, a két első új felni 400forint volt még ugye...annyi,hogy ez elég hosszútávú dolog, csak éppen most lett aktuális 13-14éves korára.
Tavaly vagy 130 ment rá, de akkormeg plusz a szecskázó felújítása volt aktuális mittudomén 150pengőbe azis belekerűlt.
Mondjuk azért elégedett vagyok, mert nem megerőltető maszek aratással lazán megkeresem a két kombájn évi költségeit, nomeg számtalan új kombájnról hallom rendszeresen,hogy megint egy félmilla megint egy milla megint párszázezer ment rá...
mellesleg vágjátok má be- már aki meri......beszarik biztos nem merik--- hehehehe
ki mennyit költ rá évente a kombájnjára?
újonnan vettek érdekelnek pl
Na én az ilyen enbert felkötném az 1-ső fára,de nyakánál fogva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha már most odaadnád 4000-ért ,szerintem aratáskor odaadod már 3000-ért is ,nincs önsajnálat én tudom hogy ezekböl a földekből nem lehet megélni,de csináljuk mi a föld szeretetéért és nem csak a haszonért,és kiegészitjük a jövedelmünket különböző dolgokkal.És nem sirunk hogy ennyi meg annyi az ár mert ezt nem mi döntjük el ,hanem ti akik70mázsát kaszálnak hekáronként,és ne te döntsd el hogy nekünk is megéri vagy nem odaadni 4-ért
7257 hozzászólás
Válasz #105. hozzászólásra
használtan szeretnék venni egy 560-as lexiont.Állitólag Dunántulon több is van belőle.Tudtok e valamit mondani róla?
Válasz #105. hozzászólásra
lexion 560
Nyitotta(volna.....): New hollandos Józsi 2011-05-27 18:01:41
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, New hollandos Józsi küldte be 2011-05-27 18:01:41-kor
Érdeklődnek, tudtok-e valamit a Lexion 560-ról !?
Válasz #102. hozzászólásra
Nekünk lexion 540 van, évi 700-800 hektárt hajtottunk bele, most van a 3. szezonja. Eddig a szervizen kívül semmit nem kellett ráköltenünk, ami gyári bibis volt azt garanciában cserélték. Gondolom gyerek még, és eztán jönnek a feszítő csapágy cserék stb.
Válasz #102. hozzászólásra
kb 100Eft ment rá az mf gépre, de azért hogy ne legyen ennyire egyszerű a sztori, a két első új felni 400forint volt még ugye...annyi,hogy ez elég hosszútávú dolog, csak éppen most lett aktuális 13-14éves korára.
Tavaly vagy 130 ment rá, de akkormeg plusz a szecskázó felújítása volt aktuális mittudomén 150pengőbe azis belekerűlt.
Mondjuk azért elégedett vagyok, mert nem megerőltető maszek aratással lazán megkeresem a két kombájn évi költségeit, nomeg számtalan új kombájnról hallom rendszeresen,hogy megint egy félmilla megint egy milla megint párszázezer ment rá...
Válasz #101. hozzászólásra
akkor vajon hol láthattam????
mellesleg vágjátok má be- már aki meri......beszarik biztos nem merik--- hehehehe
ki mennyit költ rá évente a kombájnjára?
újonnan vettek érdekelnek pl
Válasz #100. hozzászólásra
igazábol kissebb lóerő,aztszem nálunk nem is forgalmazták,de lexiben nem vagyok tudor
Válasz #99. hozzászólásra
mi a kül.?
Válasz #98. hozzászólásra
Azt ne ,butitott
450 460 ezekhez mit szóltok?
Evolution az miben más?
Válasz #96. hozzászólásra
a szomszédba a nagy cat motoros meg a mercimotorosok kormolnak padlógázon egyfolytába, régebben a kisebbek nem kormoltak
miért koxol a 400as?
nagyon hajt vele akkor koxol?
vagy csak simán motor stb. ..... körüli gebasz?
Válasz #94. hozzászólásra
Nem jött meg !
<----Neki ! :-)))
Válasz #93. hozzászólásra
Mond meg oszt megtudom.
Válasz #91. hozzászólásra
Keress meg, oszt megtudod ! :-)
Válasz #90. hozzászólásra
Megoldjuk.
Válasz #86. hozzászólásra
Mibajod?
Válasz #86. hozzászólásra
olvastam , válaszoltam
Válasz #88. hozzászólásra
Ha a sajátja spongyát rá,de ha alkalmazott !!!!!
Hát biztos van mit a tejbe aprítani , ha egy ilyen drága géppel szabadidő sportot űznek !
Én azért ezt nem ...
Válasz #84. hozzászólásra
Na én az ilyen enbert felkötném az 1-ső fára,de nyakánál fogva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Küldtem mailt ! Nagy a baj !!!!!!
Ne bántsd ! Szomszédaim !!! :-)))
Van fent jó pár vidi róluk.......
IDIÓTÁK!!!!!!!!!
Itt megmozdul...
Válasz #81. hozzászólásra
Tán még aratni is tud??????????????????
Válasz #80. hozzászólásra
Nade ez tud ám mást is.
Válasz #76. hozzászólásra
Már láttam, de az szk volt.
Válasz #78. hozzászólásra
Szar földeken járó!
Válasz #77. hozzászólásra
Földeken járó Földjáró.
Válasz #76. hozzászólásra
Mi ez?
Valami hold járó?
Itt a járgány!
Nem láttatok még ilyet mi?
Válasz #74. hozzászólásra
Terratrac?
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Az kismiska!!!!!!!
Válasz #72. hozzászólásra
(büdös van!)
Válasz #71. hozzászólásra
Az milyen is?
Válasz #70. hozzászólásra
Bexarok ha télleg!!!!
Válasz #69. hozzászólásra
nádarató
Válasz #69. hozzászólásra
benyomtam a vidikbe !
Hol vagytok nagy Claasosok?
Tudjátok e már mi a megoldás az iszapos kukorica levágására?
Válasz #67. hozzászólásra
ritkán szivatunk de feltudja szivni onnan is a vizet
Válasz #66. hozzászólásra
Már úgy értem,hogy onnan is szivja fell a tartályba is?
Válasz #65. hozzászólásra
szezonban igen
Válasz #64. hozzászólásra
A szivatyú mindig föl van szerelve az ifára?
Válasz #63. hozzászólásra
4000
Válasz #62. hozzászólásra
Vetem egyet 65-ért hány literes az ifán a tartály?
Válasz #61. hozzászólásra
A képmegosztora tettem képeket , a hondárol is
Látom a sötét jővöt eltörölték a min és max sávot mostmár ugy játszanak ahogy akkarnak!!!
Válasz #57. hozzászólásra
tavaly nyáron meg fölfelé
Válasz #57. hozzászólásra
Ez így igaz, a világ a kezükben van, az USA a háttérben mint egy vagyonőr - ki száll velük szembe???
Válasz #56. hozzászólásra
Ha már most odaadnád 4000-ért ,szerintem aratáskor odaadod már 3000-ért is ,nincs önsajnálat én tudom hogy ezekböl a földekből nem lehet megélni,de csináljuk mi a föld szeretetéért és nem csak a haszonért,és kiegészitjük a jövedelmünket különböző dolgokkal.És nem sirunk hogy ennyi meg annyi az ár mert ezt nem mi döntjük el ,hanem ti akik70mázsát kaszálnak hekáronként,és ne te döntsd el hogy nekünk is megéri vagy nem odaadni 4-ért